Νέα

Platinum Θεσσαλονίκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ρες
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 882
  • Εμφανίσεις 172K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

boca21

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπερα παιδια και απο εμενα πηγαμε χθες στο εν λογο μαγαζι με το κολληταρι μου ωραια φαση αλλα δεν ειχε καθολου κοσμο 2 παρεες !!! Εντυπωσιαστικα απο μια Ιταλιδα Μαρια αν θυμαμαι καλα πολυ ωραια κοπελα ευγενικη χαβαλε καλο!!! Στα αρνητικα ειναι τι σπασιμο μπαλα ειναι αυτο με τα prive και τα ποτα με το που καθονται σπανε μπαλες κερνα με κανε με ενταξει αυτο πρεπει να διορθωθει οπως και διποτε....Στα αρνητικα ηταν μια μαυρουλα με πορτοκαλι μαγιο κατι τετοιο που δημιουργησε προβλημα σε μια παρεα 3 παιδιων που καθονταν απεναντι μας ετσι καταλαβαμε εμεις γιατι μετα κατι τους ελεγε ο σερβιτορος κατα τα αλλα καλη φαση χαβαλε ειχε!!!Ολα τα λεφτα οι καλαματιανη Jeniffer  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

johngeorgie

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
6
Πηγε κανενας καμια βολτα να ενημερωσει? Εχει καλες κοπελες αυτην την περιοδο?

johngeorgie

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
6
Μου φαινεται δεν παταει κανενας σε αυτο το μαγαζι για να δωσει καμια πληροφορια μην παμε και ξενερωσουμε.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
ενταξη καλο ειναι αλλα πολυ ακριβο

johngeorgie

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
6
Κριμα για το πλατινουμ ρε παιδια τετοια παρακμη! Τρομερος χωρος, ανετος μεγαλος, ωραια διακοσμηση, ωραια μουσικη με ντιτζει να βαραει. Τις προαλλες μπηκα, ηπια ενα ποτο, ηταν αδειο και ξενερωσα και εφυγα σε λιγο. Θα το ξαναεπαναλαβω: ριξτε λιγο τις τιμες ρε παιδια! 

DoctorG

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
4
Πόντοι
0
Εκτος από την ακρίβεια πιστεύω πως το καλοκαίρι τα μαγαζιά στην Δυτική Θεσσαλονίκη δεν έχουν κόσμο γιατί οι περισσότεροι τραβειούνται αεροδρόμιο ή είναι Χαλκιδική, οπότε ίσα που συντηρούνται. Αν το είχα εγώ θα το έκλεινα για 2 μήνες και θα έκανα ανακαίνηση, κάτι που σίγουρα χρειάζεται το εν λόγω μαγαζί.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
αυτο το μαγαζι το ειχα πετυχει παλια(αρχες 2000) διπλα στο 3ο σωμα στρατου(πολυ κοντα στο λευκο πυργο.Ειναι ακομη εκει?

johngeorgie

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
6
οχι τωρα εχει μεταφερθει στην περιοχη σφαγεια μετα το φιξ απεναντι απο ενα βενζιναδικο. Πανε μια βολτα να μας πεις αν δεις τιποτα καλο.

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
413
Πόντοι
36
Εσύ γιατί δεν πας? Να μας πεις και συ τη γνώμη σου? Μασημένη τροφή θέλετε όλοι?

Για πληρώστε και λιγάκι

johngeorgie

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
6
Προσπαθω να ενημερωνω για στουντιο-μπουρδελα οσο μπορω και εχω ψιλοκοψει τα στριπ για αυτο ρωτησα. Μην παμε και ειναι μεσα 5 κοπελες η' τιποτα μπαζα. Για αυτο ρωταω ετσι γενικα τι παιζει τωρα στο συγκεκριμενο μαγαζι.

DoctorG

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
4
Πόντοι
0
  Χθεσινοβραδυνή βόλτα στο Platinum μετά από πολύ καιρό.
Γυναίκες που να αξίζουν ελάχιστες (για να μην πω καμία).
Από κόσμο πάντως, όση ώρα ήμουν εκεί, είχε αρκετό (2.30- 4.00).
Δεν ξεχώρισα καμία από τις καινούριες και δεν είδα
κέφι, χαβαλέ, παιχνίδι, κάτι τέλος πάντων που να σου
φτιάχνει τη διάθεση.
Όσες ήρθαν στο τραπέζι είχαν τον ίδιο πάνω κάτω
τρόπο : γειά σου πως σε λένε ποτό χορό γεία σου κοφτές κινήσεις μπάμ μπάμ.  :uzi: :uzi:
Μοναδική εξαίρεση όπως πάντα οι μαυρούλες που μάλλον το έχουν
στο αίμα τους να διασκεδάζουν τον κόσμο. :boobies:
Ως δικαιολογία δέχομαι μόνο ότι είναι καλοκαίρι και λόγω διακοπών
τα πράγματα είναι λίγο χαλαρά.
Θα περιμένω να χειμωνιάσει για να ξαναπάω  :2funny: :2funny:

drifter72

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Συναγωνιστες μετα απο 2 μηνες απουσιας, θα ηθελα να προσφερω στην κοινοτητα χρησιμες πληροφοριες και προσωπικες γνωμες για τα Θεσσαλονικιοτικα ιδρυματα που επισκεφτηκα την τελευταια εβδομαδα.
Στο Platinum (αυτο που ειναι στο λιμανι οχι στο αεροδρομιο),πηγα 2-3 φορες .
Εισοδος 20ε ποτο κοπελας 30ε, πριβε 30ε(ενα με εναμιση περιπου τραγουδι..).
Κοπελες πολυ δυνατες και ευδιαθετες, καποιες ορμανε πανω σου !
Οι πιο hot παρουσια σιγουρα ειναι η μικαελα  :rockon:, η τζοι(μαυρουλα) :cum: και ενα ξανθο αχορταγο :rockon: που δεν θυμαμαι ονομα.
Στα μειον του μαγαζιου τα γκαρσονια >:( και γενικα η εξυπηρετιση.Καθε ποτο που παιρνεις σου ζητανε να το πληρωνεις αμεσως.Αγενες και ενοχλητικο αυτο. :headbang:

npetrak77

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2006
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Συναγωνιστες μετα απο 2 μηνες απουσιας, θα ηθελα να προσφερω στην κοινοτητα χρησιμες πληροφοριες και προσωπικες γνωμες για τα Θεσσαλονικιοτικα ιδρυματα που επισκεφτηκα την τελευταια εβδομαδα.
Στο Platinum (αυτο που ειναι στο λιμανι οχι στο αεροδρομιο),πηγα 2-3 φορες .
Εισοδος 20ε ποτο κοπελας 30ε, πριβε 30ε(ενα με εναμιση περιπου τραγουδι..).
Κοπελες πολυ δυνατες και ευδιαθετες, καποιες ορμανε πανω σου !
Οι πιο hot παρουσια σιγουρα ειναι η μικαελα  :rockon:, η τζοι(μαυρουλα) :cum: και ενα ξανθο αχορταγο :rockon: που δεν θυμαμαι ονομα.
Στα μειον του μαγαζιου τα γκαρσονια >:( και γενικα η εξυπηρετιση.Καθε ποτο που παιρνεις σου ζητανε να το πληρωνεις αμεσως.Αγενες και ενοχλητικο αυτο. :headbang:

Ναι, πράγματι. Σε αντίθεση με τα γκαρσόνια του Dreams που είναι γαμώ τα παιδιά. Μάλιστα, την τελευταία φορά που πήγα, στεκόταν σα μπάστακας για να πληρώσω και του λέω μετά. Μου λέει: "Να σ'εμπιστευτώ;". Πλάκα κάνεις ρε, του λέω. Πολύ χάλια κατάσταση. Άσε που εκβιάζουν το φιλοδώρημα. Του έδωσα 100 για 3 ποτά και μου λέει, ευχαριστώ πολύ! Μην τον είδατε. Και τι έκανε; Τίποτα. Ούτε του ζήτησα κάτι, ούτε τίποτα. Έπρεπε όμως να του πω να μου φέρει τα ρέστα να τον δω εγώ μετά.

KaiserSoze

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Δεν θα πω κατι διαφορετικό με τους παραπάνω. Πήγα χθες Πλάτινουμ, είχε αρκετά καλά κομμάτια, όμορφες γυναίκες και κάποιες είχαν αρκετή όρεξη για παιχνίδι...

ΑΛΛΑ...

30€ το ποτό και 30€ ο χορός είναι ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ. Το μαγαζί btw για Σάββατο βράδυ (01:00 - 03:00) ήταν μισοάδειο με μια τάση προς το τελείως άδειο.

pantaprotos

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Γεια χαρα παιδες εχω να παω αρκετο καιρο και γω στο μαγαζι..οσο αναφορα ομως τους
σερβιτορους εχει δημιουργηθει πολλες φορες προβλημα οταν αφηνουν ανοικτο λογαριασμο και δημιουργουνται παρεξηγησεις..και αυτοι πιεζονται απ το καταστημα και κρατοθνται απ το μισθο τους!τωρα τις αρπακτικες που κανουν βεβαια δεν τισ δικαιολογει κανεισ!
παντως με τετοια κριση δυσκολο να πας σε στριπτιτζαδικο πλεον

npetrak77

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2006
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Γεια χαρα παιδες εχω να παω αρκετο καιρο και γω στο μαγαζι..οσο αναφορα ομως τους
σερβιτορους εχει δημιουργηθει πολλες φορες προβλημα οταν αφηνουν ανοικτο λογαριασμο και δημιουργουνται παρεξηγησεις..και αυτοι πιεζονται απ το καταστημα και κρατοθνται απ το μισθο τους!τωρα τις αρπακτικες που κανουν βεβαια δεν τισ δικαιολογει κανεισ!
παντως με τετοια κριση δυσκολο να πας σε στριπτιτζαδικο πλεον

Τώρα έχουν πάει οι σερβιτόροι που ήταν το καλοκαίρι στο Dreams και βελτιώθηκε λίγο η κατάσταση.

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Εισοδος 20ε ποτο κοπελας 30ε, πριβε 30ε

Για να γλιτώνουν τα ψαλίδια, τα παζάρια και τις τόνγκες...

Και μια σούμα... Ποτό δικό σου + ποτό κοπέλας + χορός + μπουρμπούρι φαγωμένο ετσιθελικά απο το σερβιτόρο = ένα κατοστάρικο σου φτάνει δε σου φτάνει... :2on1:

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
επισκεψη στην πλατινα . πεμπτη κατα τις 3-4 ... λιγος κοσμος καμια 10αρια ατομα το πολυ .
5-6 κοπελες . τιποτα ιδιαιτερο . μια κεφατη σοκολατινα και η περιφημη μαρια ...
με τις τιμες που εχουν ηπια ενα ποτο και εφυγα ...

δεν νομιζω να το τιμησω συντομα ...

υγ : ποια τυχερη ανοιξε 2 σαμπανιες ??? !!!
υγ : με το ποτο καποτε εφερναν ενα πιατο με φρουτα . τωρα τσιπς και πολυ μας ειναι ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom