Νέα

Ποια ειναι η μεγαλυτερη κοτα του σαιτ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 139K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

μεγαλος τελικος.. μιστερ κοτα bourdela.com 2012/2013

• ΑΧΑΧΟΥΧΑΣ

Ψήφοι: 82 49,1%
  • ΕΚΤΟΡ ΛΟΠΕΖ

Ψήφοι: 101 60,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    167

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ανοιξε θρεντ ρε....δεν εχω λεφτα για πεταμα και να κανω μηνυσεις αυτη την εποχη!!!....Θα με δικαιωσει ο λαος του Μπου!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Τιποτα απο τα δυο δεν ειναι. Αλλα εγω τον προκαλω για το ζητημα με την καραμπινα. Δεν ειμαι βεβαια 100 %σιγουρος  οτι επαιζε μαζι του ουτε 100 % ωστοσο οτι δε το εκανε. Για αυτο δε δεχομαι την προκληση να διαγραφω.
Δεχομαι ομως την προταση αν ανεβασει το ποστ να με φαπωσει μπροστα σε αλλα μελη του σαιτ.
Οριστε σου ριχνω το γαντι!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
και ενα με ερωτηση ποσοι σε θεωρουν προμοτορα ή θα αρχισεις τις μυνηηηηηηησεις παλι  :2funny:
Τι προμοτορας βρε μαλακα και εσυ,δεν τον ειχε ξεμπροστιασει μια πουτανα οτι παρακαλαγε να του κανουν σκοντο,γιατι ειχε να γαμησει κατι μηνες;

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Τι προμοτορας βρε μαλακα και εσυ,δεν τον ειχε ξεμπροστιασει μια πουτανα οτι παρακαλαγε να του κανουν σκοντο,γιατι ειχε να γαμησει κατι μηνες;
ποιος τα λεει αυτα ρε τυπε; :S

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.373
Πόντοι
5.097
εισαι σκληρο αγορι  :zfuck:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.373
Πόντοι
5.097
Μπραβο,για να εχει καπου να χεζει  :grin:
ειδες που δε ξερεις απο σκυλια
στο κρεβατι σου μπορει να χεσει στο κρεβατι του ποτε  :birdman:

να γραφει και φουτμπολ λιγκ 2  :2funny:
ρε μλκ ξερεις να διαβαζεις  :headbang:
ερυθρο=κοκκινο  :jerking:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ειδες που δε ξερεις απο σκυλια
στο κρεβατι σου μπορει να χεσει στο κρεβατι του ποτε  :birdman:

ρε μλκ ξερεις να διαβαζεις  :headbang:
ερυθρο=κοκκινο  :jerking:
φενεται εσενα εχουν κανει εμφανη τα σημαδια γειρατειας .... ξεχασες που θα παιζει η αεκ του χρονου  :birdman:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Τιποτα απο τα δυο δεν ειναι. Αλλα εγω τον προκαλω για το ζητημα με την καραμπινα. Δεν ειμαι βεβαια 100 %σιγουρος  οτι επαιζε μαζι του ουτε 100 % ωστοσο οτι δε το εκανε. Για αυτο δε δεχομαι την προκληση να διαγραφω.
Δεχομαι ομως την προταση αν ανεβασει το ποστ να με φαπωσει μπροστα σε αλλα μελη του σαιτ.
Οριστε σου ριχνω το γαντι!

ποιο γαντι ρε μπεμπη εχεις την πεποιθηση οτι μου εισαι σημαντικος? αειντε να μπεμπεκισεις παραπερα. ειπα και δηλωσα οτι θα κουνηθω μονο με διαγραφες. περα απο αυτο μηδεν. δε θαρχεται ο καθε μπεμπης με το μακρυ και το κοντο του.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ποιο γαντι ρε μπεμπη εχεις την πεποιθηση οτι μου εισαι σημαντικος? αειντε να μπεμπεκισεις παραπερα. ειπα και δηλωσα οτι θα κουνηθω μονο με διαγραφες. περα απο αυτο μηδεν. δε θαρχεται ο καθε μπεμπης με το μακρυ και το κοντο του.

ο σεβαλιε δεν ειναι μπεμπης, ειναι και γαμω τα παιδια... στο λεει ατομο που τον εχει απο κοντα...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Ηρεμησε ρε δικε μου για να σε αβανταρω το κανα. Εσυ επιβαρυνεις τη θεση σου :grin: Σε θεωρουν κοτα και οτι ο Λακης σε ξεβρακωσε.
Εμενα να, στα @@ μου τα σουβλακια μου και το παγωτακι μου θα τα ντερλικωσω το βραδυ. Εσενα λενε κοτα , γκομενα, μοντ και οτι αλλο θες :grin:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
ο σεβαλιε δεν ειναι μπεμπης, ειναι και γαμω τα παιδια... στο λεει ατομο που τον εχει απο κοντα...

Αστους ρε με ξερει το μισο σαιτ... Εγω να τον βοηθησω το πα γιατι ξερω οτι ειναι καλο παιδι ενω ολοι του την πεφτουν... Απλα ειναι λιγο τσαντισμενος τωρα :grin:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

μπεμπης ειναι για μενα με αυτα που βλεπω τελευταια. ουτε αστειο το βρισκω ουτε και με ενοχλει. αλλα τον ειχα για πιο εξυπνο και η εξυπναδα στο χιουμορ φαινεται. αδιαφορος κατηγοριας αρκανη παιχτουρα αχαχουχα κλπ.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ηρεμησε ρε δικε μου για να σε αβανταρω το κανα. Εσυ επιβαρυνεις τη θεση σου :grin: Σε θεωρουν κοτα και οτι ο Λακης σε ξεβρακωσε.
Εμενα να, στα @@ μου τα σουβλακια μου και το παγωτακι μου θα τα ντερλικωσω το βραδυ. Εσενα λενε κοτα , γκομενα, μοντ και οτι αλλο θες :grin:
Και σουβλακι και παγωτο βραδιατικα ρε;Θες να τα παρω γαμω την διατροφη σου; :tickedoff:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

ζησε και λιγο παραεξω απο εδω. θα σου κανει καλο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom