Νέα

Ποια ειναι η μεγαλυτερη κοτα του σαιτ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 141K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

μεγαλος τελικος.. μιστερ κοτα bourdela.com 2012/2013

• ΑΧΑΧΟΥΧΑΣ

Ψήφοι: 82 49,1%
  • ΕΚΤΟΡ ΛΟΠΕΖ

Ψήφοι: 101 60,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    167

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ελάτε κι εσείς τώρα... μην το κάνετε θέμα.

Αλοιφή για τα κουρτινόξυλα θα ήταν πάλι από το μεθύσι

οχι κατσε γιατι θα τον γαμησω τον ξεφτιλα τωρα. παριστανε τον βατραχο εδω μεσα και οταν τον τραβηξα απο το αυτι μου αρχισε τα "οχι δεν ειπα ετσι παρανοησις"

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
οχι κατσε γιατι θα τον γαμησω τον ξεφτιλα τωρα. παριστανε τον βατραχο εδω μεσα και οταν τον τραβηξα απο το αυτι μου αρχισε τα "οχι δεν ειπα ετσι παρανοησις"
τυπε μιας και το φερε η κουβεντα και το νημα ειναι για κοτες θυμασαι που εκανε η παπια(οπως παντα) τον μαγκα απο το πληκτρολογιο και ελεγε οτι οι ουκαδες ειναι τζαμπα μαγκες και δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο?εσυ μου το ειπες για αυτο.ο ορισμος της θρασυδειλης κομπλεξικης κοτας ειναι αυτο τυπε.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Έχουν περάσει από εδώ μέσα ένα σωρό κοπέλες ρε μαλακομπουκωματα. Κάποιες κούκλες, κάποιες λιγότερο αλλά όλες καλύτερες σε σχέση με τα  αποκαίδια της κοινωνίας που κατά καιρούς βάζετε για ωραίες.
Επίσης τέτοιες  άνανδρες συμπεριφορές, που επιδεικνύουν ορισμένα μικροτσούτσουνα κομπλεξάκια δεν είχαν οι γυναίκες και τόσο κατινάρες δεν ήταν όπως εσείς. Πουστράκια που από πίσω αφήνετε υπονοούμενα και δεν έχετε τουλάχιστον το αντριλίκι ρε παπαρες να πειτε εγω αυτη ειδα και ήταν έτσι. Σιχαματα ρε πούστικ φτυσμένα από οικογένεια, γυναίκες ακόμα και από τις ιερόδουλες.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
τυπε μιας και το φερε η κουβεντα και το νημα ειναι για κοτες θυμασαι που εκανε η παπια(οπως παντα) τον μαγκα απο το πληκτρολογιο και ελεγε οτι οι ουκαδες ειναι τζαμπα μαγκες και δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο?εσυ μου το ειπες για αυτο.ο ορισμος της θρασυδειλης κομπλεξικης κοτας ειναι αυτο τυπε.

:S οχι αυτο ειλικρινα δεν το θυμαμαι.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Μπορει να ηταν ρε.Αφου ειναι σαν ντουλαπα λεει.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Φώκια , θα ήθελες να είσαι σαν το άβατάρ σου ;;;
μήπως να επισκεφθείς το σάρουμαν ....

αι γαμησου ρε λακη που είσαι ολη μέρα μέσα και το παίζεις "μπαίνω μόνο το βραδυ που χω χρόνο" αηδία ε αηδία που θα σου δώσω και λογαριασμό να είμαι έτσι η αλλιώς. χοντρόμπαζο. ρεζίλικι κατήντησες λες ενα πραγμα και μετά αυτοαναιρείσαι. και έχεις το κάθε παρλιακό που δεν έχει ζωή να σε βλεπει και θεο τυφλωμένο απο την πολύ μαλακία. μεθύστακα

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
αι γαμησου ρε λακη που είσαι ολη μέρα μέσα και το παίζεις "μπαίνω μόνο το βραδυ που χω χρόνο" αηδία ε αηδία που θα σου δώσω και λογαριασμό να είμαι έτσι η αλλιώς. χοντρόμπαζο. ρεζίλικι κατήντησες λες ενα πραγμα και μετά αυτοαναιρείσαι. και έχεις το κάθε παρλιακό που δεν έχει ζωή να σε βλεπει και θεο τυφλωμένο απο την πολύ μαλακία. μεθύστακα
Μην τον πληγωνεις.Πανω απο ολα ειμαστε ανθρωποι,που λεει και ο αχαχουχας.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Έχουν περάσει από εδώ μέσα ένα σωρό κοπέλες ρε μαλακομπουκωματα. Κάποιες κούκλες, κάποιες λιγότερο αλλά όλες καλύτερες σε σχέση με τα  αποκαίδια της κοινωνίας που κατά καιρούς βάζετε για ωραίες.
Επίσης τέτοιες  άνανδρες συμπεριφορές, που επιδεικνύουν ορισμένα μικροτσούτσουνα κομπλεξάκια δεν είχαν οι γυναίκες και τόσο κατινάρες δεν ήταν όπως εσείς. Πουστράκια που από πίσω αφήνετε υπονοούμενα και δεν έχετε τουλάχιστον το αντριλίκι ρε παπαρες να πειτε εγω αυτη ειδα και ήταν έτσι. Σιχαματα ρε πούστικ φτυσμένα από οικογένεια, γυναίκες ακόμα και από τις ιερόδουλες.

για πες για πες :sunglasses:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Koρίτσι που ΘΑ μπει σε σάϊτ για μπουρδέλα, ψωλές, χυσίματα κτλ. = Προβληματική προσωπικότητα ή Καυλοπούτανο που σπάει πλάκα με τους αγάμητους... Άσε που όσοι δηλώνουν γυναίκες εδώ μέσα 9 στις 10 είναι Γαβαλάκηδες στην πιο άσχημη και πιο λούμπεν εκδοχή...  :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:
τελικα λαιμ σοντα οταν δεν δινεις ραντεβου θανατου κεντας παικτουρι μου... :grin: :grin:

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
επιστημονική άποψη σαν του σάρουμαν ;  :grin:
Δεν ήτο αυτός ένας επιστημονικός συλλογισμος? :tickedoff:
Τώρα δεν ξέρω εάν ο Σαρουμαν ειναι κάποιος άξιος επαίνου ως αναλυτής,ομιλητής κ.λ.π ή εάν απλώς ταύτισες την συλλογιστική μου με κάποιον "αποδιοπομπαίο τράγο" του site.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Δεν ήτο αυτός ένας επιστημονικός συλλογισμος? :tickedoff:
Τώρα δεν ξέρω εάν ο Σαρουμαν ειναι κάποιος άξιος επαίνου ως αναλυτής,ομιλητής κ.λ.π ή εάν απλώς ταύτισες την συλλογιστική μου με κάποιον "αποδιοπομπαίο τράγο" του site.

σε πείραξα πετώντας και ένα βελάκι ειρωνίας στην επιστημονική άποψη μέσω νετ..  :grin:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.294
Πόντοι
22.785
[size=31pt]Έγώ!!!![/size]

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Δεν μας ενδιαφερουν τα λεσβιακα σας

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
θα σου στείλω όλες τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες σε πιντιεφ. Να πάρεις πίτσες, μπύρες και το τηλ απο κοντα για να διαδώσεις τα νεα :grin: :birdman:

εγώ γίνομαι πάντα αποδέκτης κουτσομπολιών ποτέ δεν τα αναπαράγω :sunglasses:

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
σε πείραξα πετώντας και ένα βελάκι ειρωνίας στην επιστημονική άποψη μέσω νετ..  :grin:
Μάλιστα,πάντως θεωρώ πως κακώς γίνεται αυτο.Θελω να πω,οτι το γεγονός πως βρισκόμαστε σε ένα site που σχετίζεται με πορνες,μασάζ,στρίπερ κ.λ.π,δεν συνεπάγεται πως αποκλείεται να διατυπωθεί κάποια επιστημονική άποψη ή πως αποκλείεται να βρεθεί άτομο ικανό ως προς αυτο,τουναντίον.Για παράδειγμα,στο εν λόγω site,προς μεγάλη μου έκπληξη,έχω διαβάσει εξαιρετικά ενδιαφέρουσες απόψεις για θέματα κοινωνικά,πολιτικά,οικονομικά κ.λ.π,που σε καμία περίπτωση δεν θα γινόταν αυτο σε κάποιο άλλο φόρουμ.

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Μάλιστα,πάντως θεωρώ πως κακώς γίνεται αυτο.Θελω να πω,οτι το γεγονός πως βρισκόμαστε σε ένα site που σχετίζεται με πορνες,μασάζ,στρίπερ κ.λ.π,δεν συνεπάγεται πως αποκλείεται να διατυπωθεί κάποια επιστημονική άποψη ή πως αποκλείεται να βρεθεί άτομο ικανό ως προς αυτο,τουναντίον.Για παράδειγμα,στο εν λόγω site,προς μεγάλη μου έκπληξη,έχω διαβάσει εξαιρετικά ενδιαφέρουσες απόψεις για θέματα κοινωνικά,πολιτικά,οικονομικά κ.λ.π,που σε καμία περίπτωση δεν θα γινόταν αυτο σε κάποιο άλλο φόρουμ.
Πολυ ποδολαγνο διαβαζεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom