εκφραστικος
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
μαρια και μεγλεν ειναι οι καλητερες .η μαρια ποιο εξαλη η μεγλεν ποιο ομορφη .στο χορο σιγουρα ποιο καλη μαρια.νομιζω αξιζουν για μια εμπειρια
ΜΕΓΚΛΕΝ
Φιλε με το συμπαθιο αλλα να δοσω 10 ευρω το λεπτο για ενα πριβε 3 λεπτων για το μαροκινο πρεζονι των 38++ ετων..τραβαω και μια μαλακια αν ειμαι μονοςκαι δεν βρω CG η τα βαζω και φωτια..αστο τα εχουμε φαει στη μαπα...
Δεν ξερω φιλε μου ,εγω αναφερομαι για την μαρλεν (μαγλεν γαλιστη) η οποια ειναι αποτι λενε καλη στο πριβε αλλα εγω την αποφευγω γιατι δεν μαρεσει και εχω ακουσει και διαφορα για του λογου της...μηπως κανω λαθος στο ονομα ρε παιδια (μαγκλεν η μεγκλεν )νομιζω οτι ηταν ομορφη και οχι μπαζο.μου ειπε οτι ηταν απο ρουμανια.ξανθο και ισιο μαλλ ειχε
Φιλε με το συμπαθιο αλλα να δοσω 10 ευρω το λεπτο για ενα πριβε 3 λεπτων για το μαροκινο πρεζονι των 38++ ετων..τραβαω και μια μαλακια αν ειμαι μονοςκαι δεν βρω CG η τα βαζω και φωτια..αστο τα εχουμε φαει στη μαπα...
Ο.Κ την αποψη μου λεω κιεγω...Εσύ ρε φίλε το πας αλλού τώρα . Εγώ δε μιλησα για τιμές , και η κουτσή μαρια ξέρει οτι μας πηδάνε με τις τιμές που έχουν.
Για τις υπηρεσίες των κοριτσιών αναφέρθηκα. Απλα σου λέω οτι καλύτερο prive απο της Μαρλεν , δύσκολα να βρεις. Και τα έχουμε πει 1000 φορές , μερικοί γουστάρουν τέτοιου είδους "διασκέδαση". Οποιος θέλει πάει , όποιος δε θελει φωνάζει ενα CG οπως λες κι εσύ. Κι εγώ είμαι της δικής σου άποψης , απλά ενημέρωση κάνουμε επειδή είναι πολλά τα λεφτά και δεν έχουμε τα περιθωρια να κάνουμε πειραματα ...
Δεν νομιζω δεν εχω ακουσει καποιο τετοιο ονομαΓνωρίζει κανεις απο το ΠΛΑΤΙΝΟΥΜ αν δουλεύει κάποια κοπέλα ελληνίδα με το όνομα Δήμητρα ?
ΠΑΠΥΡΟΣ ΛΑΡΟΥΣ ΜΠΡΙΤΑΝΙΚΑ !!!!Εχει φυγει εδω και 8 μηνες και ειναι στην Λαρισα στο Τζοαννα
Εχει φυγει εδω και 8 μηνες και ειναι στην Λαρισα στο Τζοανα
καλησπέρα και καλη χρονιά
είσαι σίγουρος για αυτό?
τι λέει στη Λάρισα?
είχα ακούσει οτι δεν κάνουνε χορούς για το φόβο της αστυνομίας