Νέα

Ποια ειναι η μεγαλυτερη κοτα του σαιτ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 141K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

μεγαλος τελικος.. μιστερ κοτα bourdela.com 2012/2013

• ΑΧΑΧΟΥΧΑΣ

Ψήφοι: 82 49,1%
  • ΕΚΤΟΡ ΛΟΠΕΖ

Ψήφοι: 101 60,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    167

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
ρε μλκα χαχααχαχαχ κλαίω δες που τραβάει photo ο άλλος χαχαχαχ...σαν κάτι πιτσιρίκια στο facebook...έλεος απλά

Έλεος ξεέλεος μήπως θέλεις μια με κουστούμι ολόσωμη για να με προσλάβεις στην εταιρεία σου? Ο μυρωδιάς εξαφανίστηκε. Οι 9 στους 10 εδώ μέσα είναι άνευ αρχιδιών... Φοβούνται και τον κώλο τους να ανεβάσουν! ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ χαχαχα

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Έλεος ξεέλεος μήπως θέλεις μια με κουστούμι ολόσωμη για να με προσλάβεις στην εταιρεία σου? Ο μυρωδιάς εξαφανίστηκε. Οι 9 στους 10 εδώ μέσα είναι άνευ αρχιδιών... Φοβούνται και τον κώλο τους να ανεβάσουν! ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ χαχαχα
οχι με κοστουμι τυπε θα αρχισει να σου στειλνει πμ ο κωστας27

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
:2funny:

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
H φώτο με πρόσωπο σβήστηκε, νομίζω ότι κάποιοι είδαν. Σε λίγο θα σβηστεί και η φώτο με το σώμα. Ακόμα δεν σε είδα όμως ρε Στελάρα να ανεβάζεις... Εσύ δεν μου είπες "αν είσαι ωραίος ανέβασε μια δική σου μαι μια δική μου" ε, άντε...
Ασε μην μας δειξεις αλλη καταγκαβλωσαμε,απο προσωπο ειμαι 3 φορες πιο ωραιος απο σωμα 5 φορες αν σε ικανοποιει αυτο να δικαιολογησει την πιρφορια σου

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
Ασε μην μας δειξεις αλλη καταγκαβλωσαμε,απο προσωπο ειμαι 3 φορες πιο ωραιος απο σωμα 5 φορες αν σε ικανοποιει αυτο να δικαιολογησει την πιρφορια σου

Ε,ωραία γιατί δεν ανεβάζεις τότε ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ 3 ΚΑΙ 5 ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ?

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66

Τότε γιατί δεν ανέβασες φωτό?Μην θαμπωθούμε απ' την ομορφάδα σου?

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
την έχεις κάνει λάστιχο και εσύ σαν τον lime ε ? καλή φάση ρε !
ε τι να κανω , σπιτη την παιζω..

στα μπουρδελα βαρεθηκα να γαμαω μουνια χωρητικοτητας 3 πουτσων πλεον εκει γλειφω ποδαρακια και την παιζω ταυτοχρονα...

Επισκέπτης

lime ντάξει καλούτσικος είσαι (σε σχέση με τον μέσο όρο σε αυτό το site) ως προς την εμφάνιση σου(πάρε μάτι kaza,stam,axaxouxa,boldemort etc..δεν βλέπονται)...αλλά ακόμα δεν πιάνεις μια μπροστά μου ρε

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Λοιπον για να μην το κουραζουμε δες την φοτο που εχει ο ΣΤΑΜ-90 αβαταρ,για να καταλαβεις με ποιον προσπαθεις να ανταγωνιστεις

Επισκέπτης

δεν είναι όλοι σαν εσένα επειδιξίες να πετάνε την ψωλάρα τους έξω σε δημόσια sites...υπάρχει και μια αξιοπρέπεια...μην τα ξεφτιλίζουμε όλα.

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Ακόμα googl-άρει τύπε το ιδανικό μοντέλο σε ύψος και σε πλάτος που θα με ταπώσει! χαχαχαχαχαχαχαχα

Η πλάκα η μεγάλη θα είναι να βάλει κανέναν διάσημο και να ξεφτιλιστεί εντελώς....

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
lime ντάξει καλούτσικος είσαι (σε σχέση με τον μέσο όρο σε αυτό το site) ως προς την εμφάνιση σου(πάρε μάτι kaza,stam,axaxouxa,boldemort etc..δεν βλέπονται)...αλλά ακόμα δεν πιάνεις μια μπροστά μου ρε

Ε ανέβασε κι εσύ τύπε να σε δούμε αν έχεις αρχίδια... χαχαχαχα ΟΛΟΙ οι Σπαλιάρες απόψε μαζευτήκατε αλλά η αλήθεια είναι ότι αν ανοίξω τα χέρια μου βάζω στη μια μασχάλη εσένα και στην άλλη τον Στελάρα και μου παίρνετε πίπα και οι 2 εναλλάξ στα όρθια! Κουραδόμαγκες...

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
δεν είναι όλοι σαν εσένα επειδιξίες να πετάνε την ψωλάρα τους έξω σε δημόσια sites...υπάρχει και μια αξιοπρέπεια...μην τα ξεφτιλίζουμε όλα.

Περνάμε στο plan-B τώρα, η ανθρώπινη αξιοπρέπεια...

Επισκέπτης
Ε ανέβασε κι εσύ τύπε να σε δούμε αν έχεις αρχίδια... χαχαχαχα ΟΛΟΙ οι Σπαλιάρες απόψε μαζευτήκατε αλλά η αλήθεια είναι ότι αν ανοίξω τα χέρια μου βάζω στη μια μασχάλη εσένα και στην άλλη τον Στελάρα και μου παίρνετε πίπα και οι 2 εναλλάξ στα όρθια! Κουραδόμαγκες...

χααχχαχα το χεις χάσει μαλάκα...και ο στέλιος δεν πάει πίσω βέβαια...αλλά και οι 2 είστε για ψυχιατρείο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom