Νέα

Platinum Θεσσαλονίκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ρες
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 882
  • Εμφανίσεις 172K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

joyjoy

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Και εγώ πήγα στο Πλάτιμουν το Σαββατο , είχε αρκετες κοπέλες που μου άρεσαν , αλλά και μένα τα μυαλά μου τα πήρε η Μικαέλα , η οποία πρέπει να είναι και ενα αναιίσχυντο νυμφίδιο . Πως θα την ήθελα στο κρεββάτι μου!!! Αλλά ρε παιδιά πολύ ακριβό το Μαγαζί !!! Χαλαρώστε λίγο!!! Μικαέλααααα Που είσαι!!!

johngeorgie

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
6
Θα περιμενα μεγαλυτερη ποικιλια και ποσοτητα απο κοπελες. Μου φανηκαν σχετικα λιγες την τελευταια φορα που πηγα.

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Είχα ρωτήσει τέτοια εποχή πέρσι πάλι για μια Έμμα Γαλλίδα που δούλευε παλιά Πλατινουμ..
Έχει δώσει κανα σημείο ζωής μήπως..;

the_undertaker_4

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Να ρωτησω και εγω μηπως ξερει κανενας; Η Ιωαννα η ελληνιδα ειναι ακομα στην πλατινα; Αυτη που ηταν παλαια στο καλιγουλα λεω...

DoctorG

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
4
Πόντοι
0
Η Emma είναι Ισπανία ibiza, από ότι τουλάχιστον έλεγε έχει σπίτι εκεί, πρέπει να την έτυχα πριν απο τα χριστούγεννα (στο platinum) εντελώς στον κόσμο της, η Ιωάννα σταθερά στο platinum.

skordopoutsoglou

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδιά αυτη η Μικαελα ειναι ενα ψηλο ξανθο καβλακι με μεγαλους βυζους και πανεμορφα ματια ???
πολυ νιμου στο πλατινουμ το Σαββατο οντως...
αλλα ρεστα πραγματικα εδωσε ο τυπος που εκανε show αλα Κοναν ο βαρβαρος!!!
Επαθα πλακα πραγματικα,ειδικα οταν σηκωσε το γκομενακι(απο γκομενοπαρεα 4μελη που καθονταν πρωτο τραπεζακι πιστα...)και το εβαλε sto stage και μαλλον πρεπει να εκανε το μουνακι της να υγραθει με αυτα τα τρελα που εκανε!!!
Φοβερός!
Αλλα την κορυφαια ατακα την ειπε ενα μαυρακι> Πως σε λενε μωρακι μου της λέω...
"Τζενιφερ απο Καλαματα..."
Έλιωσα..!!!!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ρε παιδιά αυτη η Μικαελα ειναι ενα ψηλο ξανθο καβλακι με μεγαλους βυζους και πανεμορφα ματια ???
πολυ νιμου στο πλατινουμ το Σαββατο οντως...
αλλα ρεστα πραγματικα εδωσε ο τυπος που εκανε show αλα Κοναν ο βαρβαρος!!!
Επαθα πλακα πραγματικα,ειδικα οταν σηκωσε το γκομενακι(απο γκομενοπαρεα 4μελη που καθονταν πρωτο τραπεζακι πιστα...)και το εβαλε sto stage και μαλλον πρεπει να εκανε το μουνακι της να υγραθει με αυτα τα τρελα που εκανε!!!
Φοβερός!
Αλλα την κορυφαια ατακα την ειπε ενα μαυρακι> Πως σε λενε μωρακι μου της λέω...
"Τζενιφερ απο Καλαματα..."
Έλιωσα..!!!!
ναι ρε συ...ειναι τοπικα πολυ διαδεδομενο το τζενιφερ στην καλαματα.... :sunglasses: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

_sirious_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2010
Κριτικές
20
Like
826
Πόντοι
990
και εγω ήμουν το Σάββατο! Το καλύτερο μαγαζι στην πόλη με μεγάλη διαφορά αλλά τρομερά ακριβο! Τι να λέμε τώρα! Η μικαέλα είναι μια τσέχα μελαχρινή με μεγαλα βυζιά! Η καλύτερη στο μαγαζί ήταν!
Ακόμα και μια λιθουανή πολυ ψηλή με καταπληκτικό στήθος,φυσικό αλλά όχι και τόσο θερμή.
Η καλαματιανή ήρθε και στο τραπέζι μας και μας εριξε την ατάκα που νομίζω είναι τρειντ μαρκ!
Μια ισαμπελα πολωνη ήταν θεά αλλά εγώ τα έπαιξα με μια ουγγαρεζα (ελβίρα νομίζω λεγόταν) που με το που σκάει μύτη στο τραπεζι με ριχνει ενα γλωσόφιλο,μου πιάνει τον φουτσο και με το που έσκασε και το ποτό της μου δείχνει και το σκουλαρικάκι στο @@νι της! τρομερη γκόμενα αλλά πολυ στα χαμενα μαγκες!!!

fuck al pa

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
σε ποιο στριπτιτζαδικο αξιζει να παω με την κοπελα μου για ενα ποτακι  εκτος του πλατινουμ,οχι παρακμιακο, πλατιμουνιαση

johngeorgie

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
6
Θεσσαλονικιοτικο στριπτιζαδικο=κοροιδια. Αργησα πολυ αλλα το καταλαβα επιτελους.

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.493
Πόντοι
216
Πάντος Αθήνα prive χωρός με 10Ε. Τι να λάμε τώρα!!!
Και γκόμενες η μια καλύτερη απο την άλλη.

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16

Αυτό φωνάζω κι εγώ τόσο καιρό ....βέβαια και η Αθήνα έχει κρίση στο συγκεκριμένο θέμα αλλά ακόμη μπροστά σε μας είναι 1000 φορές καλύτερα !

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

που τα είδες αυτά φίλε μου?πριβέ με 10 ευρώ ούτε στον ύπνο σου,μάλλον απλό εννοείς.Και σε ότι αφορά το άλλο καλά κρασά...η μία χειρότερη από την άλλη θές να πείς....εκτός κανά δύο μαγαζιά και πολύ σου λέω.

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
που τα είδες αυτά φίλε μου?πριβέ με 10 ευρώ ούτε στον ύπνο σου,μάλλον απλό εννοείς.Και σε ότι αφορά το άλλο καλά κρασά...η μία χειρότερη από την άλλη θές να πείς....εκτός κανά δύο μαγαζιά και πολύ σου λέω.

Καλά πάντα συγκριτικά μιλάμε !
Λοιπόν : Θεσσαλονίκη - Αθήνα
Είσοδος μετα ποτού Θεσσαλονίκη 15-20 ευρώ - Αθήνα 10-15 ευρώ
Κέρασμα Θεσ. 20-30 ευρώ - Αθ. 10-20 ευρώ
Απλός Χωρός Θεσ. 20-30 ευρώ Αθ. 10-15 ευρώ
Prive Θεσ. 50-60 ευρώ Αθ. 50 ευρώ
Μαγαζιά Θεσ. 7  Αθ. 25+
Επιλογές Θεσ. 3-15 γυναίκες Αθ. 12-35 γυναίκες
Ποιότητα Θεσ. 5-7 / 10  Αθ.  5-8.5 / 10
Υπηρεσίες ;) Θεσ. 4/10  Αθ. 6.5/10

Πάντως και η Αθήνα πάει κάθε πέρισι και καλύτερα !

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.493
Πόντοι
216
Το προηγούμενο ΣΚ ήμουν Αθήνα και φυσικά επισκέφτικα BabyGold. Εεκείνη η Μόνικα με τρέλανε σας λεω!
Απίστευτος χωρός και τριψήματα. Έπαθα πλάκα. Πήρα μαζί της 3 χωρούς με 30 Ε.
Γενικά είχε ωραία κορίτσια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom