Νέα

Πλήρωμα πλοίου σκότωσε επιβάτη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kiriakoboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 88K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Προφανώς κ δεν έχουν όλοι τα χρήματα κ το κουράγιο να τραβάνε τις υποθέσεις σε δεύτερο βαθμό ή ακόμα κ σε αναίρεση οπότε ευκαιρία για ειρηνοδικες που ελέγχονται κ πιο εύκολα να αποφασίζουν για τις τράπεζες σε αμφισβητούμενες δανειακές συμβάσεις αν κ για να πάει ειρηνοδικείο θα είναι μικρό δάνειο ...
Προσωπικά πιστεύω ότι στον πρώτο βαθμό έχει ο δανειολήπτης καλύτερη μεταχείριση αλλά στο δεύτερο όχι ....κ ειδικά επαρχία ακόμα πιο καλά
Τι λες ρε φιλε?
Μα ακομη και αν κερδισεις στο ειρηνοδικειο, θα κανουν εφεση οι τραπεζες. Αρα τα εξοδα για να παραστεις και στην δευτερη δικη, ειναι δεδομενα.
Και ασε τα "προσωπικα πιστευω". Δεν εχει "πιστευω" εν προκειμενω. Ή ξερεις, ή δεν ξερεις. Και προφανως δεν ξερεις.

Τι εννοεις οτι "αν παει ειρηνοδικειο θα ειναι μικρο δανειο"?
Ειτε μεγαλο, ειτε μικρο, ειρηνοδικειο παει. Ειναι αποκλειστικη αρμοδιοτητα. Ειδες που δεν γνωριζεις? Λιγη προσοχη λοιπον

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Απλα δεν μαησε και συνεχισε να κανει το καθηκον της...οσο αφορα τον προισταμενο πηρε προαγωγη αθηνα

Και αν σου πω οτι ειναι συγγενης μου ; μαλακιες μου λεει ; και ξερεις ποσος κοσμος δεν εχει τα χρειωδη για πληρωσει ενα δικηγορο σημερα; και αρειο παγο μπορεις να πας και συμβουλιο επικρατειας....εχεις τα φραγκα να πας ; πας δεν εχεις; σκασε και κολυμπα...ξερεις ποσο μου στοιχησε υποθεση υπαιξερεσης σε βαθμο κακουργηματος που ηταν και αυταπαγγελτη για παρασταση πολιτικης αγωγης οπως λεγονταν τοτε ; πρωτο βαθμο εφετειο και 4 αναβολες; παραβολα; επιδοσεις παραστασεις,και ολα τα συνμαρτυρουντα; σχεδον ενα 7ρι....χωρια διαταγες πληρωμης απογραφα υποθηκες κλπ , για να παρω το τριτο το μακρυτερο σε ενα πρωτοδικειο βορειου ελλαδας γιατι ο δικηγορος της περιοχης ειναι κωλος και βρακι με δικαστες...εχεις ξανακουσει ασφαλιστικα μετρα να μπαινουν σε πινακιο; εχεις ακουσει δικαστη να καταλαβαινει οτι θα εκτεθει και και να κανει ΤΗΝ κωλοτουμπα; εχεις ακουσει δικαστη να κανει κολπακια με το την εκφωνω ή οχι εχω ξεχασει και τις λεπτομερειες γιατι περασαν καποια χρονια και ακριβως ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ , οτι σπαταλησα 15000 και δεν πηρα ουτε φραγκο ; ...αστο εσυ μας λες για την δικαιοσυνη οπως πρεπει να ειναι, ε λοιπον δεν ειναι τετοια....και ξερω και αλλα και δεν ειναι ραδιο αρβυλα ουτε σινεροματζο.....
Ασφαλιστικα σε πινακιο? Ε και?
Οι αναβολές γιατι σου κοστιζαν? Επειδη επαιρνε λεφτα ο συναδελφος για τις αναβολες, ποιος φταιει? Γιατι τα εδινες?
Συγνωμη αλλά τα εχεις κανει λιγο αχταρμα.
Εγω καταλαβαινω οτι εχεις ταλαιπωρηθει και βλεπεις παντου συνωμοσιες.
Ασε που δεν εξηγεις καν γιατι εχασες. Πιθανον να μην γνωριζεις καν γιατι εχασες, στερουμενος νομικες γνωσεις.
Και να με συγχωρεις κιολας, εσυ ειχες μια υποθεση και εβγαλες συμπερασμα για τη δικαιοσυνη γενικως. Μου επιτρεπεις να εχω πιο ολοκληρωμενη αποψη, μιας και ειμαι στο χωρο 30 χρονια τωρα?

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.322
Πόντοι
22.266
Τι λες ρε φιλε?
Μα ακομη και αν κερδισεις στο ειρηνοδικειο, θα κανουν εφεση οι τραπεζες. Αρα τα εξοδα για να παραστεις και στην δευτερη δικη, ειναι δεδομενα.
Και ασε τα "προσωπικα πιστευω". Δεν εχει "πιστευω" εν προκειμενω. Ή ξερεις, ή δεν ξερεις. Και προφανως δεν ξερεις.

Τι εννοεις οτι "αν παει ειρηνοδικειο θα ειναι μικρο δανειο"?
Ειτε μεγαλο, ειτε μικρο, ειρηνοδικειο παει. Ειναι αποκλειστικη αρμοδιοτητα. Ειδες που δεν γνωριζεις? Λιγη προσοχη λοιπον
1 δάνειο πχ ενός εκατομμυρίου πάει ειρηνοδικείο; ΑΓΩΓΗ ΚΑΤΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ

2 η τράπεζα σίγουρα το πάει έφεση αλλά αν ειρηνοδίκης κόψει τα πόδια στον δανειολήπτη από τον πρώτο βαθμό κ δεν έχει χρήματα ο πολίτης να συνεχίσει τότε η τράπεζα απαλασετςι να τρέχει στον δεύτερο βαθμό και επίσης ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΠΕΎΔΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ.

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.847
Πόντοι
216
Και οι παρεμβασεις και τα παραδικαστικα ειδικα στην επαρχια που κωλος και βρακι ειναι δικηγοροι δικαστες ξερω περιπτωση απο πρωτο χερι β.ελλαδα μονο αυτο μπορω να πω....ξερω χαρακτηριστικα απειλη προισταμενου ειρηνοδικειου σε ειρηνοδικη να μην ξαναβγαλει αποφαση υπερ δανειοληπτη, και η απειλη ειναι εβρος .... περιοχη νοτια ελλαδα μονο αυτο επισης μπορω να πω....
Να ρωτήσω μια τεχνική λεπτομέρεια;
Πώς ακριβώς ο προϊστάμενος (δηλαδή Ειρηνοδίκης) απείλεισε άλλον Ειρηνοδίκη ότι θα τον στείλει στον Έβρο, ενώ τις μεταθέσεις τις αποφασίζει ο Άρειος Πάγος;
Δηλαδή μπαίνει στην εξίσωση και το σύπερ βύσμα του προϊσταμένου;

Σαν να λέμε ότι ο λοχίας είπε σε άλλο λοχία ότι θα τον στείλει στον Έβρο, ενώ τις μεταθέσεις τις κάνει το ΓΕΣ.
Και άμα μιλάμε για τέτοιο βύσμα, γιατί ήταν εκεί και όχι στην Αθήνα που ήθελε να πάει όπως είπες;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
1 δάνειο πχ ενός εκατομμυρίου πάει ειρηνοδικείο; ΑΓΩΓΞ ΚΑΤΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ

2 η τράπεζα σίγουρα το πάει έφεση αλλά αν ειρηνοδίκης κόψει τα πόδια στον δανειολήπτη από τον πρώτο βαθμό κ δεν έχει χρήματα ο πολίτης να συνεχίσει τότε η τράπεζα απαλασετςι να τρέχει στον δεύτερο βαθμό και επίσης ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΠΕΎΔΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ.
1) Για υπερχρεωμενα νοικοκυρια μιλαμε. Τι "αγωγη κατα συμβασης"? Δεν φανταζομαι να αναφερεσαι σε κατι κατεστραμμενες αγωγες που ανακαλυψαν κατι συναδελφοι για να τραβανε λεφτα απο τον κοσμο? Κατι αγωγες "να αναγνωρισθει οτι η συμβαση ειναι ακυρη ως αισχροκερδής"? Ωχ μανα μου.
2) Αν δεν εχει χρηματα ο πολιτης, κανει ατελώς μια αιτηση να του δοθει αυτεπαγγελτα δικηγορος που θα τον πληρωσει το κρατος. Ουρά καθε μερα εξω απο το κτιριο 5 οι αιτησεις αυτες στην Ευελπιδων. Αρα επισης ακυρο το επιχειρημα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Να ρωτήσω μια τεχνική λεπτομέρεια;
Πώς ακριβώς ο προϊστάμενος (δηλαδή Ειρηνοδίκης) απείλεισε άλλον Ειρηνοδίκη ότι θα τον στείλει στον Έβρο, ενώ τις μεταθέσεις τις αποφασίζει ο Άρειος Πάγος;
Δηλαδή μπαίνει στην εξίσωση και το σύπερ βύσμα του προϊσταμένου;

Σαν να λέμε ότι ο λοχίας είπε σε άλλο λοχία ότι θα τον στείλει στον Έβρο, ενώ τις μεταθέσεις τις κάνει το ΓΕΣ.
Και άμα μιλάμε για τέτοιο βύσμα, γιατί ήταν εκεί και όχι στην Αθήνα που ήθελε να πάει όπως είπες;
Ολη η ιστορια μπαζει.
Και η εμπειρια μου απο τετοιες περιπτωσεις, όπου καποιος επικαλείται συνομωσία, η αληθεια ειναι εντελως διαφορετικη.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Αν δεν εχει χρηματα ο πολιτης, κανει ατελώς μια αιτηση να του δοθει αυτεπαγγελτα δικηγορος που θα τον πληρωσει το κρατος. Ουρά καθε μερα εξω απο το κτιριο 5 οι αιτησεις αυτες στην Ευελπιδων. Αρα επισης ακυρο το επιχειρημα
Και θα έχει την καλύτερη εκπροσώπηση.....

αλήθεια αν δεν έχεις λεφτά τα παράβολα τα πληρώνεις η όχι?

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.847
Πόντοι
216
εχεις ξανακουσει ασφαλιστικα μετρα να μπαινουν σε πινακιο;
Κάτσε να μαντέψω γιατί είμαι και νέρτντουλας: Ανακοπή κατά πρωτοκόλλου διοικητικής αποβολής;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Και θα έχει την καλύτερη εκπροσώπηση.....

αλήθεια αν δεν έχεις λεφτά τα παράβολα τα πληρώνεις η όχι?
Τι εννοεις? Οτι αν εγω διορισθω αυτεπαγγελτα, θα κανω αγγαρεία και δεν θα κανω τη δουλεια μου? Για ποιον λογο?

Οχι, δεν τα πληρωνεις. Ολα αυτα ειναι ρυθμισμενα απο το νομο εδω και χρονια, ακριβως για να μην λενε διαφοροι οτι η δικαιοσυνη ειναι μονο για οσους εχουν λεφτα.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.322
Πόντοι
22.266
1) Για υπερχρεωμενα νοικοκυρια μιλαμε. Τι "αγωγη κατα συμβασης"? Δεν φανταζομαι να αναφερεσαι σε κατι κατεστραμμενες αγωγες που ανακαλυψαν κατι συναδελφοι για να τραβανε λεφτα απο τον κοσμο? Κατι αγωγες "να αναγνωρισθει οτι η συμβαση ειναι ακυρη ως αισχροκερδής"? Ωχ μανα μου.
2) Αν δεν εχει χρηματα ο πολιτης, κανει ατελώς μια αιτηση να του δοθει αυτεπαγγελτα δικηγορος που θα τον πληρωσει το κρατος. Ουρά καθε μερα εξω απο το κτιριο 5 οι αιτησεις αυτες στην Ευελπιδων. Αρα επισης ακυρο το επιχειρημα
Αγωγή κατά σύμβασης πάνω από ένα ποσό δεν γίνεται σε ειρηνοδικείο ...μη γράφουμε μπούρδες κ μας διαβάζουν κ μικρά παιδιά
Επίσης οποιαδήποτε σύμβαση μπορεί να καταγγελθει αν υπάρχουν λόγοι
Τι είναι οι τράπεζες ;; μπινιες δεν κάνουν με τα επανωτοκια;;;;
2 γελάνε κ οι κροκόδειλοι του Κηφισού ...θα πας στο εφετείο σε αστικό δικαστήριο από αυταπαγγελτο δικηγόρο ;;

Πάνε παρακάτω ....

Τελευταία τροποποίηση:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Τι εννοεις? Οτι αν εγω διορισθω αυτεπαγγελτα, θα κανω αγγαρεία και δεν θα κανω τη δουλεια μου? Για ποιον λογο?

Οχι, δεν τα πληρωνεις. Ολα αυτα ειναι ρυθμισμενα απο το νομο εδω και χρονια, ακριβως για να μην λενε διαφοροι οτι η δικαιοσυνη ειναι μονο για οσους εχουν λεφτα.
Ποια θα είναι η αμοιβή σου? Γιατί απο την εμπειρία μου ο κάθε δικηγόρος ζητά ότι θέλει.

και καμιά φορά μπλέκει και τα παράβολα μέσα....και σου λεει πχ εγώ θέλω 400 ευρώ για μια ανακοπή και δεν ξέρεις εσύ τι είναι παράβολο και τι αμοιβή...ούτε παίρνεις ποτέ και απόδειξη για το παράβολο.

cuturu

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Like
728
Πόντοι
96
Ασφαλιστικα σε πινακιο? Ε και?
Οι αναβολές γιατι σου κοστιζαν? Επειδη επαιρνε λεφτα ο συναδελφος για τις αναβολες, ποιος φταιει? Γιατι τα εδινες?
Συγνωμη αλλά τα εχεις κανει λιγο αχταρμα.
Εγω καταλαβαινω οτι εχεις ταλαιπωρηθει και βλεπεις παντου συνωμοσιες.
Ασε που δεν εξηγεις καν γιατι εχασες. Πιθανον να μην γνωριζεις καν γιατι εχασες, στερουμενος νομικες γνωσεις.
Και να με συγχωρεις κιολας, εσυ ειχες μια υποθεση και εβγαλες συμπερασμα για τη δικαιοσυνη γενικως. Μου επιτρεπεις να εχω πιο ολοκληρωμενη αποψη, μιας και ειμαι στο χωρο 30 χρονια τωρα?
Ενταξει κουγια ;αντε καλο βραδακι γιατι εχεις ορεξη τελικα....μαλλον κανεις τον δικηγορος δεν εισαι 2800 ειναι τα παραβολα δικηγορου για πρωτο και δευτερο βαθμο τα νομιμα .....αντε .....ΑΙΝΤΕ....ΑΧΤΑΡΜΑ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΟΙ ΚΟΛΑΟΥΖΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ .....Ε ΚΑΙ ; ΓΙΑ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ; ΤΡΙΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΔΙΚΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΑΙΤΗΜΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ( ΑΛΛΑΞΟΚΩΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ).....ΚΑΙ ΝΑΙ ΒΓΑΖΩ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ....ΜΠΑΧΑΛΟ ΚΑΙ ΕΝΙΟΤΕ ΒΟΛΙΚΟ ΜΠΑΧΑΛΟ..... ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΑΛΛΟ ...ΠΕΣ ΟΤΙ ΘΕΣ ΑΦΟΥ ΘΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΞΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΟΛΑ.... ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ , ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΟΧΙ ΦΗΜΕΣ ΜΟΥΜΑ ΣΟΥΠΑ.....αλλα οκ εισαι 30 χρονια δικηγορος και εχεις δει πολλα προφανως σαν τα παραπανω ποτε.... καληνυχτα και ονειρα γλυκα

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Αγωγή κατά σύμβασης πάνω από ένα ποσό δεν γίνεται σε ειρηνοδικείο ...μη γράφουμε μπούρδες κ μας διαβάζουν κ μικρά παιδιά
Επίσης οποιαδήποτε σύμβαση μπορεί να καταγγέλει αν υπάρχουν λόγοι
Τι είναι οι τράπεζες ;; μοινιες δεν κάνουν με τα επανωτοκια;;;;
2 γελάνε κ οι κροκόδειλοι του Κηφισού ...θα πας στο εφετείο σε αστικό δικαστήριο από αυταπαγγελτο δικηγόρο ;;

Πάνε παρακάτω ....
1) Σου απαντησα, τα υπερχρεωμενα πανε ολα ειρηνοδικειο, "αγωγη κατα συμβασης" δεν ξερω τι εννοεις. Προφανως κατι εντελως αβασιμες αγωγες που ανακαλυψαν κατι συναδελφοι.
2) Ναι, θα παω με αυτεπαγγελτο δικηγορο, γιατι? Πηγαινε στο κτιριο 5 μια οποιαδηποτε ημερα και θα δεις

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Ενταξει κουγια ;αντε καλο βραδακι γιατι εχεις ορεξη τελικα....μαλλον κανεις τον δικηγορος δεν εισαι 2800 ειναι τα παραβολα δικηγορου για πρωτο και δευτερο βαθμο τα νομιμα .....αντε .....ΑΙΝΤΕ....ΑΧΤΑΡΜΑ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΟΙ ΚΟΛΑΟΥΖΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ .....Ε ΚΑΙ ; ΓΙΑ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ; ΤΡΙΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΔΙΚΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΑΙΤΗΜΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ( ΑΛΛΑΞΟΚΩΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ).....ΚΑΙ ΝΑΙ ΒΓΑΖΩ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ....ΜΠΑΧΑΛΟ ΚΑΙ ΕΝΙΟΤΕ ΒΟΛΙΚΟ ΜΠΑΧΑΛΟ..... ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΑΛΛΟ ...ΠΕΣ ΟΤΙ ΘΕΣ ΑΦΟΥ ΘΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΞΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΟΛΑ.... ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ , ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΟΧΙ ΦΗΜΕΣ ΜΟΥΜΑ ΣΟΥΠΑ.....αλλα οκ εισαι 30 χρονια δικηγορος και εχεις δει πολλα προφανως σαν τα παραπανω ποτε.... καληνυχτα και ονειρα γλυκα
Οκ φιλε, προφανως δεν χρειαζεσαι την αποψη μου, καληνυχτα. Να σου εξηγησουμε προσπαθουμε και μας ειπες και κολαουζους, απο το ολο στυλακι σου παντως, μου φαινεται οτι εισαι απο αυτους που παντου βλεπουν συνωμοσιες, κολαουζους, πιεσεις και αλλαξοκωλιες. Και ό,τι σε βγαζει απο την βεβαιοτητα σου, σου προκαλεί νευρα. Ας το αφησουμε λοιπον.

Μπήκε λεει με πινακιο για να προλαβει ο κολλητος να κανει αιτηση και να μπει πιο μπροστα στη λιστα διεκδικησης....? Εχεις δικιο, ας το αφησουμε

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.847
Πόντοι
216
Τι είναι η λίστα διεκδίκησης;
Δεν καταλαβαίνω τίποτα.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.322
Πόντοι
22.266
1) Σου απαντησα, τα υπερχρεωμενα πανε ολα ειρηνοδικειο, "αγωγη κατα συμβασης" δεν ξερω τι εννοεις. Προφανως κατι εντελως αβασιμες αγωγες που ανακαλυψαν κατι συναδελφοι.
2) Ναι, θα παω με αυτεπαγγελτο δικηγορο, γιατι? Πηγαινε στο κτιριο 5 μια οποιαδηποτε ημερα και θα δεις
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
Δεν είπε ο φίλος για υπερχρεωμένα νοικοκυριά πουθενά μα πουθενά
Εσύ το έφτιαξες έτσι γιατί σε βολεύει
Δημοσίευση στο thread ''Πλήρωμα πλοίου σκότωσε επιβάτη'' Πλήρωμα πλοίου σκότωσε επιβάτη - Page 124 - bourdela.com forum

Ασφαλώς κ υπάρχουν βάσιμες καταγγελίες μιας σύμβασης πχ καταχρηστηκοτητας επί της ουσίας
2 αυταπαγγελτος δικηγόρος σε αστικό ...............είσαι θεός τέλος ..
Χρωστώ καφέ από τότε στου γρήγορη απέναντι από την ευελπιδων

cuturu

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Like
728
Πόντοι
96
Κάτσε να μαντέψω γιατί είμαι και νέρτντουλας: Ανακοπή κατά πρωτοκόλλου διοικητικής αποβολής;
Αν τα λεω καλα και αν τα θυμαμαι καλα.... εκανε κολπακι η δικαστινα με το την εκφωνο ή οχι κατα την εκφωνηση αρχικα ...αν θυμαμαι καλα τα ασφαλιστικα δεν εκφονουνται και ετσι βρηκε ευκαιρια να απορριψη τυποις αβασιμη το αιτημα μου.... ωστε να προλαβει αντιδικος να καταθεσει δικο του αιτημα επι του επιμαχου ακινητου για αλλα χρεη ( υποθετικα σε συμπαιγνια με τον καταχραστη ωστε να μην μπορω να το βγ;λω στο σφυρι γιατι αν πηγαινα ως επισπευδον θα επερνα το τριτο το μακρυτερο ) παιδια ....δεν αντεχω αλλο θυμηθηκα πραγματα που πας στο δικαστηριο με καραμπινα.... καναμε σχετικη αναφορα αρμοδιως αλλα τρεχα γυρευε ....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
Δεν είπε ο φίλος για υπερχρεωμένα νοικοκυριά πουθενά μα πουθενά
Εσύ το έφτιαξες έτσι γιατί σε βολεύει
Δημοσίευση στο thread ''Πλήρωμα πλοίου σκότωσε επιβάτη'' Πλήρωμα πλοίου σκότωσε επιβάτη - Page 124 - bourdela.com forum

Ασφαλώς κ υπάρχουν βάσιμες καταγγελίες μιας σύμβασης πχ καταχρηστηκοτητας επί της ουσίας
2 αυταπαγγελτος δικηγόρος σε αστικό ...............είσαι θεός τέλος ..
Χρωστώ καφέ από τότε στου γρήγορη απέναντι από την ευελπιδων
Ειρηνοδικης και δανειοληπτες ειπε
Αυτο σημαινει υπερχρεωμενα νοικοκυρια.

Α πρωτη φορα ακους για αυτεπαγγελτο δικηγορο σε αστικο δικαστηριο?
Νομος 3226/2004

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.257
Πόντοι
6.056
θα πας στο εφετείο σε αστικό δικαστήριο με αυταπαγγελτο δικηγόρο ;;

δηλαδή οι χασοδίκες να γίνουνε κλέφτες ? :2funny:

στα σοβαρά, ούτε για τα κοινόχρηστα που δεν πλήρωνε η υπουργίνα παίρνεις αυτεπάγγελτο δικηγοράκο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom