Νέα

Ποια ειναι η μεγαλυτερη κοτα του σαιτ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 138K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

μεγαλος τελικος.. μιστερ κοτα bourdela.com 2012/2013

• ΑΧΑΧΟΥΧΑΣ

Ψήφοι: 82 49,1%
  • ΕΚΤΟΡ ΛΟΠΕΖ

Ψήφοι: 101 60,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    167

S.F.E.

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ο σφερδεκλος θα σου πακιστανε εραστη ειναι μεγάλη λάμια αυτος που λεγεται αχαχουχας

αγαπουλη αν αναφερεσαι σε εμενα(ποιος ειναι ο σφερδεκλος? ειναι ακρωνυμιο αυτο?), ενα πραγμα εχω να σου πω: χωρις ρηματα, οι προτασεις δεν βγαζουν νοημα...

+ o γουγλης εβγαλε καποια πραγματα/διαλογους στο cosmopolitan, τα οποια του τα ρωτησα αμεσα, directly σε κοινη θεα και οχι με pm. Περαν των απαντησεων του Δοκτορος στο εν λογω site, οι οποιες με μπερδεψαν αντι να με κατατοπισουν, οσα ξερεις, ξερω...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
αγαπουλη αν αναφερεσαι σε εμενα(ποιος ειναι ο σφερδεκλος? ειναι ακρωνυμιο αυτο?), ενα πραγμα εχω να σου πω: χωρις ρηματα, οι προτασεις δεν βγαζουν νοημα...

+ o γουγλης εβγαλε καποια πραγματα/διαλογους στο cosmopolitan, τα οποια του τα ρωτησα αμεσα, directly σε κοινη θεα και οχι με pm. Περαν των απαντησεων του Δοκτορος στο εν λογω site, οι οποιες με μπερδεψαν αντι να με κατατοπισουν, οσα ξερεις, ξερω...

Eσυ εισαι ο σφερδέκλος?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
η πρωινη βαρδια ψηφισε λοπεθ αποτι βλεπω

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ελα Δημητρη,για χαβαλε το ρωτησα,μη μου κρατας νευρα.Το βραδυ εχω κλεισει στη Μεγαλη Βρετανια την προεδρικη σουιτα,θα ερθεις??
Δεν θα μπορεσω τυπε μου γιατι θα ειμαι στον Πλουταρχο και την Ζηνα !!!!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Θα πιω ενα ποτηρακι στην υγεια σου ομως  ;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
άσχετο
μόλις είδα την υπογραφή σου...
χαχαχαχαχαχαχαχα ρωτάνε τον ozzy για τον μπιμπεροτέτιο οι μαλάκες ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ι like that answer It's perfect (αν θυμαμαι καλα αυτο δεν του λεει ο δημοσιογραφος???)

χαχαχ επιτηδες τον ρωτησαν για να σπασουνε πλακα.

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
καλε ποιος χαζος εδωσε δυο ψηφους για δυο υποψηφιους;

URL]]

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Αλλα και πως ξερει ποιος ειμαι ?
Ποιος ειναι ο ρουφιανος που εδειξε ποιος ειμαι μιας και δεν εχω ποσταρει φατσομπουκι εδω ?

εγω σε πολυ κοσμο. τους ειπα οτι εισαι και νοικοκυρης και θα σε επισκεφτουνε ξανα στο σπιτι για τα μεθεορτια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom