Νέα

Πλήρωμα πλοίου σκότωσε επιβάτη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kiriakoboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 88K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Οχι, δεν λεω αυτο.
Προσωπικά δεν θεωρω, αφου θελεις να το πω, οτι επηρεαστηκε η αποφαση απο τον κοσμο εξω απο το δικαστηριο. Το προβλημα μου ειναι οτι οι περισσοτεροι θεωρουν οτι επηρεαστηκε και αυτο πληττει το κυρος του θεσμου.

Ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ αλλο ζητημα, αν θεωρω οτι η καταδικαστικη αποφαση, η οποια ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΣΤΗΚΕ από τον συγκεντρωμενο κοσμο, στεκει νομικα ή οχι. Τωρα νομιζω αντιλαμβανεσαι τι λεω.

Προτιμω να μην ξεκινησω τη συζητηση για το νομικο μερος του ζητηματος, γιατι σηκωνει πολλη συζητηση και ισως την κανουμε μια αλλη φορα.
Δεν μπορώ να συμμετέχω σε νομική συζήτηση.

Αφού δεν επηρεάστηκε τότε πρακτικά και κανένας να μην ήταν απέξω η δικαιοσύνη θα ήταν η ίδια...αν ισχύει αυτό που θεωρείς.

Ναι οκ πλήττεται το κύρος του θεσμού το δέχομαι...ναι μπορεί ένα δικαστήριο να μην θέλει να γίνει δυσάρεστο στον όχλο ακόμα και σε άλλες υποθέσεις.

Υπάρχουν όμως πολύ χειρότεροι λόγοι που πλήττεται ο θεσμός της δικαιοσύνης και πιο σοβαροί. Ο όχλος που λες όμως δεν λειτουργεί πάντα αρνητικά...αν δεν υπήρχε ο όχλος με τα σόσιαλ μίντια θα νόμιζες ότι αυτός (του νήματος) γλίστρησε και έπεσε....

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.202
Πόντοι
5.506
Δεν μπορώ να συμμετέχω σε νομική συζήτηση.

Αφού δεν επηρεάστηκε τότε πρακτικά και κανένας να μην ήταν απέξω η δικαιοσύνη θα ήταν η ίδια...αν ισχύει αυτό που θεωρείς.

Ναι οκ πλήττεται το κύρος του θεσμού το δέχομαι...ναι μπορεί ένα δικαστήριο να μην θέλει να γίνει δυσάρεστο στον όχλο ακόμα και σε άλλες υποθέσεις.

Υπάρχουν όμως πολύ χειρότεροι λόγοι που πλήττεται ο θεσμός της δικαιοσύνης και πιο σοβαροί. Ο όχλος που λες όμως δεν λειτουργεί πάντα αρνητικά...αν δεν υπήρχε ο όχλος με τα σόσιαλ μίντια θα νόμιζες ότι αυτός (του νήματος) γλίστρησε και έπεσε....
Κάνεις λάθος, αν δεν υπήρχαν ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ μπορεί και να συνέβαινε αυτό που λες. Τα σόσιαλ μίντια και η υπέρμετρη έκφραση της κάθε άποψης είναι που έχουν ξεφτιλίσει ακόμα και τα βασικά.

cuturu

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Like
728
Πόντοι
96
Οχι, δεν λεω αυτο.
Προσωπικά δεν θεωρω, αφου θελεις να το πω, οτι επηρεαστηκε η αποφαση απο τον κοσμο εξω απο το δικαστηριο. Το προβλημα μου ειναι οτι οι περισσοτεροι θεωρουν οτι επηρεαστηκε και αυτο πληττει το κυρος του θεσμου.

Ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ αλλο ζητημα, αν θεωρω οτι η καταδικαστικη αποφαση, η οποια ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΣΤΗΚΕ από τον συγκεντρωμενο κοσμο, στεκει νομικα ή οχι. Τωρα νομιζω αντιλαμβανεσαι τι λεω.

Προτιμω να μην ξεκινησω τη συζητηση για το νομικο μερος του ζητηματος, γιατι σηκωνει πολλη συζητηση και ισως την κανουμε μια αλλη φορα.
Κοπτομαστε για το κυρος του θεσμου οταν αυτος γινεται ρομπα ξεκουμπωτη για μια θεση αρεοπαγιτη και μια μη μεταθεση στην επαρχια...κοπτομαστε για το κυρος του θεσμου οταν μια δοκη κανουμε 5 χρονια για να την τελειωσουμε.... προσωπικα εχω εμπειρια απο δικες 8 χρονια να τελειωσει και το εφετειο.... ρομπα ξεκουμπωτη.... αν εχεις λεφτα διαβενε , αν δεν εχεις μαλλια τραβ=καλατραβα....

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Κάνεις λάθος, αν δεν υπήρχαν ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ μπορεί και να συνέβαινε αυτό που λες. Τα σόσιαλ μίντια και η υπέρμετρη έκφραση της κάθε άποψης είναι που έχουν ξεφτιλίσει ακόμα και τα βασικά.
Δεν κατάλαβα ούτε στο ελάχιστο τι σχέση έχει αυτό που γράφεις με το κείμενο μου εξήγησε αν θες ???

εκτός αν παρέθεσες λάθος κείμενο? :confused:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Και εδώ που τα λέμε...τι σημαίνει υπέρμετρη έκθεση της κάθε άποψης?

Και ποιος το λεει? Αυτος που εκφράζει την άποψη του λέγοντας το?

Μήπως να ξανακοιτάξουμε τα βασικά? Λέω εγώ τώρα....

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.202
Πόντοι
5.506
Δεν κατάλαβα ούτε στο ελάχιστο τι σχέση έχει αυτό που γράφεις με το κείμενο μου εξήγησε αν θες ???

εκτός αν παρέθεσες λάθος κείμενο? :confused:
Λες ότι ο όχλος των σοσιαλ λειτούργησε θετικά για να μάθουμε την αλήθεια για το πλοίο. Όχι. Η εικόνα του βίντεο είναι που είδαμε όλοι ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ έγινε, αν ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Η ΕΙΚΟΝΑ όσο και να φώναζε ο όχλος στα σόσιαλ μάταιο θα ήταν.

Μην υπερεκτιμούμε τη δύναμη του όχλου και των σοσιαλ γιατί δεν έχουν το αλάθητο.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.202
Πόντοι
5.506
Και εδώ που τα λέμε...τι σημαίνει υπέρμετρη έκθεση της κάθε άποψης?

Και ποιος το λεει? Αυτος που εκφράζει την άποψη του λέγοντας το?

Μήπως να ξανακοιτάξουμε τα βασικά? Λέω εγώ τώρα....
Ρε 'σύ, μη μου θέτεις εμένα ζητήματα δημοκρατίας. Λέγε όσο θέλεις ότι θέλεις. Αλλά αν κάνεις μια γύρα στα λογής λογής σόσιαλ γίνεται του μουνιού το πανηγύρι από τον κάθε πικραμένο και η μαλάκια πάει σύννεφο. Ένθεν κι ένθεν, είναι ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΗ η μαλακία.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.549
Πόντοι
4.615
Δίκη Χρυσής Αυγής: Ολα τα κόμματα έξω από το Εφετείο - Ποιοι θα δώσουν το «παρών»

Η παρουσία των κοινοβουλευτικών κομμάτων έξω από μία δικαστική αίθουσα εν όψει της έκδοσης μίας απόφασης είναι μόνο για γέλια, αν όχι για κλάματα. Το να παίρνεις θέση για το ποια είναι ''ορθή'' μία απόφαση δικαστηρίου είναι επικίνδυνο για τα δικαιώματα του πολίτη, για τα οποία τα ίδια όλοι κατά τα λοιπά κόπτονται.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Λες ότι ο όχλος των σοσιαλ λειτούργησε θετικά για να μάθουμε την αλήθεια για το πλοίο. Όχι. Η εικόνα του βίντεο είναι που είδαμε όλοι ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ έγινε, αν ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Η ΕΙΚΟΝΑ όσο και να φώναζε ο όχλος στα σόσιαλ μάταιο θα ήταν.

Μην υπερεκτιμούμε τη δύναμη του όχλου και των σοσιαλ γιατί δεν έχουν το αλάθητο.
Ο όχλος σε αυτή την περίπτωση ήταν το tweeter (αν θυμάμαι καλά?)

και το βίντεο έγινε share από πολλούς χρήστες μέχρι να φτάσει να δημοσιοποιηθεί. Υπήρχε κινητικότητα γιαυτό δημοσιοποιήθηκε....παλαιότερα θα μάθαινες μόνο ότι σου δείχνουν στις ειδήσεις.

Δεν υπερεκτιμώ καμία δύναμη....αντίθετα θεωρώ τον κόσμο ηλίθιο και ανίδεο στις περισσότερες περιπτώσεις.

Όμως είμαι υπερ του να λεει ο καθένας την άποψη του όποτε θέλει και όπου θέλει. Οκ στα πλαίσια του νόμου και της ανθρωπιάς...

• Like
Αντιδράσεις: barock

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.202
Πόντοι
5.506
Ο όχλος σε αυτή την περίπτωση ήταν το tweeter (αν θυμάμαι καλά?)

και το βίντεο έγινε share από πολλούς χρήστες μέχρι να φτάσει να δημοσιοποιηθεί. Υπήρχε κινητικότητα γιαυτό δημοσιοποιήθηκε....παλαιότερα θα μάθαινες μόνο ότι σου δείχνουν στις ειδήσεις.

Δεν υπερεκτιμώ καμία δύναμη....αντίθετα θεωρώ τον κόσμο ηλίθιο και ανίδεο στις περισσότερες περιπτώσεις.

Όμως είμαι υπερ του να λεει ο καθένας την άποψη του όποτε θέλει και όπου θέλει. Οκ στα πλαίσια του νόμου και της ανθρωπιάς...
Συμφωνούμε.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Ρε 'σύ, μη μου θέτεις εμένα ζητήματα δημοκρατίας. Λέγε όσο θέλεις ότι θέλεις. Αλλά αν κάνεις μια γύρα στα λογής λογής σόσιαλ γίνεται του μουνιού το πανηγύρι από τον κάθε πικραμένο και η μαλάκια πάει σύννεφο. Ένθεν κι ένθεν, είναι ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΗ η μαλακία.
Θα σου πω κάτι για να το κλείσουμε.....

πετάς κάτι βαρύγδουπα με διαφορετικό νόημα από αυτό που (ίσως) θες και μετά όταν τα σχολιάζουν λες μη μου λες εμένα για αυτά.

όταν λες κάτι θέσε το ως επιχείρημα και όχι ως πυροτέχνημα. Δεν φταίω εγώ....το έγραψες και το διάβασα και το σχολίασα.

Ναι και εγώ και εσύ στο μπου.κομ μιλάμε για κομματικά ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ....υπερκομματική μαλακία είναι και αυτό.

Επειδή είμαστε εμείς δεν είμαστε μαλάκες δηλαδη?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.202
Πόντοι
5.506
Θα σου πω κάτι για να το κλείσουμε.....

πετάς κάτι βαρύγδουπα με διαφορετικό νόημα από αυτό που (ίσως) θες και μετά όταν τα σχολιάζουν λες μη μου λες εμένα για αυτά.

όταν λες κάτι θέσε το ως επιχείρημα και όχι ως πυροτέχνημα. Δεν φταίω εγώ....το έγραψες και το διάβασα και το σχολίασα.

Ναι και εγώ και εσύ στο μπου.κομ μιλάμε για κομματικά ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ....υπερκομματική μαλακία είναι και αυτό.

Επειδή είμαστε εμείς δεν είμαστε μαλάκες δηλαδη?
Α δεν ξέρω, επειδή ξέρεις ότι περιμένουν στη γωνία κάτι παρτάλια μην περιμένεις να σου απαντήσω τώρα. :tooth::tooth::tooth::tooth::tooth:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Α δεν ξέρω, επειδή ξέρεις ότι περιμένουν στη γωνία κάτι παρτάλια μην περιμένεις να σου απαντήσω τώρα. :tooth::tooth::tooth::tooth::tooth:
Θα στο πω εγώ για να μη κουράζεσαι και θα κάνεις καλά να το θυμάσαι

σε αυτή τη ζωή είμαστε όλοι μαλάκες μέχρι αποδείξεως του αυταπόδεικτου. :sunglasses:

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Κοπτομαστε για το κυρος του θεσμου οταν αυτος γινεται ρομπα ξεκουμπωτη για μια θεση αρεοπαγιτη και μια μη μεταθεση στην επαρχια...κοπτομαστε για το κυρος του θεσμου οταν μια δοκη κανουμε 5 χρονια για να την τελειωσουμε.... προσωπικα εχω εμπειρια απο δικες 8 χρονια να τελειωσει και το εφετειο.... ρομπα ξεκουμπωτη.... αν εχεις λεφτα διαβενε , αν δεν εχεις μαλλια τραβ=καλατραβα....
Oι καθυστερησεις (που ειναι ενα υπαρκτό προβλημα) ειναι ενα θεμα, και η εξωθεν καλη μαρτυρια ως προς την ορθοτητα των αποφασεων ειναι ενα αλλο.

