axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Εχει στο τσεπακι του τον τιτλο του μιστερ μαλακα 2013-14Στο αλλο θρεντ σε ψηφισα για να βγεις πρωτος!!!
Εχει στο τσεπακι του τον τιτλο του μιστερ μαλακα 2013-14Στο αλλο θρεντ σε ψηφισα για να βγεις πρωτος!!!
Στο αλλο θρεντ σε ψηφισα για να βγεις πρωτος!!!
Εχει στο τσεπακι του τον τιτλο του μιστερ μαλακα 2013-14
στα 3000 λεω εγω για να παω στο υψηλοτερο επιπεδοΘυμισε μου ποτε ειπα εγω για πρωτο μισθο στα 3000 ή ακομη και στα 1200 γιατι μου διαφευγει. Αμα δεν έχεις μαθει να διαβάζεις ηλιθιε δεν σου φταιμε εμεις.... 1200 θα παρει καποιος με προυπηρεσια.(Οχι στους κλωνους και τις αγγελικουλες...)
Μην κανεις ονειρα..οσο καλος και να εισαι και να εισαι μεχρι τωρα πρωτος σε ψηφους....ο μπολντυ εχει κρυφες χαρες και με π.μ σε σκαβει να παρει την πρωτη θεση!!!!Ειναι αχτυπητος λεμε στις γυναικες!!!Ονειρο ηταν και παει..... κλαψ λυγμ :'(
Θα μαθω χορο και θα σου φαω ολα τα γκομενακια .....
Θα πηγαινω και με μεγαλη παρεα στα κλαμπ και θα λεω παραμυθια φουμαρα για πρωτο μισθο στα 3000 να ψαρωνουν τα πουτανακια
Φαε την σκονη μου μπολντη
Γκανιαν στο κεφαλι ειναι η Τζενιφερ....πρεπει να εχει ωραια οπισθεν!!!Μπορει και φορ καστ γκανιαν
στα 3000 λεω εγω για να παω στο υψηλοτερο επιπεδο
Τωρα μαθανω την αλφαβητα δασκαλε ..... σχωρα με που ειμαι αμορφωτος
βρε μπας και εισαι καμια αγαμητη κι εσυ και εχεις παθει ρεμουλα μαζι μου ?Ναι σιγουρα μιστερ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΛΑ ΕΦΤΙΑΞΑ ΚΛΩΝΟ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ
Θες να αρχισω παλι να παραθετω απο το κοσμοπολιταν?
βρε μπας και εισαι καμια αγαμητη κι εσυ και εχεις παθει ρεμουλα μαζι μου ?
Τοσος ερωτας πια βρε παιδι μου.........
Αστα αυτα, δεν εισαι κατινιτσα να τσακωνεσαι επειδη ο αχαχουχας σε περναει σε ψηφους;;;...Εσυ θα κερδισεις και αυτον τον διαγωνισμο του μπου!!!.....Ειπαμε μετα απο σενα το χαος!!!!Ναι σιγουρα μιστερ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΛΑ ΕΦΤΙΑΞΑ ΚΛΩΝΟ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ
Θες να αρχισω παλι να παραθετω απο το κοσμοπολιταν?
Μην κανεις ονειρα..οσο καλος και να εισαι και να εισαι μεχρι τωρα πρωτος σε ψηφους....ο μπολντυ εχει κρυφες χαρες και με π.μ σε σκαβει να παρει την πρωτη θεση!!!!Ειναι αχτυπητος λεμε στις γυναικες!!! Γκανιαν στο κεφαλι ειναι η Τζενιφερ....πρεπει να εχει ωραια οπισθεν!!!
Γκανιαν στο κεφαλι ειναι η Τζενιφερ....πρεπει να εχει ωραια οπισθεν!!!
Αν συμβαινει και αυτο...απλα προσκυνω φιλε!!!Καθοτι εχει εμμονες ο μπολντυ μαζι σου!!!Διολου απιθανο να θελει να του το ξυσεις λιγο απο πισω!!!!βρε μπας και εισαι καμια αγαμητη κι εσυ και εχεις παθει ρεμουλα μαζι μου ?
Τοσος ερωτας πια βρε παιδι μου.........
το κονταρι μου θελει λιγο ξυσιμο (του λαχειοπωλη εννοω γιατι πουστρακια δεν γαμαω)Αν συμβαινει και αυτο...απλα προσκυνω φιλε!!!Καθοτι εχει εμμονες ο μπολντυ μαζι σου!!!Διολου απιθανο να θελει να του το ξυσεις λιγο απο πισω!!!!
Υπερωριεs??
Κλωνος του ΑΜΕΑ εισαι;;;...Ειτε αλλος ΑΜΕΑ;;;
....Την καλησπερα μου Αγγελικουλα!
Ε...δεν παιζεσαι με τιποτα....εκτος το δωρεαν πηδημα που σου κανουν οι αλλοι δωρο που βγηκες πρωτος καμμενος πελατης στις τανες....σου κανω και εγω δωρο ενα δευτερο .... ...Υ.Γ.(ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΕΓΩ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑ;;;;....ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΣ ΚΑΙ ΚΛΑΨΙΑΡΗΣ).
:-*Υπερωριεs??
Δεν ειναι πουστρακι ρε....δεκανεας στην Π.Α. μας δηλωσε χτες...φυσικα ηταν προχωρημενη η ωρα, οταν το εγραψε οτι ηταν Δεκανεας στην Π.Α. καθοτι μαλλον για αλλο ΟΠΛΟ μαλλον ηθελε να γραψει!!!Αλλα ειναι καλος στην πληροφορικη....ξερει να γραφει στον υπολογιστη και μετα να το σβηνει ρε Μητσο!!!....Οποτε σεβασμος και λιγο ρε...δεν βλαπτει!!!....Δεν διαβασες την Εκτορινα..σορρυ τον Εκτορα που μου εβαλε χερι(ποσο θα το ηθελα απο την Τζενιφερ ) γιατι πειραζω ενα παιδι 25 χρονων;;;(τον "εξυπνο" τον μπολντυ ενοουσε)!!!!.....Ερωτηση κρισεως....Μωρη Εκτορινα σου αρεσουν τα μικρα;;;;...Ειμαι και εγω ρε.....37 χρονων....μην πιστευεις που γραφω 50!!!!Θα με αναγκασεις να δημοσιευσω την ταυτοτητα για να δεις την ηλικια μου!!!το κονταρι μου θελει λιγο ξυσιμο (του λαχειοπωλη εννοω γιατι πουστρακια δεν γαμαω)