Νέα

Ποια ειναι η μεγαλυτερη κοτα του σαιτ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 141K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

μεγαλος τελικος.. μιστερ κοτα bourdela.com 2012/2013

• ΑΧΑΧΟΥΧΑΣ

Ψήφοι: 82 49,1%
  • ΕΚΤΟΡ ΛΟΠΕΖ

Ψήφοι: 101 60,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    167

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Βρε Στελιο ειδες οτι η τακτικη σου αυτη οση επιτυχια ειχε εδω,αλλη τοση ειχε και στην μολδαβια.0 εγραψε και εκει το κοντερ.Μηπως
να το ξανασκεφτεις και να αλλαξεις τακτικη;Κερνα ενα καφεδακι,ενα σινεμαδακι,δεν θα παθεις τιποτα.
Ρε κακομοιρη σταματα να παπαγαλιζεις οτι μαλακια ακους,θα καθομαι τωρα να συζητω τι εκανα στην μολδαβια η στο νησι η οπου δηποτε,ειπε μια μαλακια ο μολντο εκει και την πιστεψες

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
Ρε κακομοιρη σταματα να παπαγαλιζεις οτι μαλακια ακους,θα καθομαι τωρα να συζητω τι εκανα στην μολδαβια η στο νησι η οπου δηποτε,ειπε μια μαλακια ο μολντο εκει και την πιστεψες

Μάλιστα... Εκτός από φαντασιόπληκτος και καραμαλάκας όμως, είσαι και αγενής...

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Τώρα μιλάμε σοβαρά ή βάφουμε αυγά? Αν βγαίνεις με ματσουρομίλφ σε καταλαβαίνω τα έχω ζήσει κι εγώ. Εσύ θες να μας πεις τώρα δηλαδή ρε αρχηγέ ότι βγαίνεις με μουνιά 25-35 και πληρώνουν εκείνες ακόμα και έναν καφέ... Κοίτα εγώ προσωπικά πιστεύω ότι πρέπει να έχεις το χέρι στο γύψο τώρα από την πολλή μαλακία και να γαμάς κανά Μετάξι μόνο γιατί από καμάκι κάνει καραμπάμ ότι είσαι Αρχιμυρωδιάς, όπως λέμε Αρχιλοχίας... Αρχικελευστής...κτλ.  :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:
Γιατι ρε φιλε να την πληρωσω κατι,τι ειναι αυτη ,χαρη μου κανει,τι ξεφτυλες ειστε ρε,ιχνος αξιοπρεπειας δεν εχετε πανω σας

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
keep-calm-and-hate-everton-6.png

:grin:
keep-calm-and-love-ajax-4.png

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Τώρα μιλάμε σοβαρά ή βάφουμε αυγά? Αν βγαίνεις με ματσουρομίλφ σε καταλαβαίνω τα έχω ζήσει κι εγώ. Εσύ θες να μας πεις τώρα δηλαδή ρε αρχηγέ ότι βγαίνεις με μουνιά 25-35 και πληρώνουν εκείνες ακόμα και έναν καφέ... Κοίτα εγώ προσωπικά πιστεύω ότι πρέπει να έχεις το χέρι στο γύψο τώρα από την πολλή μαλακία και να γαμάς κανά Μετάξι μόνο γιατί από καμάκι κάνει καραμπάμ ότι είσαι Αρχιμυρωδιάς, όπως λέμε Αρχιλοχίας... Αρχικελευστής...κτλ.  :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:

Πολύ Γεωργίου βλέπεις..... :P

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Εσυ τα ειπες οχι ο τυπος που λες,οτι οι γκομενες σου ζηταγαν λουλουδια και εφευγαν γιατι δεν τους επαιρνες,και εφευγαν γιατι ειχες την απαιτηση να σε κερνανε,
επειδη θα τους εκανες την χαρη να βγεις μαζι τους.δικα σου λογια,εκτος αν εκανες πλακα.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
κανα λινκ απο την καινουργια εκπομπη το γεωργιου παιζει ρε τυποι? :think: :think:

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Εσυ τα ειπες οχι ο τυπος που λες,οτι οι γκομενες σου ζηταγαν λουλουδια και εφευγαν γιατι δεν τους επαιρνες,και εφευγαν γιατι ειχες την απαιτηση να σε κερνανε,
επειδη θα τους εκανες την χαρη να βγεις μαζι τους.δικα σου λογια,εκτος αν εκανες πλακα.

Υπάρχει άνθρωπος που να έχει απαίτηση να τον κερνάνε?Σοβαρολογείς τώρα?
Είπαμε, να μην κερνάς όλο συνέχεια τις γκόμενες γιατί γίνεσαι μαλάκας, αλλά όχι και έτσι!

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
Γιατι ρε φιλε να την πληρωσω κατι,τι ειναι αυτη ,χαρη μου κανει,τι ξεφτυλες ειστε ρε,ιχνος αξιοπρεπειας δεν εχετε πανω σας

Φίλε μάλλον σου χρειάζεται ένα Restart... Μέρος της αξιοπρέπειας ενός άντρα είναι το να κεράσει ένα καφεδάκι ή ένα σινεμά... Είσαι καρατσίπης και δικαίωμά σου, ΑΛΛΑ μην θεωρείς ότι η αξιοπρέπεια σε έναν αρσενικό είναι να του πληρώνει και τον καφέ η γκόμενα... Πίστεψέ με οι γκόμενες δεν σε θεωρούν αξιοπρεπή όταν ΔΕΝ ΚΕΡΝΑΣ ΕΝΑΝ ΦΡΕΝΤΟ, αλλά ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟ ΤΥΠΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ... :grin: :grin: :grin:

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Φίλε μάλλον σου χρειάζεται ένα Restart... Μέρος της αξιοπρέπειας ενός άντρα είναι το να κεράσει ένα καφεδάκι ή ένα σινεμά... Είσαι καρατσίπης και δικαίωμά σου, ΑΛΛΑ μην θεωρείς ότι η αξιοπρέπεια σε έναν αρσενικό είναι να του πληρώνει και τον καφέ η γκόμενα... Πίστεψέ με οι γκόμενες δεν σε θεωρούν αξιοπρεπή όταν ΔΕΝ ΚΕΡΝΑΣ ΕΝΑΝ ΦΡΕΝΤΟ, αλλά ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟ ΤΥΠΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ... :grin: :grin: :grin:

+100000
Στο κάτω κάτω δεν χάνεις την αξιοπρέπειά σου αν κεράσεις ένα καφεδάκι...τι διάολο, 3 ευρώ παραπάνω δεν έχεις πάνω σου όταν βγαίνεις ραντεβού?Ειδικά στο πρώτο...μην τρελαθούμε κιόλας...

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Ρε τυπε τι θες να καθομαι να γραψω οτι μου την πεφταν μουναρες στα μακντοναλντς και οπουδηποτε και βαριομουν να παω να τις μιλησω,φυσικα και εκανα πλακα τοσο χαζος εισαι που θα περιμενω απο τα κοριτσακια που παιρνουν μισθο 150 ευρω να με κερασουν :jerking:

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Αυτη ειναι η διαφορα μας οτι εμενα ΔΕΝ με ενδιαφερει τι θα πουν οι γκομενες,με ενδιαφερει τι θα πω ΕΓΩ,και αμα δεν γουσταρει θα φαει σουτι,ΚΑΤΑΛΑΒΕς ΠΙΡΦΟΡΙΔΗ,εγω κανω κουμαντο οχι αυτη

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
Ρε τυπε τι θες να καθομαι να γραψω οτι μου την πεφταν μουναρες στα μακντοναλντς και οπουδηποτε και βαριομουν να παω να τις μιλησω,φυσικα και εκανα πλακα τοσο χαζος εισαι που θα περιμενω απο τα κοριτσακια που παιρνουν μισθο 150 ευρω να με κερασουν :jerking:

Τύπε εδώ κοροϊδεύεις τα κοριτσάκια των 150 ευρώ... Αν εσύ κονομάς λοιπόν κάτι παραπάνω από τον μέσο κακομοίρη ή κοριτσάκι Ελληνίδα και συνεχίζεις να μην θες να κερνάς έναν κωλοκαφεδάκο, ε, είσαι Master-Τσίπης στο τετράγωνο, για να μην σου πω στον κύβο! :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Ηθελα να τονισω για την αυτοκτονια του αστυνομικου οτι στα αρχιδια μας και γενικα στα αρχιδια μας και οτι στα αρχιδια μας.
Εν κατακλειδι στα αρχιδια μας.
sorry για το off topic ε θελω να δω αν πιανει παντα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom