Νέα

Πλήρωμα πλοίου σκότωσε επιβάτη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kiriakoboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 89K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.678
Πόντοι
3.656
δηλαδή οι χασοδίκες να γίνουνε κλέφτες ? :2funny:

στα σοβαρά, ούτε για τα κοινόχρηστα που δεν πλήρωνε η υπουργίνα παίρνεις αυτεπάγγελτο δικηγοράκο
εδώ παίρνεις κανονικό που τον πληρώνεις και εσύ τα θυμάσαι καλύτερα απο αυτόν :confused:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
46.885
Πόντοι
26.141
δηλαδή οι χασοδίκες να γίνουνε κλέφτες ? :2funny:

στα σοβαρά, ούτε για τα κοινόχρηστα που δεν πλήρωνε η υπουργίνα παίρνεις αυτεπάγγελτο δικηγοράκο
Ο.μπαγασας είναι θεός .....δεν υπάρχει ......φυσικά κ τα ξέρει αλλά ζει για να πουλάει τρελλα:smiling-face-with-heart-eyes:
Ικανός να διεστραβλωσει τα πάντα κ να σε βγάλει τρελλο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ειρηνοδικης και δανειοληπτες ειπε
Αυτο σημαινει υπερχρεωμενα νοικοκυρια.

Α πρωτη φορα ακους για αυτεπαγγελτο δικηγορο σε αστικο δικαστηριο?
Νομος 3226/2004
Έλα ρε μπατζανακη ....ελεος ...όχι κ μεταξύ μας

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
Ο.μπαγασας είναι θεός .....δεν υπάρχει ......φυσικά κ τα ξέρει αλλά ζει για να πουλάει τρελλα:smiling-face-with-heart-eyes:
Τι ακριβως διαστρεβλωνω τύπε?Οτι μπορεις να εχεις αυτεπαγγελτα δικηγορο σε αστικο δικαστηριο?
Συνελθετε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.323
Πόντοι
6.056
λες γι αυτό να μην έρχεται ελλάδα η κολομπιάνα ? να έχει υποπτευθεί πράματα ?

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.881
Πόντοι
216
Αν τα λεω καλα και αν τα θυμαμαι καλα.... εκανε κολπακι η δικαστινα με το την εκφωνο ή οχι κατα την εκφωνηση αρχικα ...αν θυμαμαι καλα τα ασφαλιστικα δεν εκφονουνται και ετσι βρηκε ευκαιρια να απορριψη τυποις αβασιμη το αιτημα μου.... ωστε να προλαβει αντιδικος να καταθεσει δικο του αιτημα επι του επιμαχου ακινητου για αλλα χρεη ( υποθετικα σε συμπαιγνια με τον καταχραστη ωστε να μην μπορω να το βγ;λω στο σφυρι γιατι αν πηγαινα ως επισπευδον θα επερνα το τριτο το μακρυτερο ) παιδια ....δεν αντεχω αλλο θυμηθηκα πραγματα που πας στο δικαστηριο με καραμπινα.... καναμε σχετικη αναφορα αρμοδιως αλλα τρεχα γυρευε ....
Πρώτον, φυσικά και εκφωνούνται τα ασφαλιστικά.
Δεύτερον, συνεχίζω να μην καταλαβαίνω τίποτα.

Αν θες τη ταπεινή μου συμβουλή, επειδή είτε κάποιος στα έμπελξε ή τα εμπλεξες μόνος σου στο μυαλό σου, πάρε τον φάκελό σου και βρες και άλλον δικηγόρο να ρωτήσεις.
Απλώς να είσαι έτοιμος για την μεγάλη πιθανότητα να λάβεις την ίδια ακριβώς απάντηση που είχες λάβει μέχρι τώρα, γιατί για "συνωμοσία", δεν το βλέπω.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
46.885
Πόντοι
26.141
λες γι αυτό να μην έρχεται ελλάδα η κολομπιάνα ? να έχει υποπτευθεί πράματα ?
Εκεί φτάνει ο ίδιος κ η αναποφάσιστηκοτητα του να κάνει το πρώτο βήμα.....χαζομάρα κάνει ......κάθεται εδώ στην ψαροκωσταινα κ χαραμιζεται

• Like

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.631
Πόντοι
12.756

Μικρο παιδάκι ρε τυπε και εσυ
Να πει το δικό του , οτι και αν γινει , και ποτε δεν εχει αδικο , σε οτι μαλακια πει κανει τον μαλάκα μετα , και αν πει κανας αλλος του ζηταει να του πουν συγγνωμη ..:tooth::tooth::tooth:

cuturu

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Like
737
Πόντοι
96
Οκ φιλε, προφανως δεν χρειαζεσαι την αποψη μου, καληνυχτα. Να σου εξηγησουμε προσπαθουμε και μας ειπες και κολαουζους, απο το ολο στυλακι σου παντως, μου φαινεται οτι εισαι απο αυτους που παντου βλεπουν συνωμοσιες, κολαουζους, πιεσεις και αλλαξοκωλιες. Και ό,τι σε βγαζει απο την βεβαιοτητα σου, σου προκαλεί νευρα. Ας το αφησουμε λοιπον.

Μπήκε λεει με πινακιο για να προλαβει ο κολλητος να κανει αιτηση και να μπει πιο μπροστα στη λιστα διεκδικησης....? Εχεις δικιο, ας το αφησουμε
Μεγαλε δεν θελω την νομικη σου συμβουλη πρωτον , γιατι δεν σεβεσαι εισαι ειρωνας, παντογνωστης .....δευτερον δεν με ξερεις για να ξερεις τι πιστευω , τριτον ειμαι σε αβεβαιοτητα απο τοτε που γεννηθηκα ,μαλλον εσυ εισαι παιδι του σωληνα και ζεις στην γυαλα με το οινοπνευμα, τεταρτον το μονο ψεκαστικο που χρησιμοποιω ειναι για τις κατσαριδες.,πεμπτον δεν μου αρεσουν τα σεναρια...... θεμιτο στο βαθμο που υπερασπιζεσαι το συναφι σου....ειμαι στο δρομο απο 20 χρονων και με καλες σπουδες οποτε αστο ....τελικα μαλλον θα αμφισβητησω οτι εισαι και μαχιμος δικηγορος.... που δεν γινονται αυτα μπροστα στα ματια μου και εσυ εκει τον χαβα σου δεν γινονται αυτα........ρε δεν γινονται αυτα ρε δεν γινονται αυτα ρε δεν γινονται αυτα....ενταξει .....ικονοποιηθηκες;;;;;;;;

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
46.885
Πόντοι
26.141
Μικρο παιδάκι ρε τυπε και εσυ
Να πει το δικό του , οτι και αν γινει , και ποτε δεν εχει αδικο , σε οτι μαλακια πει κανει τον μαλάκα μετα , και αν πει κανας αλλος του ζηταει να του πουν συγγνωμη ..:tooth::tooth::tooth:
Θεός ......δεν υπάρχει ....Δίδυμος με ωροσκόπο λιοντάρι τρελός συνδιασμός

• Χαχα

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
46.885
Πόντοι
26.141
Μεγαλε δεν θελω την νομικη σου συμβουλη πρωτον , γιατι δεν σεβεσαι εισαι ειρωνας, παντογνωστης .....δευτερον δεν με ξερεις για να ξερεις τι πιστευω , τριτον ειμαι σε αβεβαιοτητα απο τοτε που γεννηθηκα ,μαλλον εσυ εισαι παιδι του σωληνα και ζεις στην γυαλα με το οινοπνευμα, τεταρτον το μονο ψεκαστικο που χρησιμοποιω ειναι για τις κατσαριδες.,πεμπτον δεν μου αρεσουν τα σεναρια...... θεμιτο στο βαθμο που υπερασπιζεσαι το συναφι σου....ειμαι στο δρομο απο 20 χρονων και με καλες σπουδες οποτε αστο ....τελικα μαλλον θα αμφισβητησω οτι εισαι και μαχιμος δικηγορος.... που δεν γινονται αυτα μπροστα στα ματια μου και εσυ εκει τον χαβα σου δεν γινονται αυτα........ρε δεν γινονται αυτα ρε δεν γινονται αυτα ρε δεν γινονται αυτα....ενταξει .....ικονοποιηθηκες;;;;;;;;
Λέει ότι οι δικαστές δεν εξαρτώνται από τα κόμματα όταν όλοι οι Αρεοπαγίτεςωειναι χρωματισμένοι
Δείτε που είναι ο αντιπρόεδρος Αρείου πάγου στη σημερινή Βουλή κ μόνο αυτό φτάνει

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.881
Πόντοι
216

Για πλάκα το λες;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
Kαι ο αναφυλαξιας που σου λεει τα ιδια, δικηγορος ειναι.

Μηπως να μπεις λιγο στη διαδικασια να σκεφθεις οτι αφου σου λεμε το ιδιο πραγμα, μπορει και να εχεις αντιληφθει κατι λαθος? Εγω δεν ειρωνευτηκα τιποτα, εσυ εισαι ετοιμος με το ζωναρι λυμενο για καυγα, και αυτο κατι μου λεει για τον τροπο που βλεπεις γενικως τα πραγματα

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.631
Πόντοι
12.756

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.323
Πόντοι
6.056
Εκεί φτάνει ο ίδιος κ η αναποφάσιστηκοτητα του να κάνει το πρώτο βήμα.....χαζομάρα κάνει ......κάθεται εδώ στην ψαροκωσταινα κ χαραμιζεται
σύμφωνα με το Τέλη Σταλόνε υπάρχουν αποχρώσες ενδείξεις για οικονομικά προβλήματα , δε ξέρω :dunno:

Πάντως κολομβία ίσως να έφτανε μέχρι υπουργός Δικαιοσύνης,
ενώ στην ελλάδα οι άξιοι δικηγόροι περιμένουν το αυτεπάγγελτο για να βγάλουν μεροκαματάκι , να βάλουν 20 ευρώ μπενζίνα στο ματρακά :undecided:

cuturu

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Like
737
Πόντοι
96
Να ρωτήσω μια τεχνική λεπτομέρεια;
Πώς ακριβώς ο προϊστάμενος (δηλαδή Ειρηνοδίκης) απείλεισε άλλον Ειρηνοδίκη ότι θα τον στείλει στον Έβρο, ενώ τις μεταθέσεις τις αποφασίζει ο Άρειος Πάγος;
Δηλαδή μπαίνει στην εξίσωση και το σύπερ βύσμα του προϊσταμένου;

Σαν να λέμε ότι ο λοχίας είπε σε άλλο λοχία ότι θα τον στείλει στον Έβρο, ενώ τις μεταθέσεις τις κάνει το ΓΕΣ.
Και άμα μιλάμε για τέτοιο βύσμα, γιατί ήταν εκεί και όχι στην Αθήνα που ήθελε να πάει όπως είπες;περιγραφεις την κνονικοτητα

Τι είναι η λίστα διεκδίκησης;
Δεν καταλαβαίνω τίποτα.
Δεν θυμαμαι τους νομικους ορους κυριολεκτικα ,τους περιγρφω περιφραστικα.... ενα ακινητο εχει βαρη αν υπαρχουν οφειλες .... πρωτη δευτερη τριτη προσημειωση, αν γινει πλιστηριασμος πλην δημοσιου το πληστιριασμα μοιραζεται στον α β γ διεκδικητη αν περισσευουν τα λεφτα... αυτο σου περιγραφω ...ηθελε να μπει εικονικ πργτος κι ν εγραψει προσημειωση γι εικονικα χρεη κι εγω εκανα ασφαλιστικα να το προλαβω....εκει πανω με αυτο το τερτιπι πηγαν να μου απορριψουν τυποις τα ασφαλιστικα ωστε να μην μπλοκαρω την διαδικασια ....

Kαι ο αναφυλαξιας που σου λεει τα ιδια, δικηγορος ειναι.

Μηπως να μπεις λιγο στη διαδικασια να σκεφθεις οτι αφου σου λεμε το ιδιο πραγμα, μπορει και να εχεις αντιληφθει κατι λαθος? Εγω δεν ειρωνευτηκα τιποτα, εσυ εισαι ετοιμος με το ζωναρι λυμενο για καυγα, και αυτο κατι μου λεει για τον τροπο που βλεπεις γενικως τα πραγματα
ΕΗΔ μου κανεις τωρα;

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
46.885
Πόντοι
26.141
σύμφωνα με το Τέλη Σταλόνε υπάρχουν αποχρώσες ενδείξεις για οικονομικά προβλήματα , δε ξέρω :dunno:

Πάντως κολομβία ίσως να έφτανε μέχρι υπουργός Δικαιοσύνης,
ενώ στην ελλάδα οι άξιοι δικηγόροι περιμένουν το αυτεπάγγελτο για να βγάλουν μεροκαματάκι , να βάλουν 20 ευρώ μπενζίνα στο ματρακά :undecided:
Έχει ταλέντο μοναδικό ..καταρχάς λέει αστεία κ γράφει αστεία κ δεν τον πιάνουν τα γέλια
Για πλάκα μου απαντάει .....
μην φοβασαι να πεις ηλιθιος συνδιασμος επειδη ειναι φιλος σου , καλο θα του κανεις
Ταλέντο είναι στην τρελλα

• Χαχα

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.631
Πόντοι
12.756
Έχει ταλέντο μοναδικό ..καταρχάς λέει αστεία κ γράφει αστεία κ δεν τον πιάνουν τα γέλια

Για πλάκα μου απαντάει .....

Ταλέντο είναι στην τρελλα
Στην μαλακία ταλεντο, τα εχει μπλεξει και εσυ μου φαινεται

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.881
Πόντοι
216
Δεν θυμαμαι τους νομικους ορους κυριολεκτικα ,τους περιγρφω περιφραστικα.... ενα ακινητο εχει βαρη αν υπαρχουν οφειλες .... πρωτη δευτερη τριτη προσημειωση, αν γινει πλιστηριασμος πλην δημοσιου το πληστιριασμα μοιραζεται στον α β γ διεκδικητη αν περισσευουν τα λεφτα... αυτο σου περιγραφω ...ηθελε να μπει εικονικ πργτος κι ν εγραψει προσημειωση γι εικονικα χρεη κι εγω εκανα ασφαλιστικα να το προλαβω....εκει πανω με αυτο το τερτιπι πηγαν να μου απορριψουν τυποις τα ασφαλιστικα ωστε να μην μπλοκαρω την διαδικασια ....

ΕΗΔ μου κανεις τωρα;
Τέλος πάντων. Πήγαινε σε έναν 3d δικηγόρο, δεν θα κάψω εγκέφαλο βραδιάτικα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom