memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
μονο ενα? γιατι σε διαιτα ειμαστε?κοτομεμουλη ασε της μαγκιες και πηγαινε φαε κανα φαλαφελ
μονο ενα? γιατι σε διαιτα ειμαστε?κοτομεμουλη ασε της μαγκιες και πηγαινε φαε κανα φαλαφελ
καλοκαιρι ηρθεμονο ενα? γιατι σε διαιτα ειμαστε?
τα καλοκαιρια οι νωντοτυποι γαμαμε τριπλα και εχουμε αναγκη απο περισσοτερη ενεργειακαλοκαιρι ηρθε
τα καλοκαιρια οι νωντοτυποι γαμαμε τριπλα και εχουμε αναγκη απο περισσοτερη ενεργεια
γνωρισε μας ρε νωντοτυπε κανα αλλοδαπο να πουμε... να δουμε τι επιτυχιες εχεις.. και οντως δεν εισαι παπατζηςτα καλοκαιρια οι νωντοτυποι γαμαμε τριπλα και εχουμε αναγκη απο περισσοτερη ενεργεια
Αυτο το μισος των αναρχικων για τους μπατσους δεν το εχω καταλαβει..Δεν μπορει απο την μια να το παιζεις καλος και οτι υποστηριζεις τα ανθρωπινα δικαιωματα,
και απο την αλλη να λες μπατσος καλος μονο ο νεκρος.
που να στο γνωρισω? να το στειλο στον καδο που κρυβεσαι?γνωρισε μας ρε νωντοτυπε κανα αλλοδαπο να πουμε... να δουμε τι επιτυχιες εχεις.. και οντως δεν εισαι παπατζης
ζευγαριτύπε ο baros με τον kosnik είναι
1. φίλοι;
2. εχθροί;
3. ο ίδιος;
έχω μπερδευτεί, δώσε τα φώτα σου
Nα φανταστώ ότι είναι η πρωινή σας επίσκεψη εις την τουαλέτα.Καλώς τον αχαχούχα. Από τα καλύτερα παιδιά!
1. όχι
2. θα είμαι εκεί και θα σε περιμένω
Τον εχεις δει δεν τον εχεις δει;γνωρισε μας ρε νωντοτυπε κανα αλλοδαπο να πουμε... να δουμε τι επιτυχιες εχεις.. και οντως δεν εισαι παπατζης
Καλησπερα στα καλυτερα παιδια...
Γι'αυτό είσαι κάθε βράδι στην ασφάλεια του bou.com ....
αν βγεις έξω οι γκόμενες θα σε ξεζουμίσουν .......
Τιτάνα .....
σε καταλαβαίνω εγώ ....
ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ.
ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΥΝΑΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.
Γιατι του μιλας ετσι του παιδιουΝα και ο Μινχάουζεν του μπουρδέλα.κομ
Εσύ που είσαι κάθε βράδυ στο μπαρ και πίνεις ποτά; στο κρεβάτι με την επίσημη ή στο στριπ κλαμπ και στο ξενοδοχειο με την ανεπίσημη; η επειδή έχεις δουλεια το πρωι πρωι και μάλιστα που απαιτεί δύσκολους χειρισμούς κοιμάσαι στις δυομιση; Η εκείνη την ώρα ξυπνάς να δώσεις το μπιμπερό στον γιόκα και λες δεν μπαίνω να μιλήσω στον μπολ. Ολη την ώρα ξημεροβραδιάζεσαι στο φόρουμ.Ποιος μπήκε ποιος βγήκε ποιος ξαναγύρισε και τι είπε σε τι θρεντ ολα τα ξές. Δεν κάνεις άλλη δουλειά όλη μέρα. Πρόσεξε γιατί θα βγεις παμψηφεί με τον τιτλο του μαλάκα και θα κλαις με μαυρο δάκρυ όπως παλια.. Εγω σε προειδοποίησα να μην λες χοντρε πίθηκε οτι δεν σε συμπαθω.
Γιατι του μιλας ετσι του παιδιου
Ο λακης δε κανει τετοια ειναι υπερμαχος του πατρις,θρησκεια,οικογενεια.πως του μιλάω;