Νέα

Platinum Θεσσαλονίκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ρες
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 882
  • Εμφανίσεις 172K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

joyjoy

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Όσο υπάρχουν θύματα που θα τα σκάσουν γερά , για τρία λεπτά επαφής , και επί τακτικής βάσης ,ε λογικό είναι να το ρίξουν στο ξεζούμισμα . Οι άνθρωποι δεν τα παίρνουν με το ζόρι , εμείς τα δίνουμε περιχαρής . Τι να κάνεις σε μια πόλη γεμάτη με άντρες μπαϊλντισμένους από την αγαμία και από τα άπειρα μπάζα που κυκλοφορούν, δεν έχεις άλλη λύση για να έρθεις τόσο κοντά με ένα τόσο όμορφο και ποθητό θηλυκό όπως είναι αυτά τα μωράκια που παίζουν κατά κύριο λόγω  στο Πλάτινουμ . Γιατί ψέματα είναι? Μια γκόμενα, έτσι όπως εμείς οι ανώριμοι και γελοίοι  Ελληναράδες καταφέρνουμε να τις ανεβάσουμε , χάνουν κάθε επαφή με την πραγματικότητα αποκτούν τελείως εξωπραγματικές επιθυμίες , και για να πηδηχτούν με κάποιον για την φάση  , πρέπει να είναι αυτός τελείως γκόμενος στο όριο του μοντέλος. Βέβαια και αυτές με την μαλακία τους τις τρώει και αυτές οι αγαμία, μέχρι που κανένα βράδυ τους βαράει καμία μπιέλα και πηδιούνται με κανένα μπάρμαν η σερβιτόρο σε κανένα μπαράκι. Και από την άλλη έχουμε τις ατελείωτες ορδές από τα φαλαινοειδή θεόμπαζα , που στην Ελλάδα λες και έχει πέσει επιδημία από αυτές. Και δεν μιλάω για τίποτα 40αρες 50αρες αλλά για κοριτσάκια 19-20 χρονών. ? Αλλά αλήθεια κανονικά πια είναι η πιθανότητα σου να αγγίξεις ένα θεϊκό βυζάκι και να χαϊδέψεις ένα κωλαράκι που να μην χάνεται το χέρι σου μέσα σε αυτό, χωρίς να πληρώσεις?
Αλλά υπάρχουν και μερικοί που είναι ακόμα πιο απαράδεκτη και κατεβάζουν τα στάνταρ στα μαγαζιά αυτά. Τι εννοώ: Όταν είχα πάει πρόσφατα στο Καλιγούλα (όπως έγραψα και στο review μου) εκεί είχε ένα πανέμορφο μωρό την Καρίν. Αυτή όμως ούτε να την ακουμπήσεις δεν μπορούσες , ούτε καν έκανε χορούς. Χώρια που μιλούσε πολύ σοβαρά (μην τρελαθούμε που θα κάνουμε και σοβαρές συζητήσεις με στιπτητζούδες , μέσα στο μαγαζί εννοώ γιατί έξω είναι άλλου παπά ευαγγέλιο )και δεν καθόταν και πολύ. Εγώ ξεγελάστηκα και την κέρασα ένα ποτάκι γιατί ήθελα να την "βολιδοσκοπήσω" , αλλά δεύτερο δεν είχε. Στο καπάκι κάθετε σε ένα τραπεζάκι απέναντι σε έναν τύπο , όπου την κέρασε 5 ποτά και δεν προσπάθησε ούτε να δει τι μέγεθος βυζί κουβαλάει. Φυσικά αυτή είπε τις παπαριές της τσάκα τσάκα και έφυγε , και εννοείτε μετά ούτε σημασία δεν του έδωσε. Και η πλάκα ήταν ακόμα ένας την πήρε για τρία ποτά και ούτε τον ώμο δεν της έπιασε . Χαλαρώστε ρε παιδιά τι πράγματα είναι αυτά , δηλαδή δεν φτάνει που τις στάζουμε ένα καζάνι λεφτά για μαλακίες , θα καθιερώσουμε να είμαστε και σαν τους λόρδους μαζί τους με το σεις και με το σας . Άντε ρε μην αφήνετε τα αρπακτικά σε χλωρό κλαρί, το χέρι να πέφτει σύννεφο . Λιγούρια εμείς για μωρά , λιγούρια και αυτές για λεφτά ! Να φερθούμε σαν καλοί καταναλωτές και να διεκδικούμε ότι καλύτερο μπορούμε για τα λεφτά μας , μην μας ΠΙΑΝΟΥΝ και κότσο .Ευτυχώς υπάρχουν και τέτοιες ιστοσελίδες που σε βοηθάνε , σε ένα τόσο σημαντικό τομέα της διασκέδασης μας , τον σεξουαλικό,χωρίς κόμπλεξ και χαζούς καθωσπρεπισμούς . Και επαναλαμβάνω ... ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΝΕΤΕ ΘΑΡΡΟΣ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ . Πω πω λογοδιάρροια με έπιασε !!!   

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
καλα τα λες ..θα πας μπροστα..

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Όχι δε σ'επιασε λογοδιάρροια φίλε joyjoy, καλά τα λες εν μέρει, απλά πιστεύω ακράδαντα ότι στην ελλάδα έχουμε πολύ όμορφες γυναίκες και γιατί όχι και ωραίους άντρες, ας παινέψουμε και λίγο το σπίτι μας σ'αυτό το site. Οι ρωσίδες μπορεί να είναι εμφανισιακά πιό ωραίες αλλά πίστεψέ με, επειδή έχω μια σχετική πείρα σ'αυτές, είναι αρκετά ψυχρές στο κρεβάτι και κωλοχαρακτήρες εκτός. Δεν είναι άτομα εμπιστοσύνης σε καμία περίπτωση. Σήμερα μπορεί να σε λατρεύουν, να σου λένε τα καλύτερα και να λες..μα ποιος είμαι ο μπαγάσας και την άλλη μέρα να μη σε ξέρουν. Σοβαρά σου το λέω, το κάνουν αυτό, δεν το έχω πάθει μόνο εγώ αλλά και άλλοι συναγωνιστές. Γι'αυτό, για να επανέλθω στο θέμα στριπτιζάδικο και δη πλάτινουμ, ρε παιδιά..δεν είναι αμαν κι αμαν τόσο φοβερές αυτές οι γκόμενες εκεί πέρα. Στο δρόμο βλέπεις πολύ καλύτερες, πάρα πολύ καλύτερες. Τώρα πόσο μπορούμε να γαμήσουμε χωρίς να πληρώσουμε; Πολύ, φίλε μου, πολύ! Αρκεί να το πιστεύουμε. Έχω μια σχετική εμπειρία στη ζωή μου. Έχεις δει ποτέ παπούδες με μικρούλες; Εγώ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ φορές. Όχι, ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ φορές ήθελα να πω. Θα μου πεις, έχουν πακέτο. Ε, όχι και όλοι. Όλα είναι θέμα αυτοπεποίθησης. Αφού μπορούν αυτοί μια, εμείς μπορούμε δέκα. Κάτι ξέρω για να σου λέω.   ;)

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Επειδή κάποιοι αναφέρθηκαν στη Μαρλέν, που αν κατάλαβα καλά τώρα έχει φύγει, θα θελα να ρωτήσω κάτι για μια φίλη της που δούλευε παλιά εκεί...
Αν μπορεί κανείς να με βοηθήσει...

Πριν καμιά 4 χρόνια περίπου, είχα γνωρίσει στο άσχετο μια απίστευτη γκόμενα, σε στυλ Pamela Anderson αλλά πιο όμορφη, τη λέγανε Έμμα από Γαλλία και την είχα περάσει για τουρίστρια, και μου 'πε ότι δούλευε εκεί!
Αλλάξαμε τηλέφωνα, αλλά συνήθως η συνεννόηση που κάναμε ήταν άλλα ντάλλων, ήταν και τ'αγγλικά της λίγο μέτρια, τα γαλλικά μου επίσης...
Τέλοσπάντων, βρεθήκαμε 2 φορές για καφέ, αλλά με την παρέα της. Μου 'πε να πάω στο μαγαζί να τη δω, αλλά δεν ήθελα να με βλέπει για πελάτη..

Είχαμε κανονίσει να βρέθουμε κι ένα βράδυ στο ρεπό της, αλλά μ' έστησε κι όταν την πήρα τηλ δε θυμόταν τίποτα και μου λεγε κάτι ακαταλαβίστικα. Γενικά, ενώ την πρώτη φορά που τη γνώρισα ήταν πολύ ανοιχτή κι άνετη στο τηλ συνήθως ήταν κάπως περίεργη...

Αν και τη δεύτερη φορά που βγήκαμε για καφέ, μάλλον κατάλαβα το γιατί...
Ήταν εκεί με τη φίλη της τη Μαρλέν και φωνάζανε, είχε έρθει με τις φόρμες, αμακιγιάριστη και ταλαιπωρημένη, και γενικά δεν είχε καμιά σχέση με τη θεογκόμενα που 'χα γνωρίσει.
Μαλώνανε γιατί μια συγκατοικός τους, μάλλον τους πήρε όλα τα λεφτά, και πως θα στελνε λεφτά τώρα για το γιο της, που τον μεγαλώνει η μάνα της στη Γαλλία...

Και παρατήρησα και κάτι ακόμα, πιο τραγικό, όλη την ώρα που μιλούσε (στα Γαλλικά κυρίως εγώ δεν καταλάβαινα και πολλά) τα χέρια της έτρεμαν έντονα, και δυστυχώς, μάλλον όχι απ' τα νεύρα της...

Μέσα σε μισή ώρα κατάλαβα, ότι οι αισθηματικές γνωριμίες θα'ταν το τελευταίο πράγμα που θα την απασχολούσε, κι ότι πίσω απ' τη γκλαμουριά και τον μύθο μιας χορεύτριας, πολύ συχνά κρύβεται μια θλιβερή ιστορία...

Μετά από κανα 2 βδομάδες έφυγε απ'την Ελλάδα...

Αν κανείς τη θυμάται, γιατί ήταν πολύ εντυπωσιακή, και την έχει ξαναδεί, θα θελα να μάθω νέα της ...

Έμμα Γαλλίδα ξαναλέω, γύρω στα 25 καστανόξανθη  1,70 με πλούσιο μπούστο!

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2007
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
6
Φιλε sxoinobaths η Εμμα αυτην την στιγμη βρισκετε στην Ibiza ,σε 2-3 εβδομαδες θα ερθει,ενα σου λεω μονο μακρια απο αυτην την κοπελα ,οσο ποιο μακρια τοσο καλυτερα.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Επειδή κάποιοι αναφέρθηκαν στη Μαρλέν, που αν κατάλαβα καλά τώρα έχει φύγει, θα θελα να ρωτήσω κάτι για μια φίλη της που δούλευε παλιά εκεί...
Αν μπορεί κανείς να με βοηθήσει...

Πριν καμιά 4 χρόνια περίπου, είχα γνωρίσει στο άσχετο μια απίστευτη γκόμενα, σε στυλ Pamela Anderson αλλά πιο όμορφη, τη λέγανε Έμμα από Γαλλία και την είχα περάσει για τουρίστρια, και μου 'πε ότι δούλευε εκεί!
Αλλάξαμε τηλέφωνα, αλλά συνήθως η συνεννόηση που κάναμε ήταν άλλα ντάλλων, ήταν και τ'αγγλικά της λίγο μέτρια, τα γαλλικά μου επίσης...
Τέλοσπάντων, βρεθήκαμε 2 φορές για καφέ, αλλά με την παρέα της. Μου 'πε να πάω στο μαγαζί να τη δω, αλλά δεν ήθελα να με βλέπει για πελάτη..

Είχαμε κανονίσει να βρέθουμε κι ένα βράδυ στο ρεπό της, αλλά μ' έστησε κι όταν την πήρα τηλ δε θυμόταν τίποτα και μου λεγε κάτι ακαταλαβίστικα. Γενικά, ενώ την πρώτη φορά που τη γνώρισα ήταν πολύ ανοιχτή κι άνετη στο τηλ συνήθως ήταν κάπως περίεργη...

Αν και τη δεύτερη φορά που βγήκαμε για καφέ, μάλλον κατάλαβα το γιατί...
Ήταν εκεί με τη φίλη της τη Μαρλέν και φωνάζανε, είχε έρθει με τις φόρμες, αμακιγιάριστη και ταλαιπωρημένη, και γενικά δεν είχε καμιά σχέση με τη θεογκόμενα που 'χα γνωρίσει.
Μαλώνανε γιατί μια συγκατοικός τους, μάλλον τους πήρε όλα τα λεφτά, και πως θα στελνε λεφτά τώρα για το γιο της, που τον μεγαλώνει η μάνα της στη Γαλλία...

Και παρατήρησα και κάτι ακόμα, πιο τραγικό, όλη την ώρα που μιλούσε (στα Γαλλικά κυρίως εγώ δεν καταλάβαινα και πολλά) τα χέρια της έτρεμαν έντονα, και δυστυχώς, μάλλον όχι απ' τα νεύρα της...

Μέσα σε μισή ώρα κατάλαβα, ότι οι αισθηματικές γνωριμίες θα'ταν το τελευταίο πράγμα που θα την απασχολούσε, κι ότι πίσω απ' τη γκλαμουριά και τον μύθο μιας χορεύτριας, πολύ συχνά κρύβεται μια θλιβερή ιστορία...

Μετά από κανα 2 βδομάδες έφυγε απ'την Ελλάδα...

Αν κανείς τη θυμάται, γιατί ήταν πολύ εντυπωσιακή, και την έχει ξαναδεί, θα θελα να μάθω νέα της ...

Έμμα Γαλλίδα ξαναλέω, γύρω στα 25 καστανόξανθη  1,70 με πλούσιο μπούστο!
Εχω ξαναγραψει και παλιοτερα για τη Μαρλεν και την παρεα της 'Εμμα..μακρια οσο γινεται,ο θεος ξερει τι κουβαλαει αυτη η Μαρλεν μεσα της,αλλα και η αλλη η Εμμα που τουλαχιστο δεν ειναι και μπαζο σαν τη μαρλεν εχει προφανως περασει "στην αλλη οχθη του ποταμου" για αυτο και το τρεμουλο
με δυο λογια για μενα κρινονται ακαταληλες για στενες επαφες τωρα σε περιπτωση καψουρας και εναντι σεβαστου ποσου μπορει και να βγει...
φιλικα

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Ευχαριστώ πολύ!

Δεν περίμενα να μ' απαντήσει κανείς, είχα πάντα την απορία τί απέγινε;

Τουλάχιστον, είναι καλά, και δίνει ακόμα σημεία ζωής!

Όπως καταλαβαίνετε είχα φάει χοντρό κόλλημα με τη συγκεκριμένη,
αλλά πέρα απ'αυτό μ' είχε κερδίσει με τη συμπεριφορά της στην αρχή,
πολύ άνετη, πολύ ευγενική, την είχα κατασυμπαθήσει, ήταν άνθρωπος που άνετα θα έκανα παρέα μαζί του, και πιστεύω ότι δε μ'έβλεπε σαν πορτοφόλι γιατί ήταν προφανές ότι δεν είχα πολλά...

Τη Μαρλέν, την είχα ξαναδεί μερικές φορές, τυχαία στο Ναυαρίνο συνήθως, γιατί έμενε εκεί κοντά, και μιλούσαμε στην αρχή, μου λεγε ότι η Έμμα είναι τρελή, και να μην ασχολούμαι, κι ότι δεν ήξερε αν ξανάρθει, αλλά σιγά-σιγά άρχισε να μ'αποφεύγει...
Μάλλον δε μ'είχε συμπαθήσει ιδιαίτερα, ούτε εγώ εκείνη...

Τέλοσπάντων, εγώ δεν έχω πάει πολλές φορές στο Platinum, 6-7 φορές μόνο, και κυρίως στο παλιό, πολύ παλιά!

Οπότε δεν την έχω ξαναδεί την Έμμα από τότε! Έχει ξανάρθει στο Platinum;
Τώρα εκεί θα ξανάρθει, ή θα είναι κάπου αλλού;

Επειδή μου λετε να μείνω μακριά, για το πρόβλημά της με τα ναρκωτικά αναφέρεστε, ή υπάρχει και κάτι άλλο;

Έχει κανείς άλλος ανάλογες εμπειρίες μαζί της, έχει κάνει σχέση ή έχει πάει μαζί της, και ποιά είναι η γνώμη σας για το χαρακτήρα της;

Ευχαριστώ πολύ και πάλι!

johngeorgie

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
6
Θα ηθελα να ξαναεπισκεφθω το συγκεκριμενο μαγαζι. Μηπως πηγε κανενας συναγωνιστης προσφατα? Παλιοτερα ορισμενοι εκαναν συντομες λιστες με ονοματα και περιγραφες απο κοπελες η' περιγραφες για το πως περασαν με συγκεκριμενες κοπελες. Αυτο βοηθουσε πολυ γιατι αν πας με προοπτικη να κερασεις ενα ποτο η΄ να παρεις ενα πριβε τοτε πρεπει να ξερεις αν η κοπελα που θα παρεις ειναι καλη. Αν καποιος συναγωνιστης που πηγε θα μπορουσε να κανει μια τετοια λιστα η' να συστησει καποιες κοπελες θα βοηθουσε πολλους απο εδω μεσα. Θα ηθελα επισης να ρωτησω αν ξερει κανεις αν δουλευει ακομα στο πλατινουμ μια αννα πολωνιδα με μετρια φυσικα βυζακια, ξανθια, με γαλαζια ματια και ωραιο σωματακι και προσωπακι. Ηταν πολυ καλη στο πριβε και στο ποτο. Καθοταν παραπανω ωρα απο τις αλλες. Ηταν φιλη νομιζω με μια αλλη πολωνιδα που την λεγανε ιζαμπελα και δουλευε την τελευταια φορα που πηγα. Τρομερη αυτη η αννα στο πριβε! Οποιαδηποτε πληροφορια θα εκτιμηθει. Ευχαριστω. 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2007
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
6
Θα ηθελα να ξαναεπισκεφθω το συγκεκριμενο μαγαζι. Μηπως πηγε κανενας συναγωνιστης προσφατα? Παλιοτερα ορισμενοι εκαναν συντομες λιστες με ονοματα και περιγραφες απο κοπελες η' περιγραφες για το πως περασαν με συγκεκριμενες κοπελες. Αυτο βοηθουσε πολυ γιατι αν πας με προοπτικη να κερασεις ενα ποτο η΄ να παρεις ενα πριβε τοτε πρεπει να ξερεις αν η κοπελα που θα παρεις ειναι καλη. Αν καποιος συναγωνιστης που πηγε θα μπορουσε να κανει μια τετοια λιστα η' να συστησει καποιες κοπελες θα βοηθουσε πολλους απο εδω μεσα. Θα ηθελα επισης να ρωτησω αν ξερει κανεις αν δουλευει ακομα στο πλατινουμ μια αννα πολωνιδα με μετρια φυσικα βυζακια, ξανθια, με γαλαζια ματια και ωραιο σωματακι και προσωπακι. Ηταν πολυ καλη στο πριβε και στο ποτο. Καθοταν παραπανω ωρα απο τις αλλες. Ηταν φιλη νομιζω με μια αλλη πολωνιδα που την λεγανε ιζαμπελα και δουλευε την τελευταια φορα που πηγα. Τρομερη αυτη η αννα στο πριβε! Οποιαδηποτε πληροφορια θα εκτιμηθει. Ευχαριστω. 
Η Αννα φιλε μου δουλευε πριν 1 μηνα περιπου στο Gοld ,3-4 φορες που πηγα τελευταια δεν ηταν εκει

BORJA

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1

Άντε ρε ... Έφυγε και η Ιζαμπέλα ??? Όχι ρε γαμώτο , έχω χάσει επεισόδια . Κρίμα  :-

johngeorgie

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
6
Ευχαριστω πολυ Προεδρε για την πληροφορια. Η Αννα δεν ειναι κανενα μοντελο. Αλλα ειναι πολυ γλυκουλα κοπελα μου βγαζει κατι το πολυ GFE. Και στο πριβε ηταν παρα πολυ καλη. Γινοταν μουσκεμα στο ιδρωτα! Ισως για καποιους ειναι αηδιαστικο αλλα ειναι και πολυ σεξυ ομως.Αννουλα!

