Νέα

Πλήρωμα πλοίου σκότωσε επιβάτη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kiriakoboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 88K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

cuturu

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Like
728
Πόντοι
96

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.322
Πόντοι
22.266
Δεν θυμαμαι τους νομικους ορους κυριολεκτικα ,τους περιγρφω περιφραστικα.... ενα ακινητο εχει βαρη αν υπαρχουν οφειλες .... πρωτη δευτερη τριτη προσημειωση, αν γινει πλιστηριασμος πλην δημοσιου το πληστιριασμα μοιραζεται στον α β γ διεκδικητη αν περισσευουν τα λεφτα... αυτο σου περιγραφω ...ηθελε να μπει εικονικ πργτος κι ν εγραψει προσημειωση γι εικονικα χρεη κι εγω εκανα ασφαλιστικα να το προλαβω....εκει πανω με αυτο το τερτιπι πηγαν να μου απορριψουν τυποις τα ασφαλιστικα ωστε να μην μπλοκαρω την διαδικασια ....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ΕΗΔ μου κανεις τωρα;
Πικακιου φακής που λέγαν κ οι αρχαίοι
Υπάρχει ο επισπευδων ενός πληστειριασμου κ η σειρά προτεραιότητας που λαμβάνουν τα κοράκια από τον πλειοδότη

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.322
Πόντοι
22.266
Τέλος πάντων. Πήγαινε σε έναν 3d δικηγόρο, δεν θα κάψω εγκέφαλο βραδιάτικα.
Να ζητήσει αυταπαγγελτο μήπως;;:confused:

Στην μαλακία ταλεντο, τα εχει μπλεξει και εσυ μου φαινεται
Ε ναι όντως όταν απαντάς στην τρελλα του μετέπειτα τρελενεσαι κ εσύ ο ίδιος :confused:

• Χαχα

cuturu

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Like
728
Πόντοι
96
Εθνικη ηθικη διαπεδαγωγηση....ειναι του τυπου σου

Πικακιου φακής που λέγαν κ οι αρχαίοι
Υπάρχει ο επισπευδων ενός πληστειριασμου κ η σειρά προτεραιότητας που λαμβάνουν τα κοράκια από τον πλειοδότη
Ναι η ουσια ειναι οτι αν ζητανε ολοι πχ 100 ο α 50 ο β 30 και ο γ 20 το ακινητο κανει πχ 60 και ο δημοσιο ζητα 30 μενουν 30 για το πρωτο και οι υπολοιποι τιποτα....αυτην την εννοια δεν εχει η σειρα , η καταταξη χρεωστων πως την λενε τελος παντων;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Ναι η ουσια ειναι οτι αν ζητανε ολοι πχ 100 ο α 50 ο β 30 και ο γ 20 το ακινητο κανει πχ 60 και ο δημοσιο ζητα 30 μενουν 30 για το πρωτο και οι υπολοιποι τιποτα....αυτην την εννοια δεν εχει η σειρα , η καταταξη χρεωστων πως την λενε τελος παντων;
Πίνακα καταταξης το λενε

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.322
Πόντοι
22.266
Δημόσιο
Ασφαλιστικά ταμεία

Κ μετέπειτα οι υπόλοιποι

cuturu

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Like
728
Πόντοι
96
Πίνακα καταταξης το λενε
Χεστηκα πως την λενε η ουσια μετραει δεν δινω εξετασεις για ασκηση δικ.επαγγελματος....

Δημόσιο
Ασφαλιστικά ταμεία

Κ μετέπειτα οι υπόλοιποι
ολα αυτα ειναι δημοσιο

cuturu

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Like
728
Πόντοι
96
O αλλος ειναι φιλε
καλα παρε και εσυ ενα χαπακι ελεγε ο γιατρος στην ταινια με το σαλαμακι....αν νομιζεις οτι μπορει να πουλας τρελιτσα επειδη εισαι πισω απο ενα πληκτρολογιο σε πληρωφορω εισαι γελασμενος.... εγω εχω και ενα μεροκαματο να κανω αυριο.... δεν ομνυω στον Τερτσετη αλλα μου αρεσει η τυφλομυγα αναλογος το ποιος την παιζει....και ο νοων νοειτω....

• Like

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
καλα παρε και εσυ ενα χαπακι ελεγε ο γιατρος στην ταινια με το σαλαμακι....αν νομιζεις οτι μπορει να πουλας τρελιτσα επειδη εισαι πισω απο ενα πληκτρολογιο σε πληρωφορω εισαι γελασμενος.... εγω εχω και ενα μεροκαματο να κανω αυριο.... δεν ομνυω στον Τερτσετη αλλα μου αρεσει η τυφλομυγα αναλογος το ποιος την παιζει....και ο νοων νοειτω....
Oκ φιλε καληνυχτα

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.322
Πόντοι
22.266
Φίλε υπομονή κ εγώ την ίδια άποψη έχω από τη στιγμή που ειδικά στον Άρειο πάγο είναι όλοι χρωματισμένοι κ.εξαρτουνται απο τα κόμματα κ τι σύστημα ,φαντάσου τι αποφασεις θα βγάζουν...
Κ φυσικά οι τραπεζίτες τους κρατάν στο χέρι από τη στιγμή που όλα τα κόμματα χρωστάνε σε αυτούς ......

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.322
Πόντοι
22.266
Και τέλος ακόμα κ το σωματείο δικαστων και εισαγγελέων Ελλάδος έχει υπέρογκα δάνεια μη εξυπηρετούμενα στα τραπεζικά ιδρύματα της χώρας ( τραπεζίτες)
Πώς αυτοί θα βγάλουν αμερόληπτα αποφάσεις;;;;;;;;;;

cuturu

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Like
728
Πόντοι
96
Φίλε υπομονή κ εγώ την ίδια άποψη έχω από τη στιγμή που ειδικά στον Άρειο πάγο είναι όλοι χρωματισμένοι κ.εξαρτουνται απο τα κόμματα κ τι σύστημα ,φαντάσου τι αποφασεις θα βγάζουν...
Κ φυσικά οι τραπεζίτες τους κρατάν στο χέρι από τη στιγμή που όλα τα κόμματα χρωστάνε σε αυτούς ......
Εγω παει την παρατησα την υποθεση .... μου εμεινε μονο η ηθικη ικανοποιηση οτι εφαγε στο ποινικο 7 χρονια καθειρξη ...ε και; το ποινικο το υποστηριξα για να πιεστει να πληρωσει εστω εν μερη....
Στο αστικο πηρα δικηγορο απο την περιοχη, πηγα δικηγορο απο την Θεσσαλονικη, πηγα δικηγορο απο την Αθηνα....ολοι μαλακες; ολοι σκαρτοι; ηταν φανερο οτι κατι επαιζε ,οχι γιατι το λεω εγω γιατι με συμφερει...στο σκηνικο τηςαπορριψης των ασφαλιστικων ημουν μπροστα , και αλλοι δικηγοροι που ηταν παροντες για αλλες υποθεσεις στην αιθουσα την προγγιξαν ( γυναικα δικαστης)....αμα πω και αλλα θα φωτογραφισω περιοχη και δεν εχει νοημα πλεον....η αναφορα στον αρειο παγο καπου ταξιδευει στους διαδρομους απαντηση δεν πηρα, αλλα λεφτα ν το κυνηγησω; .... αρα λοιπον να μην θυμωνω , μεσα στα μουτρα μου να γινονται ολα αυτα; και που θυμωνω βγαζω τιποτα; και το θρεντ εδω ειναι για ενα αδικοχαμενο δολοφονηνενο παλικαρι που επειδη ηταν λιγο διαφορετικο το πεταξαν απο το καραβι εκουσια ακουσια και αλλες τετοιες πιπες... και ειναι προσβολη στην μνημη του ,εγω ετσι το νιωθω, να το μαγαριζω με τα δικα μου....η ζωη πανω απο ολους και ολα, τα αλλα επονται , τα λεφτα επισης ακομα και αν ματωνεις μια ζωη να τα μαζεψεις....χαιρετω....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Και τέλος ακόμα κ το σωματείο δικαστων και εισαγγελέων Ελλάδος έχει υπέρογκα δάνεια μη εξυπηρετούμενα στα τραπεζικά ιδρύματα της χώρας ( τραπεζίτες)
Πώς αυτοί θα βγάλουν αμερόληπτα αποφάσεις;;;;;;;;;;
Πού το διαβασες αυτο παλι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom