Lime Soda
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
Επειδή τα πρώτα αποτελέσματα που ενσωματώθηκαν ήταν από το εκλογικό τμήμα των κλώνων του Μητσάρα.
+1
Επειδή τα πρώτα αποτελέσματα που ενσωματώθηκαν ήταν από το εκλογικό τμήμα των κλώνων του Μητσάρα.
Να και ο αλβανος εσκασε μυτη γαμω την αλβανια σας.
γαμω την μογγολοαλβανια
Ο σφερδεκλος θα σου πακιστανε εραστη ειναι μεγάλη λάμια αυτος που λεγεται αχαχουχας
αγαπουλη αν αναφερεσαι σε εμενα(ποιος ειναι ο σφερδεκλος? ειναι ακρωνυμιο αυτο?), ενα πραγμα εχω να σου πω: χωρις ρηματα, οι προτασεις δεν βγαζουν νοημα...
+ o γουγλης εβγαλε καποια πραγματα/διαλογους στο cosmopolitan, τα οποια του τα ρωτησα αμεσα, directly σε κοινη θεα και οχι με pm. Περαν των απαντησεων του Δοκτορος στο εν λογω site, οι οποιες με μπερδεψαν αντι να με κατατοπισουν, οσα ξερεις, ξερω...
απο αυτα που πουλουσε το ικεα τυπε?Μήτσο πουλάς το κορμί σου για κεφτεδάκια μαθαίνω ?
τυπε ο ρωσσοποντιος θα το παρει το κυπελο.η πρωινη βαρδια ψηφισε λοπεθ αποτι βλεπω
Eσυ εισαι ο σφερδέκλος?
Ορεξη που την έχεις μεσημεριατικα...εσυ σε ποιον αναφερεσαι?
άσχετοΟρεξη που την έχεις μεσημεριατικα...
Ορεξη που την έχεις μεσημεριατικα...
Δεν θα μπορεσω τυπε μου γιατι θα ειμαι στον Πλουταρχο και την Ζηνα !!!!!!Ελα Δημητρη,για χαβαλε το ρωτησα,μη μου κρατας νευρα.Το βραδυ εχω κλεισει στη Μεγαλη Βρετανια την προεδρικη σουιτα,θα ερθεις??
Δεν θα μπορεσω τυπε μου γιατι θα ειμαι στον Πλουταρχο και την Ζηνα !!!!!!
άσχετο
μόλις είδα την υπογραφή σου...
χαχαχαχαχαχαχαχα ρωτάνε τον ozzy για τον μπιμπεροτέτιο οι μαλάκες ?
καλε ποιος χαζος εδωσε δυο ψηφους για δυο υποψηφιους;
καλε ποιος χαζος εδωσε δυο ψηφους για δυο υποψηφιους;
Ωχ ο Λιλαςκαλε ποιος χαζος εδωσε δυο ψηφους για δυο υποψηφιους;
Καλως ηρθες φιλαρακι....καλη διαμονη...
Αλλα και πως ξερει ποιος ειμαι ?
Ποιος ειναι ο ρουφιανος που εδειξε ποιος ειμαι μιας και δεν εχω ποσταρει φατσομπουκι εδω ?