johngeorgie

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
6
Ειχα παει τις προαλλες πλατινουμ για ενα ποτακι. Ηταν καθημερινη και δεν ειχε πολλες κοπελες. Το μαγαζι φαινοταν σχετικα αδειο με την αναλογια απο κοπελες που ειχε. Τις πιο πολλες κοπελες της ειχα ξαναδει. Το μαγαζι σιγουρα χρειαζεται ανανεωση. Τιμες το ιδιο τσουχτερες με προηγουμενες επισκεψεις. Ηρθαν διαφορες κοπελες αλλα δεν θυμαμαι καθολου ονοματα. Κερασα ενα ποτακι σε μια ξανθουλα (ονομα δεν θυμαμαι, σορυ) με γυμνασμενο σωμα. Μετα πηγαμε για πριβε. Ειχα χρηματα να κανω δυο τρια πριβε αλλα ξενερωσα με τον τρομπα που καθεται στο τραπεζακι διπλα στον χωρο του πριβε, μην τυχον δωσεις φιλοδωρημα στην κοπελα. Ξενερωσα και σταματησα στον ενα χωρο. Η κοπελα δεν ηξερε καλα ελληνικα οποτε δεν την ξανακερασα. Ηθελα να περιμενω να δω αυτο που μαζευονται ολες οι γκομενες επι σκηνης και χορευουν για να τις δει ο κοσμος. Την ημερα που πηγα δεν ειχε σεξ σοου. Αληθεια συνεχιζονται τα σεξ σοου εκει? Η κοπελα που κερασα ποτο μου ειπε οτι η κοπελα που εκανε το σεξ σοου εφυγε απο το μαγαζι γιατι κολλησε αφροδισιο νοσημα (STD)!!!! Ετσι μου ειπε η τυπισα, τωρα ποια εννοουσε και αν ειναι αληθεια αυτο δεν το ξερω. Γενικο συμπερασμα ειναι οτι χρειαζεται τονωση του συγκεκριμενου μαγαζιου. Κανονικα επρεπε ρε παιδια να γινεται μουνοθυελλα με Βουλγαρες-Ρουμανες στο συγκεκριμενο μαγαζι. Θελει ανανεωση παντως. 

johngeorgie

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
6
Ξαναπερασα απο πλατινουν παλι τις προαλλες. Μια απο τα ιδια οπως στο προηγουμενο μου ποστ.

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Ρε παιδιά τί γίνεται..; Απ'ότι βλέπω δε πατάει κανείς στα μαγαζιά της πόλης...
Εχουμε κανα νέο από την Έμμα που 'χα ρωτήσει προηγουμένως μήπως..;

johngeorgie

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
6
Παιδια πηγες κανεις προσφατα για να ενημερωσει?

boca21

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Παιδες σημερα ειναι ανοιχτο το Platinum?

johngeorgie

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
6
απο οτι ξερω πρεπει να ειναι ανοιχτο καθε μερα.

johngeorgie

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
6
Τελευταια φορα που πηγα πλατινουμ πληρωσα μονο για το ποτο μου. Βλεπω λιγο το σοου, γκαβλωνω και μετα παω μπουρδελο κατευθειαν. Με τετοιες δυσθεωρατες τιμες αρνουμαι να ξοδεψω τα λεφτα μου σε χορους-κερασματα. Μα δεν ειναι μονο το μαγαζι που εχει βαλει τρελες τιμες αλλα και οι γκομενες δεν σεβονται τα λεφτα που ξοδευεις. Κερνας σαμπανια και η γκομενα καθεται το πολυ ενα εικοσαλεπτο. Καθηστε καλα ρε μαλακισμενα. Ξερετε τι ειναι 250-300 ευρω! Αλλος παιρναει μισο μηνα με αυτα τα χρηματα ρε κουραδες. Θα μου πεις εσυ φταις και τα δινεις δεν σου τα παιρνουν μονοι τους. Ναι αλλα και λιγο σεβασμος στον πελατη. Στη Αθηνα με τα ιδια λεφτα η γκομενα καθεται μαζι σου κανενα σαρανταπενταλεπτο. Την αλλη φορα που ειχα παρει σαμπανια λεω στην γκομενα κατσε με το προσωπο σου προς εμενα και με ανοιχτα τα ποδια σου πανω μου και ακουστε τι μου λεει το μαλακισμενο: δεν γινεται γιατι θα χρεωθει σαν πριβε χορος! Βρε ουστ! Αλλα τερμα οι σπαταλες στα κωλομαγαζα τους και στις αγενεστατες στριπτιζουδες της Θεσσαλονικης. Οπως ειπα παω μονο για το σοου και μετα προγραμμα σε στουντιακι. Τουλαχιστον εκει το ευχαριστιεμαι πιο πολυ. Και εχει σε στουντιο κοπελες που τα τιμαν τα λεφτα που παιρνουν και σεβονται τον πελατη. 

DoctorG

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
4
Πόντοι
0
Δεν κινείται φύλλο, μεγάλη παρακμή.  Όχι μόνο στο εν λόγο μαγαζί αλλά γενικότερα στα strip club της πόλης μας. :humpleg:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom