Νέα

Πλήθος post χρηστών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pisoxostis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 51
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

old_admin

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2005
Like
33
Πόντοι
16
Δεν θέλω να απαντήσω κάτι συγκεκριμένο. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι ακόμα και εγώ σε πολλά πράγματα δεν έβγαλα άκρη στο τι ακριβώς είχε γίνει. Και το άφησα το θέμα.

Από ότι είδατε δεν έβγαλα ποτέ την ανακοίνωση (παρόλο που την έγραψα). Ο λόγος είναι ότι θα συνεχιζόταν πάλι το θέμα, και δεν θέλω, είχε ξεχαστεί, ας το ξεχάσουμε λοιπόν. Μην παίρνουμε τόσο σοβαρά τέτοια θέματα.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα επιτρέπουμε πολλαπλούς λογαριασμούς από εδώ και στο εξής.

Προτείνω να μην συνεχιστεί η συζήτηση. Το σημαντικό είναι ότι κάναμε κινήσεις να βελτιωθεί η κατάσταση σε πολλούς τομείς εδώ μέσα, και αυτό έγινε. Ολα τα άλλα είναι περιττά, προτείνω να το ξεχάσουμε και μη το συζητάμε.

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Εγω παντως δε θα σταματω να εχω στο μυαλο μου αυτο. Alexxx αν νομιζεις οτι εκανες καλα τη δουλεια σου σε αυτο το τομεα, εχει καλως για σενα. Αν για σενα δεν ειναι σοβαρο, δεν σημαινει οτι δεν ειναι για αλλους. Ενα απλο ερωτημα δεν μπορει να απαντηθει. Οι οποιες καλες επομενες κινησεις δεν γιατρευουν τις πληγες. Με το να μη τοποθετηθεις εσυ και οι admin, σε κατι το οποιο εκρεμει, και πισω του ειναι ανθρωποι, μυαλα, ψυχες, αισθηματα, πικρες, πονηριες, και οτι εχει σχεση με ανθρωπους, να ξερεις οτι δεν εχεις χειριστει σωστα την κατασταση.
Εγω προσωπικα θελω να μαθω.
Ξεγελαστηκε η μια πλευρα και εκανε λαθος, ή η αλλη πλευρα δουλεψε με πονηρια? Δεν χαλαμε καρδιες. Με αυτη τη σταση σιγουρα εχουν χαλασει καρδιες.

old_admin

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2005
Like
33
Πόντοι
16
gobr, φίλε μου, δυστυχώς η δικιά μου η θέση είναι η χειρότερη από όλους. και εν μέρη μπηκα και λίγο μόνος μου στη θέση αυτή, αυτό ήταν το λάθος μου, και όχι ότι δεν χειρίστηκα καλά τη κατάσταση.

Είναι λογικό να λες αυτό που λες, όμως δεν είσαι στη μία πλευρά, οι άλλοι είναι στην άλλη πλευρά, και εγώ είμαι στη μέση.

Συνεχίζω να λέω ότι δεν θα 'πρεπε να είναι αυτό κάτι το οποίο να χαλάσει καρδιές κανενός. Για το αν έμπαινε ένα μέλος με 3 username, δεν θα έπρεπε να είναι σοβαρό για κανέναν, ούτε να χαλάσει η καρδιά κανενός.

Αν το έκανε λοιπόν, κακό δικό του, γιατί έγινε η κατάσταση όπως έγινε.

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
και το global moderator ειναι η επιβραβευση ή ο σταρχιδισμος του σαιτ?

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
gobr, φίλε μου, δυστυχώς η δικιά μου η θέση είναι η χειρότερη από όλους. και εν μέρη μπηκα και λίγο μόνος μου στη θέση αυτή, αυτό ήταν το λάθος μου, και όχι ότι δεν χειρίστηκα καλά τη κατάσταση.

Είναι λογικό να λες αυτό που λες, όμως δεν είσαι στη μία πλευρά, οι άλλοι είναι στην άλλη πλευρά, και εγώ είμαι στη μέση.

Συνεχίζω να λέω ότι δεν θα 'πρεπε να είναι αυτό κάτι το οποίο να χαλάσει καρδιές κανενός. Για το αν έμπαινε ένα μέλος με 3 username, δεν θα έπρεπε να είναι σοβαρό για κανέναν, ούτε να χαλάσει η καρδιά κανενός.

Αν το έκανε λοιπόν, κακό δικό του, γιατί έγινε η κατάσταση όπως έγινε.

συμφωνω οτι το θεμα δεν ειναι τοσο σοβαρο ωστε να χαλανε καρδιες.Ωστοσο  Αλεξ ειναι προφανες οτι δεν ειχε ξεχαστει,για να ειχε γινει κατι τετοιο θα επρεπε να ειχε κατα καποιο τροπο λυθει μεσω της δικης σου ανακοινωσης,αφου εσυ εισαι αυτος στον οποιο μπορουμε να ανγνωρισουμε τον ρολο του αντικειμενικου,ετσι ωστε ο καθενας να εβγαζε τα συμπερασματα του.με την επιλογη σου να μην δημοσιοποιησειες την ανακοινωση ειναι σαν να το χωσαμε κατω απο το χαλι και ηταν θεμα χρονου να ανακυψει καποια στιγμη.

με εκτιμηση

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Για να καταλάβω κι εγώ τι γίνεται, όλα όσα συζητάτε εδώ σε 4 (μέχρι τώρα) σελίδες και τα μισόλογα που λέτε, είναι σχετικά με τον Stavros51 που έμπαινε με 3 διαφορετικά accounts ??

Ήμαρτον ρε παιδιά, άλλη δουλειά δεν έχουμε ?
Αν κάποιος κάνει μαλακίες, ξεφτυλίζει τον εαυτό του. Εμάς τους υπόλοιπους τι μας ενδιαφέρει ?

Επηρεάζει κανέναν μας αν ο Σταύρος (αν τον λένε πραγματικά έτσι και αυτό δεν ήταν το 4ο όνομα του) έμπαινε με 3 nicks? Αλλάζει κάτι αναφορικά με όσα συζητάμε εδώ: Μπουρδέλα, Μασαζ, CG και πάνω απ΄όλα ο φιλικός ΧΑΒΑΛΕΣ ??

Ας μην ασχολούμαστε με λεπτομέρειες και χάνουμε την ουσία...

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
Για να καταλάβω κι εγώ τι γίνεται, όλα όσα συζητάτε εδώ σε 4 (μέχρι τώρα) σελίδες και τα μισόλογα που λέτε, είναι σχετικά με τον Stavros51 που έμπαινε με 3 διαφορετικά accounts ??

Ήμαρτον ρε παιδιά, άλλη δουλειά δεν έχουμε ?
Αν κάποιος κάνει μαλακίες, ξεφτυλίζει τον εαυτό του. Εμάς τους υπόλοιπους τι μας ενδιαφέρει ?

Επηρεάζει κανέναν μας αν ο Σταύρος (αν τον λένε πραγματικά έτσι και αυτό δεν ήταν το 4ο όνομα του) έμπαινε με 3 nicks? Αλλάζει κάτι αναφορικά με όσα συζητάμε εδώ: Μπουρδέλα, Μασαζ, CG και πάνω απ΄όλα ο φιλικός ΧΑΒΑΛΕΣ ??

Ας μην ασχολούμαστε με λεπτομέρειες και χάνουμε την ουσία...
ακριβως ρε συ spermbob...να σε ρωτησω κατι παρεπιπτοντως...στην φωτο του avatar σου εισαι εσυ?!!!!!!!!!!!!!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Αστα αυτα εγω που σε εχω δει και απο κοντα αλλα μου ελεγες ! :cheesy:

Fuckable

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
18
Like
5
Πόντοι
11
αλλά σαν το φόρουμ την περίοδο Σεπτεμβρίου- Νοεμβρίου δεν θα ξαναγίνει :cheesy:
keep posting

Ρε συ Κοτσαρίκο, αν δεν κάνω λάθος μιλάς για εκείνη την εποχή που είμασταν εμείς και εμείς και κατουργιόμασταν απο τα γέλια καθε μέρα.

Σωστά?

Επισκέπτης
ναι σωστος ! :)
και τι δεν θα εδινα να ξαναζουσαμε αυτη την εποχη μιλαμε. απλα γαμουσε!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom