Τέλος πάντων. Πήγαινε σε έναν 3d δικηγόρο, δεν θα κάψω
Εθνικη ηθικη διαπεδαγωγηση....ειναι του τυπου σουΕπιτροπη Ηθικης και Δεοντολογιας?
Τέλος πάντων. Πήγαινε σε έναν 3d δικηγόρο, δεν θα κάψω
Εθνικη ηθικη διαπεδαγωγηση....ειναι του τυπου σουΕπιτροπη Ηθικης και Δεοντολογιας?
Πικακιου φακής που λέγαν κ οι αρχαίοιΔεν θυμαμαι τους νομικους ορους κυριολεκτικα ,τους περιγρφω περιφραστικα.... ενα ακινητο εχει βαρη αν υπαρχουν οφειλες .... πρωτη δευτερη τριτη προσημειωση, αν γινει πλιστηριασμος πλην δημοσιου το πληστιριασμα μοιραζεται στον α β γ διεκδικητη αν περισσευουν τα λεφτα... αυτο σου περιγραφω ...ηθελε να μπει εικονικ πργτος κι ν εγραψει προσημειωση γι εικονικα χρεη κι εγω εκανα ασφαλιστικα να το προλαβω....εκει πανω με αυτο το τερτιπι πηγαν να μου απορριψουν τυποις τα ασφαλιστικα ωστε να μην μπλοκαρω την διαδικασια ....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ΕΗΔ μου κανεις τωρα;
α οκ, πάσο.Για πλάκα μου απαντάει .....
δεν φάνηκε....Tα βλεπεις?
Εγω φταιω που ασχοληθηκαΕθνικη ηθικη διαπεδαγωγηση....ειναι του τυπου σου
Να ζητήσει αυταπαγγελτο μήπως;;Τέλος πάντων. Πήγαινε σε έναν 3d δικηγόρο, δεν θα κάψω εγκέφαλο βραδιάτικα.
Ε ναι όντως όταν απαντάς στην τρελλα του μετέπειτα τρελενεσαι κ εσύ ο ίδιοςΣτην μαλακία ταλεντο, τα εχει μπλεξει και εσυ μου φαινεται
Μη με βάζεις στο bromance σας.Να ζητήσει αυταπαγγελτο μήπως;;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εθνικη ηθικη διαπεδαγωγηση....ειναι του τυπου σου
Ναι η ουσια ειναι οτι αν ζητανε ολοι πχ 100 ο α 50 ο β 30 και ο γ 20 το ακινητο κανει πχ 60 και ο δημοσιο ζητα 30 μενουν 30 για το πρωτο και οι υπολοιποι τιποτα....αυτην την εννοια δεν εχει η σειρα , η καταταξη χρεωστων πως την λενε τελος παντων;Πικακιου φακής που λέγαν κ οι αρχαίοι
Υπάρχει ο επισπευδων ενός πληστειριασμου κ η σειρά προτεραιότητας που λαμβάνουν τα κοράκια από τον πλειοδότη
Πίνακα καταταξης το λενεΝαι η ουσια ειναι οτι αν ζητανε ολοι πχ 100 ο α 50 ο β 30 και ο γ 20 το ακινητο κανει πχ 60 και ο δημοσιο ζητα 30 μενουν 30 για το πρωτο και οι υπολοιποι τιποτα....αυτην την εννοια δεν εχει η σειρα , η καταταξη χρεωστων πως την λενε τελος παντων;
Μην το καψεις.... εχεις την ειρωνια για λιπαντικοΤέλος πάντων. Πήγαινε σε έναν 3d δικηγόρο, δεν θα κάψω εγκέφαλο βραδιάτικα.
ΔημόσιοΝαι η ουσια ειναι οτι αν ζητανε ολοι πχ 100 ο α 50 ο β 30 και ο γ 20 το ακινητο κανει πχ 60 και ο δημοσιο ζητα 30 μενουν 30 για το πρωτο και οι υπολοιποι τιποτα....αυτην την εννοια δεν εχει η σειρα , η καταταξη χρεωστων πως την λενε τελος παντων;
O αλλος ειναι φιλεΜην το καψεις.... εχεις την ειρωνια για λιπαντικο
Χεστηκα πως την λενε η ουσια μετραει δεν δινω εξετασεις για ασκηση δικ.επαγγελματος....Πίνακα καταταξης το λενε
ολα αυτα ειναι δημοσιοΔημόσιο
Ασφαλιστικά ταμεία
Κ μετέπειτα οι υπόλοιποι
ΛαθοςΔημόσιο
Ασφαλιστικά ταμεία
Κ μετέπειτα οι υπόλοιποι
Οκ πρώτα εσύ μετά ο Κυριάκος κ μετά οι άλλοι
καλα παρε και εσυ ενα χαπακι ελεγε ο γιατρος στην ταινια με το σαλαμακι....αν νομιζεις οτι μπορει να πουλας τρελιτσα επειδη εισαι πισω απο ενα πληκτρολογιο σε πληρωφορω εισαι γελασμενος.... εγω εχω και ενα μεροκαματο να κανω αυριο.... δεν ομνυω στον Τερτσετη αλλα μου αρεσει η τυφλομυγα αναλογος το ποιος την παιζει....και ο νοων νοειτω....O αλλος ειναι φιλε
Oκ φιλε καληνυχτακαλα παρε και εσυ ενα χαπακι ελεγε ο γιατρος στην ταινια με το σαλαμακι....αν νομιζεις οτι μπορει να πουλας τρελιτσα επειδη εισαι πισω απο ενα πληκτρολογιο σε πληρωφορω εισαι γελασμενος.... εγω εχω και ενα μεροκαματο να κανω αυριο.... δεν ομνυω στον Τερτσετη αλλα μου αρεσει η τυφλομυγα αναλογος το ποιος την παιζει....και ο νοων νοειτω....
Φίλε υπομονή κ εγώ την ίδια άποψη έχω από τη στιγμή που ειδικά στον Άρειο πάγο είναι όλοι χρωματισμένοι κ.εξαρτουνται απο τα κόμματα κ τι σύστημα ,φαντάσου τι αποφασεις θα βγάζουν...καλα παρε και εσυ ενα χαπακι ελεγε ο γιατρος στην ταινια με το σαλαμακι....αν νομιζεις οτι μπορει να πουλας τρελιτσα επειδη εισαι πισω απο ενα πληκτρολογιο σε πληρωφορω εισαι γελασμενος.... εγω εχω και ενα μεροκαματο να κανω αυριο.... δεν ομνυω στον Τερτσετη αλλα μου αρεσει η τυφλομυγα αναλογος το ποιος την παιζει....και ο νοων νοειτω....
Εγω παει την παρατησα την υποθεση .... μου εμεινε μονο η ηθικη ικανοποιηση οτι εφαγε στο ποινικο 7 χρονια καθειρξη ...ε και; το ποινικο το υποστηριξα για να πιεστει να πληρωσει εστω εν μερη....Φίλε υπομονή κ εγώ την ίδια άποψη έχω από τη στιγμή που ειδικά στον Άρειο πάγο είναι όλοι χρωματισμένοι κ.εξαρτουνται απο τα κόμματα κ τι σύστημα ,φαντάσου τι αποφασεις θα βγάζουν...
Κ φυσικά οι τραπεζίτες τους κρατάν στο χέρι από τη στιγμή που όλα τα κόμματα χρωστάνε σε αυτούς ......
Πού το διαβασες αυτο παλι?Και τέλος ακόμα κ το σωματείο δικαστων και εισαγγελέων Ελλάδος έχει υπέρογκα δάνεια μη εξυπηρετούμενα στα τραπεζικά ιδρύματα της χώρας ( τραπεζίτες)
Πώς αυτοί θα βγάλουν αμερόληπτα αποφάσεις;;;;;;;;;;