redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
σε κατουρησε ο κωστακης :SKαληνυχτα.
σε κατουρησε ο κωστακης :SKαληνυχτα.
ειπα κατι και το ξαναλεω.απο πολλους εδω μεσα ο μπολντης ειναι πιο συμπαθης.εδω ο αλλος χαιροταν που αυτοκτονησε ενα νεο παιδι ο μπολντης ειναι ο μαλακας?σε κατουρησε ο κωστακης :S
καληνυχτα αγγελουδι μου.
να ξερεις παντως πως σε συμπαθω.σε αντιθεση με πολλους αλλους εδω μεσα.
φιλακια. ;)
ειπα κατι και το ξαναλεω.απο πολλους εδω μεσα ο μπολντης ειναι πιο συμπαθης.εδω ο αλλος χαιροταν που αυτοκτονησε ενα νεο παιδι ο μπολντης ειναι ο μαλακας?
ποιος εφαγε μπαν ρε παιδια?Γαμησετα αδερφε... το ειδα. Έχουμε γεμισει μαλάκες. Για μενα δικαια εφαγε μπαν
o χαρος.ειπε τεραστια μαλακια.ποιος εφαγε μπαν ρε παιδια?
καψουρα καψουρα?ειδες που σε μαθαινω μπαλιτσα?μην μου κανεις εμενα κονξες οτι κανεις πλακα με τα παρταλια ολα?τεσπα μην αρχισουμε τα ιδια.παμε για νανι.
σταμ δεν ξεχνω το κατερινακι...θα γινουμε χαλκ απο το πολυ κατερινακι στη μυκονο. ;)
ειδες που σε μαθαινω μπαλιτσα?μην μου κανεις εμενα κονξες οτι κανεις πλακα με τα παρταλια ολα?τεσπα μην αρχισουμε τα ιδια.παμε για νανι.
σταμ δεν ξεχνω το κατερινακι...θα γινουμε χαλκ απο το πολυ κατερινακι στη μυκονο. ;)
εγω που γουσταρω λακη ειμαι ανωμαλος :SΟχι με ολους δεν κανω πλακα... πχ τον λακη τον βριζω σοβαρα αλλα και ποιος δεν τον βριζει τον λακη?
τελικα πρεπει να σε μαθω και εσενα μπαλιτσα... :S :Sκαψουρα καψουρα?
o χαρος.ειπε τεραστια μαλακια.
Αυτο το μισος των αναρχικων για τους μπατσους δεν το εχω καταλαβει..Δεν μπορει απο την μια να το παιζεις καλος και οτι υποστηριζεις τα ανθρωπινα δικαιωματα,Και του είπα και σε σχόλιό μου ότι είναι απαράδεκτος και μέγας μαλάκας που μίλαγε έτσι απαξιωτικά για τους νεκρούς στα Ίμια...
Αυτο το μισος των αναρχικων για τους μπατσους δεν το εχω καταλαβει..Δεν μπορει απο την μια να το παιζεις καλος και οτι υποστηριζεις τα ανθρωπινα δικαιωματα,
και απο την αλλη να λες μπατσος καλος μονο ο νεκρος.
δεν την παλευει ο τυπος :SΚαι του είπα και σε σχόλιό μου ότι είναι απαράδεκτος και μέγας μαλάκας που μίλαγε έτσι απαξιωτικά για τους νεκρούς στα Ίμια...
Αυτο το μισος των αναρχικων για τους μπατσους δεν το εχω καταλαβει..Δεν μπορει απο την μια να το παιζεις καλος και οτι υποστηριζεις τα ανθρωπινα δικαιωματα,
και απο την αλλη να λες μπατσος καλος μονο ο νεκρος.
κλαρινοχεστη το νου σου
κοτομεμουλη ασε της μαγκιες και πηγαινε φαε κανα φαλαφελκλαρινοχεστη το νου σου