sperminator_tx
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2009
- Like
- 5
- Πόντοι
- 1
να ενημερωσω τα αξιοτιμα μελη πως εχω παρατηρησει ακριβως απεναντι απο το νοσοκομειο της βουλας,διπλα στα εβερεστ ενα μικρο ξενοδοχειο οπου μπαινοβγαινουν αλλοδαπα κυριως γκομενακια...μαλλον ειναι τουριστριες.ιδιαιτερα το καλοκαιρι γινεται χαμος!δεν ξερω αν γνωριζει κανεις σχετικα τι παιζεται με το εν λογω μερος και αν εχει κανει καποια φαση
επισης καπου ακουσα οτι κοντα στη πλατεια βαθης στο κεντρο υπαρχει ενα ξενοδοχειο οπου μπαινεις μεσα λεει,εχει ενα μπαρ οπου υπαρχουν διαφορες γκομενες,διαλεγεις,φορτωνεις και ανεβαινεις δωματιο
κατι ακομα που μου κανε εντυπωση ειναι για στουντιο που εχει ανοιξει στη θεσσαλονικη που σου δινει καρτελακι με τις επισκεψεις που κανεις και στις εξι εχεις την εβδομη τσαμπε
οποις γνωριζει για τα παραπανω ας ενημερωσει
επισης καπου ακουσα οτι κοντα στη πλατεια βαθης στο κεντρο υπαρχει ενα ξενοδοχειο οπου μπαινεις μεσα λεει,εχει ενα μπαρ οπου υπαρχουν διαφορες γκομενες,διαλεγεις,φορτωνεις και ανεβαινεις δωματιο
κατι ακομα που μου κανε εντυπωση ειναι για στουντιο που εχει ανοιξει στη θεσσαλονικη που σου δινει καρτελακι με τις επισκεψεις που κανεις και στις εξι εχεις την εβδομη τσαμπε
οποις γνωριζει για τα παραπανω ας ενημερωσει