redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
ρε μπολντ εσυ ολο απο στεργιου τρως;πωπω μλκες εχω κτυπησει 2 κεκάκια απο στεργιου με πραλινα απεξω καλυψη και σοκολατα μεσα
τους εχω γαμησει το ΣΠΙΤΙ
ρε μπολντ εσυ ολο απο στεργιου τρως;πωπω μλκες εχω κτυπησει 2 κεκάκια απο στεργιου με πραλινα απεξω καλυψη και σοκολατα μεσα
ειναι γλυκατζης τυπερε μπολντ εσυ ολο απο στεργιου τρως;
θα σε παει κοψιμο ρε τυπε :S
τα ειχε βουτηξει απο τοτε που ηταν φανταρακι τυπε καλα κανει τα εχουμε πληρωσει,ο στεργιου στρατιωτικες μοναδες και νοσοκομεια προμηθευειθα σε παει κοψιμο ρε τυπε :S
Στο τελοs.....θα σε κανει και συνεταιρο, με τοση καταναλωσηπωπω μλκες εχω κτυπησει 2 κεκάκια απο στεργιου με πραλινα απεξω καλυψη και σοκολατα μεσα
μαν πανω που σου εκανα κονε εσκασε καποιος κομπλεξικος και μου διεγραψε τα μνμ :Sειναι γλυκατζης τυπε
τυπε να πας στου majestic το νανου εχει και αλμυρα ντονατςΑποψε ηθελα κατι σε ντονατσοειδές τυπε και βγηκα εξω καυλωμενος για να δοκιμασω τα ΝΑΝΟΥ ΝΤΟΝΑΤΣ αλλα ηταν κλειστα και σταματησα σε ενα περιπτερο και πηρα 2 κεκακια στεργιου φέτα κεικ με σοκολατα απεξω πωπωπω πολυ καυλα ρε φιλε.
πωπω μλκες εχω κτυπησει 2 κεκάκια απο στεργιου με πραλινα απεξω καλυψη και σοκολατα μεσα
Εγώ που έφαγα βραστό ψάρι με πατάτες και καπάκια 5 κομμάτια ραβανί και 600 ml γάλα,τι θα με πάει δηλαδή;θα σε παει κοψιμο ρε τυπε :S
Να πας πάνω στη μεταμορφωση στο κεντρικο
εκει να δεις φαι!!!
Εγώ που έφαγα βραστό ψάρι με πατάτες και καπάκια 5 κομμάτια ραβανί και 600 ml γάλα,τι θα με πάει δηλαδή;
καλα εκανες οι καραβαναδες ειναι ικανοι να φανε και το δικο σου το κανουν συχνα αυτοχαχαχαχαχ μια φορα redman ειχα παρει 2 τυροπιτες σαν προαριστο (καμια φορα δινανε και τυροπιτες ψητες αντι στεργιου) και ερχεται μετα ενας μονιμος μεσα στην κουζινα (ειχα αραξει κιολας εγω εβλεπα τηλεοραση) και λεει ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΥΡΟΠΙΤΕΣ?
τα μουνοπανα λεει της εφαγαν ολες ελεος χαχαχα και εφυγε
καλα εκανες οι καραβαναδες ειναι ικανοι να φανε και το δικο σου το κανουν συχνα αυτο
οτι εισαι ο χονδρονωνταςΕγώ που έφαγα βραστό ψάρι με πατάτες και καπάκια 5 κομμάτια ραβανί και 600 ml γάλα,τι θα με πάει δηλαδή;
που τα ειδες τα ωραια μουνακια ρε σαβριδηΕκει που ειναι κοντα στον Κηφισο λες? και ποιος σου ειπε οτι δεν εχω παει?
καλα εκει μεσα γινεται εχει και κατι ωραια μουνακια υπαλληλους
οτι εισαι ο χονδρονωντας
που τα ειδες τα ωραια μουνακια ρε σαβριδη
εσενα τυπε μεσα στο επομενο πενταλεπτο θα σου ερθει να κλασεις και θα βγει ζουμακι απο πισωΕγώ που έφαγα βραστό ψάρι με πατάτες και καπάκια 5 κομμάτια ραβανί και 600 ml γάλα,τι θα με πάει δηλαδή;
Θυμάσαι στα 5 λαγωνικά που ο χοντρούλης,η Ρίτα κι οι υπόλοιποι έπιναν λεμονάδα κι έτρωγαν μπισκότα;
Εκει που ειναι κοντα στον Κηφισο λες? και ποιος σου ειπε οτι δεν εχω παει?
καλα εκει μεσα γινεται εχει και κατι ωραια μουνακια υπαλληλους