Επισκέπτης
Δείξε μας και εσένα όμως, εγώ σου δείχνω και την κοιλιά μου ευχαρίστως:
ρε μλκα χαχααχαχαχ κλαίω δες που τραβάει photo ο άλλος χαχαχαχ...σαν κάτι πιτσιρίκια στο facebook...έλεος απλά
Δείξε μας και εσένα όμως, εγώ σου δείχνω και την κοιλιά μου ευχαρίστως:
ρε μλκα χαχααχαχαχ κλαίω δες που τραβάει photo ο άλλος χαχαχαχ...σαν κάτι πιτσιρίκια στο facebook...έλεος απλά
οχι με κοστουμι τυπε θα αρχισει να σου στειλνει πμ ο κωστας27Έλεος ξεέλεος μήπως θέλεις μια με κουστούμι ολόσωμη για να με προσλάβεις στην εταιρεία σου? Ο μυρωδιάς εξαφανίστηκε. Οι 9 στους 10 εδώ μέσα είναι άνευ αρχιδιών... Φοβούνται και τον κώλο τους να ανεβάσουν! ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ χαχαχα
Έλεος ξεέλεος μήπως θέλεις μια με κουστούμι ολόσωμη για να με προσλάβεις στην εταιρεία σου? Ο μυρωδιάς εξαφανίστηκε. Οι 9 στους 10 εδώ μέσα είναι άνευ αρχιδιών... Φοβούνται και τον κώλο τους να ανεβάσουν! ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ χαχαχα
η πουτσα μου ειναι ποιο κοκκινη απο την κοκκινοσκουφιτσα θα μου την ρουφηξεις να γινει ροζ ξανα?![]()
Ασε μην μας δειξεις αλλη καταγκαβλωσαμε,απο προσωπο ειμαι 3 φορες πιο ωραιος απο σωμα 5 φορες αν σε ικανοποιει αυτο να δικαιολογησει την πιρφορια σουH φώτο με πρόσωπο σβήστηκε, νομίζω ότι κάποιοι είδαν. Σε λίγο θα σβηστεί και η φώτο με το σώμα. Ακόμα δεν σε είδα όμως ρε Στελάρα να ανεβάζεις... Εσύ δεν μου είπες "αν είσαι ωραίος ανέβασε μια δική σου μαι μια δική μου" ε, άντε...
την έχεις κάνει λάστιχο και εσύ σαν τον lime ε ? καλή φάση ρε !
Ασε μην μας δειξεις αλλη καταγκαβλωσαμε,απο προσωπο ειμαι 3 φορες πιο ωραιος απο σωμα 5 φορες αν σε ικανοποιει αυτο να δικαιολογησει την πιρφορια σου
Ασε μην μας δειξεις αλλη καταγκαβλωσαμε,απο προσωπο ειμαι 3 φορες πιο ωραιος απο σωμα 5 φορες αν σε ικανοποιει αυτο να δικαιολογησει την πιρφορια σου
ε τι να κανω , σπιτη την παιζω..την έχεις κάνει λάστιχο και εσύ σαν τον lime ε ? καλή φάση ρε !
Έλεος ξεέλεος μήπως θέλεις μια με κουστούμι ολόσωμη για να με προσλάβεις στην εταιρεία σου? Ο μυρωδιάς εξαφανίστηκε. Οι 9 στους 10 εδώ μέσα είναι άνευ αρχιδιών... Φοβούνται και τον κώλο τους να ανεβάσουν! ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ χαχαχα
Τότε γιατί δεν ανέβασες φωτό?Μην θαμπωθούμε απ' την ομορφάδα σου?
Λοιπον για να μην το κουραζουμε δες την φοτο που εχει ο ΣΤΑΜ-90 αβαταρ,για να καταλαβεις με ποιον προσπαθεις να ανταγωνιστειςΕ,ωραία γιατί δεν ανεβάζεις τότε ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ 3 ΚΑΙ 5 ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ?
Ε,ωραία γιατί δεν ανεβάζεις τότε ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ 3 ΚΑΙ 5 ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ?
Ακόμα googl-άρει τύπε το ιδανικό μοντέλο σε ύψος και σε πλάτος που θα με ταπώσει! χαχαχαχαχαχαχαχα
lime ντάξει καλούτσικος είσαι (σε σχέση με τον μέσο όρο σε αυτό το site) ως προς την εμφάνιση σου(πάρε μάτι kaza,stam,axaxouxa,boldemort etc..δεν βλέπονται)...αλλά ακόμα δεν πιάνεις μια μπροστά μου ρε
δεν είναι όλοι σαν εσένα επειδιξίες να πετάνε την ψωλάρα τους έξω σε δημόσια sites...υπάρχει και μια αξιοπρέπεια...μην τα ξεφτιλίζουμε όλα.
Η πλάκα η μεγάλη θα είναι να βάλει κανέναν διάσημο και να ξεφτιλιστεί εντελώς....
Ε ανέβασε κι εσύ τύπε να σε δούμε αν έχεις αρχίδια... χαχαχαχα ΟΛΟΙ οι Σπαλιάρες απόψε μαζευτήκατε αλλά η αλήθεια είναι ότι αν ανοίξω τα χέρια μου βάζω στη μια μασχάλη εσένα και στην άλλη τον Στελάρα και μου παίρνετε πίπα και οι 2 εναλλάξ στα όρθια! Κουραδόμαγκες...