apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
καταιγιδα κουραδας τυπεΕγώ που έφαγα βραστό ψάρι με πατάτες και καπάκια 5 κομμάτια ραβανί και 600 ml γάλα,τι θα με πάει δηλαδή;
καταιγιδα κουραδας τυπεΕγώ που έφαγα βραστό ψάρι με πατάτες και καπάκια 5 κομμάτια ραβανί και 600 ml γάλα,τι θα με πάει δηλαδή;
α ρε μλκ το χριστινακι λεςΗ καστανη με το χαρουμενο προσωπακι δεν σ αρεσει δηλαδη? εγω μια πιπα θα της την εδινα και μετα θα καναμε και σχεση
α ρε μλκ το χριστινακι λες
ζευγαωστε τα δυο σας να βγαλετε ιγκουαννα
καταιγιδα κουραδας τυπε
και εγω την ξερω καλαα ρε μλκ το χριστινακι λες
σαυρα το χριστινακι τυπε?α ρε μλκ το χριστινακι λες
Ναι το ιδιο λεμε που εχει διπλα ενα βενζιναδικο BlackHawk
τυπε να ξερεις το χεσιμο κανει καλο αμα τα κρατας μεσα σου και εισαι δυσκοιλιος μπορει να παθεις σοβαρη ζημια..οποτε χεστε αβερτα οπως ο δημητρακηςΤυπε, κορυφαιο emoticon εριξες πάλι
εγω ψωνιζω απο ερυθραια πηγαινω σε καλες γειτονιεςΛέω ψηλά στην εθνικη, στη Γεφυρα της Μεταμόρφωσης τυπε
μπολντη πηγαινε αυριο να παρεις καφε και τα λεμεΠΟιο Χριστινακι με δουλευεις? την ξέρεις? θα σε γαμησω
ενδιαφερεσε και συσαυρα το χριστινακι τυπε?
θα κανω εμετοΛοιπον ακουστε γιατι εισαστε γατακια ακομα... το μεσημερι κτυπησα πατατες φουρνου με ντοματα και φετα ψητη και πηγα και αγορασα ΤΖΑΤΖΙΚΙ απο του Βασιλοπουλου ενα μισο κιλο και εβαλα μεσα στο φαγητο και κοκα κολα παγωμενη διπλα πωπωπωπωπωπωπω
Θυμάσαι στα 5 λαγωνικά που ο χοντρούλης,η Ρίτα κι οι υπόλοιποι έπιναν λεμονάδα κι έτρωγαν μπισκότα;
τυπε να ξερεις το χεσιμο κανει καλο αμα τα κρατας μεσα σου και εισαι δυσκοιλιος μπορει να παθεις σοβαρη ζημια..οποτε χεστε αβερτα οπως ο δημητρακης
Λοιπον ακουστε γιατι εισαστε γατακια ακομα... το μεσημερι κτυπησα πατατες φουρνου με ντοματα και φετα ψητη και πηγα και αγορασα ΤΖΑΤΖΙΚΙ απο του Βασιλοπουλου ενα μισο κιλο και εβαλα μεσα στο φαγητο και κοκα κολα παγωμενη διπλα πωπωπωπωπωπωπω
http://[URL unfurl="true"]www.sherv.net/cm/emoticons/toilet/constipated.gif[/img[/URL]]
[/quote]τυπε σε λιγο θα μπει και ο κ.Λακης
θα κανω εμετο
εγω ψωνιζω απο ερυθραια πηγαινω σε καλες γειτονιες
μπολντη πηγαινε αυριο να παρεις καφε και τα λεμε
και μη γαμας τοσο πονεσαν τ'αρχιδια μου
ενδιαφερεσε και συ
στη λιλυ σου και γρηγορα
αυτην την 55αρα λες τυπε?ενδιαφερεσε και συ
στη λιλυ σου και γρηγορα
Μικρός είχα μανία με συλλογές,το ξέρεις;από αυτές τις σειρές είχα διαβάσει 1 μυστικοί εφτά και 2 πέντε φίλοι, οι φίλοι θυμάμαι ξεσκίζονταν στο φαί τα διάβαζα βράδυ και μου τρέχαν τα σάλια