Νέα

πληροφοριακα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sperminator_tx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8
  • Εμφανίσεις 805
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
5
Πόντοι
1
να ενημερωσω τα  αξιοτιμα μελη πως εχω παρατηρησει ακριβως απεναντι απο το νοσοκομειο της βουλας,διπλα στα εβερεστ ενα μικρο ξενοδοχειο οπου μπαινοβγαινουν αλλοδαπα κυριως γκομενακια...μαλλον ειναι τουριστριες.ιδιαιτερα το καλοκαιρι γινεται χαμος!δεν ξερω αν γνωριζει κανεις σχετικα τι παιζεται με το εν λογω μερος και αν εχει κανει καποια φαση
επισης καπου ακουσα οτι κοντα στη πλατεια βαθης στο κεντρο υπαρχει ενα ξενοδοχειο οπου μπαινεις μεσα λεει,εχει ενα μπαρ οπου υπαρχουν διαφορες γκομενες,διαλεγεις,φορτωνεις και ανεβαινεις δωματιο
κατι ακομα που μου κανε εντυπωση ειναι για στουντιο που εχει ανοιξει στη θεσσαλονικη που σου δινει καρτελακι με τις επισκεψεις που κανεις και στις εξι εχεις την εβδομη τσαμπε
οποις γνωριζει για τα παραπανω ας ενημερωσει

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.822
Πόντοι
5.435
για το μπαρ που λες είναι το ΑΜΝΕΖΙΑ αλλά δεν πρόλαβες, έκλεισε λόγω της κρίσης
Τώρα όσο αφορά το καρτελάκι, ναι είναι μια καλή ιδέα, αλλά εδώ δυστυχώς  :jerking:

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
να ενημερωσω τα  αξιοτιμα μελη πως εχω παρατηρησει ακριβως απεναντι απο το νοσοκομειο της βουλας,διπλα στα εβερεστ ενα μικρο ξενοδοχειο οπου μπαινοβγαινουν αλλοδαπα κυριως γκομενακια...μαλλον ειναι τουριστριες.ιδιαιτερα το καλοκαιρι γινεται χαμος!δεν ξερω αν γνωριζει κανεις σχετικα τι παιζεται με το εν λογω μερος και αν εχει κανει καποια φαση
επισης καπου ακουσα οτι κοντα στη πλατεια βαθης στο κεντρο υπαρχει ενα ξενοδοχειο οπου μπαινεις μεσα λεει,εχει ενα μπαρ οπου υπαρχουν διαφορες γκομενες,διαλεγεις,φορτωνεις και ανεβαινεις δωματιο
κατι ακομα που μου κανε εντυπωση ειναι για στουντιο που εχει ανοιξει στη θεσσαλονικη που σου δινει καρτελακι με τις επισκεψεις που κανεις και στις εξι εχεις την εβδομη τσαμπε
1.δεν ξερω
2 amnezia λεγεται
3.μαλακιες κατα τη γνωμη μου
4.αν κανεις πλακα η εισαι κλωνος γαμιεσαι(  :))

Επισκέπτης

Συνημμένα

• star-wars-clone-wars.jpg
    star-wars-clone-wars.jpg
    110,2 KB · Εμφανίσεις: 27

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
να ενημερωσω τα  αξιοτιμα μελη πως εχω παρατηρησει ακριβως απεναντι απο το νοσοκομειο της βουλας,διπλα στα εβερεστ ενα μικρο ξενοδοχειο οπου μπαινοβγαινουν αλλοδαπα κυριως γκομενακια...μαλλον ειναι τουριστριες.ιδιαιτερα το καλοκαιρι γινεται χαμος!δεν ξερω αν γνωριζει κανεις σχετικα τι παιζεται με το εν λογω μερος και αν εχει κανει καποια φαση

Αλλοδαπα γκομενακια που πανε για κολυμπι απενατι.
Που ειναι το παραξενο?

Ολος ο ντουνιας γνωριζε το ΑΜΝΕΖΙΑ.... εσυ τι εκανες αρχηγε μου? Που ησουν?

Για Σαλονικη δεν ξερω κατι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom