ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
με απειλεις μωρη ποντια κοτα ?
θα δεις.
σε περιμενω.θα δεις.
τι λες ρε μαλακα ?σοβαρά τώρα επειδή κάτι κατάλαβα από αυτά που διαβάζω
είσαι όντως ...ξέρεις, η απλά έχεις έτσι κάποιες...τάσεις ?
εντάξει κούλαρε δεν είναι κακό...
και εαν σου τα χώνει ο έκτωρ μόνο και μόνο επειδή είσαι...καταλαβαίνεις ...είναι[/URL] μαλακία.
τι λες ρε μαλακα ?
διαβαζεις τι γραφει ?
με απειλει με ληστειες και τετοια την στιγμη που δεν εχω συνελθει ακομη απο την ληστεια που εγινε προπερσυ περιππου
σε περιμενω.
τι λες ρε μαλακα ?
διαβαζεις τι γραφει ?
με απειλει με ληστειες και τετοια την στιγμη που δεν εχω συνελθει ακομη απο την ληστεια που εγινε προπερσυ περιππου
Μαλακα δεν ειναι αστειο αυτο.... ΠΟΝΑΩ !!!!!!!!!σε πειράζω...
Αντε γαμησου κι εσυ μαλακαεγω? η γειτονια σου ειναι επικινδυνη. εχεις πακιστανους απο κατω.
Αντε γαμησου κι εσυ μαλακα
Μαλακα δεν ειναι αστειο αυτο.... ΠΟΝΑΩ !!!!!!!!!
Μου λειπουν τα πραγματα μου χωρια η τρομαρα που πηρα !!!!!!!!!!
Και ακομη χειροτερα δεν εχω πια την δυναμη να τα ξαναφτιαξω καθως δεν εχω και δουλεια πια.....
Και γαμω την τυχη μου δηλαδη δεν εχω πειραξει κανεναν ουτε εχω εκμεταλλευτει ουτε εχω κλεψει ουτε τιποτα και ολα πεφτουν σε μενα μαζεμενα λες και με εχουν καταραστει γαμω το κερατο μου αναθεμα την ωρα που γεννηθηκα
Και ακομη χειροτερα δεν εχω πια την δυναμη να τα ξαναφτιαξω καθως δεν εχω και δουλεια πια.....
Και γαμω την τυχη μου δηλαδη δεν εχω πειραξει κανεναν ουτε εχω εκμεταλλευτει ουτε εχω κλεψει ουτε τιποτα και ολα πεφτουν σε μενα μαζεμενα λες και με εχουν καταραστει γαμω το κερατο μου αναθεμα την ωρα που γεννηθηκα
αν ειμαι μεσα θα γαμηθουμε ολοι μαζι καθως δεν υπολογιζω τιποτα πλεονεχεις αναδρομο ερμη. θαρθει να σε απογαμησει τωρα να ξερεις. το ωροσκοπιο σου θα φταιει.
αν ειμαι μεσα θα γαμηθουμε ολοι μαζι καθως δεν υπολογιζω τιποτα πλεον
τυπε το πραγμα εχει σοβαρεψειτι λες ρε μαλακα ?
διαβαζεις τι γραφει ?
εχεις αναδρομο ερμη. θαρθει να σε απογαμησει τωρα να ξερεις. το ωροσκοπιο σου θα φταιει.
Και μαλιστα μεσα στον 12ο οικο....και στανταρ Αρη στον ΖΥΓΟ
Αληθεια...ο Ξενιας ποιος ειναι
δεν ειναι πολυ καλη ιδεα τυπε...τυπε το πραγμα εχει σοβαρεψει
πρεπει να κοιμασαι με σιδερικο κατω απτο μαξιλαρι για νασαι σιγουρος