Δηλαδη θα ηταν πιο "αρχιδατοι" αμα τις εβαζαν στο φορουμ;αμ δεν τις βαλαν σε θρεντ. κοταρες...![]()
Η δημοσια διαπομπευση εχει και τα ορια της.

Δηλαδη θα ηταν πιο "αρχιδατοι" αμα τις εβαζαν στο φορουμ;αμ δεν τις βαλαν σε θρεντ. κοταρες...![]()
Πάντως, και παρά της περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις εξεχόντων μελών όπως οι κ.κ. Βοδιμόρτης, Τραλαλάκης κ.δ.σ., κυκλοφορούν και αξιόλογα κομμάτια.
Ναι αλλα μην το λετε δημοσιως και φωναχτα, διοτι δεν βολευει σαν σκεψη.
Οποτε επιστροφη στα γνωστα. Μπουρουχες, αναρχοαπλυτες, αγαμητες παρθενομπαζοφακλανες![]()
Δηλαδη θα ηταν πιο "αρχιδατοι" αμα τις εβαζαν στο φορουμ;
Η δημοσια διαπομπευση εχει και τα ορια της.![]()
Ναι αλλα μην το λετε δημοσιως και φωναχτα, διοτι δεν βολευει σαν σκεψη.
Οποτε επιστροφη στα γνωστα. Μπουρουχες, αναρχοαπλυτες, αγαμητες παρθενομπαζοφακλανες![]()
Σύμφωνοι.
Άλλωστε, όλη η θεωρία του Κ. Πόπερ στηρίχθηκε στο ότι οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα.
Κατά κανόνα λοιπόν είναι όπως τις περιγράψατε. Κτηνώδεις και κακάσχημες πεοζητιάνες.
Σύμφωνοι.
Άλλωστε, όλη η θεωρία του Κ. Πόπερ στηρίχθηκε στο ότι οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα.
Κατά κανόνα λοιπόν είναι όπως τις περιγράψατε. Κτηνώδεις και κακάσχημες πεοζητιάνες.
[size=2pt]Το "γύρισα" καλά; [/size]
Εγώ να συμφωνήσω πως ήτο άνανδρο εκ μέρους τους.θα ετρωγαν τουλάχιστον στην μαπα τις συνεπειες . Ενω τωρα τις έριξαν στα πμ μπαμπεσικα και άναδρα και κουτσομπολεύουν σαν κατίνες.
και εξω κυκλοφορουν αξιόλογα τεμάχια . τα οποία κάποιοι τα γαμάνε. Αλλά τα παλικάρια εδώ (οχι όλοι φυσικα) κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου.
Θα παμε σινεμα;η λέξη πεοζητιάνα me gustas![]()
Θα παμε σινεμα;
Ε αγορασε τον τυπε.Εγω κραταω τα λεφτα για το XboxONE και το PS4.Ύπάρχει λοιπόν ένα μαγαζάκι πού πουλά τόν
μαγικό καθρέπτη.
Λέγεται γνώθεις αύτόν .... βοηθά πολύ...........
Ε αγορασε τον τυπε.Εγω κραταω τα λεφτα για το XboxONE και το PS4.![]()
το χυσοδοχειο που ελεγε η μπουμπ καλη της ωρα ηταν καλυτεροη λέξη πεοζητιάνα me gustas![]()
το χυσοδοχειο που ελεγε η μπουμπ καλη της ωρα ηταν καλυτερο![]()
σκατά ήταν![]()
Η Βούμπα ή η λέξη;
Να και το Βελβακι αποκαταστηθηκε.η λέξη
η βοομβ ήταν μια βελτιωμένη έκδοση μουνίτισσας με ολίγον από βέλβυ (η τελευταία θα παντρευτεί με ΕΠΟΠ αν δεν έχει ήδη παντρευτεί) ;)