You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Platinum Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ρες
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 882
- Εμφανίσεις 172K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Φιλε να μην σε παρω στο λαιμο μου σε αυτα τα μαγαζια το πολυ να εχω παει 10 φορες για χαβαλε ετσι δεν ειμαι ουτε ειδικος ουτε εμπειρος για να σου δωσω συμβουλες απλα ρε παιδι μου εγω δεν θελω να εχω παρε δωσε με αυτες καλο χαβαλε μεσα στο μαγαζι και αυτο ολο οκ..
psix_fan
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 478
- Πόντοι
- 36
Και να ξαναπάτε δεν τρέχει τίποτα. Καλά θα περάσετε και θα ξεχαρμανιάσετε κιόλας από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Προσοχή όμως, βάλτε όριο στα λεφτά σας. Αυτά τα μαγαζιά λειτουργούν όπως οι σειρήνες στην Οδύσσεια. Μαγεύουν... ;)
psix_fan
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 478
- Πόντοι
- 36
Είσαι φοιτητής και πας σε στριπτιζάδικα τη στιγμή που έχεις κοτζάμ φοιτήτριες να σπαρταράνε δίπλα σου; Α, θα σε μαλώσω! Έχεις να διαλέξεις ανάμεσα σε 200 γυναίκες το λιγότερο. Τα στριπτιζάδικα είναι το σφηνάκι ενώ το πανεπιστήμιο..ολόκληρο το μπαρ!!!!
Οντως φιλε καλα τα λες για της φοιτιτριες αλλα τα εν λογο κοριτσια(strip girls) εκτος απο τον φοβερο χαβαλε που μπορεις να της κανεις χωρις να παραξεγηθουν μπορουν να σου λυσουν και καποια προβληματα που θα εχεις με την σχεση σου εμενα προσωπικα μια κοπελιτσα μου ειπε καποια πραγματα και με βοηθησε αρκετα τυφλα να εχει η τενια μακρη
psix_fan
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 478
- Πόντοι
- 36
Ναι σ'αυτό που λες δεν έχεις άδικο, είναι πανέξυπνες οι άτιμες και μερικές φορές σου λενε κάτι πράγματα που σε κάνουν να ψάχνεις ποιο πανεπιστήμιο τελείωσαν. Αυτό της ζωής... ;)Οντως φιλε καλα τα λες για της φοιτιτριες αλλα τα εν λογο κοριτσια(strip girls) εκτος απο τον φοβερο χαβαλε που μπορεις να της κανεις χωρις να παραξεγηθουν μπορουν να σου λυσουν και καποια προβληματα που θα εχεις με την σχεση σου εμενα προσωπικα μια κοπελιτσα μου ειπε καποια πραγματα και με βοηθησε αρκετα τυφλα να εχει η τενια μακρη
psix_fan
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 478
- Πόντοι
- 36
Οι περισσότερες που γνώρισα πάντως έχουν περάσει πολύ καλά στη ζωή τους. Έλα μωρέ από αντίδραση γίνονται στριπτιζούδες και από δίψα για εύκολο χρήμα. Ένα συνηθισμένο μεροκάματο είναι από 150 μέχρι 500 ευρώ με τα κεράσματα. Το ίδιο είναι να γίνουν σερβιτόρες και να δουλεύουν 8ωρο για 35 ευρώ; ;)
λοιπον διαβασα με προσοχη τα οσα λετε εδω κ 2 ωρες.το μεροκαματο δεν ειναι τοσο παιδια....καπου στα 80 με 120 ευρω ειναι,να μην λεμε μεγαλα λογια.δεν συμφερει το μαγαζι μετα κ πιστεψτε με δεν μπορουν να παρουν περισσοτερα.δουλευε κολλητος μου στο μπα σε ενα τετοιο υδρημα κ τα ξερει απο μεσα.οσο για την κοπελα μη μασας,στα ισα θα της το πεις.θες να παμε για ποτο ναι η οχι?αν σε δει να εισαι σταθερος κ να μην εισαι κανενας μαλακουλης που θα παρακαλεσει η θα πριξει με τα τηλ θα σου κατσει κ θα σκεφτει οτι εισαι ενταξει οποτε κ χρηματα να σου φαει δεν θα τα καταφερει.αν σου πει περνα απο το μαγαζι ξεκαθαρισε της το στα ισια.δεν εχεις να χασεις κατι,το αντιθετο.εχω φαει μεσα απο μαγαζι κ μεσα απο το μαγαζι που ειπατε στα σφαγεια κ δεν κανω πλακα.απλα ειναι πολλα,θελει τυχη,καλο χειρισμο κ το κυριοτερο να την πετυχεις σε φαση που ψαχνεται η αλλη.επειδη εβγαινα κιολας για λιγο καιρο με μια κοπελα μου ειπε οτι οι περισσοτερες ψαχνουν γιατι ειναι καινουριες κ ειναι μονες στην πολη κ υπαρχουν κοπελες οι οποιες δεν γουσταρουν να κανουν παρεα με αλλες γιατι τις χαλανε......οποτε ψαχνουν λιγη παρεα.στο ξαναλεω,μη μασας χτυπα ευθεια κ με δυναμη........ελπιζω να μην κουρασα με τα οσα εγραψα κ δεν προσπαθω να το παιξω καποιος κ να πω οτι πηδηξα χορευτριες.....
Φιλη deker να σε ρωτησω κατι με αυτες της κοπελες δεν γινετε να μπλεξεις παραδειγμα την γνωριζεις μετα απο καιρο ερχετε σπιτι σου οχι να μεινει για τα γνωστα παιχνιδικια δεν θα εχεις προβλημα????Συγνωμη εαν αυτο που λεω ειναι χαζο αλλα οπως προυπα δεν εχω εμπειρια σε τετοιου ειδους μαγαζια και γυναικες που δουλευουν εκει
εννοεις να ερθει για πηδημα κ μετα σπιτι της πακετο?εγω οσες φορες βρεθηκα μαζι της πηγαμε στο σπιτι της.ααααααα,κατι ακομα,αν ειναι να πληρωνεις κ γι αυτο μην το κανεις καν.δεν ειναι βιζιτες οι κοπελες τουλαχιστον οχι ολες.Φιλη deker να σε ρωτησω κατι με αυτες της κοπελες δεν γινετε να μπλεξεις παραδειγμα την γνωριζεις μετα απο καιρο ερχετε σπιτι σου οχι να μεινει για τα γνωστα παιχνιδικια δεν θα εχεις προβλημα????Συγνωμη εαν αυτο που λεω ειναι χαζο αλλα οπως προυπα δεν εχω εμπειρια σε τετοιου ειδους μαγαζια και γυναικες που δουλευουν εκει
Πήγα χτες στο Πλατυμουν , είχε πολλά και ωραία κορίτσια παρεμπίπτοντος, και είδα κάτι που μου έκανε τρομερή εντύπωση. Πήγα για πριβέ με μια κοπέλα και εκεί μέσα στα πριβέ είχε άλλες δυο Κοπέλες που είχαν πάρει για χορό από ένα άντρα χορευτή η καθεμία. Και το Τραγελαφικό; μετά από δύο λεπτά ήρθε και μια φίλη τους και τους έπαιρνε μάτι. Που φτάσαμε . Στα πριβε να είναι πιο πολλές κοπέλες από άντρες!!!! Και ήταν και σχετικά μικρής ηλικίας. Εντω μεταξύ ο ένας χορευτής ήταν τελείως γυμνός , και η πελάτισσα του μια ξανθούλα , σε μια φάση πήρε την Ματσαράγκα του στο στόμα της !!! Τρελή φάση ! Ποτέ δεν περίμενα να φτάσει η στιγμή που θα έβλεπα τέτοιο πράγμα σε στριπτιτζάδικο . Μας αλλώσανε οι χολέρες και τα τελευταία κάστρα. Α, και σε μια φάση όταν είχα φύγει από το Πριβε βλέπω δύο γκόμενες να πηγαίνουν με έναν χορευτή μέσα για χορό . Καλά οι κουφάλες συνεταιρικούς χορούς κάνουν . Ακόμα και εδώ είναι πιο ευνοημένες!!! Δηλαδή έλεος πια! Και κάτι ακόμα , ξέρει κανείς τι παίζει με την Μισέλ , που είναι τρομερό κορμί αλλά μου φαίνεται σαν λίγο τσογλανάκι
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 70
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις