axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
ανθρωποι του θεου ειναι τυπε.... εντιμοτητα και γυφτος ειναι ορισμος του ψευδουςπλακα κανω και εγω μητσο οι γυφτοι ειναι οι μεγαλυτεροι κλεφτες και λοποδητες..
ανθρωποι του θεου ειναι τυπε.... εντιμοτητα και γυφτος ειναι ορισμος του ψευδουςπλακα κανω και εγω μητσο οι γυφτοι ειναι οι μεγαλυτεροι κλεφτες και λοποδητες..
βατραχε τι κανειςμήτσο θα πήγαινες ποτέ με γύφτισσα ή τις θεωρείς βρωμιάρες και σιχαίνεσαι ;)
Τυχαινει να ξερω μερικες και ειναι πεντακαθαρες και πολυ ευγενικες σε πληροφορωμήτσο θα πήγαινες ποτέ με γύφτισσα ή τις θεωρείς βρωμιάρες και σιχαίνεσαι ;)
βατραχε τι κανεις
κανουν καλο κρεβατιΤυχαινει να ξερω μερικες και ειναι πεντακαθαρες και πολυ ευγενικες σε πληροφορω
δεν νομιζω να ειχα προβλημα με εκεινες οσο με τον συρφετο που κουβαλανε πισω τους
για να το λες.....κανουν καλο κρεβατι
για να το λες.....
Α καλά.δεν σ'αφήνουν οι παλιές "συμπάθειες" κλώνε
Α καλά.
Ποιανού;όχι δικός σου
Ποιανού;
Δεν ξέρω ρε μεγάλε,δεν ασχολούμαι μ'αυτά.δεν ξέρω ποιός κάνει κλώνους που εκβιάζουν τα ορθογραφικά λάθη και το παίζουν χαμηλού επιπέδου για να ρίξουν το κύρος του πολιτικού χώρου που δήθεν εκφράζουν
Σε αυτάκια το μεγάλε.
δεν ξέρω ποιός κάνει κλώνους που εκβιάζουν τα ορθογραφικά λάθη και το παίζουν χαμηλού επιπέδου για να ρίξουν το κύρος του πολιτικού χώρου που δήθεν εκφράζουν
Δεν ξέρω ρε μεγάλε,δεν ασχολούμαι μ'αυτά.
Σε αυτάκια το μεγάλε.
Προβοκατσια...Τελικα ο χοροs του Ζαλογγου ηταν μπρεικ-ντανs
με τις μαλακίες που λέτε από τα γέλια ήπια καταλάθος από ένα κουτάκι μπύρα που έχω για τις στάχτες...
τι λέτε να πάθω ?
μέχρι και τα πάκια γελάν μαζί σου ;)
Ειναι εντυπωσιακο , οτι στη θεση που ειναι , εκπροσωπει τουs Ελληνεs.....μαν αν ήταν σωστή θα μπορούσε να διατηρήσει αμφιβολία ως προς την ορθότητα των πηγών δεν θα το απέρριπτε η σιχαμένη