Νέα

Ποια ειναι η μεγαλυτερη κοτα του σαιτ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 138K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

μεγαλος τελικος.. μιστερ κοτα bourdela.com 2012/2013

• ΑΧΑΧΟΥΧΑΣ

Ψήφοι: 82 49,1%
  • ΕΚΤΟΡ ΛΟΠΕΖ

Ψήφοι: 101 60,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    167

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Λοιπον να φαω την κρεμουλα μου και να σας ευχαριστησω για την διαδικτυακη παρεα σας!!!Θα κοιμηθω γιατι θα σηκωθω στις 7.00 το πρωι,οπως σηκωνομαι καθημερινα!!!Εγω σε ραντεβου θανατου, δεν πηγαινω γιατι φοβαμαι μην φαω ξυλο και γιαουρτια!!!...Στο μονο ραντεβου που θα πηγαινα ομως θα ηταν, αν με προκαλουσε ο Εκτορ Λοπεζ...μιας και θα εχει δικιο που λεω.... οτι πισω απο το νικ αυτο ειναι γυναικα!!!!Εχει καθηκον να με προκαλεσει παντως να μου δωσει ξυλο.... :smitten:

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Λοιπον να φαω την κρεμουλα μου και να σας ευχαριστησω για την διαδικτυακη παρεα σας!!!Θα κοιμηθω γιατι θα σηκωθω στις 7.00 το πρωι,οπως σηκωνομαι καθημερινα!!!Εγω σε ραντεβου θανατου, δεν πηγαινω γιατι φοβαμαι μην φαω ξυλο και γιαουρτια!!!...Στο μονο ραντεβου που θα πηγαινα ομως θα ηταν, αν με προκαλουσε ο Εκτορ Λοπεζ...μιας και θα εχει δικιο που λεω.... οτι πισω απο το νικ αυτο ειναι γυναικα!!!!Εχει καθηκον να με προκαλεσει παντως να μου δωσει ξυλο.... :smitten:

Και σαν γυναίκα, αν στείλει τον γκόμενό του?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
σε παίζει μπαλίτσα ο παίχτουρ αγάπη. Είναι μέγιστος μπαλαδόρος και δεν σε βλέπω να ξεμπλέκεις εύκολα

τα μογγολα τα παιζω οταν θελω εγω οχι οταν θελουν αυτα. ας τρεχει να κανει την ουρα μου σα τον μογγολο1

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
τι θα κανεις τοσο νωρις μωρη παιχτουρα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom