life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Μωρε μπραβο τα """"νεα"""¨ μελη!!!!...Εξοικειωνονται απο το πρωτο μηνυμα
Αρα εκτος απο κουτσομπολης και ρουφιανος εισαι καιεγω σε πολυ κοσμο. τους ειπα οτι εισαι και νοικοκυρης και θα σε επισκεφτουνε ξανα στο σπιτι για τα μεθεορτια.
Θα φανε καλα να τους πεις ...... (εχω κατι γλυκισματα με αρσενικο να τους κερασω μπουκια και συγχωριο)
Πως θα φυγουν δεν ξερω ομως
Θα φανε καλα να τους πεις ...... (εχω κατι γλυκισματα με αρσενικο να τους κερασω μπουκια και συγχωριο)
παρακολουθουν το σαιτ καιρο τυπεΜωρε μπραβο τα """"νεα"""¨ μελη!!!!...Εξοικειωνονται απο το πρωτο μηνυμα
Αρα εκτος απο κουτσομπολης και ρουφιανος εισαι και ποντιας πουτανας γιος
Φερομαι αναλογα τυπε ........Πανω απο ολα ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
Φερομαι αναλογα τυπε ........
Παρτα αρχιδια μου εσυ και βουλωστο μαλακα !!!!!!!!!!θα φας καλα. γκομενα του ξενια.
θα φας καλα. γκομενα του ξενια.
Παρτα αρχιδια μου εσυ και βουλωστο μαλακα !!!!!!!!!!
Παρτα αρχιδια μου εσυ και βουλωστο μαλακα !!!!!!!!!!
Αναλογα? δεν νομιζω. Δεν ειπε ποτε την μανα σου πτανα.
Εχεις δικιο σε αυτο τουλαχιστον.....Αναλογα? δεν νομιζω. Δεν ειπε ποτε την μανα σου πτανα.
Δεν διορθωνεται βεβαια και μαλλον πρεπει να το κοψω το νετ γιατι με χαλαει κι εμενα.....Αρα εκτος απο κουτσομπολης και ρουφιανος εισαι καιποντιας πουτανας γιοςΠΟΝΤΙΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ
[move][size=30pt]Ζητω συγνωμη για την βρισια απο τον ποντιο εκτωρ λοπεζ αλλα με εκνευριζει αφανταστα ο καριολης[/size][/move]
Δεν διορθωνεται βεβαια και μαλλον πρεπει να το κοψω το νετ γιατι με χαλαει κι εμενα.....
αει σιχτηρ παρατα με πια μαλακα μου εχεις γυρισει τα αντερα !!!!!!!!τωρα παει. θα πονεσεις γιαυτο που ειπες.
αει σιχτηρ παρατα με πια μαλακα μου εχεις γυρισει τα αντερα !!!!!!!!
με απειλεις μωρη ποντια κοτα ?θα δεις.
Είσαι κι εσύτωρα παει. θα πονεσεις γιαυτο που ειπες.