Νέα

Ποια ειναι η μεγαλυτερη κοτα του σαιτ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 140K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

μεγαλος τελικος.. μιστερ κοτα bourdela.com 2012/2013

• ΑΧΑΧΟΥΧΑΣ

Ψήφοι: 82 49,1%
  • ΕΚΤΟΡ ΛΟΠΕΖ

Ψήφοι: 101 60,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    167

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Ισως να θελει και κανενας αλλος εδω μεσα, να του μαθεις πως κανεις καμακι στις ιεροδουλες απο το διαδικτυο!!!Εκτος, αν δεν τις εκανες καμακι και σε επελεξε στην τυχη η συγκεκριμενη!!!!

Επισκέπτης
ποια ειναι αυτη η επιστημη των επιστημων που επιτρεπει την χρονικη αυξηση στην προστακτικη...?

είναι μια επιστήμη που πίστεψε με οι νόμοι είναι θεόπνευστοι και τηρούνται ΠΑΝΤΑ

και όχι ηλίθιες επινοήσεις καπελοφόρων λαμογιών που ζητάνε κάθε τρεις και λίγο αναδρομικές εξισώσεις μισθών με αυτές του Προέδρου της Δημοκρατίας

προσπάθησε να μαντέψεις, δες το σαν κουίζ

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
τον εβγαλες ψευτη τον παιχτουρα τυπε..

Εγω φιλε μου ξερω πολυ καλα τι εχω πει σε πμ και τι εχω κανει απο εδω μεσα... δεν μπορει να με απειλησει καποιος με πμ εμενα προσωπικα ας τα βγαλει στην φορα αρκει να μην ειναι ψευτικα.

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
πακιστανε με ειχε συμπαθησει καποια και ηθελε να μου κανει δωρακι... καταλαβες και ερχεται ο παιχτουρας να μου πει οτι θα με μαθει εμενα μπαλα. Αυτοι πανε τα ακουμπανε σε μενα καθονται τσαμπα και λενε κιολας οτι θα μαθουν εμενα.

Δεν ειναι να γελας? αστειοι ολοι ειστε ρε μλκες ΟΛΟΙ!

μετά από αυτό από μένα respect μια φορά!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
πραγματικά μεγάλη υπόθεση να κάνεις επαγγελματία (και μέσω μέσω νετ μάλιστα)να σε γουστάρει και να στο δίνει free....
respect bro !!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ισως να θελει και κανενας αλλος εδω μεσα, να του μαθεις πως κανεις καμακι στις ιεροδουλες απο το διαδικτυο!!!Εκτος, αν δεν τις εκανες καμακι και σε επελεξε στην τυχη η συγκεκριμενη!!!!
πως τα καταφερε ο μπολντης τυπε;γιαυτο τοσο καιρο γραφει για καμακι;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

Παικτουρα ποιος να θελει να μαθει? αφου οταν γραφω κοροιδευουν και ειρωνευονται... οποιος θελει θα ερθει να πει οτι κακως κοροιδευε και ειρωνευοταν αυτα που εγραφα και μετα θα το σκεφτω... εγω δεν πεταω ετσι τις συμβουλες μου σε ατομα που δεν τις υπολογιζουν.

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
Το θέμα δεν ήταν μείζον.
Αφορούσε τη θητεία μου.
ειναι μειζον γιατι οταν πιστευω οτι ενα ατομο δεν λεει μαλακιες και ξαφνικα διαβαζω αλλα υπαρχει προβλημα για τους τυπους που μπαινουν ΚΑΙ να σε διαβασουνε

Επισκέπτης

Επειδή έχεις κολλήματα με τα επαγγελματικά ανδρών , τα κιλά τους,
τις ώρες που ξοδεύουν σε γυμναστήρια κτλ
και ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ... ΛΟΣΤΡΟΜΟΣ ....

ΘΑ ΣΕ ΒΑΛΩ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΝΤΟΧΟΝΤΡΟ ....

ΓΟΝΟ ΕΦΟΠΛΙΣΤΑΔΩΝ ....
ΜΕΓΑΛΟΥΤΣΙΚΟ (40++)
Ο ΟΠΟΙΟΣ ΓΑΜΟΥΣΕ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ "miss" μεγάλης χώρας,
που του έριχνε 3 κεφάλια στο ύψος
και κυκλοφορούσε και στην παραλιακή
ΕΧΟΝΤΑΣ ΦΟΡΤΩΜΕΝΕΣ 3++
CELEBRITIES ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΗ ΣΤΗΛΗ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ FORUM
ΩΣ ... "ΔΙΑΣΗΜΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ" ....

γιατί μας ζαλίζεις τον πούτσο ......

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
πως τα καταφερε ο μπολντης τυπε;γιαυτο τοσο καιρο γραφει για καμακι;

Εμ τι λεμε τοσο καιρο? και κοροιδευετε. Που να με ηξερες και απο κοντα θα σου ελεγα εγω αμα θα κοροιδευες. Μικρούλη.

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
είναι μια επιστήμη που πίστεψε με οι νόμοι είναι θεόπνευστοι και τηρούνται ΠΑΝΤΑ

και όχι ηλίθιες επινοήσεις καπελοφόρων λαμογιών που ζητάνε κάθε τρεις και λίγο αναδρομικές εξισώσεις μισθών με αυτές του Προέδρου της Δημοκρατίας

Για Θετικό σε κόβω....

Επισκέπτης
ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΛΕΣΑ ΟΥΤΕ ΣΕ PM.
Οποιαδήποτε επιβεβαίωση μπορεί να γίνει
ανεβάζοντας φωτογραφίες ...

Αλλά αυτη τη φορά θα υπάρχουν όροι.
Δεν θα ανεβάσω άλλη φωτό ... τσάμπα ....

μόνο σε μένα φαίνεται σουρεαλιστικό να ξεκινάει νέα κόντρα Λάκη-Λόπεζ μετά από καιρό από την τελευταία ταπεινωτική ήττα του Λόπεζ τότε με το όπλο

και μάλιστα την βραδιά που ο τελευταίος βγήκε mister kota 2013;  :think:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Εσύ αν είσαι όντως γυναίκα πρέπει να έχεις πάνω από 1 χρόνο να κάνεις σεξ με άντρα(όχι δονητή). Δεν εξηγείται αλλιώς. Από επαγγελματικά πώς πας? Τα ίδια χάλια ε?
Σοβαρα πιστευεις οτι εκτος απο καποιες εργαζομενες και καμμια δεκαρια στερημενες γκομενες, υπαρχει γυναικα της προκοπης εδω μεσα;;;;

Επισκέπτης
ειναι μειζον γιατι οταν πιστευω οτι ενα ατομο δεν λεει μαλακιες και ξαφνικα διαβαζω αλλα υπαρχει προβλημα για τους τυπους που μπαινουν ΚΑΙ να σε διαβασουνε

Εσύ και οι κολλητοί σου , μην με διαβάζετε ...
Der Pulen ....

S.F.E.

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
16

υπαρχουν χωροι για extra παραμετρους/υποθεσεις...?

με αυτην την προϋποθεση ποτε δεν θα το μαντεψω...

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Εμ τι λεμε τοσο καιρο? και κοροιδευετε. Που να με ηξερες και απο κοντα θα σου ελεγα εγω αμα θα κοροιδευες. Μικρούλη.
εγω τυπε δεν σε κοροιδευω..με τισ μαλακιες που γραφεις κοροιδευεις τον εαυτο σου

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Δεν μου ειπες ευχαριστω που αυξησα τους θαυμαστες σου στο διαδικτυο;;;;...Και εσυ αμεσως να μου τα χωσεις....χαχαχαχα!!!!!

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

Stories

Νέο!