Νέα

Ποια ειναι η μεγαλυτερη κοτα του σαιτ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 138K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

μεγαλος τελικος.. μιστερ κοτα bourdela.com 2012/2013

• ΑΧΑΧΟΥΧΑΣ

Ψήφοι: 82 49,1%
  • ΕΚΤΟΡ ΛΟΠΕΖ

Ψήφοι: 101 60,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    167

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Παντως αυτο με τις διαγραφες ειναι μια μαλακια και μιση... και εμενα με εχουν κανει διαγραφες και οι μισες μετα ερχονται και μου ξαναμιλανε ειτε μεσω καποιας φιλης ειτε με ξανακανουν αντ ... κοριτσακια  :grin:
γιατι σε διαγραφουν νομίζουν οτι εισαι κλωνος;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Παντως αυτο με τις διαγραφες ειναι μια μαλακια και μιση... και εμενα με εχουν κανει διαγραφες και οι μισες μετα ερχονται και μου ξαναμιλανε ειτε μεσω καποιας φιλης ειτε με ξανακανουν αντ ... κοριτσακια  :grin:
Αφου σε παρακαλανε να τις πηδηξεις και δεν τις πηδας,λογικο ειναι.κανε και εσυ κανα σκοντο ρε μαλακα,μην εισαι τοσο σκληρος.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
γιατι τυπε σε επρηζε;
Μου εκανε υποδειξη σε ποιες φωτο να μην κανω,ειτε να κανω λαικ και τον εστειλα να κανει την βολτα του,εκτος του προφιλ μου!!!!Δεν σημαινει ομως οτι ειμαστε τσακωμενοι!!!Απλα εγω δεν κρυβομαι απο τιποτα!!!Ουτε απο τον Θεο τον ιδιο!!!....Ο Μητσος ειναι σεμνο παιδι!!!!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
που ειναι αυτος ο βατραχος.

η πίνει ο μεθυστακας χοντρος  η γαμαει στο ψυγειο της δελτα την γκομενα φιλη του παιχτουρα που το εκανε πασα ο μπολ (μπανικο γκομενακι)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Μου εκανε υποδειξη σε ποιες φωτο να μην κανω,ειτε να κανω λαικ και τον εστειλα να κανει την βολτα του,εκτος του προφιλ μου!!!!Δεν σημαινει ομως οτι ειμαστε τσακωμενοι!!!Απλα εγω δεν κρυβομαι απο τιποτα!!!Ουτε απο τον Θεο τον ιδιο!!!....Ο Μητσος ειναι σεμνο παιδι!!!!
Και να θες να κρυφτεις μηπως μπορεις;Ακομα και απο το google earth φαινεσαι.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
εσυ φταιες τυπε
του ποσταρες σαιτ και ειδησεις απο στουντια και πουτανες
τι περιμενες να γινει δηλαδη

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
χαχαχαχαχα εγω την γαμησα πανω στα ψυγεια του περιπτερου με το που ειπα οτι ειμαι φιλος του Παιχτουρα... και δεν με ρωτησε καν ΠΟΙΟΥ ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ αμεσως μπηκε στο νοημα. Ευτυχως δεν το ειπα πολυ δυνατα γιατι ηταν και αλλες πιο περα.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ο μητσος ειναι καλος ανθρωπος

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
η πίνει ο μεθυστακας χοντρος  η γαμαει στο ψυγειο της δελτα την γκομενα φιλη του παιχτουρα που το εκανε πασα ο μπολ (μπανικο γκομενακι)

περιμενει να τον φιλησεις να γινει πριγκηπας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
σε ποιο στουντιο θα πας που ελεγες;
Εχω σταματησει εδω και μηνες να γραφω, για λογους που εχω αναλυσει κατα επαναληψη στο παρελθον!!!!Θεωρω το συστημα των κριτικων και των ενημερωσεων 70% στο διαδικτυο σαπιο!!!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
eri ο μόνος μέσα από το σαιτ, που σου επιτρέπω να το δώσεις πριν από μένα
είναι ο Παίκτουρας, να το ξέρεις  :tickedoff:

σταματηστε τωρα με τον παιχτουρα γιατι θα αρχισει τις μηνυσεις παλι  :tooth:

Stories