Νέα

Ποια ειναι η μεγαλυτερη κοτα του σαιτ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 138K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

μεγαλος τελικος.. μιστερ κοτα bourdela.com 2012/2013

• ΑΧΑΧΟΥΧΑΣ

Ψήφοι: 82 49,1%
  • ΕΚΤΟΡ ΛΟΠΕΖ

Ψήφοι: 101 60,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    167

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Για να γραφουμε και το σωστο...καποιες που εργαζονται σε στουντιο(καθοτι στα περισσοτερα μπουρδελα δεν υπαρχει ντουζιερα)..κανουν ντους πριν μπουν στον επομενο πελατη!!!

Πόσα ντουζ μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος σε μία μέρα αγαπητέ Παιχτούρα??? :P

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Μου δωσατε ιδεά.  :)

Θα ανοίξω θεμα με τίτλο : Αναφορά οσμής προφυλακτικού μετά την συνουσία καί ονόμα ιεροδούλου με την οποία συνουσιαστήκατε.

εαν ξεχωρισεις μερικα μελη που εχουν τριχα δασος στην μυτη και η μυξα ειναι σαν ζημη τοτε ναι  :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ναι. Όλες τις χτυπάει.

Μόνο που ο ¨καλός ο μύλος" που σημειωτέον έχει γράψει μόνο μιά κριτική, συστύνει σε κάποιον που έχει γράψει 39 (στο ίδιο χρονικό διάστημα, εννεοείται) να κάνει σεξ.

:2funny: :2funny: :2funny:
Τωρα καταλαβα το κολλημα με τον πληθυντικο...
Ισως αυτο που θα σου πω να γκρεμισει τον εσωτερικο σου κοσμο,για αυτο σου συνιστω να κατσεις πριν συνεχισεις να διαβασεις αγαπητε.
Εκατσες;Ξερεις,υπαρχει και σεξ και εκτος μπουρδελων.Παντως,σου συνιστω να τις κανεις 40 τις κριτικες.Οσο πιο συντομα γινεται.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Πόσα ντουζ μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος σε μία μέρα αγαπητέ Παιχτούρα??? :P
Για τις εργαζομενες λες;;;..Ειτε γενικα;;;...Το σωστο ειναι για ολους τους ανθρωπους, μετα την σεξουαλικη πραξη αλλα και πριν, να κανουν ντους!!!Οχι φυσικα οτι θα πλενονται μονο οταν ειναι να κανουν σεξ...χαχαχαχα!!!...Απλα εγω για την ερωτικη πραξη αναφερομαι!!!

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.482
Πόντοι
25.467
Εδω με την αδεια σας, μια μικρη διαφωνια!!!Δεν σημαινει για ενα μελος, αν δεν γραφει κριτικες, οτι δεν πηγαινει στο αγοραιο ερωτα;;;Ποια ειναι η γνωμη σας;;;;

Συμφωνώ. Άλλωστε και εγώ δεν γράφω κριτική για κάθε επίσκεψή μου.  :)

Πλήν όμως, όποιος είναι συστηματικός πελάτης, όλο και κάποια πληροφορία ή εμπειρία θα ήθελε να μοιραστεί μαζί μας.  :grin:

Επισκέπτης
Μου δωσατε ιδεά.  :)

Θα ανοίξω θεμα με τίτλο : Αναφορά οσμής προφυλακτικού μετά την συνουσία καί ονόμα ιεροδούλου με την οποία συνουσιαστήκατε.

Ας το ανοίξει καλύτερα ο ειδικός σε αυτά τα θέματα Doctor Stam. Αν το θες πολύ όμως να κάνεις την αρχή ρώτησε τον για ότι απορίες έχεις να σε συμβουλέψει.

Εϊναι ο καλύτερος μυριζοκαπότας της γενιάς μας.Είμαστε τυχεροί που έχουμε την τυχη να μιλάμε με ένα τέτοιο άτομο.

Stam Πότε θα πάμε ρε να μυρίσουμε καπότες μαζι ? να μου μάθεις λίγο την τέχνη σου

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
εαν ξεχωρισεις μερικα μελη που εχουν τριχα δασος στην μυτη και η μυξα ειναι σαν ζημη τοτε ναι  :2funny:
Καλα ρε μαλακα με ολο το σαιτ εχεις βγει και εσυ και τους εχεις δει;Αλλος αχαχουχας απο δω  :S

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.482
Πόντοι
25.467
Ισως αυτο που θα σου πω να γκρεμισει τον εσωτερικο σου κοσμο,για αυτο σου συνιστω να κατσεις πριν συνεχισεις να διαβασεις αγαπητε.
Εκατσες;Ξερεις,υπαρχει και σεξ και εκτος μπουρδελων.Παντως,σου συνιστω να τις κανεις 40 τις κριτικες.Οσο πιο συντομα γινεται.

Γι αυτό σας ρώτησα άν έχετε μόνιμη σχέση, αλλά  εσείς απαξιώσατε...

Να σας θυμίσω τι απαντήσατε;

Δεν νομίζω ότι χρειάζεται..

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
39 κατασκευαστές πλυντηρίων συνιστούν...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.482
Πόντοι
25.467

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296

Μην τον παραξηγειται...απλα μπορει να μην του αρεσει να βαζει το χερι στην τσεπη για τανες!!Μπορει να μην εχει το δικο μας μικροβιο Αγιε μου....

Επισκέπτης

φίλε κάπου χάνω εδώ...δηλαδή κάποιος πρέπει να έχει μόνιμη σχέση για να γαμάει εκτός μπουρδέλου ? δεν σε πιάνω...(o stam δεν πιάνεται...αυτός δεν γαμάει ούτε σε μπουρδέλα !!! για να του γλυφουνε τις πατούσες πάει).

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Συμφωνώ. Άλλωστε και εγώ δεν γράφω κριτική για κάθε επίσκεψή μου.  :)

Πλήν όμως, όποιος είναι συστηματικός πελάτης, όλο και κάποια πληροφορία ή εμπειρία θα ήθελε να μοιραστεί μαζί μας.  :grin:
αληθες!!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.482
Πόντοι
25.467
Μην τον παραξηγειται...απλα μπορει να μην του αρεσει να βαζει το χερι στην τσεπη για τανες!!Μπορει να μην εχει το δικο μας μικροβιο Αγιε μου....

Σύμφωνοι. Δεν του αρέσει επίσης να έχει μόνιμη σχέση, δεν τού αρέσει να παίρνει τις γυναίκες "παρα φύση", δεν του αρέσει που γράφω στο πληθυντικό.

Τελικά είναι πολλά αυτά που δεν του αρέσουν, δεν νομίζετε;  :)

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Καλα ρε μαλακα με ολο το σαιτ εχεις βγει και εσυ και τους εχεις δει;Αλλος αχαχουχας απο δω  :S
Ο Αχαχουχας εχει βγει με πολλα ατομα ...ειναι αληθεια και διασταυρωμενο, οχι μονο απο τα λεγομενα του.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.482
Πόντοι
25.467
φίλε κάπου χάνω εδώ...δηλαδή κάποιος πρέπει να έχει μόνιμη σχέση για να γαμάει εκτός μπουρδέλου ? δεν σε πιάνω...(o stam δεν πιάνεται...αυτός δεν γαμάει ούτε σε μπουρδέλα !!! για να του γλυφουνε τις πατούσες πάει).

Ποτέ δεν έγραψα κάτι τέτοιο.

Απλώς ποροσπαθώ να καταδέιξω κάτι άλλο.

Πείτε μου παρακαλώ. Τι σχέση έχει η χρήση του πληθυντικού με την ποσότητα του σεξ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom