Νέα

Ποια ειναι η μεγαλυτερη κοτα του σαιτ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 139K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

μεγαλος τελικος.. μιστερ κοτα bourdela.com 2012/2013

• ΑΧΑΧΟΥΧΑΣ

Ψήφοι: 82 49,1%
  • ΕΚΤΟΡ ΛΟΠΕΖ

Ψήφοι: 101 60,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    167

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εχει στο τσεπακι του τον τιτλο του μιστερ μαλακα 2013-14

Ναι σιγουρα μιστερ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΛΑ ΕΦΤΙΑΞΑ ΚΛΩΝΟ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ

Θες να αρχισω παλι να παραθετω απο το κοσμοπολιταν?

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Θυμισε μου ποτε ειπα εγω για πρωτο μισθο στα 3000 ή ακομη και στα 1200 γιατι μου διαφευγει. Αμα δεν έχεις μαθει να διαβάζεις ηλιθιε δεν σου φταιμε εμεις.... 1200 θα παρει καποιος με προυπηρεσια.(Οχι στους κλωνους και τις αγγελικουλες...)
στα 3000 λεω εγω για να παω στο υψηλοτερο επιπεδο

Τωρα μαθανω την αλφαβητα δασκαλε ..... σχωρα με που ειμαι αμορφωτος  :birdman:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Ονειρο ηταν και παει..... κλαψ λυγμ  :'(

Θα μαθω χορο και θα σου φαω ολα τα γκομενακια .....
Θα πηγαινω και με μεγαλη παρεα στα κλαμπ και θα λεω παραμυθια φουμαρα για πρωτο μισθο στα 3000 να ψαρωνουν τα πουτανακια :birdman:

Φαε την σκονη μου μπολντη  :birdman:
Μην κανεις ονειρα..οσο καλος και να εισαι και να εισαι μεχρι τωρα πρωτος σε ψηφους....ο μπολντυ εχει κρυφες χαρες και με π.μ σε σκαβει να παρει την πρωτη θεση!!!!Ειναι αχτυπητος λεμε στις γυναικες!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Μπορει και φορ καστ γκανιαν  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Γκανιαν στο κεφαλι ειναι η Τζενιφερ....πρεπει να εχει ωραια οπισθεν!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
στα 3000 λεω εγω για να παω στο υψηλοτερο επιπεδο

Τωρα μαθανω την αλφαβητα δασκαλε ..... σχωρα με που ειμαι αμορφωτος  :birdman:

Αν ειχες μορφωση και τσιπα πανω σου θα ειχες ξαφανιστει απο εδω μεσα δεν θα καθοσουν να βγαζεις γλωσσα.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ναι σιγουρα μιστερ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΛΑ ΕΦΤΙΑΞΑ ΚΛΩΝΟ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ

βρε μπας και εισαι καμια αγαμητη κι εσυ και εχεις παθει ρεμουλα μαζι μου ?

Τοσος ερωτας πια βρε παιδι μου.........

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296

Αστα αυτα, δεν εισαι κατινιτσα να τσακωνεσαι επειδη ο αχαχουχας σε περναει σε ψηφους;;;...Εσυ θα κερδισεις και αυτον τον διαγωνισμο του μπου!!!.....Ειπαμε μετα απο σενα το χαος!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.684
Πόντοι
22.785
Μην κανεις ονειρα..οσο καλος και να εισαι και να εισαι μεχρι τωρα πρωτος σε ψηφους....ο μπολντυ εχει κρυφες χαρες και με π.μ σε σκαβει να παρει την πρωτη θεση!!!!Ειναι αχτυπητος λεμε στις γυναικες!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:Γκανιαν στο κεφαλι ειναι η Τζενιφερ....πρεπει να εχει ωραια οπισθεν!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Δεν είναι δόκιμο να διορθώνεις παραθέματα.........

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
βρε μπας και εισαι καμια αγαμητη κι εσυ και εχεις παθει ρεμουλα μαζι μου ?

Τοσος ερωτας πια βρε παιδι μου.........
Αν συμβαινει και αυτο...απλα προσκυνω φιλε!!!Καθοτι εχει εμμονες ο μπολντυ μαζι σου!!!Διολου απιθανο να θελει να του το ξυσεις λιγο απο πισω!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Αν συμβαινει και αυτο...απλα προσκυνω φιλε!!!Καθοτι εχει εμμονες ο μπολντυ μαζι σου!!!Διολου απιθανο να θελει να του το ξυσεις λιγο απο πισω!!!! :rockon: :rockon: :rockon:
το κονταρι μου θελει λιγο ξυσιμο (του λαχειοπωλη εννοω γιατι πουστρακια δεν γαμαω)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
καλα να βγει ο λοπεθ δεν το περιμενα...

η ψηφιστικη δυναμη των κλωνων ειναι πολυ μεγαλη εδω μεσα...

Καμια νεα ψηφοφορια θα εχουμε?

εχουμε βγαλει τρολ,κοτα...αλλο?  :think:

προτεινω ο ποιο αγαμητος του φορουμ η ποιο ψυχασθενης του φορουμ με τα περισσοτερα ψυχολογικα προβληματα...  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
πσσσσ βλεπουμε πινκ πονκ τσαμπιονς ληγκ μεταξυ παιχτουρα και μογγολου. σχεδον ισαξιο παλαιοτερων  :rockon:

Κλωνος του ΑΜΕΑ εισαι;;;...Ειτε αλλος ΑΜΕΑ;;;
....Την καλησπερα μου Αγγελικουλα! :)

Ε...δεν παιζεσαι με τιποτα....εκτος το δωρεαν πηδημα που σου κανουν οι αλλοι δωρο που βγηκες πρωτος καμμενος πελατης στις τανες....σου κανω και εγω δωρο ενα δευτερο .... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:...Υ.Γ.(ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΕΓΩ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑ;;;;....ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΣ ΚΑΙ ΚΛΑΨΙΑΡΗΣ).

Παράθεση από: axaxouxas στις 03/03/13, 22:10
Με εκβιαζεις δηλαδη κιολας ?

Εισαι σιχαμενος τυπε !!!!!!!!

Εχω κι εγω τα μυνηματα σου να ξερεις γιατι το ψυλλιαστηκα τι εισαι .....
Απλα δεν ηθελα να το πιστεψω

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
το κονταρι μου θελει λιγο ξυσιμο (του λαχειοπωλη εννοω γιατι πουστρακια δεν γαμαω)
Δεν ειναι πουστρακι ρε....δεκανεας στην Π.Α. μας δηλωσε χτες...φυσικα ηταν προχωρημενη η ωρα, οταν το εγραψε οτι ηταν Δεκανεας στην Π.Α. καθοτι μαλλον για αλλο ΟΠΛΟ μαλλον  ηθελε να γραψει!!!Αλλα ειναι καλος στην πληροφορικη....ξερει να γραφει στον υπολογιστη και μετα να το σβηνει ρε Μητσο!!!....Οποτε σεβασμος και λιγο ρε...δεν βλαπτει!!!....Δεν διαβασες την Εκτορινα..σορρυ τον Εκτορα που μου εβαλε χερι(ποσο θα το ηθελα απο την Τζενιφερ :smitten:) γιατι πειραζω ενα παιδι 25 χρονων;;;(τον "εξυπνο" τον μπολντυ ενοουσε)!!!!.....Ερωτηση κρισεως....Μωρη Εκτορινα σου αρεσουν τα μικρα;;;;...Ειμαι και εγω ρε.....37 χρονων....μην πιστευεις που γραφω 50!!!!Θα με αναγκασεις να δημοσιευσω την ταυτοτητα για να δεις την ηλικια μου!!!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
εμενα τι να με πειραξει? εγω απλα επαναλαμβανω οτι ελεγες εσυ για το φιλο σου, αγγελικουλα αμεα κλπ κλπ και οτι ελεγε εκεινος για σενα μεχρι και θρεντ σουχε ανοιξει να σε κραζει  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom