Νέα

Ποια ειναι η μεγαλυτερη κοτα του σαιτ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 139K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

μεγαλος τελικος.. μιστερ κοτα bourdela.com 2012/2013

• ΑΧΑΧΟΥΧΑΣ

Ψήφοι: 82 49,1%
  • ΕΚΤΟΡ ΛΟΠΕΖ

Ψήφοι: 101 60,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    167

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
τυπε ασε τα σουβλακια κι παρακολουθα εκρολοπεσ οταν κανει μαθηματα καμακιου. ο ανθρωπος ξερει απο καμακι γιατι κανει υποβριχιο ψαρεμα
ισχυει τυπε γιαυτο ξεπερασε με διαφορα τον αχαχουχα στην ψηφοφορια

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
οχι ρε φιλε αλλα εχω τον τροπο μου. εχω λεγην και κανω και γαμω τα ντυσιματα. εχω και το κατιτις μου στην ακρη για ωρα αναγκης
τι φορας τυπε;και τι μαρκες; γιατι εγω δεν ασχολουμαι με το ντυσιμο και ισως να παιζει αρνητικο ρολο στις γυναικες τι πιστευεις;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
τι φορας τυπε;και τι μαρκες; γιατι εγω δεν ασχολουμαι με το ντυσιμο και ισως να παιζει αρνητικο ρολο στις γυναικες τι πιστευεις;
Eσυ εισαι γαυρος ρε μαλακα τι μετρημα να κανεις στις γυναικες;Τυχαιο ειναι νομιζεις που στο σαιτ το 85% ειναι γαυροι; :2funny: :2funny: :2funny:

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16

φιλε βαριεμε να σου κανω μαθημα τωρα. δες τι εχω γραψει πιο παλια να καταλαβεις. αν και το στυλ πρεπει να το εχεις. καλο ειναι να περνεις ιδεες αλλα ο καθενας διαμορφονει το δικο του στυλ. εγω ας πουμε τωρα ετοιμαζομε να παω για καφε.
φοραω ασπρο παντελονι και μωβ πουκαμισο με χρυσες ριγες οι οπιες τεριαζουνε με το χρυσο ρολοι και τις χρυσες καδενες μου. παπουτσια κρεμ και εχω μαζι και μια ζακετα κιτρινη

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Eσυ εισαι γαυρος ρε μαλακα τι μετρημα να κανεις στις γυναικες;Τυχαιο ειναι νομιζεις που στο σαιτ το 85% ειναι γαυροι; :2funny: :2funny: :2funny:
γιαυτο τυπε περιμενω σοβαρη απαντηση απο τον αρχοντα

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
φιλε βαριεμε να σου κανω μαθημα τωρα. δες τι εχω γραψει πιο παλια να καταλαβεις. αν και το στυλ πρεπει να το εχεις. καλο ειναι να περνεις ιδεες αλλα ο καθενας διαμορφονει το δικο του στυλ. εγω ας πουμε τωρα ετοιμαζομε να παω για καφε.
φοραω ασπρο παντελονι και μωβ πουκαμισο με χρυσες ριγες οι οπιες τεριαζουνε με το χρυσο ρολοι και τις χρυσες καδενες μου. παπουτσια κρεμ και εχω μαζι και μια ζακετα κιτρινη
να πηγαινει και με το χρυσο δοντι τυπε;ο ταμτακος εισαι ρε τυπε; ετσι δεν γαμας

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
να πηγαινει και με το χρυσο δοντι τυπε;ο ταμτακος εισαι ρε τυπε; ετσι δεν γαμας

αη τραβε ρε που θα μας πεις και ταμτακους >:(
γιαυτο δεν προκητε να βγαλεις γκομενα. δεν εχεις τροπους ουτε στυλ. αντε στον εκτολοπεσ να σε μαθει καμακι. μονο που αντι γιαγκομενες θα καμακωνης χταποδια

asimakis1980

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
ρησπεχτ φιλε
κι εμενα μαου αρεσει να ντυνομε ετσι εντυποσιακα

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
αη τραβε ρε που θα μας πεις και ταμτακους >:(
γιαυτο δεν προκητε να βγαλεις γκομενα. δεν εχεις τροπους ουτε στυλ. αντε στον εκτολοπεσ να σε μαθει καμακι. μονο που αντι γιαγκομενες θα καμακωνης χταποδια
τυπε γραψε ελληνικα μπας και καταλαβω μηπως εισαι ο κωστας27; :rockon:

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
παω για καφε και να καμακωσω κανα γκομενακι εσεις καθηστε εδω νασας παραμιθιαζει ο εκτορλοπεσ οτι βγαζει γκομενες και γαμη και δερνει :2funny: :2funny: :2funny:γατακια :2funny: :2funny:

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
φαντασου να το ελεγε σε γκομενα

Και μόνο μ' αυτό εμένα με έπεισε...πρέπει να είναι τουλάχιστον η μετεμψύχωση του Δον Ζουάν αφού έχει BMW...
Μετά λέμε για την συμπεριφορά της μέσης Ελληνίδας...

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Και μόνο μ' αυτό εμένα με έπεισε...πρέπει να είναι τουλάχιστον η μετεμψύχωση του Δον Ζουάν αφού έχει BMW...
Μετά λέμε για την συμπεριφορά της μέσης Ελληνίδας...
τυπε πρεπει να εχει πολλες κατακτησεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom