Νέα

Ποια ειναι η μεγαλυτερη κοτα του σαιτ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 139K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

μεγαλος τελικος.. μιστερ κοτα bourdela.com 2012/2013

• ΑΧΑΧΟΥΧΑΣ

Ψήφοι: 82 49,1%
  • ΕΚΤΟΡ ΛΟΠΕΖ

Ψήφοι: 101 60,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    167

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Μα τι να λέμε τώρα.

Το συμπέρασμα του blog είναι:

"Παρά φύσιν" = "από τον πρωκτό".

Και αυτό το χρησιμοποιεί ο Κουρτίνας ως παράδειγμα σωστής χρήσης της Ελληνικής γλώσσας.

αφού το λέει ο λοφός του σάιτ συμφωνάμε ότι είναι το παρά ΕΝΑΝΤΙΑ όπως και το "παρά φύση έδρα".

κλείσαμε για σήμερα.

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
αγορίνα έχω και μια τελευταία ερώτηση..

στον ΚΠΔ η παρα φύσιν ασέλγεια (επειδή είναι ενάντια στην φύση)τιμωρείται με μεγαλύτερη ποινή απο την κατά φύση που είναι φυσιολογική;

Υ.Γ.

άνοιξε πολλά παράθυρα στο google. Καπου θα την βρεις και αυτή τη μαλακία.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
επίσης στο παρά φύση έδρα η έδρα είναι ενάντια στη φύση......

σαφώς.

σας χαλάω εγώ χατήρι;

οχι απο τη φυση εχουμε ολοι δευτερη τρυπα για χεσιμο, οι γιατροι απλα αφαιρουν την ταπα.

νωρις το τσιπουρο σημερα ε?

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
αγορίνα έχω και μια τελευταία ερώτηση..

στον ΚΠΔ η παρα φύσιν ασέλγεια (επειδή είναι ενάντια στην φύση)τιμωρείται με μεγαλύτερη ποινή απο την κατά φύση που είναι φυσιολογική;

Υ.Γ.

άνοιξε πολλά παράθυρα στο google. Καπου θα την βρεις και αυτή τη μαλακία.

δε μας παρατας ρε φιλε με τα  :offtopic:
ειμαστε εδω για την απονομη και τις δηλωσεις του νικητη. τον εναν και μοναδικο τον τιτανοτεραστιο κι οχι για τις φιλοσοφιες σου

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
οχι απο τη φυση εχουμε ολοι δευτερη τρυπα για χεσιμο, οι γιατροι απλα αφαιρουν την ταπα.

νωρις το τσιπουρο σημερα ε?

ξημέρωμα....

πάντως αν και θεωρούσα πως το παρά φύσιν (είναι δίπλα) όπως με είχε διορθώσει κάποτε ένας καθηγητής φιλολογίας σε διαφωνία μας περί του εάν είναι ενάντια ή δίπλα, ενδεχομένως να έχουν δίκιο οι άλλοι αφού νομικά ο όρος καθιερώθηκε στο Βυζάντιο.....

οπότε μπορεί να είναι πιο κοντά στο ενάντια απο ότι στο δίπλα.

Ο βυζαντινός αυτοκράτορας Θεοδόσιος είχε επιβάλει τη δημόσια καύση για τους ομοφυλόφιλους. Ο Ιουστινιανός νομοθέτησε τη θανατική ποινή. Με τη φυσική θεολογία του Αγίου Θωμά του Ακινάτη καταδικάστηκε ως παρά φύση οποιαδήποτε σεξουαλική πράξη δεν οδηγούσε στην αναπαραγωγή του ανθρωπίνου είδους. Τον 13ο και 14ο αιώνα στην Ευρώπη οι καταδίκες για σοδομισμό δεν γνώριζαν ούτε ταξικό όριο: στον Εδουάρδο Β Δ της Αγγλίας απαγγέλθηκαν βαριές κατηγορίες ενώ ο Πάπας Βονιφάτιος καταδικάστηκε για το παράπτωμα μετά θάνατον.

όπως και να χει και οι δύο ερμηνείες αναφέρονται στον κώλο οπότε κλέισαμε το θέμα.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.334
Πόντοι
8.645
Εγω αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι γιατι σονει και καλα πρεπει να γαμαω κωλο. :think:

Δηλαδή έχεις δοκιμάσει, πήγαν όλα καλά, η στύση σου ήταν σαν πέτρα, και δεν σ άρεσε;  :new_shocked:
Μήπως έχεις κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα my friend;

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.334
Πόντοι
8.645
Μαλάκα , μου ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΗΛΙΘΙΑ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤΙΑΝΗ ΤΑΙΝΙΑ,
ΓΙΑ 19ΧΡΟΝΕΣ ;;;;;;;

Πόσο χαμηλά θα πέσεις ακόμη  ;;;;;
Έχει κι άλλο ;;;;;

Θα μου πεις και για την άλλη σούπα, το AMERICAN HISTORY X ;;;;;

Πάρε προχωρημένη ταινία !!!!!

Μπράβο λάκη, ξέρεις από ταινίες  :jerking:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Δηλαδή έχεις δοκιμάσει, πήγαν όλα καλά, η στύση σου ήταν σαν πέτρα, και δεν σ άρεσε;  :new_shocked:
Μήπως έχεις κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα my friend;
Οχι ρε,και δεν θελω.Μουνι,μονο μουνι. :birdman:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
αφού το λέει ο λοφός του σάιτ συμφωνάμε ότι είναι το παρά ΕΝΑΝΤΙΑ όπως και το "παρά φύση έδρα".

κλείσαμε για σήμερα.

Θα μπορούσα να σε στολίσω και εγώ με διάφορα επίθετα.

Δεν το κάνω.

Ποστάρω μόνον τι λένε τα λεξικά.
Όχι ένα, αλλά τρία και μεταξύ αυτών ο αγαπημένος σου Μπαμπινιώτης.

Τριανταφυλλίδης:
(έκφρ.) παρά ~ / φύσιν: α. με τρόπο που έρχεται σε αντίθεση προς τους νόμους της φύσης, και με επέκταση, της λογικής, της ηθικής: Παρά ~ συνουσία / ασέλγεια / έδρα*.

Και ναι, αντιλαμβάνομαι ότι πλέον δεν έχει κανένα νόημα η συζήτηση μαζί σου.

Ένα μόνο θα πω:
"Κάλλιο γαϊδουρόδενε ΠΑΡΑ γαϊδουρογύρευε".

Συνημμένα

• Babiniotis.JPG
    Babiniotis.JPG
    256,2 KB · Εμφανίσεις: 24
  • Dimitrakos.JPG
    Dimitrakos.JPG
    227,3 KB · Εμφανίσεις: 28

Επισκέπτης
Μπράβο λάκη, ξέρεις από ταινίες  :jerking:

Κάτι τρόμπες σαν εσένα
θα γουστάρουν Φον Τρίαρς και ... Αγγελόπουλο ....

ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΠΑΝΤΩΣ , ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ.

Πες μας για τα ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ  που θα έχεις δει σίγουρα ...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Κάτι τρόμπες σαν εσένα

λακη εσενα η αγαπημενη σου θα ειναι ο τιτανικος

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Θα μπορούσα να σε στολίσω και εγώ με διάφορα επίθετα.

Δεν το κάνω.

Ποστάρω μόνον τι λένε τα λεξικά.
Όχι ένα, αλλά τρία και μεταξύ αυτών ο αγαπημένος σου Μπαμπινιώτης.

Τριανταφυλλίδης:
(έκφρ.) παρά ~ / φύσιν: α. με τρόπο που έρχεται σε αντίθεση προς τους νόμους της φύσης, και με επέκταση, της λογικής, της ηθικής: Παρά ~ συνουσία / ασέλγεια / έδρα*.

Και ναι, αντιλαμβάνομαι ότι πλέον δεν έχει κανένα νόημα η συζήτηση μαζί σου.

Ένα μόνο θα πω:
"Κάλλιο γαϊδουρόδενε ΠΑΡΑ γαϊδουρογύρευε".

μια φορά μόνο το έχεις κάνει αγορίνα;

Πολλάκις.

Σε μια δε από αυτές μας λες ότι προτιμάς να γράφεις όπως ο Ελύτης όπου το δίκηο στο λεξικό του Μπαμπινιώτη δεν γράφεται με ητα ούτε υπάρχουν διαλυτικά σε λέξη που τονίζεται πριν το αλφα.

Σήμερα από την άλλη επικαλείσαι το λεξικό του για να με εγκαλέσεις στην τάξη.

Με απλά λόγια:
εσύ μπορείς να γράφεις και να ερμηνεύεις όπως γουστάρεις (στα όρια του θεανθρώπου) και οι λοιποί μόνον όπως τους επιτρέπεις εσύ.

Δλδ εσύ το δίκαιο το γράφεις με ητα γιατί έτσι γουστάρεις και όχι γιατί έτσι το γράφει το λεξικό, αλλά εμείς το παρά φύσιν μπορούμε να το ερμηνεύουμε μόνο ως ενάντια και όχι ως δίπλα ΠΑΡΟΛΗ ΤΗ ΔΙΤΤΗ ΤΟΥ σημασία.
Ρε άθλιε διαστρεβλωτή της αλήθειας εγώ δεν το έπαιξα ΠΟΤΕ Ελύτης ή Βάρναλης.

Εγώ είπα μόνον ότι ακολουθώ την ιστορική ορθογραφία του Βάρναλη και του Ελύτη όταν γράφω: δίκηο, Μάϊος.

Τέλος.

Συνέχισε να διαστρεβλώνεις αυτά που γράφω.

Ως Κουρτίνας τώρα .....

και γω θα πω μόνο ένα ως απάντηση στα γαϊδαροδεσίματα:

primum vivere, deinde philosophari

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Κάτι τρόμπες σαν εσένα

Ποιος ειναι αυτος ο Φον Τριαρς ρε Λακη;  :grin:

Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
Θα μου πειτε, γιατι σας το γραφω και αυτο δημοσια;;;....Για να το παιξω οτι ειμαι δασκαλος και θεραπευτης της ψυχης του ανθρωπινου (γυναικων) ειδους;;Οχι απλα για να καταλαβετε, οτι εχετε σαπιλα οι περισσοτεροι στο μυαλο μεσα και δεν απολαμβανετε την ζωη, γιατι σκεφτεστε με γνωμονα μονο το συμφερον το υλικο!!!Γι αυτο και θα σας γραψω το παρακατω για να μοιρασω απο το διαδικτυο δωρεαν Ελληνικη Γνωση!!!Η τυπισα του λεωφορειου, με πηρε πριν λιγο στο τηλεφωνο για να δει τι κανω και με ρωτησε, γιατι την αποφευγω σε καποιες κλησεις που μου εχει δωσει δυο ημερες τωρα και δεν το σηκωνω!!!Της απαντησα οτι εχει μαθει να βλεπει τους ανθρωπους με γνωμονα το οικονομικο και χανει την ομορφια της ζωης!!!Τι μου ειπε ρε παιδια;;; Δεν μου εχει ξανατυχει ανθρωπος σαν και σενα να μου μιλαει και να με ακουμπαει ψυχικα οπως εσυ Κωνσταντινε!!!...Και να μην τα πολυλεω με περιμενει τωρα καθοτι με ρωτησε τι φαγητο μου αρεσει να παω σπιτι της για να φαμε!!!Το σπιτι της, στο μεταξυ ειναι στην περιοχη μου!!!!Εχω ετοιμαστει, παω να αγορασω τρια κιλα κρασι και κανενα γλυκο, για να μην παω με αδεια χερια και παω στην καινουργια μου κατακτηση, που θα με απασχολησει για κανενα τριμηνο, καθοτι δεν μπορω να καθομαι σε ιδιους ανθρωπους πλαι σε μονιμη βαση!!!!....Της το εχω πει οτι ειμαι ιδεα και οραμα και δεν με εχει μονμιμα κανενας ανθρωπος καθοτι ανηκω στον εαυτο μου(Λετε να το καταλαβε;;; Καθοτι οι ηλιθιοι/ες ειναι σαν τους κουφους και να μιλας δεν ακουνε)!!!!!Αγαπητοι, φευγω τωρα να παω στο μωρο!!!!!Μωρο ειναι για μενα και ας ειναι 32 χρονων!!!!!Το μονο που πρεπει να σκεφτω, ειναι να μην την πληγωσω, καθοτι φοβαμαι οτι με καψουρευτηκε και δεν θα ξεκολλαει απο πανω μου, οταν θα πρεπει να υπαρξει ενα τελος!!!!!Γιατι στα ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΟΥΜΕ!!!Χαιρετω με το γνωστο μου συνθημα......ΟΣΟ ΖΩ ΕΙΜΑΙ ΑΘΑΝΑΤΟΣ!!!!....Υ.Γ(Με στεναχωρει που σημερα δεν θα ειμαι στο διαδικτυο να γλεντησω την Εκτορινα Λοπαζινα που ειναι κεφαλι πρωτη στο παρον δοαγωνισμο κοτας του θρεντ!!!!Μετα τιμης ο Παιχτούρας=Ελληνας=Φως.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΤΙ ΤΥΠΑΚΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΡΕ???? :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom