Νέα

Ποια ειναι η μεγαλυτερη κοτα του σαιτ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 138K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

μεγαλος τελικος.. μιστερ κοτα bourdela.com 2012/2013

• ΑΧΑΧΟΥΧΑΣ

Ψήφοι: 82 49,1%
  • ΕΚΤΟΡ ΛΟΠΕΖ

Ψήφοι: 101 60,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    167

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ποτέ δεν έγραψα κάτι τέτοιο.

Απλώς ποροσπαθώ να καταδέιξω κάτι άλλο.

Πείτε μου παρακαλώ. Τι σχέση έχει η χρήση του πληθυντικού με την ποσότητα του σεξ;
Να βλεπεις;Ποροσπαθεις.Αντι να ποροσπαθεις να γαμησεις κανα μουνακι,ποροσπαθεις να καταδειξεις.Ακου με το γαμημενο,
και δεν θα χασεις.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Σας καληνυχτω!Απο τυπους σαν τον Αγιο, καλα θα κανετε να μαθαινετε ορισμενα πραγματα!!!...Δεν θα μπορουσα να φανταστω την ομορφια και την ηδονη του σεξ, χωρις τις πουτανες στο επαγγελμα!!!!Αλλο να κανεις σεξ με γκομενα σε μονιμη σχεση,ειτε γυναικα σου(που σου ανοιγουν τα ποδια, οποτε γουσταρουν) και αλλο με τανα!!!Να ζησουν οι τανες....προσφερουν κοινωνικο εργο :rockon: :rockon: :rockon:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Σας καληνυχτω!Απο τυπους σαν τον Αγιο, καλα θα κανετε να μαθαινετε ορισμενα πραγματα!!!...Δεν θα μπορουσα να φανταστω την ομορφια και την ηδονη του σεξ, χωρις τις πουτανες στο επαγγελμα!!!!Αλλο να κανεις σεξ με γκομενα σε μονιμη σχεση,ειτε γυναικα σου(που σου ανοιγουν τα ποδια, οποτε γουσταρουν) και αλλο με τανα!!!Να ζησουν οι τανες....προσφερουν κοινωνικο εργο :rockon: :rockon: :rockon:
Προσφερουν κοινωνικο εργο,δεν λεει κανεις το αντιθετο.Για αυτο του λεω να παει του μπαγασα αλλα δεν με ακουει.Αντε καληνυχτα.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467
Να βλεπεις;Ποροσπαθεις.Αντι να ποροσπαθεις να γαμησεις κανα μουνακι,ποροσπαθεις να καταδειξεις.Ακου με το γαμημενο,
και δεν θα χασεις.

Εχετε κανένα περισσευούμενο, εσείς που πηδάτε καινούργιο κάθε βδομάδα, να μου το κάνετε πάσα;

Γιατί εγώ, όπως διατείνεστε, δεν τα καταφέρνω.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Εχετε κανένα περισσευούμενο, εσείς που πηδάτε καινούργιο κάθε βδομάδα, να μου το κάνετε πάσα;

Γιατί εγώ, όπως διατείνεστε, δεν τα καταφέρνω.
Εγω δεν διατεινομαι κατι αγαπητε,τι δειχνεις εσυ ειναι το θεμα.

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Τίποτα!Απλά ας σκεφτούμε και το ενδεχόμενο να είναι χρησιμοποιείται μεταφορικά!
εάν όλοι σας γνωρίζατε καλώς ελληνικά θα γνωρίζατε ότι παρά δε σημαίνει ενάντια αλλά δίπλα.

επίσης θα γνωρίζατε απο τους ιατρικούς όρους την παρά φύσιν έδρα.

συνοπτικά

"παρά φύσιν"
Όσοι δεν έκαναν τον κόπο να μάθουν κλασικά Ελληνικά εννοούν να ερμηνεύουν τη φράση "παρά φύσιν" κατά τα εβραιοχριστιανικά Ελληνικά. Ομως κάθε απόφοιτος του γυμνασίου υποχρεούται να ξέρει ότι το επίρρημα "παρά" είναι τοπικό και σημαίνει δίπλα όχι ενάντια! "Παράλληλα" σημαίνει "το ένα δίπλα στο άλλο" κι όχι "το ένα ενάντια στο άλλο". "Παρά πόδα" δε σημαίνει να πάρεις το όπλο και να βαράς το πόδι σου"Παρά φύσιν" λοιπόν σημαίνει "δίπλα από τη φύση" αλλά όχι δίπλα από τα δέντρα. Στο χωρίο μου λένε ακόμα οι γιαγιάδες στις νεαρές κοπέλες που φοράνε κοντά φορέματα "φαίνεται η φύση σου" και το ανέκδοτο με τον παππού που λέει στο γιατρό "στά'ει η φύση μ'" (δηλ. στάζει το πέος μου) είναι πολύ γνωστό στο χωριό μου. Φύση του ανθρώπου λέμε τα γεννητικά του όργανα και η φράση "παρά φύσιν" σημαίνει "από τον πρωκτό" κι όχι ενάντια στο φυσιολογικό όπως προσπαθούνε πολλοί να το παρουσιάσουν. Ελληνικά ήξεραν οι παπούδες μας και αν ήθελαν να εννοήσουν "ενάντια στη φύση" θα έλεγαν "κατά φύσιν" (π.χ. Κέλσου, "Κατά Χριστιανών")!!!

Επισκέπτης
εάν όλοι σας γνωρίζατε καλώς ελληνικά θα γνωρίζατε ότι παρά δε σημαίνει ενάντια αλλά δίπλα.

συνοπτικά

"παρά φύσιν"
Όσοι δεν έκαναν τον κόπο να μάθουν κλασικά Ελληνικά εννοούν να ερμηνεύουν τη φράση "παρά φύσιν" κατά τα εβραιοχριστιανικά Ελληνικά. Ομως κάθε απόφοιτος του γυμνασίου υποχρεούται να ξέρει ότι το επίρρημα "παρά" είναι τοπικό και σημαίνει δίπλα όχι ενάντια! "Παράλληλα" σημαίνει "το ένα δίπλα στο άλλο" κι όχι "το ένα ενάντια στο άλλο". "Παρά πόδα" δε σημαίνει να πάρεις το όπλο και να βαράς το πόδι σου"Παρά φύσιν" λοιπόν σημαίνει "δίπλα από τη φύση" αλλά όχι δίπλα από τα δέντρα. Στο χωρίο μου λένε ακόμα οι γιαγιάδες στις νεαρές κοπέλες που φοράνε κοντά φορέματα "φαίνεται η φύση σου" και το ανέκδοτο με τον παππού που λέει στο γιατρό "στά'ει η φύση μ'" (δηλ. στάζει το πέος μου) είναι πολύ γνωστό στο χωριό μου. Φύση του ανθρώπου λέμε τα γεννητικά του όργανα και η φράση "παρά φύσιν" σημαίνει "από τον πρωκτό" κι όχι ενάντια στο φυσιολογικό όπως προσπαθούνε πολλοί να το παρουσιάσουν. Ελληνικά ήξεραν οι παπούδες μας και αν ήθελαν να εννοήσουν "ενάντια στη φύση" θα έλεγαν "κατά φύσιν" (π.χ. Κέλσου, "Κατά Χριστιανών")!!!
φυσικα υπαρχουν και οι λεξεις "παραιατρικη", "παρακρατος", "παρανομος"...

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
φυσικα υπαρχουν και οι λεξεις "παραιατρικη", "παρακρατος", "παρανομος"...

παρὰ: κοντά
συντάσσεται με δηλώνει παράδειγμα

γενική
τόπο· απομάκρυνση Παρὰ μὲν Κύρου οὐδεὶς λέγεται αὐτομολῆσαι πρὸς βασιλέα.
προέλευση (από, εκ μέρους) Ἀφίκοντο παρὰ Δαρείου πρέσβεις.

δοτική
τόπο· πλησίον Ὁ δὲ κλαίων ἐκαθέζετο παρὰ ταῖς ὄχθαις.
αναφορά, κρίση (κατά την κρίση) Δοκεῖς παρ' ἡμῖν οὐ βεβουλεῦσθαι καλῶς.

αιτιατική
τόπο· το πλησίον (κοντά σε) Καθήμενος παρὰ τὰς ὄχθας τοῦ ποταμοῦ ὠδύρετο.
κατεύθυνση σε πρόσωπο (προς) Καὶ φεύγει Χαρίδημος ἐς τὴν Ἀσίαν παρὰ βασιλέα Δαρεῖον.
χρόνο· χρονική διάρκεια Δεῖ τοῖς φίλοις παρὰ τὰς χρείας τὰς βοηθείας παρέχεσθαι.
σύγκριση (σε σύγκριση με) Παρὰ τἄλλα ζῷα ὥσπερ θεοὶ ἄνθρωποι βιοτεύουσι.
εναντίωση (αντίθετα προς) Οἱ Θηβαῖοι τὰς πόλεις παρὰ τοὺς ὅρκους κατειλήφασιν.
εξαίρεση, έλλειψη (παρά) Παρὰ τρεῖς ἀφεῖσαν ψήφους τὸ μὴ θανάτῳ ζημιῶσαι.
αιτία (εξαιτίας) Οὐδὲ γὰρ Φίλιππος παρὰ τὴν αὑτοῦ ῥώμην τοσοῦτον ἐπηύξηται...

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

παρὰ: κοντά
συντάσσεται με δηλώνει παράδειγμα

εναντίωση (αντίθετα προς) Οἱ Θηβαῖοι τὰς πόλεις παρὰ τοὺς ὅρκους κατειλήφασιν.

Έτσι, έτσι.

Μάθε μας πολλά και ωραία πράγματα.

Επισκέπτης
Πρόθεση παρά
1.υποδείχνει αντίθεση φόραγε γούνα παρά την αφόρητη ζέστη
2.υποδείχνει κάτι λιγότερο έχω εκατό ευρώ παρά κάτι ψιλά(ειδικότερα) σε εκφώνηση ώρας δείχνει πόσα λεπτά υπολείπονται για να γίνει ακριβώς δύο παρά δέκα

3.υποδείχνει εναλλαγή ή εναλλακτική παράλειψη βάζε κάτι αλλά όχι σε όλα, κουτί παρά κουτί
4.(λόγιο) δίπλα, κοντά

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
το γυρισατε στην διδασκαλια τωρα ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Έτσι, έτσι.

Μάθε μας πολλά και ωραία πράγματα.

στη συγκεκριμένη περίπτωση λοφέ.

απλά δεν το έγραψα.
για το παρά φύσιν μιλούσαμε.

πετάχτηκες πάλι να μας την πεις.

έχεις καταντήσει εκτός απο αστείος και κουραστικός.

σε λίγο θα μας πεις ότι δεν ξέρουμς ότι το παράνομος σημαίνει εναντίον του νόμου.

συνέχισε.

Επισκέπτης
στη συγκεκριμένη περίπτωση λοφέ.

απλά δεν το έγραψα.
για το παρά φύσιν μιλούσαμε.

πετάχτηκες πάλι να μας την πεις.

έχεις καταντήσει εκτός απο αστείος και κουραστικός.

σε λίγο θα μας πεις ότι δεν ξέρουμς ότι το παράνομος σημαίνει εναντίον του νόμου.

συνέχισε.

Σπαρίλα σήμερα, έτσι??  :2funny: :2funny:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16

συνοπτικά

"παρά φύσιν"
Όταν αντιγράφεις αβασάνιστα ό,τι μπορεί να σου γυαλίσει στο κάθε τυχάρπαστο blog(*), αυτά παθαίνεις.

'Κατά φύσιν' στην συγκεκριμένη περίπτωση έχει το νόημα 'σύμφωνα με την φύση', 'φυσιολογικά'. Εξ ου και το 'ασέλγησε κατά φύσιν και παρά φύσιν'. Σύμφωνα με την λογική του blog και του θλιβερού αντιγραφέα αυτό σημαίνει 'ασέλγησε εναντίον της φύσης και δίπλα στη φύση'.

:jerking: :jerking:

(*)

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Όταν αντιγράφεις αβασάνιστα ό,τι μπορεί να σου γυαλίσει στο κάθε τυχάρπαστο blog(*), αυτά παθαίνεις.

'Κατά φύσιν' στην συγκεκριμένη περίπτωση έχει το νόημα 'σύμφωνα με την φύση', 'φυσιολογικά'. Εξ ου και το 'ασέλγησε κατά φύσιν και παρά φύσιν'. Σύμφωνα με την λογική του blog και του θλιβερού αντιγραφέα αυτό σημαίνει 'ασέλγησε εναντίον της φύσης και δίπλα στη φύση'.

(*)

Μα τι να λέμε τώρα.

Το συμπέρασμα του blog είναι:

Φύση του ανθρώπου λέμε τα γεννητικά του όργανα και η φράση "παρά φύσιν" σημαίνει "από τον πρωκτό" κι όχι ενάντια στο φυσιολογικό όπως προσπαθούνε πολλοί να το παρουσιάσουν.

"Παρά φύσιν" = "από τον πρωκτό".

Και αυτό το χρησιμοποιεί ο Κουρτίνας ως παράδειγμα σωστής χρήσης της Ελληνικής γλώσσας.

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
ο Ολλανδος εξελισσεται σε ωραιο τυπακι.Μια χαρα τα λεει.Που ειναι ο lime soda? :grin:

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16

(*)

ααααααααααααααααα

δλδ το κατά δεν είναι εναντίον.

αρα θα μπορούσαμε να γράψουμε λόγω της διττής χρήσης του κατά

ασέλγησε κατά φύσιν και κατά φύσης, δλδ σύμφωνα με τη φύση και εναντια στη φύση...

επίσης στο παρά φύση έδρα η έδρα είναι ενάντια στη φύση......

σαφώς.

σας χαλάω εγώ χατήρι;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom