You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Platinum Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ρες
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 882
- Εμφανίσεις 172K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
καλη χρονια σε ολους.ξαναρωταω,αυτο το τζοανα ειναι στο δρομο για τρικαλα?
Καλη χρονια σε ολους
Το τζοανα εχει κλεισει πριν 20 -30 ημερες ,στο δρομο για Τρικαλα νομιζω ειναι το μιλιον ντολαρ η το Παρανταις
καλησπέρα και καλη χρονιά
είσαι σίγουρος για αυτό?
τι λέει στη Λάρισα?
είχα ακούσει οτι δεν κάνουνε χορούς για το φόβο της αστυνομί
Στην Λαρισα οντως υπαρχει προβλημα με τους χορους,δεν αφηνει η αστυνομια
Ιζαμπελλα : εξαιρετικη παρουσια .
Α ρε RicFlair , πραγματικά φοβερή αυτή η Ιζαμπέλα .
Στο πριβέ σε τρελλαίνει , την είχα κεράσει 6-7 πίκολα και όσο ανέβαινε ο αριθμός , τόσο πιο πολύ καθόταν .
Στο πριβέ έκατσα κανά 10λεπτο μετά .
johngeorgie
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2009
- Like
- 10
- Πόντοι
- 6
Γεια σας παιδια! Ειμαι καινουργιος και θα ηθελα να πω και εγω μερικα πραγματα. Παλιοτερα στο πριβε του πλατινουμ επαιζε και κανενα φραπεδακι. Τωρα αφενος μεν εχει παει ο χορος στα 30 ευρω, αφετερου εχουν βαλει εναν τυπο σαν ταμια των πριβε που καθεται σε ενα τραπεζι στην εισοδο του πριβε χωρου που πληρωνεις και δινει στην κοπελα την καρτα. Ισως τον εβαλαν για να ελεγχει τις κοπελες. Βρε ουστ απο εδω. Το πριβε λεγεται πριβε γιατι ειναι προσωπικος χωρος, εσυ και η κοπελα. Απο μερικες κοπελες ακουσα και σαν δικαιολογια το οτι θα εκανα περισσοτρη ωρα χορο πριβε αλλα τους βλεπουν και θα πρεπει να σταματησουν. Παλια θυμαμαι εκανε τρομερο χορο μια Καρινα, μια αλλη Ισπανιδα με βυζαρες που εκανε και το λαιβσεξ σοου και μια Αννουλα Πολωνιδα(αληθεια ξερετε αν δουλευουν ακομα και που?). Ειχα παει τις προαλλες και ειχα παρει μια μελαχρινη κοπελα κοντουλα απο την Ρωσσια για χωρο και εμεινα ευχαριστημενος την κερασα και ποτο πικολο μετα. Ειχε και μερικες αλλες γκομενες αρκετα καλες. Δεν θυμαμαι το ονομα της καθολου ρε γαμωτο (νομιζω Βικτορια). Ηταν πολυ προσχαρη κοπελα παντως, ολο με το χαμογελο. Αλλα παρα πολυ ακριβο το μαγαζι ρε παιδια. Αν παρεις τρεις χορους με το ποτο σου βγαινει συνολο 110 ευρω. Δεν πας καλυτερα να παρεις ενα προγραμματακι με σαρα η' χριστιναρα? Η σαρα νομιζω στα 100-150 ευρω προσφερει δυο χυσιματα. Οταν ηταν 20 ευρω ο χορος κατι γινοταν. Και οταν πηγα καθημερινη ειχε και πολυ λιγους πελατες. Απο οτι μου ειπαν οι κοπελες ερχονται παρα πολλοι απο επαρχια. Αλλα πρεπει οπωσδηποτε να επανελουν οι παλιες καλες εποχες του φραπε στο πριβε. Και θυμαμαι παλιοτερα ο,τι ειχε και περισσοτερες κοπελες. Και επισης ρε γαμωτο ειναι πολλες φορες οι ιδιες και οι ιδιες. Πρεπει να ομολογησω ομως οτι κατα καιρους το πλατινουμ εχει φερει πολυ αισθησιακες κοπελες. Ευτυχως τωρα ποθ ανοιξαν κοντα εκει στουντιακια και μπορουμε να ξεγκαβλωνουμε. Στο αλλο το πλατινουμ τι παιζει? Μηπως εκει παρεχεται τωρα ο φραπες? Εχει καλες γκομενες? Διαβασα οτι ειναι κυριλε. Μηπως πρεπει να τα ρωτησω αυτα στο αλλο για το καινουργιο πλατινουμ?
καλησπερα σε ολους.ειμαι καινουριος εδω και θελω να κανω μια ερωτηση.
πριν μερικους μηνες ειχα βρεθει στην θεσσαλονικη και περασα υπεροχα στο
πλατινουμ με μια ψηλη ξανθια με κοντο μαλλι αγορε ονοματι αλεξανδρα απο την λευκορωσσια
(απ οτι μου ειπε δηλαδη..)επειδη σκοπευω να ανεβω συντομα παλι στην
συμπρωτευουσα θα ηθελα καποιος να μου πει αν η συγκεκριμενη κοπελα
δουλευει ακομα στο πλατινουμ...
ευχαριστω προκαταβολικα..
πριν μερικους μηνες ειχα βρεθει στην θεσσαλονικη και περασα υπεροχα στο
πλατινουμ με μια ψηλη ξανθια με κοντο μαλλι αγορε ονοματι αλεξανδρα απο την λευκορωσσια
(απ οτι μου ειπε δηλαδη..)επειδη σκοπευω να ανεβω συντομα παλι στην
συμπρωτευουσα θα ηθελα καποιος να μου πει αν η συγκεκριμενη κοπελα
δουλευει ακομα στο πλατινουμ...
ευχαριστω προκαταβολικα..
johngeorgie
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2009
- Like
- 10
- Πόντοι
- 6
Εχω κανενα διμηνο να επισκεφθω το πλατινουμ λογω αυξησης των τιμων. Απο οτι καταλαβα το συγκεκριμενο μαγαζι πρεπει να δουλευει (οπως και τα αλλα ομοια του) πολυ με μπατσελορ. Αλλα θυμαμαι οτι ειναι οι ιδιες και οι ιδιες κοπελες οσες φορες το επισκεφθηκα. Χρειαζεται μια ανανεωση πιστευω. Αλλα 30 ευρω ο χορος ειναι παρα πολλα (ξερω οτι εχει χιλιοειπωθει εδω μεσα). Αν ειχε κανενα φραπεδακι ισως το δικαιολογουσαν αλλα χωρισ φραπε. Εβαλαν και ενα βλακα να καθετε στον χωρο του πριβε. Ρωτησα μια κοπελα γιατι ηταν αυτος εδω. Μου ειπε και καλα για τις καρτες αλλα παω στοιχημα για να μην μπορουν οι κοπελες να κανουν εναμισι αντι για ενα χορο με τον πελατη. Παλιοτερα μου ειχε τυχει κοπελα μετα το κερασμα οταν πηγαμε πριβε νασ καθησει λιγο παραπανω στον χωρο. Τωρα πανε αυτα.
Αυτη η Αλεξανδρα που λεει ο φιλος ειναι σωματαρα και καλη στο πριβε αλλα λιγο πιεστικη στο κερασμα των ποτων. Πολυ καλο χορο ομως και σωματαρα η Αλεξανδρα. Την τελευταια φορα θυμαμαι ειχα παρει πριβε ενα μελαχρινο κοντοπουτανο τριανταρα ελληνιδα με πλαστικες βυζαρες και πολυ γκαβλιαρικο υφος. Δεν θυμαμαι ονομα. Εκανε και αυτη καλο πριβε αλλα πολυ πιεση να της κερασω ποτο. Ηταν ομως καλη παρεα.
Αυτη που ηταν πολυ καλη κοπελα στην δουλεια της ηταν η καρινα. Δουλευει αραγε σε κανενα μαγαζι? Μετα την καρινα τοποθετω μια αννα πολωνιδα που δουλευε ενα διαστημα. Πολυ θερμη στο πριβε με φωνουλες και πολυ αισθησιασμο. Αξια κοπελα που τιμουσε τα λεφτα της. Θυμαμαι και μια ισπανιδα που εκανε σεξ σοου, τρομερο. Και η μαρλεν καλη ηταν αλλα οι συναγωνιστες εδω μεσα κατι παρα πανω θα ξερουν για να λενε αυτες τισ πληροφοριες που ακουστηκαν για αυτην. Η Μαρια και αυτη τρομερη γκομενα αλλα λιγο πιεστικη και αυτη στα ποτα. Θυμαμαι και μια ρωσσιδα Ελενα με ωραια βυζακια και πολυ απαλο δερμα που παντα εκανε φραπε. Ωραιες εποχες!
Παλιοτερα ειχα κερασει ενα ποτακι σε μια Ελληνιδα Στεφανια ξανθια με τεραστιους πλαστικουσ βυζους, πολυ καλο τουμπανο. Μου ειχε δωσει τηλεφωνο για να βρεθουμε εξω απο το μαγαζι, ενω της ειχα κερασει ενα μονο ποτακι. Ειπε οτι παιρνει 200-300 ευρω τα οποια μου φανηκαν παρα πολλα και δεν την πηρα. Με τοσα λεφτα συναδελφοι στην Αθημα απολαμβανουν καλης ποιοτητας σιτιτουρ.
Το σερβισ ειναι γενικα καλο αφου το μαγαζι εχει πολλους σερβιτορους και το οτι πληρωνεισ για καθε φορα ξεχωριστα που παιρνεις ποτο ειναι καλο για να μην χανεις τον λογαριασμο. (κατι ασχετο, κοψτε ρε παιδια και καμια αποδειξη στηνεισοδο, τοσα χρονια επισκεφθμαστε το μαγαζι και παντα μας δινεται στηνεισοδο ενα χρησιμοποιημενο χαρτακι. Μου την σπαει που η εφορια κηνυγαει ελευθερους επαγγελματιες ενω δεν κανει τιποτα για αυτα τα μαγαζια που κανουν τζιρο χιλιαδες ευρω).
Ελπιζω το μαγαζι να επιστρεψει στα παλια (φραπεδιαρικα) στανταρντ του γιατι τωρα που η περιοχη στην βιλκα γεμισε στουντιακια ο ανταγωνισμος πιστευω θα ειναι μεγαλος. Γιατι να δωσω 20 ευρω εισοδο+60 ευρω για δυο πριβε=συνολο 80 ευρω ενω με εξηντα ευρω παιρνω προγραμματακι με χαλαρο χρονο και ισπανικο με την χριστινα την μουναρα στο στουντιο κοροβαγκου ή με 40 ευρω την εφη. Θα μου πει καποιοσ οτι στο στριπ δεν πας να γαμησεις αλλα καλο θα ηταν να υπηρχε ενα φραπεδακι αφου ειναι απαραιτητο στο ολο κλιμα αισθησιασμου ενος στριπ.
Σορρυ αν αυτες οι πληροφοριες αναφερονται σε παλιοτερεσ επισκεψεις μου αλλα ισως μερικες απο αυτες τισ κοπελες επιστρεψουν μιας και υπαρχει μια σχετικη ανακυκλωση στα μαγαζια της πολης οποτε και να χρησιμευσουν.
Αυτη η Αλεξανδρα που λεει ο φιλος ειναι σωματαρα και καλη στο πριβε αλλα λιγο πιεστικη στο κερασμα των ποτων. Πολυ καλο χορο ομως και σωματαρα η Αλεξανδρα. Την τελευταια φορα θυμαμαι ειχα παρει πριβε ενα μελαχρινο κοντοπουτανο τριανταρα ελληνιδα με πλαστικες βυζαρες και πολυ γκαβλιαρικο υφος. Δεν θυμαμαι ονομα. Εκανε και αυτη καλο πριβε αλλα πολυ πιεση να της κερασω ποτο. Ηταν ομως καλη παρεα.
Αυτη που ηταν πολυ καλη κοπελα στην δουλεια της ηταν η καρινα. Δουλευει αραγε σε κανενα μαγαζι? Μετα την καρινα τοποθετω μια αννα πολωνιδα που δουλευε ενα διαστημα. Πολυ θερμη στο πριβε με φωνουλες και πολυ αισθησιασμο. Αξια κοπελα που τιμουσε τα λεφτα της. Θυμαμαι και μια ισπανιδα που εκανε σεξ σοου, τρομερο. Και η μαρλεν καλη ηταν αλλα οι συναγωνιστες εδω μεσα κατι παρα πανω θα ξερουν για να λενε αυτες τισ πληροφοριες που ακουστηκαν για αυτην. Η Μαρια και αυτη τρομερη γκομενα αλλα λιγο πιεστικη και αυτη στα ποτα. Θυμαμαι και μια ρωσσιδα Ελενα με ωραια βυζακια και πολυ απαλο δερμα που παντα εκανε φραπε. Ωραιες εποχες!
Παλιοτερα ειχα κερασει ενα ποτακι σε μια Ελληνιδα Στεφανια ξανθια με τεραστιους πλαστικουσ βυζους, πολυ καλο τουμπανο. Μου ειχε δωσει τηλεφωνο για να βρεθουμε εξω απο το μαγαζι, ενω της ειχα κερασει ενα μονο ποτακι. Ειπε οτι παιρνει 200-300 ευρω τα οποια μου φανηκαν παρα πολλα και δεν την πηρα. Με τοσα λεφτα συναδελφοι στην Αθημα απολαμβανουν καλης ποιοτητας σιτιτουρ.
Το σερβισ ειναι γενικα καλο αφου το μαγαζι εχει πολλους σερβιτορους και το οτι πληρωνεισ για καθε φορα ξεχωριστα που παιρνεις ποτο ειναι καλο για να μην χανεις τον λογαριασμο. (κατι ασχετο, κοψτε ρε παιδια και καμια αποδειξη στηνεισοδο, τοσα χρονια επισκεφθμαστε το μαγαζι και παντα μας δινεται στηνεισοδο ενα χρησιμοποιημενο χαρτακι. Μου την σπαει που η εφορια κηνυγαει ελευθερους επαγγελματιες ενω δεν κανει τιποτα για αυτα τα μαγαζια που κανουν τζιρο χιλιαδες ευρω).
Ελπιζω το μαγαζι να επιστρεψει στα παλια (φραπεδιαρικα) στανταρντ του γιατι τωρα που η περιοχη στην βιλκα γεμισε στουντιακια ο ανταγωνισμος πιστευω θα ειναι μεγαλος. Γιατι να δωσω 20 ευρω εισοδο+60 ευρω για δυο πριβε=συνολο 80 ευρω ενω με εξηντα ευρω παιρνω προγραμματακι με χαλαρο χρονο και ισπανικο με την χριστινα την μουναρα στο στουντιο κοροβαγκου ή με 40 ευρω την εφη. Θα μου πει καποιοσ οτι στο στριπ δεν πας να γαμησεις αλλα καλο θα ηταν να υπηρχε ενα φραπεδακι αφου ειναι απαραιτητο στο ολο κλιμα αισθησιασμου ενος στριπ.
Σορρυ αν αυτες οι πληροφοριες αναφερονται σε παλιοτερεσ επισκεψεις μου αλλα ισως μερικες απο αυτες τισ κοπελες επιστρεψουν μιας και υπαρχει μια σχετικη ανακυκλωση στα μαγαζια της πολης οποτε και να χρησιμευσουν.
johngeorgie
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2009
- Like
- 10
- Πόντοι
- 6
Σκεφτομαι να επισκεφθω το πλατινουμ. Παιζει κανενα καλο μωρο? Πηγε κανενας συναγωνιστης προσφατα? Μια ενημερωση για το τι παιζει θα βοηθουσε πολυ.
nteminio21
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα λεβέντες θέλω να ρωτήσω ξέρει κανένας πόσο πάει να κλείσεις ένα bachelor? Ευχαριστώ.
Καλημέρα παιδιά.Παρακολουθώ το forum εδώ και καιρο και θα ήθελα την γνώμη σας για κατι.
Πήγα στο Platinum πριν 4 με 5 μηνες.
Πηγα σημερα και ερχεται η κοπελα που κερασα ποτο τοτε και εκανα και ενα prive και με θυμαται.
Θυμαται το ονομα μου που καθομασταν τι καναμε.
Την κερναω ενα ποτο και μου δινει το τηλεφωνο της.
Υπαρχει περιπτωση να φαμε εδω Ή θα φαμε τα μουτρα μας????????
Σας παρακαλω απαντηστε γιατι εχω φαει χοντρη φλασια
Πηγα σημερα και ερχεται η κοπελα που κερασα ποτο τοτε και εκανα και ενα prive και με θυμαται.
psix_fan
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 478
- Πόντοι
- 36
Ας απαντήσει ο δάσκαλος... Λοιπόν, παιδί μου, έχοντας πραγματοποιήσει πολλές ώρες πτήσης στα στριπτιζάδικα φρονώ ότι (το πρόσεξες το μορφωμένο; ) δεν υπάρχει ουδεμία στριπτιζού με αδύνατη μνήμη. Τουναντίον θα'λεγα! Όλες έχουν μνήμη ελέφαντα, τι ελέφαντα; ουρακοτάγκου πες καλύτερα. Μου έχουν πει όχι μόνο το όνομά μου, αλλά και τι φορούσα, πού καθόμουν με την παρέα μου και γενικώς τύφλα να'χει ο αστυνόμος Σα'ί'νης. Τώρα, όσον αφορά το τηλ. Το πιό συνηθισμένο είναι αυτό, να δίνουν το κινητό τους. Ναι ναι ναι αγαπητέ συναγωνιστή, μη σου φαίνεται περίεργο. Θα μου πεις, καλα δε φοβούνται μήπως τις ενοχλεί ο καθένας; Να ενοχληθούν όταν το ακούν. Όταν όμως είναι μονίμως στο αθόρυβο, δε πα να χτυπάει και όλη τη νύχτα; Αυτές σαματι τις νοιάζει; όλα αυτά τα λέω για να κρατήσεις και μια πισινή αγαπητέ φίλε. Μπορεί όντως αυτή η περίπτωση να είναι μια από τις εξαιρέσεις. Πολύ φοβάμαι όμως πως όχι. Η τύπισσα, μιας και έπεσες σε εποχή με αναδουλειές, μάλλον θέλει ό,τι και οι άλλες που δίνουν το τηλ τους. Τη δημιουργία καλού πελατολογίου. Τα σέβη μου.Καλημέρα παιδιά.Παρακολουθώ το forum εδώ και καιρο και θα ήθελα την γνώμη σας για κατι.
psix_fan
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 478
- Πόντοι
- 36
Αν δεν απαντήσει, ξαναπάρε και αν πάλι δεν απαντήσει στείλε μήνυμα και πες ποιος είσαι. Για να μη σου πει μετά ότι δεν απαντούσε επειδή δεν ήξερε ποιος είναι. Την κλασική ατάκα δηλαδή. Μετά κατά πάσα πιθανότητα δεν θα σου αρνηθεί ραντεβού αλλά θα σου το μεταθέσει για άλλη μέρα η οποία ως δια μαγείας ποτέ δεν θα έρθει. Θα μετατίθεται από μέρα σε μέρα, μη σου πω από ώρα σε ώρα. Κι εσύ για να την ξαναδεις θα ξαναπας στο μαγαζί. Τότε σημείωσε 1-0, υπέρ της. Δεν είναι κακό να πηγαίνουμε στα στριπτιζάδικα, καλό είναι και καλό στην ψυχική υγεία κάνει. Απλά να μην περιμένουμε ότι θα μας κάτσουν οι τύπισσες, είναι ουτοπία. Πες μου ποιος που πάει στριπτιζάδικο ΔΕΝ θέλει να γαμήσει πατώκορφα όλες τις χορεύτριες. Κανένας. Φαντάσου να καθόντουσαν σε όλους μας. Το πράμα θα είχε ξεφύγει πολύ... ;) Α, και προσοχή στα χρήματά σου όταν πας εκεί. Μην παίρνεις πολλά μαζί σου. Ενδεχομένως να θες να τα τρως όλα. Κάνε κοντρόλ.
Φιλε και εμενα μου ετυχε κατι παρομοιο δηλαδη μου εδωσε μονο της το τηλεφωνο αλλα δεν πηρα βοβηθηκα δεν ξερω τι αλλα ειπα καλυτερα μην μπλεξω εκει μεσα..Μετα απο 5 μηνες πηγα ξανα στο μαγαζι αλλα δεν με θυμοταν καθολου για το platinum μιλαμε εγω θα σου ελεγα μην μπεις καν στον κοπο να της παρεις τηλεφωνο δεν το αξιζουν
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 70
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις