You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πλήθος post χρηστών
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pisoxostis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 51
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Ναι, ο χαβαλές και μαλακία, ΟΚ. Έχεις δει όμως πολλά φόρουμ με περισσότερο χαβαλέ και λιγότερη μαλακία?
Μα εγώ πιστεύω ότι το δικό μας φόρουμ είναι υπέροχο! Στα άλλα πλακώνονται συνέχεια. Εξαιρούνται τα αυστηρά τεχνικά
Ναι, τα τεχνικά είναι σαν πάνελ ειδικών, ειδικότερων και ειδικότατων. Ξενέρα.
Και ευτυχώς από εδώ λείπουν οι ηλιθιες κουλτουροκλειτοριδικές χαζογκόμενες που παίζουν διπλό ρόλο:
Σπασαρχίδως και Γαμοφράχτη.
Διπλά χαμένος είσαι ό,τι και να κάνεις
Καλό βράδυ!
Και ευτυχώς από εδώ λείπουν οι ηλιθιες κουλτουροκλειτοριδικές χαζογκόμενες που παίζουν διπλό ρόλο:
Σπασαρχίδως και Γαμοφράχτη.
Διπλά χαμένος είσαι ό,τι και να κάνεις
Καλό βράδυ!
Γιατί δεν λέμε τα πράγματα με το όνομα τους; Moderators όπως ο Stauros51, Anal_Hunter, kotsarikos αλλά και απλοί users δεν ποστάρουν τόσο συχνά όσο postαραν για κάποιους λόγους! Ϊσως το σκηνικό με τον Paragogo - Trancemedia, ίσως ότι έχασαν τα posts τους, την ιδιότητα τους; Πάντως κάποιοι δίνουν σημασία σε αξιώματα κλπ και δεν έχουν καταλάβει το βασικό!Τα forums είναι τρόπος ανταλλαγής απόψεων και ενημέρωσης αλλά το βασικότερο είναι να διασκεδάζουμε και να χαλαρώνουμε...
Μιλησα για ατομα που απο τα γραφομενα τους καταλαβαινες οτι δεν εδιναν σημασια σε πληθος ποστ και αλλες αηδιες. Ατομα σοβαρα, που κατεθεταν αποψεις και εμπειριες δεν το κανουν πλεον, ή δεν μπαινουν καθολου. Δεν υπαρχει για αυτους η δικαιολογια των αριθμων, ουτε προσωπικοι λογοι. Εγινε μαζικα και αυτο λεει πολλα.
Λαθη περιμενα και περιμενω. Στο κατω κατω ειναι κατι που ξεκινησε ετσι για τη φαση και εγινε μεγαλο και ωραιο. Το να μη μου λενε ομως ν ειναι ετσι τα πραγματα ή δεν ειναι, και να το πω καθαρα γιατι μερικοι δε πηραν χαμπαρι τπτ, αν και εγινε μπροστα τους, ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΕΛΙΚΑ ΑΝ ΧΡΗΣΤΗΣ - MODERATOR ΕΜΠΑΙΝΕ ΜΕ 3 ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΣΕ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ. Και αν ειναι αληθεια, γιατι ειναι ακομα moderator. Ετσι απλα. Γιατι οταν πλανατε αυτο το ερωτημα και να μη δινεται απαντηση, καποιοι υποτιμουν καποιους. Το να μιλαμε για ολα δε σημαινει οτι θα τσακωθουμε, αλλα οτι τα γραφομενα μας ειναι υγιη.
Και αλλα πολλα....
Λαθη περιμενα και περιμενω. Στο κατω κατω ειναι κατι που ξεκινησε ετσι για τη φαση και εγινε μεγαλο και ωραιο. Το να μη μου λενε ομως ν ειναι ετσι τα πραγματα ή δεν ειναι, και να το πω καθαρα γιατι μερικοι δε πηραν χαμπαρι τπτ, αν και εγινε μπροστα τους, ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΕΛΙΚΑ ΑΝ ΧΡΗΣΤΗΣ - MODERATOR ΕΜΠΑΙΝΕ ΜΕ 3 ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΣΕ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ. Και αν ειναι αληθεια, γιατι ειναι ακομα moderator. Ετσι απλα. Γιατι οταν πλανατε αυτο το ερωτημα και να μη δινεται απαντηση, καποιοι υποτιμουν καποιους. Το να μιλαμε για ολα δε σημαινει οτι θα τσακωθουμε, αλλα οτι τα γραφομενα μας ειναι υγιη.
Και αλλα πολλα....
Anal_Hunter
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17
- Πόντοι
- 5.775
Εγω παντως και πριν γινει η ανανεωση στο forum ειχα κοψει λιγακι να γραφω.
Για αρκετους λογους, που δεν εχουν να κανουν με το forum.
Ειναι και το γεγονος πως δεν εχω και πολυ χρονο τελευταια για τσαρκες και εχω χαθει γενικοτερα, και απλα οταν μπαινω απλα διαβαζω το τι εχει γραφτει επειδη γουσταρω να ειμαι σε αυτο το site.
Τωρα ειτε ως moderator, ειτε ως απλος χρηστης ειτε με 100 ειτε με 10 μηνυματα, το ιδιο και το αυτο ειναι. Το γουσταρω το site, ασχετα αν με καποια πραγματα δεν ημουν συμφωνος - και αυτο ειναι καθαρα προσωπικο - και για αυτο και μπαινω. Τωρα αν θα εχω μερικα posts λιγοτερα η περισσοτερα, στα παπαρια μου
Για αρκετους λογους, που δεν εχουν να κανουν με το forum.
Ειναι και το γεγονος πως δεν εχω και πολυ χρονο τελευταια για τσαρκες και εχω χαθει γενικοτερα, και απλα οταν μπαινω απλα διαβαζω το τι εχει γραφτει επειδη γουσταρω να ειμαι σε αυτο το site.
Τωρα ειτε ως moderator, ειτε ως απλος χρηστης ειτε με 100 ειτε με 10 μηνυματα, το ιδιο και το αυτο ειναι. Το γουσταρω το site, ασχετα αν με καποια πραγματα δεν ημουν συμφωνος - και αυτο ειναι καθαρα προσωπικο - και για αυτο και μπαινω. Τωρα αν θα εχω μερικα posts λιγοτερα η περισσοτερα, στα παπαρια μου
Επισκέπτης
gobr έγραψε:
ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΕΛΙΚΑ ΑΝ ΧΡΗΣΤΗΣ - MODERATOR ΕΜΠΑΙΝΕ ΜΕ 3 ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΣ Ε ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ. Και αν ειναι αληθεια, γιατι ειναι ακομα moderator
Καλό θά ήταν νά δοθεί μιά απάντηση σέ αυτό.....
ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΕΛΙΚΑ ΑΝ ΧΡΗΣΤΗΣ - MODERATOR ΕΜΠΑΙΝΕ ΜΕ 3 ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΣ Ε ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ. Και αν ειναι αληθεια, γιατι ειναι ακομα moderator
Καλό θά ήταν νά δοθεί μιά απάντηση σέ αυτό.....
Επισκέπτης
Επειδή δεν ξέρουμε και εμείς και πολλοί άλλοι και θα θέλαμε να μάθουμε αν υπήρξε/υπάρχει τυχόν περιστατικό γιαυτό το έθεσα έτσι. Ξέρει κάποιος username ή κάτι σχετικό? Αυτά................
Τόν Αύγουστο είχε βγεί στόν "αέρα"(κατά λάθος?) μία συζήτηση μεταξύ moderators.Εκεί γινόταν ή σχετική αναφορά.΄Η συζήτηση αποσύρθηκε γρήγορα.....
Αυτοι που πρεπει να μιλησουν, ξερουν. Και αυτοι θα πουν τα πραγματα με το ονομα τους. Ετσι πρεπει να γινει. Μπορω να γραχω και εγω τα γεγονοτα, αλλα δεν ειναι το ιδιο. Θα το κανω ομως, αλλα οχι τωρα. Τελικα αρχιζω να πιστευω οτι μας θεωρουν προβατα, και οχι οτι δεν καταλαβαινουν.
Ειναι ενα σπυρι ρε παιδια, που πρεπει να σπασει για να ειμαστε καλυτερα. Μπορει εσεις να εισαστε. Να το λυσατε μεταξυ σας. Δε νομιζω οτι δε το συζητησατε. Εμεις ομως, που ειμαστε απεξω, (οχι ολοι βεβαια) εχουμε ερωτηματα. Και θελουμε να γραφουμε και να συμμετεχουμε, και να ειμαστε καλα οπως παλιοτερα.
ετσι φιλικα τα λεω, γιατι και ημουν και ειμαι στο σαιτ.
Ειναι ενα σπυρι ρε παιδια, που πρεπει να σπασει για να ειμαστε καλυτερα. Μπορει εσεις να εισαστε. Να το λυσατε μεταξυ σας. Δε νομιζω οτι δε το συζητησατε. Εμεις ομως, που ειμαστε απεξω, (οχι ολοι βεβαια) εχουμε ερωτηματα. Και θελουμε να γραφουμε και να συμμετεχουμε, και να ειμαστε καλα οπως παλιοτερα.
ετσι φιλικα τα λεω, γιατι και ημουν και ειμαι στο σαιτ.
Μάγκες αν δεν βαριέστε , τσεκάρετε ένα από τα τελευταία thread του παλιού φόρουμ το "Ψηφοφορία". Αν και ολίγον γραφικό και στην πορεία μπορεί να βαρεθείτε, ψιλοξεκαθαρίζει το θέμα. Στο τελευταίο ποστ λέω τι έγινε ακριβώς. Η ουσία όμως είναι ότι ναι, ο χρήστης που αρχικά ήταν Σταύρος51 συνέχισε από ένα σημείο και μετά να μπαίνει και με τα ψευδώνυμα BillClinton kai Daria (το με αγγλικά γράμματα γραμμένο, γιατί η Nταρία που μπαίνει ακόμα είναι όντως η κανονική).
Με συγχωρείτε αλλά δεν θα ήθελα να πω κάτι άλλο, είμαι από αυτούς που δυστυχώς ή ευτυχώς ασχολήθηκαν αρκετά με το συγκεκριμένο θέμα, και δεν είμαι σίγουρος ότι το να το επαναφέρουμε είναι το καλύτερο για όλους. Ειδικά τώρα που ο Σουζούκι έχει ηρεμήσει και άρα τα αρχίδια μας είναι στο κανονικό τους μέγεθος και όχι King Size.
Ευχαριστώ
Με συγχωρείτε αλλά δεν θα ήθελα να πω κάτι άλλο, είμαι από αυτούς που δυστυχώς ή ευτυχώς ασχολήθηκαν αρκετά με το συγκεκριμένο θέμα, και δεν είμαι σίγουρος ότι το να το επαναφέρουμε είναι το καλύτερο για όλους. Ειδικά τώρα που ο Σουζούκι έχει ηρεμήσει και άρα τα αρχίδια μας είναι στο κανονικό τους μέγεθος και όχι King Size.
Ευχαριστώ
Επισκέπτης
Τόν Αύγουστο είχε βγεί στόν "αέρα"(κατά λάθος?) μία συζήτηση μεταξύ moderators.Εκεί γινόταν ή σχετική αναφορά.΄Η συζήτηση αποσύρθηκε γρήγορα.....
΄Οταν έγραψα τό παραπάνω αναφερόμουν στό thread "moderating" πού έμεινε στόν αέρα γιά λίγο....
Αλλά αγνοούσα όλο το θέμα "ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ"(δέν το είχα διαβάσει μέχρι σήμερα) καί τήν ανακοίνωση τού Alexx(πού δέν μπόρεσα νά βρώ..)
' Ετσι συμφωνώ μέ τόν συναγωνιστή ότι καλύτερα νά μήν επαναφέρουμε τό θέμα...
Photographer
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 161
- Πόντοι
- 1
Ρε παλικαρια άνθρωπος που έχει 7 ονόματα μέσα σε ένα forum (και μιλαω γενικά για όλα τα forum) και γραφει αλλα τον άλλον έχει πρόβλημα.
Μην ασχολείστε με αυτά στα @@ σας. Πάμε για αλλα !!!
Μην ασχολείστε με αυτά στα @@ σας. Πάμε για αλλα !!!
Επισκέπτης
παίδες, γιατί το φέρνεται πάλι στην επιφάνεια το θέμα?
προσωπικά σταμάτησα πλέον να γράφω γιατί δεν έχω τίποτα να προσφέρω και την διάθεση να προσφέρω. Ούτε μαλακίες αξιώματα και χρώματα και ποστ.
αφού περνάτε μια χαρά μιλώντας όμορφα, τι ασχολείστε πλέον? το forum έχει βελτιωθεί πάααρα πολύ και φαίνεται αυτό. αλλά σαν το φόρουμ την περίοδο Σεπτεμβρίου- Νοεμβρίου δεν θα ξαναγίνει
keep posting
προσωπικά σταμάτησα πλέον να γράφω γιατί δεν έχω τίποτα να προσφέρω και την διάθεση να προσφέρω. Ούτε μαλακίες αξιώματα και χρώματα και ποστ.
αφού περνάτε μια χαρά μιλώντας όμορφα, τι ασχολείστε πλέον? το forum έχει βελτιωθεί πάααρα πολύ και φαίνεται αυτό. αλλά σαν το φόρουμ την περίοδο Σεπτεμβρίου- Νοεμβρίου δεν θα ξαναγίνει
keep posting
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 151
- Εμφανίσεις
- 16K
- Απαντήσεις
- 61
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 21