redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
τα πμ δεν μου λενε κατι με αυτο που ειχε κανει ο λακης εδειξε οτι δεν ειναι κοταεδω εχεις δικιο και εσυ και ο Λακης
τα πμ δεν μου λενε κατι με αυτο που ειχε κανει ο λακης εδειξε οτι δεν ειναι κοταεδω εχεις δικιο και εσυ και ο Λακης
40 για τις υπηρεσιες και 1 μπουρμπουαρ.... ουτε ο γιασου τετοια γενναιοδωριαρε βλάκα 41ε ?
είσαι και επιστήμονας
Ουτε αυτο δεν ξερεις.Μουναρος ειναι,και τρελα ερωτευμενη με τον λακη.Εκτιμω στο περιπου...κατι σαν το καζαν-καζαν που λενε οι Ανατολιτες!!!!
τι φωτο ρε γκαβαδι? φωτο απο τους 150-200 που παρουσιαζονται και εγκαταλειπουν κλαιγοντας τη δευτερη μερα?
συνεχισε ετσι κατι σουχα πει για το ποσο λατρευουν οι βατραχοι οσους παριστανουν τους βατραχους. εχει και στη γειτονια σου μερικους που θα χαρουν να σε πετυχουν.
τι φωτο ρε γκαβαδι? φωτο απο τους 150-200 που παρουσιαζονται και εγκαταλειπουν κλαιγοντας τη δευτερη μερα?
συνεχισε ετσι κατι σουχα πει για το ποσο λατρευουν οι βατραχοι οσους παριστανουν τους βατραχους. εχει και στη γειτονια σου μερικους που θα χαρουν να σε πετυχουν.
Πίνει και σκληρά αυτή ;;;;
Διακρίνω πλήρη σύγχιση ...
Η ενημερωση που εχω ειναι οτι ο Λοπεζ ειναι γυναικα και μαλιστα ομορφη σαρανταρα...γι αυτο και γουσταρω να μου την μπαινει ο Εκτορας!!!!
αν και βαριέμαι (γράφεις και πολλά ο άτιμος)
αν μου πεις τι είσαι έτοιμος να υποστείς μετά το ξεβράκωμα
Την εχεις δει;;;Την εχει δει φιλος σου εδω μεσα που τον γνωριζεις και εξω;;;;Ουτε αυτο δεν ξερεις.Μουναρος ειναι,και τρελα ερωτευμενη με τον λακη.
Η ενημερωση που εχω ειναι οτι ο Λοπεζ ειναι γυναικα και μαλιστα ομορφη σαρανταρα...γι αυτο και γουσταρω να μου την μπαινει ο Εκτορας!!!!
ΙΣΧΥΕΙΙΙΙΗ ενημερωση που εχω ειναι οτι ο Λοπεζ ειναι γυναικα και μαλιστα ομορφη σαρανταρα...γι αυτο και γουσταρω να μου την μπαινει ο Εκτορας!!!!
μπολτης λεει αληθεια δεν παρακαλεσε και ειπε μαλιστα δεν τον ενδιαφερει
μιλφέτο ;;;;
δίνει και κουλούρι ;;;;;
Λογικό ....
γι'αυτό δεν ήξερε ότι οι αμερικάνικες καραμπίνες δεν έχουν αριθμό κάννης ...
αν τον ρωτάγαμε για τίποτε άλλο αμερικάνικο
θα ήταν φωστηρας .... (καμιά μάσκαρα π.χ. )
ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ;;;;;
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ;;;;;;;;;;;;;;
Αλλά οι φωτό ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΜΠΑ ...
Πρέπει να υπάρχει τίμημα
ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ....
ΓΙΑΤΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ....
ΚΑΙ ΧΑΝΕΙ ......
εκανες οτι δεν ηξερες ομως τυπε,σε γλεντησε ο παικτουραςΤον περιμενω αμα εχει αρχιδια να βαλει... αλλα ειναι ενας ψευτης και μισος που θελει να ανακατεψει τον κοσμο με ψεμματα τουλαχιστον ο παιχτουρας τον τσεκαρισα δεν ανεβασε ψευτικο ποστ.
Κλασσικος την αλλη φορα εκραζε ενα καρο δημοσιους χωρις να του εχουν κανει κατι.
Γραφε και σε μενα ετσι......εσυ πες μας τι μας λες ρε γκαβαδι με μηδενικο ανδρισμο. στο πμ εγραψες οτι δεν τελειωσες σχολειο. εδω γραφεις οτι τελειωσες σχολειο. πες μας τι ισχυει απο τα δυο. ή μηπως θες να πεις οτι παραποιησα το πμ? λεγε ρε ξεφτιλα. απαντησε και τα υπολοιπα ειναι ευκολα να τα διασταυρωσουμε.
οτι και να απαντησει θα τον βγαλεις ψευτη και ας λεει αληθεια,οποτε..εσυ πες μας τι μας λες ρε γκαβαδι με μηδενικο ανδρισμο. στο πμ εγραψες οτι δεν τελειωσες σχολειο. εδω γραφεις οτι τελειωσες σχολειο. πες μας τι ισχυει απο τα δυο. ή μηπως θες να πεις οτι παραποιησα το πμ? λεγε ρε ξεφτιλα. απαντησε και τα υπολοιπα ειναι ευκολα να τα διασταυρωσουμε.
ΙΣΧΥΕΙΙΙΙ
Η Αλιντισσα ειναι ;)