Προφανως δεν μπορει να εννοεις οτι αφου υπαρχουν καθυστερησεις, τότε δεν πρεπει να μας απασχολει η ορθοτητα των αποφασεων και η εικονα που εκπεμπεται προς τους πολιτες.

cuturu

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Like
728
Πόντοι
96
Oι καθυστερησεις (που ειναι ενα υπαρκτό προβλημα) ειναι ενα θεμα, και η εξωθεν καλη μαρτυρια ως προς την ορθοτητα των αποφασεων ειναι ενα αλλο.

Προφανως δεν μπορει να εννοεις οτι αφου υπαρχουν καθυστερησεις, τότε δεν πρεπει να μας απασχολει η ορθοτητα των αποφασεων και η εικονα που εκπεμπεται προς τους πολιτες.
Και οι παρεμβασεις και τα παραδικαστικα ειδικα στην επαρχια που κωλος και βρακι ειναι δικηγοροι δικαστες ξερω περιπτωση απο πρωτο χερι β.ελλαδα μονο αυτο μπορω να πω....ξερω χαρακτηριστικα απειλη προισταμενου ειρηνοδικειου σε ειρηνοδικη να μην ξαναβγαλει αποφαση υπερ δανειοληπτη, και η απειλη ειναι εβρος .... περιοχη νοτια ελλαδα μονο αυτο επισης μπορω να πω....

• Like

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Και οι παρεμβασεις και τα παραδικαστικα ειδικα στην επαρχια που κωλος και βρακι ειναι δικηγοροι δικαστες ξερω περιπτωση απο πρωτο χερι β.ελλαδα μονο αυτο μπορω να πω....ξερω χαρακτηριστικα απειλη προισταμενου ειρηνοδικειου σε ειρηνοδικη να μην ξαναβγαλει αποφαση υπερ δανειοληπτη, και η απειλη ειναι εβρος .... περιοχη νοτια ελλαδα μονο αυτο επισης μπορω να πω....
Συγνωμη αλλά δεν τα παιρνω πολυ στα σοβαρα αυτα.
Πιο πιθανο ειναι να πιστεψω οτι εχασε συναδελφος την υποθεση απο μαλακια, και ειπε στον πελατη του οτι ο ειρηνοδικης πιεστηκε για να βγαλει απορριπτικη αποφαση. Τα εχουμε ξαναδει αυτα.
Αν υπαρχει κατι τετοιο, γινεται αρμοδιως η σχετικη καταγγελια.
Και αν υπαρχει ειρηνοδικης που δεχεται τετοιες απειλες και δεν αντιδρα, πρεπει να αλλαξει δουλεια.

cuturu

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Like
728
Πόντοι
96
Συγνωμη αλλά δεν τα παιρνω πολυ στα σοβαρα αυτα.
Πιο πιθανο ειναι να πιστεψω οτι εχασε συναδελφος την υποθεση απο μαλακια, και ειπε στον πελατη του οτι ο ειρηνοδικης πιεστηκε για να βγαλει απορριπτικη αποφαση. Τα εχουμε ξαναδει αυτα.
Αν υπαρχει κατι τετοιο, γινεται αρμοδιως η σχετικη καταγγελια.
Και αν υπαρχει ειρηνοδικης που δεχεται τετοιες απειλες και δεν αντιδρα, πρεπει να αλλαξει δουλεια.
Καλα μιλα με τον προθυμο ψηλο βαζελο.... η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Προσπαθω να σου εξηγησω κατι σοβαρα, και μου πετας τον ψηλο βαζελο. Δεν γινεται συζητηση ετσι. Αλλά επειδη μας βλεπει κι αλλος κοσμος, θα πω και κατι αλλο.

Το να πιεσει ο προισταμενος τον ειρηνοδικη να μην βγαζει θετικες αποφασεις για δανειοληπτες, περαν του οτι ειναι επικινδυνο γιατι μπορει να εκτεθει, ειναι και αχρηστο.

Ακομη και αν ο ειρηνοδικης κανει ό,τι του πει ο προισταμενος, θα γινει εφεση στο πρωτοδικειο και ο πρωτοδικης θα βγαλει την αποφαση που πρεπει.

Εκτος αν θεωρεις οτι και ο προισταμενος του πρωτοδικειου θα κανει το ιδιο.
Ασε την επιστημη και τους βαζελους λοιπον, και μην πιστευεις ό,τι ακους.

Ησουν μπροστα οταν πιεσε ο προισταμενος τον ειρηνοδικη? Προφανως οχι. Καποιος σου το μετεφερε. Ε μην πιστευεις ό,τι ακους. Πάρτο και ως συμβουλη. Γιατι εχουν δει πολλά τα ματια μου.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.324
Πόντοι
22.266
Προσπαθω να σου εξηγησω κατι σοβαρα, και μου πετας τον ψηλο βαζελο. Δεν γινεται συζητηση ετσι. Αλλά επειδη μας βλεπει κι αλλος κοσμος, θα πω και κατι αλλο.

Το να πιεσει ο προισταμενος τον ειρηνοδικη να μην βγαζει θετικες αποφασεις για δανειοληπτες, περαν του οτι ειναι επικινδυνο γιατι μπορει να εκτεθει, ειναι και αχρηστο.

Ακομη και αν ο ειρηνοδικης κανει ό,τι του πει ο προισταμενος, θα γινει εφεση στο πρωτοδικειο και ο πρωτοδικης θα βγαλει την αποφαση που πρεπει.

Ησουν μπροστα οταν πιεσε ο προισταμενος τον ειρηνοδικη? Προφανως οχι. Καποιος σου το μετεφερε. Ε μην πιστευεις ό,τι ακους. Πάρτο και ως συμβουλη. Γιατι εχουν δει πολλά τα ματια μου.
Προφανώς κ δεν έχουν όλοι τα χρήματα κ το κουράγιο να τραβάνε τις υποθέσεις σε δεύτερο βαθμό ή ακόμα κ σε αναίρεση οπότε ευκαιρία για ειρηνοδικες που ελέγχονται κ πιο εύκολα να αποφασίζουν για τις τράπεζες σε αμφισβητούμενες δανειακές συμβάσεις αν κ για να πάει ειρηνοδικείο θα είναι μικρό δάνειο ...
Προσωπικά πιστεύω ότι στον πρώτο βαθμό έχει ο δανειολήπτης καλύτερη μεταχείριση αλλά στο δεύτερο όχι ....κ ειδικά επαρχία ακόμα πιο καλά

cuturu

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Like
728
Πόντοι
96
Απλα δεν μαησε και συνεχισε να κανει το καθηκον της...οσο αφορα τον προισταμενο πηρε προαγωγη αθηνα

Και αν σου πω οτι ειναι συγγενης μου ; μαλακιες μου λεει ; και ξερεις ποσος κοσμος δεν εχει τα χρειωδη για πληρωσει ενα δικηγορο σημερα; και αρειο παγο μπορεις να πας και συμβουλιο επικρατειας....εχεις τα φραγκα να πας ; πας δεν εχεις; σκασε και κολυμπα...ξερεις ποσο μου στοιχησε υποθεση υπαιξερεσης σε βαθμο κακουργηματος που ηταν και αυταπαγγελτη για παρασταση πολιτικης αγωγης οπως λεγονταν τοτε ; πρωτο βαθμο εφετειο και 4 αναβολες; παραβολα; επιδοσεις παραστασεις,και ολα τα συνμαρτυρουντα; σχεδον ενα 7ρι....χωρια διαταγες πληρωμης απογραφα υποθηκες κλπ , για να παρω το τριτο το μακρυτερο σε ενα πρωτοδικειο βορειου ελλαδας γιατι ο δικηγορος της περιοχης ειναι κωλος και βρακι με δικαστες...εχεις ξανακουσει ασφαλιστικα μετρα να μπαινουν σε πινακιο; εχεις ακουσει δικαστη να καταλαβαινει οτι θα εκτεθει και και να κανει ΤΗΝ κωλοτουμπα; εχεις ακουσει δικαστη να κανει κολπακια με το την εκφωνω ή οχι εχω ξεχασει και τις λεπτομερειες γιατι περασαν καποια χρονια και ακριβως ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ , οτι σπαταλησα 15000 και δεν πηρα ουτε φραγκο ; ...αστο εσυ μας λες για την δικαιοσυνη οπως πρεπει να ειναι, ε λοιπον δεν ειναι τετοια....και ξερω και αλλα και δεν ειναι ραδιο αρβυλα ουτε σινεροματζο.....

• Like

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom