Νέα

Platinum Θεσσαλονίκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ρες
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 882
  • Εμφανίσεις 172K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
φιλε μου ετυχε και εμενα τετοια φαση και εμεινα καγκελο.ηταν μια ψωλογρια και ειχε παρει 2 χορευτες μαζι για πριβε,και πηρε τα τσιμπουκια τις κανονικα,και απο τους δυο μαζι.ρε λετε να παμε καμια μερα και φαμε και πορτα?

joyjoy

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Κοίτα την ψολόγρια δεν την παρεξηγώ , τι να κάνει η γυναίκα για να φάει λίγο κρέας της προκοπής? Αλλά αυτές που είδα όμως ήταν αρκετά εμφανίσιμες γκόμενες που πολύ άνετα θα μπορούσαν να χτυπήσουν τον οποιοδήποτε .Και για την "πόρτα" σε λίγο καιρό φοβάμαι πως θα το πάθουμε και αυτό.

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
ενταξη ρε φιλε λιγες ψωλοαρπαχτρες υπαρχουν.οι γκομενες μπορει να ηταν και παντρεμενες.μπορει να εχουν σχεση και με μαλακες.ολα παιζουν.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Είσαι φοιτητής και πας σε στριπτιζάδικα τη στιγμή που έχεις κοτζάμ φοιτήτριες να σπαρταράνε δίπλα σου; Α, θα σε μαλώσω! Έχεις να διαλέξεις ανάμεσα σε 200 γυναίκες το λιγότερο. Τα στριπτιζάδικα είναι το σφηνάκι ενώ το πανεπιστήμιο..ολόκληρο το μπαρ!!!!
ξεχνας την παραμετρο οτι αυτες οι 200 ειναι απλα...ΕΛΛΕ-ΙΝΙΔΕΣ

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Πήγα χτες στο Πλατυμουν , είχε πολλά και ωραία κορίτσια παρεμπίπτοντος, και είδα κάτι που μου έκανε τρομερή εντύπωση. Πήγα για πριβέ με μια κοπέλα και εκεί μέσα στα πριβέ είχε άλλες δυο Κοπέλες που είχαν πάρει για χορό από ένα άντρα χορευτή η καθεμία. Και το Τραγελαφικό; μετά από δύο λεπτά ήρθε και μια φίλη τους και τους έπαιρνε μάτι. Που φτάσαμε . Στα πριβε να είναι πιο πολλές κοπέλες από άντρες!!!! Και ήταν και σχετικά μικρής ηλικίας. Εντω μεταξύ ο ένας χορευτής ήταν τελείως γυμνός , και η πελάτισσα του μια ξανθούλα , σε μια φάση πήρε την Ματσαράγκα του στο στόμα της !!! Τρελή φάση ! Ποτέ δεν περίμενα να φτάσει η στιγμή που θα έβλεπα τέτοιο πράγμα σε στριπτιτζάδικο . Μας αλλώσανε οι χολέρες και τα τελευταία κάστρα. Α, και σε μια φάση όταν είχα φύγει από το Πριβε βλέπω δύο γκόμενες να πηγαίνουν με έναν χορευτή μέσα για χορό . Καλά οι κουφάλες συνεταιρικούς χορούς κάνουν . Ακόμα και εδώ είναι πιο ευνοημένες!!! Δηλαδή έλεος πια! Και κάτι ακόμα , ξέρει κανείς τι παίζει με την Μισέλ , που είναι τρομερό κορμί αλλά μου φαίνεται σαν λίγο τσογλανάκι
αν λες για την Μισελ που ειναι μια αδυνατη ουκρανη δεν ξερω αν ειναι τσογλανι αλλα ειναι επαγγελματιας κοντα στα 10 χρονια και ετσι....αν λες για την Μικαελα μια Τσεχα πιτσιρικα με βυζαρες αυτη ειναι λιγο πιο τρελουτσικη αλλα και λογο ηλικιας βγαινει πιο πολυ...

joyjoy

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Εμένα Μισέλ μου είπε πως την λένε , Μελαχρινή με μαλλί μπούκλες 1.70 περίπου  ,, αλαβάστρινη επιδερμίδα , τρελά βυζόμπαλα ηλικία 23-25 νομίζω. Μιλάει αγγλικά κυρίως . Πλάκα είχε. Την είπα να βρεθούμε έξω από το μαγαζί για καμιά πιο καλή φάση , και μου είπε να μην περιμένω με ένα ποτό μόνο να μου δώσει το τηλέφωνο της. Πωπω Αρμέχτρο!!! Αλλά στο χορό ήταν πολύ καλή. φοβερή σωματάρα και το δέρμα της έχει τέλεια βελούδινη υφή. Τι σκατά τρώνε και γίνονται έτσι στο ανατολικό μπλοκ ? να ταΐσουμε με αυτό και τα δικά μας μοσχάρια λίγο!!!

