Νέα

Ποια ειναι η μεγαλυτερη κοτα του σαιτ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 141K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

μεγαλος τελικος.. μιστερ κοτα bourdela.com 2012/2013

• ΑΧΑΧΟΥΧΑΣ

Ψήφοι: 82 49,1%
  • ΕΚΤΟΡ ΛΟΠΕΖ

Ψήφοι: 101 60,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    167

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.294
Πόντοι
22.785
Μάλιστα,πάντως θεωρώ πως κακώς γίνεται αυτο.Θελω να πω,οτι το γεγονός πως βρισκόμαστε σε ένα site που σχετίζεται με πορνες,μασάζ,στρίπερ κ.λ.π,δεν συνεπάγεται πως αποκλείεται να διατυπωθεί κάποια επιστημονική άποψη ή πως αποκλείεται να βρεθεί άτομο ικανό ως προς αυτο,τουναντίον.Για παράδειγμα,στο εν λόγω site,προς μεγάλη μου έκπληξη,έχω διαβάσει εξαιρετικά ενδιαφέρουσες απόψεις για θέματα κοινωνικά,πολιτικά,οικονομικά κ.λ.π,που σε καμία περίπτωση δεν θα γινόταν αυτο σε κάποιο άλλο φόρουμ.

:think: Πόση δύναμη καί άντοχή πρέπει νά έχει κάποιος γιά νά καινοτομήσει ????

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
:think: Πόση δύναμη καί άντοχή πρέπει νά έχει κάποιος γιά νά καινοτομήσει ????
Αν αναφέρεσαι σε πνευματική δύναμη,τότε ναι,πρέπει να την διαθέτει.Αλλωστε την σωματική δύναμη παρά πολλοί την απέκτησαν,την πνευματική όμως?Τωρα,αντοχή δεν θα το έλεγα πως ειναι απαραίτητη,εγώ θα προσέθετα πως απαιτείται διάθεση εκ μέρους του επαίοντα να "βοηθήσει" την "μάζα" και αυτό ειναι το πιο σημαντικό.

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Πολυ ποδολαγνο διαβαζεις
Η αλήθεια ειναι πως διαβάζω επιλεγμένα πόστ σε συγκεκριμένα νήματα που συνηθίζω να διαβάζω,οπότε ίσως να ειναι αυτός ο λόγος που έχω σχηματίσει την προαναφερθείσα άποψη.Αν επισκεπτόμουν μόνο thread του τύπου "ημερήσια ενημέρωση για 2μετρα τραβελια",τότε ίσως να έψαχνα τέτοιου είδους πόστ ως βελόνα στα άχυρα.Ο Ποδολάγνος έχει γράψει και ωραία πράγματα,σε πολλά όμως έχω διαφωνήσει,αυτό δεν σημαίνει οτι δεν έχει αξιόλογο τροπο σκέψης όπως και ο rigormortis που πρέπει να ειναι πολύ μορφωμένος.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
647
Πόντοι
376
Ξυπνησε ο kotsosss? Εχω φτιαξει φραπεδια και περιμενω με ανυπομονησια μια ιστορια απο την φυλακη  :rockon:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
σοβαρά μιλάτε ?
κοπέλες από δω μέσα  :zfuck: με μέλη του site και οι μαλάκες τις βγάλανε φωτογραφίες στο σχετικό θρ'εντ ?
αααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα !!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
75.160
Πόντοι
12.056
σοβαρά μιλάτε ?
κοπέλες από δω μέσα  :zfuck: με μέλη του site και οι μαλάκες τις βγάλανε φωτογραφίες στο σχετικό θρ'εντ ?
αααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα !!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

O Xαμος.......και μετα αρχιζουν τα ξεκατινιασματα  :tooth: :tooth: :tooth:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.294
Πόντοι
22.785
Αν αναφέρεσαι σε πνευματική δύναμη,τότε ναι,πρέπει να την διαθέτει.Αλλωστε την σωματική δύναμη παρά πολλοί την απέκτησαν,την πνευματική όμως?Τωρα,αντοχή δεν θα το έλεγα πως ειναι απαραίτητη,εγώ θα προσέθετα πως απαιτείται διάθεση εκ μέρους του επαίοντα να "βοηθήσει" την "μάζα" και αυτό ειναι το πιο σημαντικό.

Αγαπητέ μου φίλε οί πιό δύσκολες στιγμές στήν άνθρώπινη ίστορία ήταν έκείνες
πού έπρεπε νά παρθεί μιά άπόφαση πού θά άνέτρεπε τό μέχρι έκείνης τής στιγμής κατεστημένο.
Η στιγμή πού θά πή κάποιος............
[size=18pt]θά τό κάνουμε έτσι καί διαφορετικά άπό ότι ξέραμε γιατί δέν λειτουργεί πιά σωστά έτσι
Αυτή είναι ή αρχή πού θά βοηθήση τήν <<μάζα>> !![/size]

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Αγαπητέ μου φίλε οί πιό δύσκολες στιγμές στήν άνθρώπινη ίστορία ήταν έκείνες
πού έπρεπε νά παρθεί μιά άπόφαση πού θά άνέτρεπε τό μέχρι έκείνης τής στιγμής κατεστημένο.
Η στιγμή πού θά πή κάποιος............
[size=18pt]θά τό κάνουμε έτσι καί διαφορετικά άπό ότι ξέραμε γιατί δέν λειτουργεί πιά σωστά έτσι
Αυτή είναι ή αρχή πού θά βοηθήση τήν <<μάζα>> !![/size]
Συμφωνώ απόλυτα με αυτά που γράφεις,τα οποία άλλωστε "κουμπώνουν" πολύ καλά με γνωστά ιστορικά γεγονότα όπως η Γαλλική και η Οκωβριανή Επανάσταση.Ομως εγώ το εξέλαβα ολίγον τι διαφορετικά,δηλαδή αναφέρθηκα στους επαϊοντες,τους πεφωτισμένους σε θέματα κοινωνικά,επιστημονικά,πολιτισμικά κ.λ.π,να καινοτομήσουν -εφόσον αυτοί ειναι οι πλέον κατάλληλοι-και συνεπώς να βοηθήσουν τη "μάζα" εν καιρώ πλήρους ευδαιμονιας(ουτοπία εν ολίγοις).Τελος θα διόρθωνα τη φράση "γιατί δεν λειτουργεί πια σωστά" και θα έγραφα "για Ποτέ δεν λειτουργούσε σωστά"  ;)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Μάλιστα,πάντως θεωρώ πως κακώς γίνεται αυτο.Θελω να πω,οτι το γεγονός πως βρισκόμαστε σε ένα site που σχετίζεται με πορνες,μασάζ,στρίπερ κ.λ.π,δεν συνεπάγεται πως αποκλείεται να διατυπωθεί κάποια επιστημονική άποψη ή πως αποκλείεται να βρεθεί άτομο ικανό ως προς αυτο,τουναντίον.Για παράδειγμα,στο εν λόγω site,προς μεγάλη μου έκπληξη,έχω διαβάσει εξαιρετικά ενδιαφέρουσες απόψεις για θέματα κοινωνικά,πολιτικά,οικονομικά κ.λ.π,που σε καμία περίπτωση δεν θα γινόταν αυτο σε κάποιο άλλο φόρουμ.

ψυχίατρος να κάνει ανάλυση με θέμα αν γαμιέμαι υπό τις υποδείξεις του τρα λα λάκη δίνοντας επιστημονικη άποψη; και μη χειρότερα.. χαχαχαχααχαχαχαχχαχαχαχα

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Πρεπει να παραδεχτεις οτι μπινελικωνει καλα ομως η εριναλ τυπε  :rockon:
Καλο αυτο συνοδεια βυζοσκαμπιλων  :rockon:

είμαι πολλαπλώς κίνκυ. Αν είχα και βυζά καλα θα ταν χαχαχαχαχαχαχαχχα

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
σοβαρά μιλάτε ?
κοπέλες από δω μέσα  :zfuck: με μέλη του site και οι μαλάκες τις βγάλανε φωτογραφίες στο σχετικό θρ'εντ ?
αααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα !!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αμ δεν τις βαλαν σε θρεντ. κοταρες...  :2on1:

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
ψυχίατρος να κάνει ανάλυση με θέμα αν γαμιέμαι υπό τις υποδείξεις του τρα λα λάκη δίνοντας επιστημονικη άποψη; και μη χειρότερα.. χαχαχαχααχαχαχαχχαχαχαχα
Κάτ'αρχην στο πόστ που μου παρέθεσες αρχικά δεν έχω κάνει ουδεμία νύξη σε ούτε σε σένα,ούτε σε θέματα ψυχολογίας και φυσικά ούτε σε κάποιο θέμα με τίτλο "επιστημονική τεκμηρίωση για τις υποδείξεις" του Λακη.Εφάρμοσα μια συλλογιστική πορεία για να καταλάβω το σκεπτικό του Λακη,την οποία συλλογιστική εσύ κατα κάποιο τροπο την αποκάλεσες "επιστημονική" αλά Σαρουμαν,σχετικά με τις γυναίκες μέλη του site.Μην επαναλαμβάνουμε τα ίδια,αν έπιασες το point μου,οκ,αν όχι τότε προφανώς γουσταρεις να διαβάζεις τα πόστ 1 γραμμής που περιέχουν μπινελίκι και ξεκατίνιασμα,στα οποία και αναφερθηκες με τα βδελυγμίας προηγουμένως.

S.F.E.

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Πρεπει να παραδεχτεις οτι μπινελικωνει καλα ομως η εριναλ τυπε  :rockon:
Καλο αυτο συνοδεια βυζοσκαμπιλων  :rockon:

νομιζω οτι πλεον απασφαλισε ανεπιστρεπτι...

thigh+high+grenade.jpg

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Κάτ'αρχην στο πόστ που μου παρέθεσες αρχικά δεν έχω κάνει ουδεμία νύξη σε ούτε σε σένα,ούτε σε θέματα ψυχολογίας και φυσικά ούτε σε κάποιο θέμα με τίτλο "επιστημονική τεκμηρίωση για τις υποδείξεις" του Λακη.Εφάρμοσα μια συλλογιστική πορεία για να καταλάβω το σκεπτικό του Λακη,την οποία συλλογιστική εσύ κατα κάποιο τροπο την αποκάλεσες "επιστημονική" αλά Σαρουμαν,σχετικά με τις γυναίκες μέλη του site.Μην επαναλαμβάνουμε τα ίδια,αν έπιασες το point μου,οκ,αν όχι τότε προφανώς γουσταρεις να διαβάζεις τα πόστ 1 γραμμής που περιέχουν μπινελίκι και ξεκατίνιασμα,στα οποία και αναφερθηκες με τα βδελυγμίας προηγουμένως.

χιουμορακι έκανα χρησιμοποιώντας το δικό σου πόστ για να τονίσω το ποιντ μου,  αλλά προφανώς δεν το πιασες και ένοιωσες οτι σε θίγω αν και δεν ήταν προθεσή μου. Όλη αυτή η ανάλυση σου δεν έχει νόημα. Κατάλαβα απο την αρχή τι είπες και δεν με απασχόλησε και πολύ γιατί δεν με ενδιαφέρει να εξηγήσω τα αυτονόητα. Μην χτυπιέσαι πάντως και είναι κρίμα μου είσαι συμπαθες νικ

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
χιουμορακι έκανα χρησιμοποιώντας το δικό σου πόστ για να τονίσω το ποιντ μου,  αλλά προφανώς δεν το πιασες και ένοιωσες οτι σε θίγω αν και δεν ήταν προθεσή μου. Όλη αυτή η ανάλυση σου δεν έχει νόημα. Κατάλαβα απο την αρχή τι είπες και δεν με απασχόλησε και πολύ γιατί δεν με ενδιαφέρει να εξηγήσω τα αυτονόητα. Μην χτυπιέσαι πάντως και είναι κρίμα μου είσαι συμπαθες νικ
Δεν μπορώ να πω οτι θίχτηκα,άλλωστε το θεωρω τελείως ανούσιο εως και ανόητο θα έλεγα να θίγεται κανείς με τα λεγόμενα κάποιου/ας σε ένα απρόσωπο φόρουμ στο νετ,απλώς η αλήθεια ειναι πως παραξενευτηκα.Η ανάλυση μου έγινε για αυτο ακριβώς,επειδή θεώρησα πως δεν ειναι και τόσο αυτονόητα αυτά που έγραψε ο Λάκης,για μένα τουλάχιστον σε προσωπικό επίπεδο.Τελος πάντων,σταματάμε εδώ να "διυλίζουμε τον κώνωπα",κουράστηκα πνευματικώς.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.446
Πόντοι
25.467
αμ δεν τις βαλαν σε θρεντ. κοταρες...  :2on1:

Πάντως,  και παρά της περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις εξεχόντων μελών όπως οι κ.κ. Βοδιμόρτης, Τραλαλάκης κ.δ.σ., κυκλοφορούν και αξιόλογα κομμάτια. 

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
647
Πόντοι
376
Πάντως,  και παρά της περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις εξεχόντων μελών όπως οι κ.κ. Βοδιμόρτης, Τραλαλάκης κ.δ.σ., κυκλοφορούν και κάτι αξιόλογα κομμάτια.  

Ναι αλλα μην το λετε δημοσιως και φωναχτα, διοτι δεν βολευει σαν σκεψη.
Οποτε επιστροφη στα γνωστα. Μπουρουχες, αναρχοαπλυτες, αγαμητες παρθενομπαζοφακλανες  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom