Νέα

Platinum Θεσσαλονίκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ρες
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 882
  • Εμφανίσεις 172K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
μαρια και μεγλεν ειναι οι καλητερες .η μαρια ποιο εξαλη η μεγλεν ποιο ομορφη .στο χορο σιγουρα ποιο καλη μαρια.νομιζω αξιζουν για μια εμπειρια

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Ωχ...το μπαζο βρισκει θυματα..

Nearos20

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
131
Πόντοι
1
Βρες μου εσύ καλύτερη στο prive ...

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Φιλε με το συμπαθιο αλλα να δοσω 10 ευρω το λεπτο για ενα πριβε 3 λεπτων για το μαροκινο πρεζονι των 38++ ετων..τραβαω και μια μαλακια αν ειμαι μονοςκαι δεν βρω CG η τα βαζω και φωτια..αστο τα εχουμε φαει στη μαπα...

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2007
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
6
Φιλε με το συμπαθιο αλλα να δοσω 10 ευρω το λεπτο για ενα πριβε 3 λεπτων για το μαροκινο πρεζονι των 38++ ετων..τραβαω και μια μαλακια αν ειμαι μονοςκαι δεν βρω CG η τα βαζω και φωτια..αστο τα εχουμε φαει στη μαπα...

Συμφωνω μαζι σου

Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
μηπως κανω λαθος στο ονομα ρε παιδια (μαγκλεν η μεγκλεν )νομιζω οτι ηταν ομορφη και οχι μπαζο.μου ειπε οτι ηταν απο ρουμανια.ξανθο και ισιο μαλλ  ειχε

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
μηπως κανω λαθος στο ονομα ρε παιδια (μαγκλεν η μεγκλεν )νομιζω οτι ηταν ομορφη και οχι μπαζο.μου ειπε οτι ηταν απο ρουμανια.ξανθο και ισιο μαλλ   ειχε
Δεν ξερω φιλε μου ,εγω αναφερομαι για την μαρλεν (μαγλεν γαλιστη) η οποια ειναι αποτι λενε καλη στο πριβε αλλα εγω την αποφευγω γιατι δεν μαρεσει και εχω ακουσει και διαφορα για του λογου της...

DoctorG

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
4
Πόντοι
0
Μαγλεν,  :uglystupid: δεν μετράει και είναι και περίπτωση δύσκολη. Απορώ πως  δουλεύειακόμη εκεί.

galanomatis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
ρε παιδια με το συμπαθειο αλλα 20 ευρω η εισοδος και 30 ο χορος παει πολλα λεφτα.με 40 γαμαω οραια ρωσιδα σε μπουρδελο με 50 εχω μασαζ και μαλακια και με 120 εχο ενα πολυ ωραιο cg στο σπιτι μου και του αλλαζω τα φωτα.εγω προσωπικα θεωρω τα λεφτα παρα πολλα....

Nearos20

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
131
Πόντοι
1

Εσύ ρε φίλε το πας αλλού τώρα . Εγώ δε μιλησα για τιμές , και η κουτσή μαρια ξέρει οτι μας πηδάνε με τις τιμές που έχουν.
Για τις υπηρεσίες των κοριτσιών αναφέρθηκα. Απλα σου λέω οτι καλύτερο prive απο της Μαρλεν , δύσκολα να βρεις. Και τα έχουμε πει 1000 φορές , μερικοί γουστάρουν τέτοιου είδους "διασκέδαση". Οποιος θέλει πάει , όποιος δε θελει φωνάζει ενα CG οπως λες κι εσύ. Κι εγώ είμαι της δικής σου άποψης , απλά ενημέρωση κάνουμε επειδή είναι πολλά τα λεφτά και δεν έχουμε τα περιθωρια να κάνουμε πειραματα ...

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Εσύ ρε φίλε το πας αλλού τώρα . Εγώ δε μιλησα για τιμές , και η κουτσή μαρια ξέρει οτι μας πηδάνε με τις τιμές που έχουν.
Για τις υπηρεσίες των κοριτσιών αναφέρθηκα. Απλα σου λέω οτι καλύτερο prive απο της Μαρλεν , δύσκολα να βρεις. Και τα έχουμε πει 1000 φορές , μερικοί γουστάρουν τέτοιου είδους "διασκέδαση". Οποιος θέλει πάει , όποιος δε θελει φωνάζει ενα CG οπως λες κι εσύ. Κι εγώ είμαι της δικής σου άποψης , απλά ενημέρωση κάνουμε επειδή είναι πολλά τα λεφτά και δεν έχουμε τα περιθωρια να κάνουμε πειραματα ...
Ο.Κ την αποψη μου λεω κιεγω...

epixeirimatias

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Γνωρίζει κανεις απο το ΠΛΑΤΙΝΟΥΜ αν δουλεύει κάποια κοπέλα ελληνίδα με το όνομα Δήμητρα ?

epixeirimatias

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Γνωρίζει κανεις απο το ΠΛΑΤΙΝΟΥΜ αν δουλεύει κάποια κοπέλα ελληνίδα με το όνομα Δήμητρα ?

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2007
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
6
Εχει φυγει εδω και 8 μηνες και ειναι στην Λαρισα στο Τζοαννα

BORJA