Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
εγω τυπε δεν σε κοροιδευω..με τισ μαλακιες που γραφεις κοροιδευεις τον εαυτο σου
Εφοσον πιανει κατι δεν ειναι μαλακια.
εγω τυπε δεν σε κοροιδευω..με τισ μαλακιες που γραφεις κοροιδευεις τον εαυτο σου
ειναι μειζον γιατι οταν πιστευω οτι ενα ατομο δεν λεει μαλακιες και ξαφνικα διαβαζω αλλα υπαρχει προβλημα για τους τυπους που μπαινουν ΚΑΙ να σε διαβασουνε
Ρε μαλακα σε μενα τα λες αυτα;Εγω τα βλεπω καθε μερα,κατεστραμενε,Χαιρω πολυ,με τα λεφτα γαμουσε και ο Εντ Παοουερς.Επειδή έχεις κολλήματα με τα επαγγελματικά ανδρών , τα κιλά τους,
τις ώρες που ξοδεύουν σε γυμναστήρια κτλ
και ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ... ΛΟΣΤΡΟΜΟΣ ....
ΘΑ ΣΕ ΒΑΛΩ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΝΤΟΧΟΝΤΡΟ ....
ΓΟΝΟ ΕΦΟΠΛΙΣΤΑΔΩΝ ....
ΜΕΓΑΛΟΥΤΣΙΚΟ (40++)
Ο ΟΠΟΙΟΣ ΓΑΜΟΥΣΕ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ "miss" μεγάλης χώρας,
που του έριχνε 3 κεφάλια στο ύψος
και κυκλοφορούσε και στην παραλιακή
ΕΧΟΝΤΑΣ ΦΟΡΤΩΜΕΝΕΣ 3++
CELEBRITIES ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΗ ΣΤΗΛΗ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ FORUM
ΩΣ ... "ΔΙΑΣΗΜΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ" ....
γιατί μας ζαλίζεις τον πούτσο ......
για ελα μωρη κοτουλα να μου το πεις μπροστα μου
τι επιασε δηλαδη;Εφοσον πιανει κατι δεν ειναι μαλακια.
Λοπεζ μεχρι στιγμης εισαι σε παρα πολλα σωστοςο καραγκιοζης υπονοουσε εδω μεσα οτι εχει τελειωσει σχολειο βατραχος και εκανε το λαθος να αναφερει και τη χρονια, οταν τον ρωτησα ιδιαιτερως καταλαβε οτι θα πεσει πουτσα και ειπε οτι δεν εννοουσε αυτο, εννοουσε οτι περασε απεξω.
του χαριστηκα και δεν τον ξεβρακωσα τοτε και να τα αποτελεσματα, ερχεται να με βγαλει και ψευτη το σκουπιδι.
τι επιασε δηλαδη;
Ανδρες εξυπνοι, περαν ελαχιστων υπαρχουν;;;Εδω τους φτυνεις ορισμενους και νομιζουν οτι βρεχει!!!!υπαρχουν γυναικες στο σαιτ τυπε;
μόνο σε μένα φαίνεται σουρεαλιστικό να ξεκινάει νέα κόντρα Λάκη-Λόπεζ μετά από καιρό από την τελευταία ταπεινωτική ήττα του Λόπεζ τότε με το όπλο
καλα εγω σε προιδοποιησα. αμα ερθει τωρα ο λεπεζ με τα οπλα του και σου μπουμπουνιξει καμια, μη λες οτι δεν ηξερες
σιγα μην εχει οπλα
τον ξεφτυλισε χτες ο λακης
σωβρακο τον εκανε
Ο λοπεζ απο οσο εχω καταλαβει μονο ιστοριες ειναι
την μια του κανονιζουν ραντεβουδακια δεν πηγαινει... την αλλη του λεει ο λακης
να βαλει δικο του οπλο δεν βαζει.
λακη δεν παιζει να βαλουν φωτογραφια οι τυποι πισοθονακιες ειναι,no lifers
Anyway...τους πήρες τα σώβρακα κ αυτό μετράει....
Τώρα ανέβασες καμιά φωτογραφία με μετρητά κ πιστωτικές;;;
ΈΜΠΑΙΝΕ ΜΕΓΑΛΕ....ΚΆΝΤΟΝ ΡΟΜΠΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!!!
ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΟΥ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ!!!!
πουτσα παλι
Αυτό φαντάζομαι πάει στον Ektor Lopez ε ;;;;;;;;
καλα φανταζεσαι ,και στα αναρχοκουμμουνια
Καλά τον λόπεζ τον έχεις κάνει ρόμπα ξεκούμπωτη,εγώ στην θέση του θα πατούσα αποσύνδεση όποτε σε έβλεπα μέσα....
παει ο λοπεζ
ρεστ ιν πις
να τον θυμομαστε καθε 1 δεκεμβρη
Ηλί ηλί λαμά σαβαχθανί;
LOPEZ... τετέλεσθαι....
ςγω τον αντιχειρα κατω θα εχω παντως
θελω κ διαπομπευση μετα μεσα στην ρωμη να σερνεις το σωμα του με το αρμα σου
Στα αρχίδια του κι αυτός.... Θα αλλάξει νικ νέημ... τερμα το ΕΚΤΟΡ ΛΟΠΕΖ.... Θα ανοίξει καινούριο νικ....
Λακογαμημενος33....
Η διαπόμπευση του Εκτορα θα συνεχιστεί κι αύριο...
πάει ο Έκτορας τον έφαγες Λάκη
θα του κάνουμε κηδεία ή αδιάβαστος θα πάει;
Εδώ είναι το θρεντάκι όπου ο [size=20pt]ΜΟΝΟΜΑΧΟΣ[/size] Λάκης κομμάτιασε για μια ακόμα φορά τον έκτορα;;;;
Τύπε έχεις το δικαίωμα να κάνεις μία επιβλητική παρέλαση νίκης πάνω απ το πτώμα του
σ εχουμε κανει περισσοτερο σωβρακο απ οτι εχει κανει ο λακης τον λοπεζ...και μιλας μωρη ρομπα?
καλα τον εκανε σωβρακο ο λακης33 με τα οπλα κ τις αμερικανικες καραμπινες τον εκτορλοπεζ τωρα τον ξεφτυλισα κ εγω που πηγε
να μου την πει σε αμερικανικο σηριαλ που ολη μου η ζωη μικρος ηταν η τιβι
τελειωμενη υποθεση στο φορουμ ειναι ο λοπεζ
καλυτερα να μπει στο κοσμοπολιταν να ανοιξει θρεντ ''γιατι τα κομματακια απο την περιοδο ειναι κοκκινα κ βρωμανε κ οχι ροζ σε σχημα καρδουλα''
μαλλον δεν ξερεις τι να πειςΝα μην σε ενδιαφερει... εφοσον κοροιδευεις τις τακτικες μου... :-
το οτι δε θα σε παρω χαμπαρι δε σε κολακευειΑπο πισω θα σου ερθω μωρη σκυλα και δεν θα παρεις και χαμπαρι....
Ρε μαλακα,εχει αποδειχτει εδω μεσα οτι οσοι λεγανε τις μεγαλυτερες φαμφαρες,γινανε στο τελος ρομπες;Πες μου εναν που απεδειξε οσα ελεγε.ο καραγκιοζης υπονοουσε εδω μεσα οτι εχει τελειωσει σχολειο βατραχος και εκανε το λαθος να αναφερει και τη χρονια, οταν τον ρωτησα ιδιαιτερως καταλαβε οτι θα πεσει πουτσα και ειπε οτι δεν εννοουσε αυτο, εννοουσε οτι περασε απεξω.
του χαριστηκα και δεν τον ξεβρακωσα τοτε και να τα αποτελεσματα, ερχεται να με βγαλει και ψευτη το σκουπιδι.
Εφοσον πιανει κατι δεν ειναι μαλακια.
η τον λυπηθηκε
πάντως πέρα απ την πλάκα, εγώ πάντα τον διαβάζω τον μπόλντη
αν και αυτό με την πουτάνα, κάτι μου βρωμάει:
1. Ή της είχε στείλει καμιά 500 πμ με ζητιανιές, ταξίματα, κλπ (μου δίνει το θάρρος να υποθέσω κάτι τέτοιο, από χθες που παρακαλούσε τον εχθρό του-λοπεζ να τον βάζει μέσα σε μαγαζιά τζάμπα με ποτό μέσα)
ή
2. Συνεννοήθηκαν με τον Παίκτουρα
ο καραγκιοζης υπονοουσε εδω μεσα οτι εχει τελειωσει σχολειο βατραχος και εκανε το λαθος να αναφερει και τη χρονια, οταν τον ρωτησα ιδιαιτερως καταλαβε οτι θα πεσει πουτσα και ειπε οτι δεν εννοουσε αυτο, εννοουσε οτι περασε απεξω.
το οτι δε θα σε παρω χαμπαρι δε σε κολακευει
οχι και τπτ τσαμπα θα μου βγει και το ονομα
υπαρχουν γυναικες στο σαιτ τυπε;
λακη θα ανεβασει πιστευεις φωτο ο εκτωρας;ρε αρχίδι ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΤΗ ΣΧΟΛΗ,
ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑ ΑΤΥΧΗΜΑ
ΚΑΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΛΟΓΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΙ ,
ΠΗΡΑ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥ ....
Γαμημένε ...
Σάλτα γαμήσου ....
ΑΝ ΘΕΣ ΑΝΕΒΑΖΟΥΜΕ ΦΩΤΟ ....
ΠΑΛΙ ...
ΝΑ ΣΕ ΞΕΚΩΛΙΑΣΩ ...
ΠΑΛΙ ....
ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΣΑΜΠΑ .....
ΜΟΝΟ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ
ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΧΑΣΕΙΣ