Δ
Διαγραμμένο μέλος 10728
Επισκέπτης
Σαββατο δυσκολα να ηταν η Κατερινα η Ουγγαρεζα εκει..Μπανσκο ηταν ;)
ονομα;καταγωγη;ρωτησες;
Λεσβιακό σεξ show ή με καναν μπάρμπα;δε ξέρω παλίκαρε,αυτή μαζί με την άλλη μαυρομάλλα που λέω πιο πάνω ήταν σε ένα τραπέζι με 2 τυπάδες για ώρες
δυνατό μωρό πάντως
σα τη Μικαέλα πάντως δεν έχει - έχω τραβήξει 10 φορές για πάρτη της
@alexm4n
ναι η μία μαύρη ήταν η Κέλι,δε μάρεσε
α και Παρασκευή βράδυ τις ανέβασαν όλες στη πίστα και μέτρησα 18 τουλάχιστον +1 που έκανε το σεξ σόου στα καπάκια
Απλα πεταμενα λεφτα! Σε FKK πηδας μουνι σαν την Μικαελα με ενα πενηνταρικο!
Μαζί σου καβαλάρη παίχτη!!!!!!!!!!a kala!!ego ti na po pou pigena dyo fores tin ebdomada se ola ta strip tis pollis!!asta na pane polla fraga!!alla tora fola se olous aytoys pou eksakolouthoun na exoun tis times epano!!milao geia pikola ton 30 opos pallia!etsi re na peinasete re lamogia dioti me ta lefta ta dika mas ginane kapoioi mages.tora ton mpoulo.an den riksete tin times se ligo tha ta bgazete eseis ta rouxa sas kai oxi i gomenes sas !!
a kala!!ego ti na po pou pigena dyo fores tin ebdomada se ola ta strip tis pollis!!asta na pane polla fraga!!alla tora fola se olous aytoys pou eksakolouthoun na exoun tis times epano!!milao geia pikola ton 30 opos pallia!etsi re na peinasete re lamogia dioti me ta lefta ta dika mas ginane kapoioi mages.tora ton mpoulo.an den riksete tin times se ligo tha ta bgazete eseis ta rouxa sas kai oxi i gomenes sas !!
Φιλε μου ευχαριστω....Αλλα τη Μισελ την ειχα παρει περυσι 3 φορες χ 2 χορους.....Γεμισα ,,βυζομολωπες....Στο Le Cabaret νομιζω εχει μια μαυρη (Βανεσα αν θυμαμαι καλα) με τρομερο κωλο. Τρομερο ομως.
Απο βυζι που ψαχνεις προσπαθησε να μαθεις αν ειναι ακομα αυτη η Μισελ Τεκερο που εχει τεραστιο βυζι.
Δεν ηρθε φιλε καμια Μαρια Ιταλιδα...συνηθως οταν ειναι μουναρες ειναι ξενερωτες.
Μηπως χθες που πηγες στο πλατινουμ προσεξες αν ηταν εκει η Μαρια η Ιταλιδα; Εχω χασει τα χναρια της αφου εχω να πατησω 2 χρονια