Νέα

Platinum Θεσσαλονίκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ρες
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 882
  • Εμφανίσεις 172K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mazda6

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
6
Γεια σας κυριοι.
Φιλαρακι μου εχει φαει κολημα τρελο με την Michaela ενα τουμπανιασμενο μωρο.
Ξερετε τι παιζει με την παρτυ της και γενικα αν αξιζει να επενδυσει?
Ευχαριστω προκαταβολικα.

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
479
Πόντοι
36
Γεια σας κυριοι.
Ευχαριστω προκαταβολικα.
Μόνο για να περάσει καλά εκεί μέσα. Δεν κάνει βίζιτες αν εννοείς κάτι τέτοιο. Και δύσκολα θα την βγάλεις γκόμενα. Όλες οι κοπέλες έχουν τη ζωή τους έξω.

mazda6

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
6
Ευχαριστώ φιλαράκι. θα του τα μεταφέρω. Γενικα παντως πολλές έχουν την ζωη του εξω αλλά καταδέχονται να πηδιούνται περιστασιακά.

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
479
Πόντοι
36
Ευχαριστώ φιλαράκι. θα του τα μεταφέρω. Γενικα παντως πολλές έχουν την ζωη του εξω αλλά καταδέχονται να πηδιούνται περιστασιακά.
Ναι, θέλει όμως απίστευτη προσπάθεια και υπομονή που προσωπικά δεν την έχω.

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Εννοείς μια κοντούλα όμορφη βυζούμπα με κοντό μαλλάκι...?? Αν λες γι'αυτήν, η μισή πόλη θέλει να την βγάλει γκόμενα... Και δεν είναι εύκολο... Εκτός αν έχεις πολύ παχύ πορτοφόλι... Και πάλι δεν είνα γκαραντί ότι τα λεφτά σου θα πιάσουν τόπο και δεν θα φας πετσέτα...  ;)

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
Γεια σας κυριοι.
Ευχαριστω προκαταβολικα.
αν μιλάμε για την ρουμάνα με τις βυζάρες που δούλευε και την εποχή που δουλευε η αλεξάνδρα εκτος αν μπερδευομαι με το όνομα αν δεν κάνω λάθος κάνανε το λεσβιακό μαζί αυτές οι 2. Μαζι με την Αλεξάνδρα και την ιδια περάσαμε καλά εκτος αλλά φύγανε καλά φράγκα .

alohaaaaaa

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
:2funny: :2funny:

Συνημμένα

• Frapogalo.jpg
    Frapogalo.jpg
    29 KB · Εμφανίσεις: 29

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
479
Πόντοι
36
αν μιλάμε για την ρουμάνα με τις βυζάρες που δούλευε και την εποχή που δουλευε η αλεξάνδρα εκτος αν μπερδευομαι με το όνομα αν δεν κάνω λάθος κάνανε το λεσβιακό μαζί αυτές οι 2. Μαζι με την Αλεξάνδρα και την ιδια περάσαμε καλά εκτος αλλά φύγανε καλά φράγκα .
Τσέχα είναι. Αλλά για πες λεπτομέρειες...  :think:

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
εφυγαν 300φευγα στα ποτά εκαστι και στο σχόλασμα ηρθαν σπιτι.

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
όχι μόνο τα ποτά και μετά μου το είχε πει μόνη της να βρεθούμε μετα το σχόλασμα.

mazda6

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
6
όχι μόνο τα ποτά και μετά μου το είχε πει μόνη της να βρεθούμε μετα το σχόλασμα.

Μια χαρα τοτε. Βonus ηταν το πηδημα αδερφε.

Οι περισσοτεροι δινουν πολα περισσοτερα για ποτα και στο τελος παιρνουν τα αρχιδια τους.

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Μικαέλα... Όλα τα λεφτά...!! Εγγυημένη απο μένα... Με εγγύηση επιστροφής χρημάτων...!!  :2funny:
Μελαχροινό, πανέμορφο, μαυρισμένο, κοντούλικο, με σιλικονάτα υπερτουμπανόβυζα, εκπληκτικό κορμί και απίστευτη κωλάρα που τη μπατσίζεις με όλη σου τη δύναμη και σου τη λέει και απο πάνω τύπου "αυτό ήταν όλο?? δεν μπορείς πιο δυνατά??"...!!!!!
Την είχα δοκιμάσει πρίν αρκετούς μήνες και με είχε βάλει γκόλ... Τότε είχαμε καταβάλει φιλότιμες προσπάθειες να τις φορτώσουμε μαζί με την φίλη της εγώ και ο κολλητός μου αλλά όπως ήταν αναμενόμενο πήραμε τα @ρχίδι@ μας... Την ξαναδοκίμασα τις προάλλες, στο Dreams στο αεροδρόμιο, όπου όπως είπε πηγαίνει λίγο και "βοηθάει", μας θυμόταν, όπως και τον προ-μηνών διάλογό μας και με ξαναέβαλε γκόλ... Απίστευτο μουνί, απίστευτη περιποίηση... Συνίσταται 100%...

venus

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Λοιπον παιδια μια ερωτηση για τουσ γνωστες και ψαγμενους.Γνωριζει μηπως κανεις μια κοπελα(ελληνιδα)με καλλιτεχνικο Ιρις και πραγματικο Ιωαννα με μεγαλα βυζια και ωραιο σωμα σχετικα μικρη ηλικια που δουλευε πριν 2-3 χρονια σε ενα στριπτιτζαδικο στα σφαγεια και μετα απο πολυ λιγο καιρο εκλεισε.να δεις πως λεγοταν? dolls? καπως ετσι.. Μηπως θυμαστε guys ?

venus

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Golden Babes λεγοταν το μαγαζι παιδια.ειμαι κατα 95% σιγουρος.Τωρα μηπως ξερει καποιος αυτη τη κοπελα ?  :)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Golden Babes λεγοταν το μαγαζι παιδια.ειμαι κατα 95% σιγουρος.Τωρα μηπως ξερει καποιος αυτη τη κοπελα ?  :)
ρε φιλε αν εννοεις την ιρις του ειναι απο ροδο κ ειναι μια ξανθια εχει χαλια σωμα,η πιο χοντρη μεσα στο dreams πριν απο 8 μηνες....
απο χορο μαπα κ γενικοτερα το επαιζε πολυ τσαμπουκας....κ ξαναλεω,χαλια σωμα εκτος αν εσενα σου αρεσει να πιανεις παχακια αρκετα κιολας

ta-suka-skafh

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Η Μαρία η ιταλίδα δουλευει ακομα στο platinum ; Ξερει κανεις;

Stories

Νέο!

Stories