Makedonas1971
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 8.318
- Πόντοι
- 2.036
Με όσο γίνεται λιγότερα λόγια. Από τις σχολές και γυμναστήρια πολεμικών τεχνών (σωστά και μη), δεν παίρνεις παιδεία. Απαιτούν παιδεία και οξυδέρκεια από τον αθλητή, πριν παρουσιαστεί στο πρώτο του μάθημα. Με την πάροδο του χρόνου, αποκτάς αυτοπεποίθηση και αίσθημα υπεροχής έναντι των άλλων, που αναπόφευκτα σε οδηγούν να αποφεύγεις την εμπλοκή, ακριβώς γιατί γνωρίζεις ότι υπερέχεις. Σας πληροφορώ ότι αυτήν την υπέροχη την αντιλαμβάνεται ο άλλος, χωρίς να χρειαστεί καν να μιλήσεις. Εάν εξαιρέσω κάποιες δύσκολες περιπτώσεις, μόνον μια φορά μου έτυχε να χρησιμοποιήσω τις γνώσεις μου κι αυτό διότι δεν μπόρεσα να το αποφύγω. Ήταν στις τουαλέτες ενός 《 ευαγούς ιδρύματος 》
Όσον αφορά την παιδεία τώρα, που όλοι την θεωρούν ως απαραίτητη από τους δασκάλους, εγώ στα τόσα χρόνια που ασχολούμαι, την συνάντησα μόνον μια φορά. Ήταν ένας Ιάπωνας δάσκαλος, άνω των εξήντα, που δίναμε για τις μεγάλες ζώνες και άνω. Έκτοτε κάνεις...
Όσον αφορά την παιδεία τώρα, που όλοι την θεωρούν ως απαραίτητη από τους δασκάλους, εγώ στα τόσα χρόνια που ασχολούμαι, την συνάντησα μόνον μια φορά. Ήταν ένας Ιάπωνας δάσκαλος, άνω των εξήντα, που δίναμε για τις μεγάλες ζώνες και άνω. Έκτοτε κάνεις...