Lime Soda
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
Ρε κακομοιρη σταματα να παπαγαλιζεις οτι μαλακια ακους,θα καθομαι τωρα να συζητω τι εκανα στην μολδαβια η στο νησι η οπου δηποτε,ειπε μια μαλακια ο μολντο εκει και την πιστεψεςΒρε Στελιο ειδες οτι η τακτικη σου αυτη οση επιτυχια ειχε εδω,αλλη τοση ειχε και στην μολδαβια.0 εγραψε και εκει το κοντερ.Μηπως
να το ξανασκεφτεις και να αλλαξεις τακτικη;Κερνα ενα καφεδακι,ενα σινεμαδακι,δεν θα παθεις τιποτα.
Ρε κακομοιρη σταματα να παπαγαλιζεις οτι μαλακια ακους,θα καθομαι τωρα να συζητω τι εκανα στην μολδαβια η στο νησι η οπου δηποτε,ειπε μια μαλακια ο μολντο εκει και την πιστεψες
Γιατι ρε φιλε να την πληρωσω κατι,τι ειναι αυτη ,χαρη μου κανει,τι ξεφτυλες ειστε ρε,ιχνος αξιοπρεπειας δεν εχετε πανω σαςΤώρα μιλάμε σοβαρά ή βάφουμε αυγά? Αν βγαίνεις με ματσουρομίλφ σε καταλαβαίνω τα έχω ζήσει κι εγώ. Εσύ θες να μας πεις τώρα δηλαδή ρε αρχηγέ ότι βγαίνεις με μουνιά 25-35 και πληρώνουν εκείνες ακόμα και έναν καφέ... Κοίτα εγώ προσωπικά πιστεύω ότι πρέπει να έχεις το χέρι στο γύψο τώρα από την πολλή μαλακία και να γαμάς κανά Μετάξι μόνο γιατί από καμάκι κάνει καραμπάμ ότι είσαι Αρχιμυρωδιάς, όπως λέμε Αρχιλοχίας... Αρχικελευστής...κτλ.![]()
![]()
![]()
Ο χάρος που έφαγε ban χθες ήταν ή δεν ήταν μοντ?
Τώρα μιλάμε σοβαρά ή βάφουμε αυγά? Αν βγαίνεις με ματσουρομίλφ σε καταλαβαίνω τα έχω ζήσει κι εγώ. Εσύ θες να μας πεις τώρα δηλαδή ρε αρχηγέ ότι βγαίνεις με μουνιά 25-35 και πληρώνουν εκείνες ακόμα και έναν καφέ... Κοίτα εγώ προσωπικά πιστεύω ότι πρέπει να έχεις το χέρι στο γύψο τώρα από την πολλή μαλακία και να γαμάς κανά Μετάξι μόνο γιατί από καμάκι κάνει καραμπάμ ότι είσαι Αρχιμυρωδιάς, όπως λέμε Αρχιλοχίας... Αρχικελευστής...κτλ.![]()
![]()
![]()
Πολύ Γεωργίου βλέπεις.....![]()
Εσυ τα ειπες οχι ο τυπος που λες,οτι οι γκομενες σου ζηταγαν λουλουδια και εφευγαν γιατι δεν τους επαιρνες,και εφευγαν γιατι ειχες την απαιτηση να σε κερνανε,Ρε κακομοιρη σταματα να παπαγαλιζεις οτι μαλακια ακους,θα καθομαι τωρα να συζητω τι εκανα στην μολδαβια η στο νησι η οπου δηποτε,ειπε μια μαλακια ο μολντο εκει και την πιστεψες
Σιγα μην ήταν και CEO το σκουπίδι...![]()
![]()
![]()
Εσυ τα ειπες οχι ο τυπος που λες,οτι οι γκομενες σου ζηταγαν λουλουδια και εφευγαν γιατι δεν τους επαιρνες,και εφευγαν γιατι ειχες την απαιτηση να σε κερνανε,
επειδη θα τους εκανες την χαρη να βγεις μαζι τους.δικα σου λογια,εκτος αν εκανες πλακα.
Γιατι ρε φιλε να την πληρωσω κατι,τι ειναι αυτη ,χαρη μου κανει,τι ξεφτυλες ειστε ρε,ιχνος αξιοπρεπειας δεν εχετε πανω σας
κανα λινκ απο την καινουργια εκπομπη το γεωργιου παιζει ρε τυποι?![]()
![]()
Vice President στο Bou κι έτσι τύπε...
Φίλε μάλλον σου χρειάζεται ένα Restart... Μέρος της αξιοπρέπειας ενός άντρα είναι το να κεράσει ένα καφεδάκι ή ένα σινεμά... Είσαι καρατσίπης και δικαίωμά σου, ΑΛΛΑ μην θεωρείς ότι η αξιοπρέπεια σε έναν αρσενικό είναι να του πληρώνει και τον καφέ η γκόμενα... Πίστεψέ με οι γκόμενες δεν σε θεωρούν αξιοπρεπή όταν ΔΕΝ ΚΕΡΝΑΣ ΕΝΑΝ ΦΡΕΝΤΟ, αλλά ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟ ΤΥΠΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ...![]()
![]()
![]()
Ρε τυπε τι θες να καθομαι να γραψω οτι μου την πεφταν μουναρες στα μακντοναλντς και οπουδηποτε και βαριομουν να παω να τις μιλησω,φυσικα και εκανα πλακα τοσο χαζος εισαι που θα περιμενω απο τα κοριτσακια που παιρνουν μισθο 150 ευρω να με κερασουνΕσυ τα ειπες οχι ο τυπος που λες,οτι οι γκομενες σου ζηταγαν λουλουδια και εφευγαν γιατι δεν τους επαιρνες,και εφευγαν γιατι ειχες την απαιτηση να σε κερνανε,
επειδη θα τους εκανες την χαρη να βγεις μαζι τους.δικα σου λογια,εκτος αν εκανες πλακα.
Αυτη ειναι η διαφορα μας οτι εμενα ΔΕΝ με ενδιαφερει τι θα πουν οι γκομενες,με ενδιαφερει τι θα πω ΕΓΩ,και αμα δεν γουσταρει θα φαει σουτι,ΚΑΤΑΛΑΒΕς ΠΙΡΦΟΡΙΔΗ,εγω κανω κουμαντο οχι αυτηΦίλε μάλλον σου χρειάζεται ένα Restart... Μέρος της αξιοπρέπειας ενός άντρα είναι το να κεράσει ένα καφεδάκι ή ένα σινεμά... Είσαι καρατσίπης και δικαίωμά σου, ΑΛΛΑ μην θεωρείς ότι η αξιοπρέπεια σε έναν αρσενικό είναι να του πληρώνει και τον καφέ η γκόμενα... Πίστεψέ με οι γκόμενες δεν σε θεωρούν αξιοπρεπή όταν ΔΕΝ ΚΕΡΝΑΣ ΕΝΑΝ ΦΡΕΝΤΟ, αλλά ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟ ΤΥΠΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ...![]()
![]()
![]()
Ρε τυπε τι θες να καθομαι να γραψω οτι μου την πεφταν μουναρες στα μακντοναλντς και οπουδηποτε και βαριομουν να παω να τις μιλησω,φυσικα και εκανα πλακα τοσο χαζος εισαι που θα περιμενω απο τα κοριτσακια που παιρνουν μισθο 150 ευρω να με κερασουν![]()
sorry για το off topic ε θελω να δω αν πιανει πανταΗθελα να τονισω για την αυτοκτονια του αστυνομικου οτι στα αρχιδια μας και γενικα στα αρχιδια μας και οτι στα αρχιδια μας.
Εν κατακλειδι στα αρχιδια μας.