Επισκέπτης
κατσε τωρα ανοιξε μπουκαλι να πιει.. του ρθε βαρια η πουτσα
Ρε σίχαμα ....
καλά ... μηδενική αξιοπρέπεια ;;;;;
ΤΟΣΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΕΙΣΑΙ ;;;;;;
ΣΟΥ ΛΕΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΙΠΟΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ....
Τέτοια έλλειψη ζωής ;;;;
κατσε τωρα ανοιξε μπουκαλι να πιει.. του ρθε βαρια η πουτσα
έλα να σε γαμήσω και θα φύγεις ευτυχισμένη, σουρωμένη, φαγωμένη και με 50,46 ευρώ στην τσέπη
ο καραγκιοζης ο ανιδεος ουτε απεξω δεν περασε. αλλιως θα ηξερε οτι καθε σχολειο ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ 5-9 και γινονται βατραχοι, λες να μη γνωριζονται ΟΛΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ρε καραγκιοζο ακομα και σε μια 20ετια σχολειων? με το ζορι ουτε λεωφορειο γεμιζουν.
ρε τυπε εγω δεν πιστευω τα πμ μονο αν δω φωτο πιστευω κατι ο λακης εβαλε το οπλο κατι που δεν εκανες εσυ και τον παραδεχτηκαο καραγκιοζης ο ανιδεος ουτε απεξω δεν περασε. αλλιως θα ηξερε οτι καθε σχολειο ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ 5-9 και γινονται βατραχοι, λες να μη γνωριζονται ΟΛΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ρε καραγκιοζο ακομα και σε μια 20ετια σχολειων? με το ζορι ουτε λεωφορειο γεμιζουν.
Σκουπίδι .... ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙΣ ΤΟ ΛΟΓΟ ....
ΜΗΝ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΤΥΧΕΡΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ...
ΤΟ ΕΧΕΙΣ , ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ
ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΨΩ ....
Για όσα γράφω , μπορώ να ανεβάσω φωτό ....
Ο Λόπεζ , μπορεί να ανεβάσει κάποια φωτό ;;;;;;
Εκτιμω στο περιπου...κατι σαν το καζαν-καζαν που λενε οι Ανατολιτες!!!!ρε τυπε ανδρας δεν ειναι ο εριναλ;
πιστεύω ότι παρακολουθούμε το κύκνειο άσμα του εκτορα λοπεζ
τελικά δε μπόρεσε να αντέξει τον τίτλο του μίστερ κότα 2013
Ρε σίχαμα ....
καλά ... μηδενική αξιοπρέπεια ;;;;;
ΤΟΣΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΕΙΣΑΙ ;;;;;;
ΣΟΥ ΛΕΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΙΠΟΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ....
Τέτοια έλλειψη ζωής ;;;;
ρε τυπε ανδρας δεν ειναι ο εριναλ;
εδω εχεις δικιο και εσυ και ο Λακηςρε τυπε εγω δεν πιστευω τα πμ μονο αν δω φωτο πιστευω κατι ο λακης εβαλε το οπλο κατι που δεν εκανες εσυ και τον παραδεχτηκα
Σκουπίδι .... ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙΣ ΤΟ ΛΟΓΟ ....
ΜΗΝ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΤΥΧΕΡΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ...
ΤΟ ΕΧΕΙΣ , ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ
ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΨΩ ....
Για όσα γράφω , μπορώ να ανεβάσω φωτό ....
Ο Λόπεζ , μπορεί να ανεβάσει κάποια φωτό ;;;;;;
αυτο ειναι το σωστο λακηΜε ξέρει και άτομο στο φόρουμ ....
ΘΕΛΕΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ;;;;;;;;;;
ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΙΜΗΜΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ............
Το ρομπα απεκτησε πλεον ενα ισχυρο συνωνυμο... ΛΑΚΗΣ33
κατω ειναι ο φουρνος; πανε παρε και μια φρατζολα να αυξηθει η κοιλαρα βγαλε και το οπλο που χεις γι ατα κλεφτρονια και βγαλε φωτο. Η δεν το χεις σημερα το οπλο στο πηρε το "αφεντικο"....;;;
μπολτης λεει αληθεια δεν παρακαλεσε και ειπε μαλιστα δεν τον ενδιαφερειΠεριμενω ακομα να βρεις ποστ που παρακαλαω εγω τον λοπεζ να με βαλει μεσα σε κλαμπ... σου χει σαλεψει που δεν βρισκεις γκομενα και ζηλευεις οσους τα πανε καλα σε αυτο τον τομεα και τους φθονεις... πας να βαλεις ψευτικα λογια... σε προκαλω να βρεις ποστ τετοιο μην κανεις την κοτα.
Περιμενω ακομα να βρεις ποστ που παρακαλαω εγω τον λοπεζ να με βαλει μεσα σε κλαμπ... σου χει σαλεψει που δεν βρισκεις γκομενα και ζηλευεις οσους τα πανε καλα σε αυτο τον τομεα και τους φθονεις... πας να βαλεις ψευτικα λογια... σε προκαλω να βρεις ποστ τετοιο μην κανεις την κοτα.
Κρυβεσαι πισω απο το pc βρωμομουνο και μιλας.χαχαχαχαχ πόσο βλάκας κ συ![]()