Νέα

Ποια ειναι η μεγαλυτερη κοτα του σαιτ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 138K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

μεγαλος τελικος.. μιστερ κοτα bourdela.com 2012/2013

• ΑΧΑΧΟΥΧΑΣ

Ψήφοι: 82 49,1%
  • ΕΚΤΟΡ ΛΟΠΕΖ

Ψήφοι: 101 60,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    167

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
A και κατι τελευταιο... εγω το χαβαλε μου κανω εδω μεσα... τωρα οσοι ζορίζονται ειναι δικο τους προβλημα.

Αλλα ο λακης ειναι σκουπιδακης ειτε εδω μεσα ειτε και εξω αυτο δεν γινεται να μην το πω και οποιος τον υποστηριζει τα ιδια σκατα με αυτον ψυχοπαθης.

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ !!!

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
σε κατουρησε ο κωστακης  :S
ειπα κατι και το ξαναλεω.απο πολλους εδω μεσα ο μπολντης ειναι πιο συμπαθης.εδω ο αλλος χαιροταν που αυτοκτονησε ενα νεο παιδι ο μπολντης ειναι ο μαλακας?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ειπα κατι και το ξαναλεω.απο πολλους εδω μεσα ο μπολντης ειναι πιο συμπαθης.εδω ο αλλος χαιροταν που αυτοκτονησε ενα νεο παιδι ο μπολντης ειναι ο μαλακας?

Γαμησετα αδερφε... το ειδα. Έχουμε γεμισει μαλάκες. Για μενα δικαια εφαγε μπαν

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
ειδες που σε μαθαινω μπαλιτσα?μην μου κανεις εμενα κονξες οτι κανεις πλακα με τα παρταλια ολα?τεσπα μην αρχισουμε τα ιδια.παμε για νανι.
σταμ δεν ξεχνω το κατερινακι...θα γινουμε χαλκ απο το πολυ κατερινακι στη μυκονο. ;) :sunglasses:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ειδες που σε μαθαινω μπαλιτσα?μην μου κανεις εμενα κονξες οτι κανεις πλακα με τα παρταλια ολα?τεσπα μην αρχισουμε τα ιδια.παμε για νανι.
σταμ δεν ξεχνω το κατερινακι...θα γινουμε χαλκ απο το πολυ κατερινακι στη μυκονο. ;) :sunglasses:
καψουρα καψουρα?  :2on1:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Οχι με ολους δεν κανω πλακα... πχ τον λακη τον βριζω σοβαρα αλλα και ποιος δεν τον βριζει τον λακη?  :grin:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
καψουρα καψουρα?  :2on1:
τελικα πρεπει να σε μαθω και εσενα μπαλιτσα... :S :S
σε πμ θα μαθεις τι εστι κατερινακι. ;)
η μαλλον γαμησε το...κοκτειλ ειναι πρασινο.ρωτα οτι αλλο θελεις στο πριβε. ;) ;)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ξεφυγε ο ektor

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Και του είπα και σε σχόλιό μου ότι είναι απαράδεκτος και μέγας μαλάκας που μίλαγε έτσι απαξιωτικά για τους νεκρούς στα Ίμια...
Αυτο το μισος των αναρχικων για τους μπατσους δεν το εχω καταλαβει..Δεν μπορει απο την μια να το παιζεις καλος και οτι υποστηριζεις τα ανθρωπινα δικαιωματα,
και απο την αλλη να λες μπατσος καλος μονο ο νεκρος.

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
Αυτο το μισος των αναρχικων για τους μπατσους δεν το εχω καταλαβει..Δεν μπορει απο την μια να το παιζεις καλος και οτι υποστηριζεις τα ανθρωπινα δικαιωματα,

Καλά κι από την άλλη μεριά δεν υπάρχει πάντα αγάπη προς τους μπάτσους τύπε. Οι μπάτσοι δεν ήταν ΠΟΤΕ αγαπητοί από κανέναν ιδιαίτερα... Αλλά ΠΟΤΕ δεν πρέπει να βρίζει κάποιος ή να απαξιώνει νεκρούς, απαξιώνει τον εαυτό του με κάτι τέτοιο... Βρίσε ζωντανούς όσο θες αλλά άσε ήσυχους αυτούς που κοιμούνται...

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
:2on1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom