Νέα

Ποια είναι η πιο ευτυχισμένη στιγμή της μέχρι τώρα ζωής σας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psix_fan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 38
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
173
Πόντοι
376
Αρρώστησα από καύλα μάγκες!!!!! Πριν λίγο πέρασα έξω από ένα γυμνάσιο και είδα μια πιτσιρίκα τούμπανο μιλάμε!!!! Μια κωλάρα το άτιμο το μικρό!!!! Έτοιμος για παράνομο εξτράκι και τα καρούλια μέσα ήμουν!!!! Θα της έκανα και πενταδυμα άνετα!!!! Τυχερός όποιος το γαμήσει!!!! Κωλος, πρόσωπο, βυζιά στην εντέλεια!!!! Η ευτυχισμένη στιγμή θα ήταν αν την ξέσκιζα μερόνυχτα χωρίς διάλειμμα  :knockinb: :kneel: :wanker: :erection: :fuck1:

dark_avenger

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Like
28
Πόντοι
1
Όταν με έχυσε πρώτη φορά στη γλώσσα μια 38χρονη που τραβιόμουν.

OP
OP
psix_fan

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
479
Πόντοι
36
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Έχετε πολλή πλάκα,μάγκες! Συνε-χύστε να γράφετε στο θρεντάκι μου που μέχρι τώρα είχε πάει άπατο! :thumbsup:

grant1

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2014
Like
6
Πόντοι
6
ηταν οταν πηγαινα στην πρωτη λυκειου και ειδα ενα βραδυ στο ονειρο μου την καθηγητρια φιλολογιας που ειχαμε στη ταξη,ξανθο τρελο μουνι....οτι της εκανα γλυφομουνι,φαινονταν τοσο αληθινο που εχυσα,ξυπνησα εκεινη ακριβως την στιγμη και πηγα στο μπανιο και πλυθηκα

OP
OP
psix_fan

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
479
Πόντοι
36
Εμένα ρε γαμώτο δε μου φαίνεται και πολύ εύκολο να ξεχωρίσω μόνο μία. Με το που σκέφτομαι τις top ερωτικές στιγμές, μου έρχονται στο μυαλό μπαμ 10-20 με τη μία. Θα μπορούσε να είναι όμως μια βαρετή νύχτα σε στριπτιτζάδικο της Θεσσαλονίκης που ξαφνικά είχα τη φαεινή ιδέα να πάρω, για πρώτη φορά στη ζωή μου, prive 2 κοπέλες ταυτόχρονα. Η καύλα ήταν απερίγραπτη και η ανανέωση που ένοιωσα απίστευτη!!!

MrRobot

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Πηρα παρτουζα 2 κουβανες στην αβανα και μετα γυρναγα χαραματα στην μαλεκον με ενα καμπριο του 50

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16

Μπουρδέλο (θεωρητικά, σε πολύ ανώτερο επίπεδο από τα ελληνικά στούντιο) στις γερμανόφωνες χώρες.

Να υποθέσω ότι τώρα θα ρωτήσεις τι είναι το "στούντιο";

MariaMaria

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Μπουρδέλο (θεωρητικά, σε πολύ ανώτερο επίπεδο από τα ελληνικά στούντιο) στις γερμανόφωνες χώρες.

Να υποθέσω ότι τώρα θα ρωτήσεις τι είναι το "στούντιο";

Ξέρω τι είναι στούντιο.
Μόνο άντρες γράφουνε σε αυτό το θέμα?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Oταν τα εφτιαξα με την πρωτη μου κοπελα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
οχι οταν περασες στην νομικη;
Ειναι η αμεσως επομενη.
Παραδοξως ολες οι ευτυχισμενες στιγμες, που τις βιωσα πολυ εντονα, επεσαν σχεδον μαζι, στο δεύτερο μισο του 1989.
Περασα στη νομικη, γνωρισα την πρωτη μου κοπελα, η ΝΔ κερδισε τις εκλογες απο το ΠΑΣΟΚ και η ΑΕΚ το πρωταθλημα μετα απο μια δεκαετια.

Το θεωρω μακραν το καλυτερο εξαμηνο της ζωης μου απο συναισθηματα και ενταση.

LoukossPlayerr259

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2015
Κριτικές
3
Like
7
Πόντοι
0
Η πρώτη φορά που μου έκατσε τρίο με 2 φίλες εκεί που δε το περίμενα. Ήταν για μένα τότε σαν να έπιασα το τζόκερ :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom