redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Οι πιρφόροι κατέστρεψαν τηνΕ μα...τι τώρα...μαλακίες θα λέμε?
Ελλάδα
Οι πιρφόροι κατέστρεψαν τηνΕ μα...τι τώρα...μαλακίες θα λέμε?
Οι πιρφόροι κατέστρεψαν την
Ελλάδα
Οι πιρφόροι κατέστρεψαν την
Ελλάδα
πολυ νεκρα τυπε,λαζοπουλο εχει;
δεν ειναι δικα μου τα copyrightsred 2013 ?
πολυ νεκρα τυπε,λαζοπουλο εχει;
κουμμουνιστης τυπε ειναι ο λακης,εγω γουσταρω τον λακη απο το σαιτ
Δεν ξέρω, εγώ το είδα την Τρίτη....
κουμμουνιστης τυπε ειναι ο λακης,εγω γουσταρω τον λακη απο το σαιτ
Ρε μαλακα κοντεψα να πνιγω !!!!!!!Ψηφοφορία για το φύλο της Τζένιφερ θα κάνουμε; Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ξεφτίλα απ' το να κάνεις το μάγκα στο ίντερνετ και να σε περνάνε όλοι για γυναίκα.
Υπαρχει γ' επιλογηΑνοιξε θρεντ...με δυο επιλογες δεν υπαρχει τριτη....Α' επιλογη... ο Εκτορας ειναι καποιος μοντ....και Β' επιλογη.. αγαμητη Ελληνιδα σαβουρα!!!
Ρε μαλακα κοντεψα να πνιγω !!!!!!!
Ειπε η ποντια κοταποιο γαντι ρε μπεμπη εχεις την πεποιθηση οτι μου εισαι σημαντικος? αειντε να μπεμπεκισεις παραπερα. ειπα και δηλωσα οτι θα κουνηθω μονο με διαγραφες. περα απο αυτο μηδεν. δε θαρχεται ο καθε μπεμπης με το μακρυ και το κοντο του.
ποντια ειναι;Ειπε η ποντια κοτα
οταν γινει ανατροπηΤελικα ποτε θα οριστικοποιηθει το αποτελεσμα?
Ετσι εχει πει ο φιδελε και μαλιστα ρωσσοποντια (μπασταρδη)ποντια ειναι;
Ειπε η ποντια κοτα
σου λειπουν τα χρυσα δοντια τυπε για να εισαι οκφιλε βαριεμε να σου κανω μαθημα τωρα. δες τι εχω γραψει πιο παλια να καταλαβεις. αν και το στυλ πρεπει να το εχεις. καλο ειναι να περνεις ιδεες αλλα ο καθενας διαμορφονει το δικο του στυλ. εγω ας πουμε τωρα ετοιμαζομε να παω για καφε.
φοραω ασπρο παντελονι και μωβ πουκαμισο με χρυσες ριγες οι οπιες τεριαζουνε με το χρυσο ρολοι και τις χρυσες καδενες μου. παπουτσια κρεμ και εχω μαζι και μια ζακετα κιτρινη