You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Platinum Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ρες
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 882
- Εμφανίσεις 172K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
psix_fan
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 479
- Πόντοι
- 36
Μόνο για να περάσει καλά εκεί μέσα. Δεν κάνει βίζιτες αν εννοείς κάτι τέτοιο. Και δύσκολα θα την βγάλεις γκόμενα. Όλες οι κοπέλες έχουν τη ζωή τους έξω.Γεια σας κυριοι.
Φιλαρακι μου εχει φαει κολημα τρελο με την Michaela ενα τουμπανιασμενο μωρο.
Ξερετε τι παιζει με την παρτυ της και γενικα αν αξιζει να επενδυσει?
Ευχαριστω προκαταβολικα.
psix_fan
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 479
- Πόντοι
- 36
Ναι, θέλει όμως απίστευτη προσπάθεια και υπομονή που προσωπικά δεν την έχω.Ευχαριστώ φιλαράκι. θα του τα μεταφέρω. Γενικα παντως πολλές έχουν την ζωη του εξω αλλά καταδέχονται να πηδιούνται περιστασιακά.
arisk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 12
- Like
- 93
- Πόντοι
- 2.935
Εννοείς μια κοντούλα όμορφη βυζούμπα με κοντό μαλλάκι...?? Αν λες γι'αυτήν, η μισή πόλη θέλει να την βγάλει γκόμενα... Και δεν είναι εύκολο... Εκτός αν έχεις πολύ παχύ πορτοφόλι... Και πάλι δεν είνα γκαραντί ότι τα λεφτά σου θα πιάσουν τόπο και δεν θα φας πετσέτα... ;)
Cecell
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 35
- Like
- 1.013
- Πόντοι
- 4.525
αν μιλάμε για την ρουμάνα με τις βυζάρες που δούλευε και την εποχή που δουλευε η αλεξάνδρα εκτος αν μπερδευομαι με το όνομα αν δεν κάνω λάθος κάνανε το λεσβιακό μαζί αυτές οι 2. Μαζι με την Αλεξάνδρα και την ιδια περάσαμε καλά εκτος αλλά φύγανε καλά φράγκα .Γεια σας κυριοι.
Φιλαρακι μου εχει φαει κολημα τρελο με την Michaela ενα τουμπανιασμενο μωρο.
Ξερετε τι παιζει με την παρτυ της και γενικα αν αξιζει να επενδυσει?
Ευχαριστω προκαταβολικα.
alohaaaaaa
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
psix_fan
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 479
- Πόντοι
- 36
Τσέχα είναι. Αλλά για πες λεπτομέρειες...αν μιλάμε για την ρουμάνα με τις βυζάρες που δούλευε και την εποχή που δουλευε η αλεξάνδρα εκτος αν μπερδευομαι με το όνομα αν δεν κάνω λάθος κάνανε το λεσβιακό μαζί αυτές οι 2. Μαζι με την Αλεξάνδρα και την ιδια περάσαμε καλά εκτος αλλά φύγανε καλά φράγκα .
psix_fan
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 479
- Πόντοι
- 36
Έδωσες έξτρα για το πήδημα?εφυγαν 300φευγα στα ποτά εκαστι και στο σχόλασμα ηρθαν σπιτι.
mazda6
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2009
- Like
- 8
- Πόντοι
- 6
όχι μόνο τα ποτά και μετά μου το είχε πει μόνη της να βρεθούμε μετα το σχόλασμα.
Μια χαρα τοτε. Βonus ηταν το πηδημα αδερφε.
Οι περισσοτεροι δινουν πολα περισσοτερα για ποτα και στο τελος παιρνουν τα αρχιδια τους.
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
arisk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 12
- Like
- 93
- Πόντοι
- 2.935
Μικαέλα... Όλα τα λεφτά...!! Εγγυημένη απο μένα... Με εγγύηση επιστροφής χρημάτων...!!
Μελαχροινό, πανέμορφο, μαυρισμένο, κοντούλικο, με σιλικονάτα υπερτουμπανόβυζα, εκπληκτικό κορμί και απίστευτη κωλάρα που τη μπατσίζεις με όλη σου τη δύναμη και σου τη λέει και απο πάνω τύπου "αυτό ήταν όλο?? δεν μπορείς πιο δυνατά??"...!!!!!
Την είχα δοκιμάσει πρίν αρκετούς μήνες και με είχε βάλει γκόλ... Τότε είχαμε καταβάλει φιλότιμες προσπάθειες να τις φορτώσουμε μαζί με την φίλη της εγώ και ο κολλητός μου αλλά όπως ήταν αναμενόμενο πήραμε τα @ρχίδι@ μας... Την ξαναδοκίμασα τις προάλλες, στο Dreams στο αεροδρόμιο, όπου όπως είπε πηγαίνει λίγο και "βοηθάει", μας θυμόταν, όπως και τον προ-μηνών διάλογό μας και με ξαναέβαλε γκόλ... Απίστευτο μουνί, απίστευτη περιποίηση... Συνίσταται 100%...
Μελαχροινό, πανέμορφο, μαυρισμένο, κοντούλικο, με σιλικονάτα υπερτουμπανόβυζα, εκπληκτικό κορμί και απίστευτη κωλάρα που τη μπατσίζεις με όλη σου τη δύναμη και σου τη λέει και απο πάνω τύπου "αυτό ήταν όλο?? δεν μπορείς πιο δυνατά??"...!!!!!
Την είχα δοκιμάσει πρίν αρκετούς μήνες και με είχε βάλει γκόλ... Τότε είχαμε καταβάλει φιλότιμες προσπάθειες να τις φορτώσουμε μαζί με την φίλη της εγώ και ο κολλητός μου αλλά όπως ήταν αναμενόμενο πήραμε τα @ρχίδι@ μας... Την ξαναδοκίμασα τις προάλλες, στο Dreams στο αεροδρόμιο, όπου όπως είπε πηγαίνει λίγο και "βοηθάει", μας θυμόταν, όπως και τον προ-μηνών διάλογό μας και με ξαναέβαλε γκόλ... Απίστευτο μουνί, απίστευτη περιποίηση... Συνίσταται 100%...
Λοιπον παιδια μια ερωτηση για τουσ γνωστες και ψαγμενους.Γνωριζει μηπως κανεις μια κοπελα(ελληνιδα)με καλλιτεχνικο Ιρις και πραγματικο Ιωαννα με μεγαλα βυζια και ωραιο σωμα σχετικα μικρη ηλικια που δουλευε πριν 2-3 χρονια σε ενα στριπτιτζαδικο στα σφαγεια και μετα απο πολυ λιγο καιρο εκλεισε.να δεις πως λεγοταν? dolls? καπως ετσι.. Μηπως θυμαστε guys ?
ρε φιλε αν εννοεις την ιρις του ειναι απο ροδο κ ειναι μια ξανθια εχει χαλια σωμα,η πιο χοντρη μεσα στο dreams πριν απο 8 μηνες....Golden Babes λεγοταν το μαγαζι παιδια.ειμαι κατα 95% σιγουρος.Τωρα μηπως ξερει καποιος αυτη τη κοπελα ?
απο χορο μαπα κ γενικοτερα το επαιζε πολυ τσαμπουκας....κ ξαναλεω,χαλια σωμα εκτος αν εσενα σου αρεσει να πιανεις παχακια αρκετα κιολας
ta-suka-skafh
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Η Μαρία η ιταλίδα δουλευει ακομα στο platinum ; Ξερει κανεις;
ta-suka-skafh
Μέλος
- Εγγρ.