Νέα

Ποια ειναι η μεγαλυτερη κοτα του σαιτ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 141K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

μεγαλος τελικος.. μιστερ κοτα bourdela.com 2012/2013

• ΑΧΑΧΟΥΧΑΣ

Ψήφοι: 82 49,1%
  • ΕΚΤΟΡ ΛΟΠΕΖ

Ψήφοι: 101 60,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    167

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Λοιπον πιρφοριδηδες αρκετα σας εκανα μαθηματα για σημερα και αυριο μερα ειναι,ξερω για αγαμητους πιρφορους που τρεχουν στα μπουρδελα αυτα ακουγονται επιστημονικη φαντασια,δυστηχως ετσι ειναι η ζωη :grin:

Αυτά τα συμπεράσματα μπορούν να με σκοτώσουν!Δηλαδή όποιος δεν είναι τσίπης, μουνί βλέπει μόνο σε μπουρδέλο....
Βάζεις και κάμερες σε υπνοδωμάτια ή ρίχνεις άδεια για να πιάσεις γεμάτα αν τσιμπήσει κανείς?

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
μέσα! Στοίχημα ότι εγώ που κερνάω τις γυναίκες και είμαι κύριος είμαι πιο εμφανήσιμος από εσένα! Βάλε ρε μαλάκα! Και τις σβήνουμε σε 5'.

Μια χαρά παλικάρι είσαι ρε φίλε!

Ο άλλος ψάχνει...άντε να δούμε τι μοντέλο θα βάλει....

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
μέσα! Στοίχημα ότι εγώ που κερνάω τις γυναίκες και είμαι κύριος είμαι πιο εμφανήσιμος από εσένα! Βάλε ρε μαλάκα! Και τις σβήνουμε σε 5'.
Ωραια δειξε μας και την κοιλαρα σου τωρα :2funny: :2funny:

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
Μια χαρά παλικάρι είσαι ρε φίλε!

Ο άλλος ψάχνει...άντε να δούμε τι μοντέλο θα βάλει....

Ευχαριστώ να'σαι καλά. Την βάζω με κίνδυνο επειδή έχει αρχίδια και μιλάει. Σε λίγο θα την κατεβάσω. Μας κούρασε ο σκατομαλάκας και θέλω να του αποδείξω ότι και ωραίος να είσαι ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ είσαι τυπικά κύριος... ο άνθρωπος είναι ξεφτίλας, σε όποια γυναίκα και να το πεις ακομα και σε μπαζα το 2013 οτι "δεν κερνάω εγώ καφέ" κι από το πρώτο ραντεβού κιόλας, ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΤΣΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
γιατι δεν κοιμαστε?

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Ευχαριστώ να'σαι καλά. Την βάζω με κίνδυνο επειδή έχει αρχίδια και μιλάει. Σε λίγο θα την κατεβάσω. Μας κούρασε ο σκατομαλάκας και θέλω να του αποδείξω ότι και ωραίος να είσαι ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ είσαι τυπικά κύριος... ο άνθρωπος είναι ξεφτίλας, σε όποια γυναίκα και να το πεις ακομα και σε μπαζα το 2013 οτι "δεν κερνάω εγώ καφέ" κι από το πρώτο ραντεβού κιόλας, ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΤΣΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ...
ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΕς ΣΑΝ ΟΡΘΙΟ ΓΑΜΩΤΟ ΕΙΣΑΙ :2funny: :2funny:

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66

Έτσι είναι φίλε, σωστό σε βρίσκω...πρώτα πρώτα το κιμπαριλίκι δεν το κάνεις για την γκόμενα, αλλά για σένα....

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
647
Πόντοι
376
"Αγανακτισμένος με τις απαιτήσεις, τύπος στυλιάρωσε νεαρή γυναίκα επειδή του ζήτησε να την κεράσει 2 γύρο με πίτα"   :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:

Γκομενα η οποια θα φαει πιτογυρο στο πρωτο ραντεβου, τρωει και ακυρο γενικα.  :grin:
Στο πρωτο ραντεβου πρεπει να ειναι θηλυκο οπως εσυ αρσενικο και αυτο σημαινει συγκεκριμενα πραγματα νομιζω. Ας φαει κρεπα. Οχι πιτογυρο  :grin:
Σιγα μην χτυπησει και πατσα αν περναμε εξω απο πατσατζιδικο.
Οπως εσυ πρεπει να πληρωσεις ειτε καφεδες, ειτε φαγητα, ειτε ποτα αν εισαι μερακλης, ετσι και η γκομενα στο πρωτο ραντεβου πρεπει να ειναι πιο....χμμμμ φινετσατη να το πω.
Το καθε φυλο εχει καποια στοιχεια τα οποια πρεπει να τιμαει στο πρωτο ραντεβου, τουλαχιστον οσον αφορα την ευγενεια, το τακτ και την ολη ψευδαισθηση του θεματος... ;)

....αν φαει hot dog βεβαια, το μυαλο θα παει αλλου και τα παραπανω περι 'θηλυκου', 'τακτ' κλπ κλπ δεν ειπωθηκαν ποτε  :grin:

Επισκέπτης

ρε πως μεγάλωσες έτσι? Εγώ σε θυμόμουνα ακόμα με την κυρία Μαρία στο δημοτικό πρώτο θρανείο να σου σφαλιαρίζει το κωλαράκι γιατί έκανες φασαρία...

α ρε πως περνάνε τα χρόνια...

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
H φώτο με πρόσωπο σβήστηκε, νομίζω ότι κάποιοι είδαν. Σε λίγο θα σβηστεί και η φώτο με το σώμα. Ακόμα δεν σε είδα όμως ρε Στελάρα να ανεβάζεις... Εσύ δεν μου είπες "αν είσαι ωραίος ανέβασε μια δική σου μαι μια δική μου" ε, άντε...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

Stories

Νέο!