Alex2211

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Πήγα χτες στο Πλατυμουν , είχε πολλά και ωραία κορίτσια παρεμπίπτοντος, και είδα κάτι που μου έκανε τρομερή εντύπωση. Πήγα για πριβέ με μια κοπέλα και εκεί μέσα στα πριβέ είχε άλλες δυο Κοπέλες που είχαν πάρει για χορό από ένα άντρα χορευτή η καθεμία. Και το Τραγελαφικό; μετά από δύο λεπτά ήρθε και μια φίλη τους και τους έπαιρνε μάτι. Που φτάσαμε . Στα πριβε να είναι πιο πολλές κοπέλες από άντρες!!!! Και ήταν και σχετικά μικρής ηλικίας. Εντω μεταξύ ο ένας χορευτής ήταν τελείως γυμνός , και η πελάτισσα του μια ξανθούλα , σε μια φάση πήρε την Ματσαράγκα του στο στόμα της !!! Τρελή φάση ! Ποτέ δεν περίμενα να φτάσει η στιγμή που θα έβλεπα τέτοιο πράγμα σε στριπτιτζάδικο . Μας αλλώσανε οι χολέρες και τα τελευταία κάστρα. Α, και σε μια φάση όταν είχα φύγει από το Πριβε βλέπω δύο γκόμενες να πηγαίνουν με έναν χορευτή μέσα για χορό . Καλά οι κουφάλες συνεταιρικούς χορούς κάνουν . Ακόμα και εδώ είναι πιο ευνοημένες!!! Δηλαδή έλεος πια! Και κάτι ακόμα , ξέρει κανείς τι παίζει με την Μισέλ , που είναι τρομερό κορμί αλλά μου φαίνεται σαν λίγο τσογλανάκι

δες στο google για partyhardcore, οι γυναίκες είναι πιο τρελές απο εμάς.

joyjoy

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Ε ,καλά στο site αυτό είναι "φτιαχτό" το σκηνικό ,όχι πως δεν γίνονται και τέτοια σκηνικά (στο περίπου Βέβαια). Η διαφορά είναι πως αν μια γυναίκα θέλει να γαμηθεί θα βρει τον τρόπο . Εμείς συνήθως με την όρεξη είμαστε

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
μια χαρα τις βλεοω τις γκομενες....τουλαχιστον εμεις παμε κ δεν γλειφουμε αυτες πανε κ βαζουν στο στομα κ γω δεν ξερω τι.σκεψου να την πιασεις κ γκομενα μετα αυτην κ να εχει γλειψει........ωχω

johngeorgie

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
6
Για την τσεχα την Μιχαελα συμφωνω και εγω οτι ειναι υπερμουναρος. Την παρατηρουσα μια φορα με κατι τυπους που ειχαν παρει σαμπανια μαζι της τους εκανε κατι τρελα κολπα με παγακια πανω στις σιλικονουχες βυζαρες της. πολυ αισθησιακο αλλα μονο για κανποιον που του περισσευουν 300 ευρωπουλα για σαμπανια. Τις αποψεις μου για την ανοδο των τιμων στο πλατινουμ και την πτωση των υπηρεσιων και την παυση του φραπε τα ειπα σε προηγουμενο ποστ. Εμενα στο πλατινουμ δυο κοπελες μου ειχαν δωσει το τηλ τους αλλα μου ειχαν ξεκαθαρισει οτι θελουν λεφτα απο την αρχη και δεν γουσταρουν να μου πουλησουν γκομενιλικια. Η μια ηταν μια Στεφανια ξανθια Ελληνιδα. Απο φατσα ηταν μετρια αλλα φοβερο σωμα με κωλαρα και βυζαρες. Μου ειπε 250 ευρω η ωρα. Η αλλη ηταν μια Λολιτα γερμανιδα νομιζω αλλα δεν ειμαι σιγουρος. Ηταν σχτικα μικρουλα με πολυ ωραιο προσωπακι και φυσικες βυζαρες. Και αυτη καπου τοσο μου ειπε. Δεν τισ πηρα ομως τηλ γιατι μου φανηκαν ακριβες οι τιμες. Συμφωνα με την δικη μου γνωμη με 240 ευρω παιρνεις 6 φορες την εφη/σαρα και παιρνας τελεια. 

joyjoy

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Κοίτα , μπορούν και τα κάνουν . Το μαγαζί όταν πήγα ήταν γεμάτο , αλλά με πολλές γυναίκες πελάτισσες, αν και για να πω την αλήθεια μεγάλη κίνηση στα πριβε δεν είδα , πιο πολύ είδα κεράσματα στα ποτά. Δεν υπάρχει συναγωνισμός στην Θεσσαλονίκη σε αυτά τα μαγαζιά  , όπου το πλάτινουμ στην κατηγορία του παίζει μόνο του. Είναι μεγάλο και άνετο μαγαζί και έχει πολύ καλό Stuff . Επιπλέον τραβάει και πολλές γυναίκες πελάτισσες. Το σόου τους το έχουν βελτιώσει , βγαίνουν πιο τακτικά κοπέλες για χορό  . Για αυτό στην Αθήνα με τον πιο έντονο συναγωνισμό , παίζουν πιο χαμηλές τιμές.Στην Αθήνα σου λέγανε , 10 ο μονός (χορός) 20 ο Διπλός και 50 το "Τελείωμα" . Αυτό βέβαια πριν τρία χρόνια . Τώρα τι παίζει κάτω δεν ξέρω , ενώ πάω τακτικά Αθήνα δεν μου έχει κάτσει να πάω σε "μαγαζί" τελευταία.Αλλά και κακά τα ψέματα , όσο και να μην μας αρέσει εμάς τους βόρειους , οι Αθηναίοι είναι πιο μάγκες σε ότι αφορά το χρήμα, το σέβονται περισσότερο , και δεν τον σκορπάν τόσο εύκολα όσο εμείς

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
ξεχνας την παραμετρο οτι αυτες οι 200 ειναι απλα...ΕΛΛΕ-ΙΝΙΔΕΣ
Έλα φίλε μου, μην κρυβόμαστε πίσω απ'το δάχτυλό μας, όλοι μας τις ελλεηνίδες γουστάρουμε πιό πολύ απλά είναι πιό δύσκολες από τα παγόβουνα τις ρωσίδες, αυτό πρέπει να το παραδεχτούμε.  ;)

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
μια χαρα τις βλεοω τις γκομενες....τουλαχιστον εμεις παμε κ δεν γλειφουμε αυτες πανε κ βαζουν στο στομα κ γω δεν ξερω τι.σκεψου να την πιασεις κ γκομενα μετα αυτην κ να εχει γλειψει........ωχω
Ναι μου αρέσει που μιλάτε για τα γλυψίματα προς τις στριπτιζούδες που είναι ανθυγειηνά και όταν παίρνετε citytour τις γλύφετε παντού και αυτές το ίδιο. Και λέτε μετά..πέρασα ωραία, θα την ξαναπάρω! Είναι έμπειρη, τα κάνει όλα και συμφέρει. Αυτές, με το συμπάθειο αλλά..αν δεν έχουν τσακώσει κανα δυο αρρώστιες, έτσι για το σασπένς της υπόθεσης δηλαδή, είναι ΚΑΘΑΡΑ ΘΕΜΑ ΤΥΧΗΣ!!!!!!!!!!  :rockon:

johngeorgie

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
6
Ναι οντως αυτο με το μονοπωλειο ισχυει. Ειναι λιγα τα μαγαζια στην Θεσσαλονικη. Το προσωπικο ειναι πολυ εξυπηρετικο και ποτε δεν σε πρηζει για φιλοδωρηματα (μου εχει τυχει σε αλλα παρομοια μαγαζια). Ειναι καλο επισης το οτι πληρωνεις ξεχωριστα καθε φορα που παιρνεις κατι γιατι αλλιως χανεις την μπαλα. Αλλα οπως ειπα σπαστηκα λιγο που εβαλαν εναν μαντραχαλο σε ενα τραπεζακι στην εισοδο του πριβε και καλα για τις καρτες. Απλα θελει να κοιταει μην τσιμπησουν κανενα εξτρα μπουρμπουαρ οι κοπελες για εξτρα υπηρεσιες η' μην κανουν εναμιση χορο αντι για ενα. Τι μαλακιες! Μεγαλο ξενερωμα για μερικους πελατες! 

johngeorgie

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
6
Επισης το μαγαζι ειναι γεματο γιατι εκτος απο Θεσσαλονικεις οπως μου ειπε μια κοπελα μαζευει και κοσμο απο γυρω περιοχες οπως και διαφορους επισκεπτες της Θεσσαλονικης. Λογικο ειναι αν εχει τοσο πολυ κοσμο οχι μονο να μην μειωθουν οι τιμες αλλα και να αυξηθουν κιολας στα 40 η' και 50 ευρω! 

johngeorgie

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
6
Αλλα σε αυτα τα μαγαζια παει κανεις οχι με πρωταρχικο σκοπο να γαμησει. Για αυτο υπαρχουν τα στουντιακια που παρεμπιπτοντως ειναι κοντα στην περιοχη της βιλκας (πολυ βολικο αυτο, μετα απο ενα πριβε να σε περιμενει ενα απο τα ξεκωλακια των στουντιο). Αλλα μεσα στον ολο ερωτισμο ενος στριπ αν μια κοπελα θελει να κανει ενα φραπεδακι γιατι να ειναι προβλημα και να το αποτρεπει το μαγαζι. Εκτος βεβαια αν απογορευεται. Αλλα δεν νομιζω να πολυγινεται ελεγχος σε τετοια μαγαζια αν κρινω απο το θεμα των αποδειξεων που δεν κοβονται ποτε στην εισοδο. Τι φοροφυγη ειναι αυτη ρε παιδια! Εγω και η παρεα μου τοσο καιρο που πηγαινουμε ουτε μια φορα μας εκοψαν κανονικη αποδειξη. Μας δινουν ολο ενα χρησιμοποιημενο παλιοεισιτηριο το οποιο το παιρνουν πισω για να το ξαναχρησιμοποιησουν σε αλλους πελατες. Αν ειναι δυνατον! Μιλαμε για φοροδιαφυγη χιλιαδων ευρω. Τελωσπαντων, αφου εχει τοση πελατεια το μαγαζι θα πρεπει τουλαχιστον να αυξησει τον αριθμο απο τις κοπελες. Ενα τετοιο χαωδες μαγαζι με τοσο κοσμο να εχει μονο 15 κοπελες! Πρεπει να εχει τουλαχιστον 30 κοπελες. Να ερθουν καινουργιες προθυμες κοπελες. Επισης ο ντιτζει του πλατινουμ ειναι γαματος και βαραει! Με τον φιλο που κανει συγκριση με ελληνιδες και ανατολικωευρωπαιες δεν συμφωνω. Εχουν γραφτει δεκαδες ποστ σε αυτο το φορουμ για το θεμα αυτο. Με τις ελληνιδες απλα εχουμε ιδια νοοτροπια αλλα απο ομορφια σεξαπιλ κτλ αστο καλυτερα. Το σλαβικο φυλο και το σκανδιναβικο ειναι απαιχτα. Καποια φορα θα ηθελα παντως να παω με μια χορευτρια. Ελπιζω την επομενη φορα να χτυπησω καμια. Αλλα μονο σεξ θα γουσταρα και οχι γκομενιλικια (ποτε δεν ξερεις βεβαια). Εχει παντως μερικες πολυ ομορφες κοπελες το πλατινουμ. 

jovanosss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Αν δεν σου είναι κόπος γράψε λίγο τις χρεώσεις(Είσοδος,ποτο,ποτο κοπέλας,χορος ect)

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
20 με το ποτο 30 της κοπελας το μικρο 5,10 λεπτα αναλογα αν σε λυπηθει 60 το μεσαιο κανα 20λεπτο και παμε ανω των 120 σαμπανια της πλακας η κανονικη κανα 400αρι αν θυμαμαι καλα καθοτι θυμα,και καθεται αρκετα...χορος 30 δευτερος 60 κλπ απο κανα 3,4λεπτο καλουτσικη επαφη αναλογα τη γκομενα ισως και φραπε..παντα υπο την επιβλεψη καποιου οχι και τοσο διακριτικα...κελεπουρι μαγαζι εεεε

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Αλλα σε αυτα τα μαγαζια παει κανεις οχι με πρωταρχικο σκοπο να γαμησει. Για αυτο υπαρχουν τα στουντιακια που παρεμπιπτοντως ειναι κοντα στην περιοχη της βιλκας (πολυ βολικο αυτο, μετα απο ενα πριβε να σε περιμενει ενα απο τα ξεκωλακια των στουντιο). Αλλα μεσα στον ολο ερωτισμο ενος στριπ αν μια κοπελα θελει να κανει ενα φραπεδακι γιατι να ειναι προβλημα και να το αποτρεπει το μαγαζι. Εκτος βεβαια αν απογορευεται. Αλλα δεν νομιζω να πολυγινεται ελεγχος σε τετοια μαγαζια αν κρινω απο το θεμα των αποδειξεων που δεν κοβονται ποτε στην εισοδο. Τι φοροφυγη ειναι αυτη ρε παιδια! Εγω και η παρεα μου τοσο καιρο που πηγαινουμε ουτε μια φορα μας εκοψαν κανονικη αποδειξη. Μας δινουν ολο ενα χρησιμοποιημενο παλιοεισιτηριο το οποιο το παιρνουν πισω για να το ξαναχρησιμοποιησουν σε αλλους πελατες. Αν ειναι δυνατον! Μιλαμε για φοροδιαφυγη χιλιαδων ευρω. Τελωσπαντων, αφου εχει τοση πελατεια το μαγαζι θα πρεπει τουλαχιστον να αυξησει τον αριθμο απο τις κοπελες. Ενα τετοιο χαωδες μαγαζι με τοσο κοσμο να εχει μονο 15 κοπελες! Πρεπει να εχει τουλαχιστον 30 κοπελες. Να ερθουν καινουργιες προθυμες κοπελες. Επισης ο ντιτζει του πλατινουμ ειναι γαματος και βαραει! Με τον φιλο που κανει συγκριση με ελληνιδες και ανατολικωευρωπαιες δεν συμφωνω. Εχουν γραφτει δεκαδες ποστ σε αυτο το φορουμ για το θεμα αυτο. Με τις ελληνιδες απλα εχουμε ιδια νοοτροπια αλλα απο ομορφια σεξαπιλ κτλ αστο καλυτερα. Το σλαβικο φυλο και το σκανδιναβικο ειναι απαιχτα. Καποια φορα θα ηθελα παντως να παω με μια χορευτρια. Ελπιζω την επομενη φορα να χτυπησω καμια. Αλλα μονο σεξ θα γουσταρα και οχι γκομενιλικια (ποτε δεν ξερεις βεβαια). Εχει παντως μερικες πολυ ομορφες κοπελες το πλατινουμ. 
το εχω ξαναπει,δεν χρειαζεται κ πολυ μαγκια η μεγαλος κοπος για να πηδηξεις μια κοπελα απο εκει μεσα κ τζαμπα κιολας.τεσπα,δες προηγουμενο ποστ μου κ θα καταλαβεις.μακαρι να χωσεις κ οχι μια αλλα οσες θες.δεν χρειαζεται να το κανουμε τοσο σουπερ το μαγαζι,δεν ειναι κ τιποτα το ιδιαιτερο ρε παιδια.ενα καλο αλλα πολυ ακριβο μαγαζι ειναι.μπορει να εχει ωραιες κοπελες αλλα δεν παυει να σου πιανει τον κωλο κ πολυ μαλιστα.

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Μ'αρέσει που το παίρνουν πολύ πάνω τους οι τύπισσες που δουλεύουν εκεί. Σιγά που δουλεύουν!! Σιγά το μέγαρο! Φταίμε κι εμείς βέβαια που τις έχουμε δώσει μεγάλη αξία τις παλιοστριπτιζούδες και καθόμαστε και μιλάμε γι'αυτές λες και είναι ξέρω κι εγώ τι...!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom