The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.906
- Πόντοι
- 25.467
και μετα αναρωτιεται ο λακης γιατι μενω παρθενα
Ναι.
Αλλα το θέτει φιλοσοφικά το ζήτημα.
σε ποιο στουντιο θα πας που ελεγες;
Αμα θες ξεπαρθενιασμα πες μου.εχω και τιμες κρισης.και μετα αναρωτιεται ο λακης γιατι μενω παρθενα
σε ποιο στουντιο θα πας που ελεγες;
γιατι σε διαγραφουν νομίζουν οτι εισαι κλωνος;Παντως αυτο με τις διαγραφες ειναι μια μαλακια και μιση... και εμενα με εχουν κανει διαγραφες και οι μισες μετα ερχονται και μου ξαναμιλανε ειτε μεσω καποιας φιλης ειτε με ξανακανουν αντ ... κοριτσακια
οι ανδρες δεν κλαινεστο 104. ξεχασε κατι δακρυα εκει
Αφου σε παρακαλανε να τις πηδηξεις και δεν τις πηδας,λογικο ειναι.κανε και εσυ κανα σκοντο ρε μαλακα,μην εισαι τοσο σκληρος.Παντως αυτο με τις διαγραφες ειναι μια μαλακια και μιση... και εμενα με εχουν κανει διαγραφες και οι μισες μετα ερχονται και μου ξαναμιλανε ειτε μεσω καποιας φιλης ειτε με ξανακανουν αντ ... κοριτσακια
Μου εκανε υποδειξη σε ποιες φωτο να μην κανω,ειτε να κανω λαικ και τον εστειλα να κανει την βολτα του,εκτος του προφιλ μου!!!!Δεν σημαινει ομως οτι ειμαστε τσακωμενοι!!!Απλα εγω δεν κρυβομαι απο τιποτα!!!Ουτε απο τον Θεο τον ιδιο!!!....Ο Μητσος ειναι σεμνο παιδι!!!!γιατι τυπε σε επρηζε;
που ειναι αυτος ο βατραχος.
Και να θες να κρυφτεις μηπως μπορεις;Ακομα και απο το google earth φαινεσαι.Μου εκανε υποδειξη σε ποιες φωτο να μην κανω,ειτε να κανω λαικ και τον εστειλα να κανει την βολτα του,εκτος του προφιλ μου!!!!Δεν σημαινει ομως οτι ειμαστε τσακωμενοι!!!Απλα εγω δεν κρυβομαι απο τιποτα!!!Ουτε απο τον Θεο τον ιδιο!!!....Ο Μητσος ειναι σεμνο παιδι!!!!
εσυ φταιες τυπεΜου εκανε υποδειξη σε ποιες φωτο να μην κανω,ειτε να κανω λαικ και τον εστειλα να κανει την βολτα του,εκτος του προφιλ μου!!!!Δεν σημαινει ομως οτι ειμαστε τσακωμενοι!!!Απλα εγω δεν κρυβομαι απο τιποτα!!!Ουτε απο τον Θεο τον ιδιο!!!....Ο Μητσος ειναι σεμνο παιδι!!!!
ο μητσος ειναι καλος ανθρωποςΜου εκανε υποδειξη σε ποιες φωτο να μην κανω,ειτε να κανω λαικ και τον εστειλα να κανει την βολτα του,εκτος του προφιλ μου!!!!Δεν σημαινει ομως οτι ειμαστε τσακωμενοι!!!Απλα εγω δεν κρυβομαι απο τιποτα!!!Ουτε απο τον Θεο τον ιδιο!!!....Ο Μητσος ειναι σεμνο παιδι!!!!
Σε αυτο το σαιτ αυτες οι μικρες στιγμες ανθρωπιας με ξαφνιάζουν πανταΑμα θες ξεπαρθενιασμα πες μου.εχω και τιμες κρισης.
η πίνει ο μεθυστακας χοντρος η γαμαει στο ψυγειο της δελτα την γκομενα φιλη του παιχτουρα που το εκανε πασα ο μπολ (μπανικο γκομενακι)
Σε αυτο το σαιτ αυτες οι μικρες στιγμες ανθρωπιας με ξαφνιάζουν παντα
Εχω σταματησει εδω και μηνες να γραφω, για λογους που εχω αναλυσει κατα επαναληψη στο παρελθον!!!!Θεωρω το συστημα των κριτικων και των ενημερωσεων 70% στο διαδικτυο σαπιο!!!σε ποιο στουντιο θα πας που ελεγες;
Ευτυχως δεν το ειπα πολυ δυνατα γιατι ηταν και αλλες πιο περα.
eri ο μόνος μέσα από το σαιτ, που σου επιτρέπω να το δώσεις πριν από μένα
είναι ο Παίκτουρας, να το ξέρεις