Νέα

Πλήρωμα πλοίου σκότωσε επιβάτη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kiriakoboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 88K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.321
Πόντοι
22.266
Εγω παει την παρατησα την υποθεση .... μου εμεινε μονο η ηθικη ικανοποιηση οτι εφαγε στο ποινικο 7 χρονια καθειρξη ...ε και; το ποινικο το υποστηριξα για να πιεστει να πληρωσει εστω εν μερη....
Στο αστικο πηρα δικηγορο απο την περιοχη, πηγα δικηγορο απο την Θεσσαλονικη, πηγα δικηγορο απο την Αθηνα....ολοι μαλακες; ολοι σκαρτοι; ηταν φανερο οτι κατι επαιζε ,οχι γιατι το λεω εγω γιατι με συμφερει...στο σκηνικο τηςαπορριψης των ασφαλιστικων ημουν μπροστα , και αλλοι δικηγοροι που ηταν παροντες για αλλες υποθεσεις στην αιθουσα την προγγιξαν ( γυναικα δικαστης)....αμα πω και αλλα θα φωτογραφισω περιοχη και δεν εχει νοημα πλεον....η αναφορα στον αρειο παγο καπου ταξιδευει στους διαδρομους απαντηση δεν πηρα, αλλα λεφτα ν το κυνηγησω; .... αρα λοιπον να μην θυμωνω , μεσα στα μουτρα μου να γινονται ολα αυτα; και που θυμωνω βγαζω τιποτα; και το θρεντ εδω ειναι για ενα αδικοχαμενο δολοφονηνενο παλικαρι που επειδη ηταν λιγο διαφορετικο το πεταξαν απο το καραβι εκουσια ακουσια και αλλες τετοιες πιπες... και ειναι προσβολη στην μνημη του ,εγω ετσι το νιωθω, να το μαγαριζω με τα δικα μου....η ζωη πανω απο ολους και ολα, τα αλλα επονται , τα λεφτα επισης ακομα και αν ματωνεις μια ζωη να τα μαζεψεις....χαιρετω....
K με τον Αντώνη αν δεν υπήρχαν κάμερες θα έλεγαν τα κανάλια ότι γλυστρησε
Τώρα με την κάμερα θα φάνε δύο τρία άτομα το πολύ 3-10 χρόνια κ στο εφετείο μετά από δύο τρία χρόνια σκαστα εξω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πού το διαβασες αυτο παλι?
Δεν σου το λέω αν δεν υποσχεθεί μα πάμε και το Νοέμβριο

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.321
Πόντοι
22.266
Eιναι μούφα τύπε, γι αυτο ρωταω πού το ειδες
Οποιοδήποτε δάνειο φαίνεται αν εξυπηρετείται σε οποιαδήποτε υπολογιστή του τραπεζικού ιδρύματος ..χρωστάνε της μιχαλους από το 2017
Βάζεις στοίχημα για swing party τις λατινες μας;;

cuturu

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Like
728
Πόντοι
96
K με τον Αντώνη αν δεν υπήρχαν κάμερες θα έλεγαν τα κανάλια ότι γλυστρησε
Τώρα με την κάμερα θα φάνε δύο τρία άτομα το πολύ 3-10 χρόνια κ στο εφετείο μετά από δύο τρία χρόνια σκαστα εξω
Αδερφε εχει υπεραναλυθει το θεμα δεν εχει νοημα αυτος εφυγε οι δικοι θα το κουβαλανε μια ζωη καποιοι θα μετρανε ταμειακες ή μη απωλειες, οι δολοφονοι και να φανε 5 και να φανε 10 ειναι νομικιστικα τερτιπια οχι ετσι ειναι το αδικημα οχι αλλιως ειναι ....το θεμα ειναι εδω μεσα αν ο δικηγορος καταφερει να με πεισει οτι ειναι εν αμυνει το για παραδειγμα να σκοτωνεις καποιον με 30 πχ σφαιρες .... στην χωρα του παμε και οπου βγει μην περιμενεις καλυτερευση των πραγματων.... εχει σαπισει το οικοδομημα και θα πεσει πανω μας οσονουπω....

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.438
Πόντοι
34.538

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.766
Πόντοι
2.816
Φανταστείτε τι θα άκουγε ο άνθρωπος αν του έφευγε ο τύπος και έπεφτε θάλασσα

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.938
Πόντοι
6.166
Επρεπε να θρηνησουμε εναν νεκρο για να ειναι στην υπηρεσια του ο λιμενικος εστω και αργα παλι καλα που ξυπνησαν . Μπραβο στον λιμενικο που εκανε το καθηκον του.Μακαρι να ειναι απο τουδε και στο εξης ετσι.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.845
Πόντοι
9.931
Ο καπετανιος για ποιο λογο κατέβασε τον καταπέλτη για να παρει το μαλακισμενο;;

Οταν ο καταπέλτης εχει σηκωθεί εστω και 10 ποντους το πλοιο θεωρείται οτι εχει αναχωρήσει... τι καραγκιοζιλίκια ειναι αυτα!!

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.369
Πόντοι
4.746
:rolleyes:Πόσο πυρφορισμός πια στο αγαμηστάν.Eδώ κοιτάξτε' για το μouνi κάνουν υποκλίσεις στο καράβι και ξαναδένει για να μπει μέσα,ο άλλος όμως μένει απ'έξω για κάτι δευτερόλεπτα επειδή δεν είναι γκόμενα.Και το άλλο το παλικάρι το φάγανε τα καβοδετοDόgs για να κάνουν την πλάκα τους.Άραγε μπήκαν μέσα στη στενή ή συνεχίζουν τη μaλakia τους σε άλλα πλοία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom