Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Φαντάσου να το βάλεις και σε t-shirt, "I am paiktoura's friend", θα σε πιπώνουν επί τόπου.
Εννοειται. Τωρα μου εδωσες φοβερη ιδεα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Φαντάσου να το βάλεις και σε t-shirt, "I am paiktoura's friend", θα σε πιπώνουν επί τόπου.
έχει δικό της ρε
δε γαμάω γενικώς φίλε. Μην ξύνεις πληγέςνα υποθέσω ότι δε γαμάς κώλο αφού έχεις δικό σου;
με καβλώνεις αναπάντεχα όταν γίνεσαι σιχαμένοςτο ξεχασε στην πλατη αυτο
να υποθέσω ότι δε γαμάς κώλο αφού έχεις δικό σου;
Δεν ειμαι φτωχος, καλη μου που με φτυνεις......εχω τον τροπο μου!!!!Και τσιγγουνιες δεν θα κανω μαζι σου...οπως εκανε ο αλλος!!!!τα μογγολα τα παιζω οταν θελω εγω οχι οταν θελουν αυτα. ας τρεχει να κανει την ουρα μου σα τον μογγολο1
τι άλλο ρε θ'ακούσουν τα μάτια μας εδω μέσα?Άμα τον έχει επάνω του, όχι. Στην περίπτωση όμως που δεν τον έχει επάνω του, αυτοσχεδιάζει.
Μολις ειπα στο φβ οτι ειμαι φιλος του Παικτουρα και κατευθειαν πηρα 500 like (τα μισα απο τραγουδιστριες - μοντελα) κάποιες αρχισαν να απειλουν οτι θα αυτομαστιγωθουν μεχρι θανατου αμα δεν παω αποψε απο το σπιτι να τις γαμησω.....
εισαι φιλος με τον παιχτουρα;Μολις ειπα στο φβ οτι ειμαι φιλος του Παικτουρα και κατευθειαν πηρα 500 like (τα μισα απο τραγουδιστριες - μοντελα) κάποιες αρχισαν να απειλουν οτι θα αυτομαστιγωθουν μεχρι θανατου αμα δεν παω αποψε απο το σπιτι να τις γαμησω.....
Πάλι μαζεύτηκαν βρωμόμουνα. Όπου εμφανίζεται το Έκτορ μαζεύονται κι αυτές.
εισαι φιλος με τον παιχτουρα;
έχεις μεγάλη πέραση και θα αρχίσω τις ζήλιεςαγαπη θυμησε μου να πεταξω τον μογγολομαγνητη βλεπω μαζευει
πόσο πια???????????????????αααααααααααααααααααααααααααχαχαχχαχαχαχαχαχααχαχααχαχχααχ
χαχααχαχαχχα μλκ ο παιχτουρας έχει ξεφύγει
60 ατομα εχω βρε στο προφιλ μου....δεν κρατω....πολλα ατομα!!!!Μολις ειπα στο φβ οτι ειμαι φιλος του Παικτουρα και κατευθειαν πηρα 500 like (τα μισα απο τραγουδιστριες - μοντελα) κάποιες αρχισαν να απειλουν οτι θα αυτομαστιγωθουν μεχρι θανατου αμα δεν παω αποψε απο το σπιτι να τις γαμησω.....