Και εγώ πήγα στο Πλάτιμουν το Σαββατο , είχε αρκετες κοπέλες που μου άρεσαν , αλλά και μένα τα μυαλά μου τα πήρε η Μικαέλα , η οποία πρέπει να είναι και ενα αναιίσχυντο νυμφίδιο . Πως θα την ήθελα στο κρεββάτι μου!!! Αλλά ρε παιδιά πολύ ακριβό το Μαγαζί !!! Χαλαρώστε λίγο!!! Μικαέλααααα Που είσαι!!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Platinum Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ρες
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 882
- Εμφανίσεις 172K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
johngeorgie
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2009
- Like
- 10
- Πόντοι
- 6
Θα περιμενα μεγαλυτερη ποικιλια και ποσοτητα απο κοπελες. Μου φανηκαν σχετικα λιγες την τελευταια φορα που πηγα.
sxoinobaths
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 52
- Like
- 456
- Πόντοι
- 2.357
Είχα ρωτήσει τέτοια εποχή πέρσι πάλι για μια Έμμα Γαλλίδα που δούλευε παλιά Πλατινουμ..
Έχει δώσει κανα σημείο ζωής μήπως..;
Έχει δώσει κανα σημείο ζωής μήπως..;
the_undertaker_4
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Να ρωτησω και εγω μηπως ξερει κανενας; Η Ιωαννα η ελληνιδα ειναι ακομα στην πλατινα; Αυτη που ηταν παλαια στο καλιγουλα λεω...
skordopoutsoglou
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ρε παιδιά αυτη η Μικαελα ειναι ενα ψηλο ξανθο καβλακι με μεγαλους βυζους και πανεμορφα ματια ???
πολυ νιμου στο πλατινουμ το Σαββατο οντως...
αλλα ρεστα πραγματικα εδωσε ο τυπος που εκανε show αλα Κοναν ο βαρβαρος!!!
Επαθα πλακα πραγματικα,ειδικα οταν σηκωσε το γκομενακι(απο γκομενοπαρεα 4μελη που καθονταν πρωτο τραπεζακι πιστα...)και το εβαλε sto stage και μαλλον πρεπει να εκανε το μουνακι της να υγραθει με αυτα τα τρελα που εκανε!!!
Φοβερός!
Αλλα την κορυφαια ατακα την ειπε ενα μαυρακι> Πως σε λενε μωρακι μου της λέω...
"Τζενιφερ απο Καλαματα..."
Έλιωσα..!!!!
Επαθα πλακα πραγματικα,ειδικα οταν σηκωσε το γκομενακι(απο γκομενοπαρεα 4μελη που καθονταν πρωτο τραπεζακι πιστα...)και το εβαλε sto stage και μαλλον πρεπει να εκανε το μουνακι της να υγραθει με αυτα τα τρελα που εκανε!!!
Φοβερός!
Έλιωσα..!!!!
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ναι ρε συ...ειναι τοπικα πολυ διαδεδομενο το τζενιφερ στην καλαματα....ρε παιδιά αυτη η Μικαελα ειναι ενα ψηλο ξανθο καβλακι με μεγαλους βυζους και πανεμορφα ματια ???
Φοβερός!
Έλιωσα..!!!!
skordopoutsoglou
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Τιμημενε συναγωνιστη gl,τα σεβη μου!!!
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
;) γεια σου αρχηγε.....Τιμημενε συναγωνιστη gl,τα σεβη μου!!!
the_undertaker_4
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ευχαριστώ γιατρε...θα κανω μια επισκεψη αμα ειναι..μιλαμε για το παλαιο η το καινουργιο;η Ιωάννα σταθερά στο platinum.
και εγω ήμουν το Σάββατο! Το καλύτερο μαγαζι στην πόλη με μεγάλη διαφορά αλλά τρομερά ακριβο! Τι να λέμε τώρα! Η μικαέλα είναι μια τσέχα μελαχρινή με μεγαλα βυζιά! Η καλύτερη στο μαγαζί ήταν!
Ακόμα και μια λιθουανή πολυ ψηλή με καταπληκτικό στήθος,φυσικό αλλά όχι και τόσο θερμή.
Η καλαματιανή ήρθε και στο τραπέζι μας και μας εριξε την ατάκα που νομίζω είναι τρειντ μαρκ!
Μια ισαμπελα πολωνη ήταν θεά αλλά εγώ τα έπαιξα με μια ουγγαρεζα (ελβίρα νομίζω λεγόταν) που με το που σκάει μύτη στο τραπεζι με ριχνει ενα γλωσόφιλο,μου πιάνει τον φουτσο και με το που έσκασε και το ποτό της μου δείχνει και το σκουλαρικάκι στο @@νι της! τρομερη γκόμενα αλλά πολυ στα χαμενα μαγκες!!!
Ακόμα και μια λιθουανή πολυ ψηλή με καταπληκτικό στήθος,φυσικό αλλά όχι και τόσο θερμή.
Η καλαματιανή ήρθε και στο τραπέζι μας και μας εριξε την ατάκα που νομίζω είναι τρειντ μαρκ!
Μια ισαμπελα πολωνη ήταν θεά αλλά εγώ τα έπαιξα με μια ουγγαρεζα (ελβίρα νομίζω λεγόταν) που με το που σκάει μύτη στο τραπεζι με ριχνει ενα γλωσόφιλο,μου πιάνει τον φουτσο και με το που έσκασε και το ποτό της μου δείχνει και το σκουλαρικάκι στο @@νι της! τρομερη γκόμενα αλλά πολυ στα χαμενα μαγκες!!!
ευχαριστώ γιατρε...θα κανω μια επισκεψη αμα ειναι..μιλαμε για το παλαιο η το καινουργιο;
Στο platinum περιοχή 26ης Οκτωβρίου στα Σφαγεία.
fuck al pa
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
σε ποιο στριπτιτζαδικο αξιζει να παω με την κοπελα μου για ενα ποτακι εκτος του πλατινουμ,οχι παρακμιακο, πλατιμουνιαση
johngeorgie
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2009
- Like
- 10
- Πόντοι
- 6
Θεσσαλονικιοτικο στριπτιζαδικο=κοροιδια. Αργησα πολυ αλλα το καταλαβα επιτελους.
ε οχι και κοροιδια..κλοπηΘεσσαλονικιοτικο στριπτιζαδικο=κοροιδια. Αργησα πολυ αλλα το καταλαβα επιτελους.
geo70
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2007
- Like
- 58
- Πόντοι
- 16
Πάντος Αθήνα prive χωρός με 10Ε. Τι να λάμε τώρα!!!
Και γκόμενες η μια καλύτερη απο την άλλη.
Αυτό φωνάζω κι εγώ τόσο καιρό ....βέβαια και η Αθήνα έχει κρίση στο συγκεκριμένο θέμα αλλά ακόμη μπροστά σε μας είναι 1000 φορές καλύτερα !
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Πάντος Αθήνα prive χωρός με 10Ε. Τι να λάμε τώρα!!!
Και γκόμενες η μια καλύτερη απο την άλλη.
που τα είδες αυτά φίλε μου?πριβέ με 10 ευρώ ούτε στον ύπνο σου,μάλλον απλό εννοείς.Και σε ότι αφορά το άλλο καλά κρασά...η μία χειρότερη από την άλλη θές να πείς....εκτός κανά δύο μαγαζιά και πολύ σου λέω.
geo70
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2007
- Like
- 58
- Πόντοι
- 16
που τα είδες αυτά φίλε μου?πριβέ με 10 ευρώ ούτε στον ύπνο σου,μάλλον απλό εννοείς.Και σε ότι αφορά το άλλο καλά κρασά...η μία χειρότερη από την άλλη θές να πείς....εκτός κανά δύο μαγαζιά και πολύ σου λέω.
Καλά πάντα συγκριτικά μιλάμε !
Λοιπόν : Θεσσαλονίκη - Αθήνα
Είσοδος μετα ποτού Θεσσαλονίκη 15-20 ευρώ - Αθήνα 10-15 ευρώ
Κέρασμα Θεσ. 20-30 ευρώ - Αθ. 10-20 ευρώ
Απλός Χωρός Θεσ. 20-30 ευρώ Αθ. 10-15 ευρώ
Prive Θεσ. 50-60 ευρώ Αθ. 50 ευρώ
Μαγαζιά Θεσ. 7 Αθ. 25+
Επιλογές Θεσ. 3-15 γυναίκες Αθ. 12-35 γυναίκες
Ποιότητα Θεσ. 5-7 / 10 Αθ. 5-8.5 / 10
Υπηρεσίες ;) Θεσ. 4/10 Αθ. 6.5/10
Πάντως και η Αθήνα πάει κάθε πέρισι και καλύτερα !
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 70
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις