Νέα

Platinum Θεσσαλονίκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ρες
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 882
  • Εμφανίσεις 172K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

lifeg44

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2008
Κριτικές
14
Like
0
Πόντοι
11
:fuck1:Κάνει με 1 χιλιαρικάκι το τρίωρο. Χτες γινόταν χαμός στο Πλάτινουμ, επέλεξα Ραφαέλα για πριβέ...Πολύ καλή! Μου πρότειναν σπέσιαλ πριβέ, εγώ πήρα το απλό.Το σπέσιαλ έκανε 60 ευρώ,γνωρίζει κανείς τι παράπάνω περιέχει?

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.820
Πόντοι
11.585
:fuck1:Κάνει με 1 χιλιαρικάκι το τρίωρο. Χτες γινόταν χαμός στο Πλάτινουμ, επέλεξα Ραφαέλα για πριβέ...Πολύ καλή! Μου πρότειναν σπέσιαλ πριβέ, εγώ πήρα το απλό.Το σπέσιαλ έκανε 60 ευρώ,γνωρίζει κανείς τι παράπάνω περιέχει?

Σε δραχμες ή σε ευρω.???  :think: :think:

vasilis4

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
0

ε γιατι δεν ρωτησες?

lifeg44

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2008
Κριτικές
14
Like
0
Πόντοι
11
ρώτησα αλλά δεν μου είπαν...μόλις ο θεός του τζόγου με πληρώσει θα πάω να πάρω 3 σπέσιαλ πριβέ, 1 με Ραφαέλα, 1 με Μικαέλα, και 1 με ΤΗΝ Βάνα Μπάρμπα!

PAUL KERSEY

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
0

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ Ο ΧΟΡΟΣ  :sunglasses:

lifeg44

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2008
Κριτικές
14
Like
0
Πόντοι
11
Πήγα πριν 3 μέρες Πλάτινουμ και για κακή μου τύχη ήταν ο σερβιτόρος που τον είχα πιστολιάσει. Όταν ήρθε ο αντιπαθητικός καράφλας του είπα να έρθει σε 2 λεπτά να σκεφτώ τι θα πάρω. Και τι έγινε? Είχε περάσει κανά 10 λεπτό και δεν ερχόταν για παραγγελία. Του έκανα νόημα 2 φορές κι έκανε πως δεν με έβλεπε...προηγουμένως είχε στείλει τον άλλον σερβιτόρο να με φέρει τα αμύγδαλα και ένα ποτήρι νερό, ενώ οι άλλοι είχαν μπουκάλι νερό. Είχε προφανώς ενημερώσει και τον άλλον σερβιτόρο ότι ήμουνα ο πιστολέρο του DREAMS και ούτε αυτός ερχόταν για παραγγελία. Πάντως το χατίρι δεν του το έκανα! Ήρθε μια κοπέλα με είδε νευριασμένο και τον φώναξε να έρθει και αναγκαστηκά ήρθε ο απαίσιος καράφλας. Και δεν του έκανα το χατίρι γιατί ο σκοπός του ήταν να φύγω χωρίς να πιω το ποτό μου ενώ είχα πληρώσει 20 ευρώ.Εν τέλει ήπια το ποτάκι μου, ζήτησα και μου έφεραν και εμένα μπουκάλι νερό όπως στους άλλους τους πελάτες και ενώ είχα σκοπό να πάρω κανά 2 πριβέ, δεν άφησα παραπάνω από 20 ευρώ! Εγώ ήμουνα πελάτης που όταν έπιανα την καλή στο καζίνο άφηνα στο dreams κανά 200άρι και παραπάνω. Το ότι έκανε την μαλακία αυτός και δεν μου είχε ζητήσει λεφτά, και έτσι έφαγε την πιστόλα σημαίνει ότι πρώτον δεν ξέρει να κάνει καλά την δουλειά του και δεύτερον βάζει σκοπό με την συμπεριφορά του να διώξει και τους πελάτες. Το αφεντικό πρέπει να τον διώξει από το μαγαζί, εν τέλει εγώ δεν πρόκειται να ξαναπατήσω στα 2 μαγαζιά...Αν θέλω πάω αλλού (le cabaret, blue inguana, caligula)! :s&m_3:

PAUL KERSEY

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Πήγα πριν 3 μέρες Πλάτινουμ και για κακή μου τύχη ήταν ο σερβιτόρος που τον είχα πιστολιάσει. Όταν ήρθε ο αντιπαθητικός καράφλας του είπα να έρθει σε 2 λεπτά να σκεφτώ τι θα πάρω. Και τι έγινε? Είχε περάσει κανά 10 λεπτό και δεν ερχόταν για παραγγελία. Του έκανα νόημα 2 φορές κι έκανε πως δεν με έβλεπε...προηγουμένως είχε στείλει τον άλλον σερβιτόρο να με φέρει τα αμύγδαλα και ένα ποτήρι νερό, ενώ οι άλλοι είχαν μπουκάλι νερό. Είχε προφανώς ενημερώσει και τον άλλον σερβιτόρο ότι ήμουνα ο πιστολέρο του DREAMS και ούτε αυτός ερχόταν για παραγγελία. Πάντως το χατίρι δεν του το έκανα! Ήρθε μια κοπέλα με είδε νευριασμένο και τον φώναξε να έρθει και αναγκαστηκά ήρθε ο απαίσιος καράφλας. Και δεν του έκανα το χατίρι γιατί ο σκοπός του ήταν να φύγω χωρίς να πιω το ποτό μου ενώ είχα πληρώσει 20 ευρώ.Εν τέλει ήπια το ποτάκι μου, ζήτησα και μου έφεραν και εμένα μπουκάλι νερό όπως στους άλλους τους πελάτες και ενώ είχα σκοπό να πάρω κανά 2 πριβέ, δεν άφησα παραπάνω από 20 ευρώ! Εγώ ήμουνα πελάτης που όταν έπιανα την καλή στο καζίνο άφηνα στο dreams κανά 200άρι και παραπάνω. Το ότι έκανε την μαλακία αυτός και δεν μου είχε ζητήσει λεφτά, και έτσι έφαγε την πιστόλα σημαίνει ότι πρώτον δεν ξέρει να κάνει καλά την δουλειά του και δεύτερον βάζει σκοπό με την συμπεριφορά του να διώξει και τους πελάτες. Το αφεντικό πρέπει να τον διώξει από το μαγαζί, εν τέλει εγώ δεν πρόκειται να ξαναπατήσω στα 2 μαγαζιά...Αν θέλω πάω αλλού (le cabaret, blue inguana, caligula)! :s&m_3:

ΣΤΟ LE CABARET ΝΑ ΠΑΣ ΜΕΓΑΛΕ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ PLATINUM

DoctorG

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
4
Πόντοι
0

Επίσκεψη Σάββατο αργά μετά από πολύ καιρό (πάνω από χρόνο) στο εν λόγω μαγαζί.
Αλλαγές στη διακόσμηση της εισόδου αλλά και του σαλονιού. Ο χώρος σαφός μικρότερος.
Γυναίκες πολλές mix με αυτές του dreams φατσικά γνώρισα κάποιες, αλλά από ονόματα
δεν θυμάμαι.
Έκπληξη οι τιμές : αντρικό πρώτο 20 , δεύτερο 10, γυναικείο 20 χορός 20.
Δεν πήρα χορό για να ξέρω αν αξίζει, κέρασα ένα ποτό σε μία ρουμάνα της οποίας
το όνομα δεν το θυμάμαι , μέτρια κατάσταση. Από κόσμο είχε αρκετό ή έτσι μου
φάνηκε γιατί μίκρυνε ο χώρος.  :uglystupid: :idiot: :think:

Johnny Red

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2011
Κριτικές
10
Like
113
Πόντοι
236
Χθεσινή επίσκεψη στο εν λόγω κατάστημα.
Λίγο κόσμο μιας και ήταν αρκετά περασμένη η ώρα (6:00 +)....
Αρκετές κοπέλες και όπως πάντα όμορφες. Αν και 2 πελλάτισσες ήταν όλα τα λεφτά!
Τα υπόλοιπα στο ανάλογο thread!

EktorPro

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2011
Like
6
Πόντοι
1
Τι μου θύμισες τώρα....Πριν 3 ή 4 χρόνια που κατέβηκα στη συμπρωτεύουσα πήγα στο πλα με ένα φιλαράκι και δύο γκόμενες που θέλαμε να κάνουμε παιχνίδι.Συνήθως όταν πας με γυναίκα δεν σου έρχονται στο τραπέζι γιατί, βασικά δε ξέρω γιατί, νομίζουν θα φάνε πόρτα.Έρχονται δυο ξανθά νιαμού,η μία ήταν από αλβανία και αν θυμάμαι τη λέγανε κλαούντια η κάτι με κλόντι κάτι τέτοιο, δε συγκρατώ ποτέ ονόματα,και κάθονται και κωλοτρίβονται στις γκόμενες που είχαμε μαζί.Κανονικότατα ούτε γεια σου ούτε τα κλασσικά, και γλωσσόφιλα και δάχτυλα.Εμάς μας έχουν αφήσει με το πουλί στο χέρι να κοιτάμε αλλά μπορώ να πω ότι το γούσταρα πιο πολύ.Από ''ευγένεια''  :P τις κρατήσαμε λίγο στη παρέα με ποτό.Ήταν καλή φάση και δεν έχω δει κάτι τέτοιο στη πρωτεύουσα, η ατάκα ποτό χορό στα καπάκια αφού έχει καθίσει είναι κάτι που με εκνευρίζει αφάνταστα και δεν υπάρχει περίπτωση να κεράσω.Το άλλο που μου έκανε εντύπωση ήτανότι όλες, ΟΛΕΣ, αν όχι μουνάρες τουλάχιστον ήταν εμφανίσιμες και με σώματατα όχι αστεία.Ρουμανάκια δεν πέτυχα ευτυχώς γιατί πήξαμε.Γενικά η ποιότητα των γυναικών ήταν πολύ υψηλότερη, όχι κάτι μπάζα και χοντρές που δε σε καταδέχονται κιόλας λες και σου κάνουν χάρη που σου μιλάνε.Δεν ξέρω αν είναι έτσι όλα τα στριπ στη θεσνίκη πάντως γούταρα τρελά αν και 20 το ποτό ήταν λίγο τσουχτερό.Χαλάλι.Τώρα μιλάμε για παλιά, από τότε δεν έχω ξανακατέβει αλλά είδα το θέμα και το θυμήθηκα.Και για το Le Cabaret έχω ακούσει καλά λογιά.θα δείξει...

EktorPro

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2011
Like
6
Πόντοι
1
   Επίσκεψη Σάββατο αργά μετά από πολύ καιρό (πάνω από χρόνο) στο εν λόγω μαγαζί.
Αλλαγές στη διακόσμηση της εισόδου αλλά και του σαλονιού. Ο χώρος σαφός μικρότερος.
Γυναίκες πολλές mix με αυτές του dreams φατσικά γνώρισα κάποιες, αλλά από ονόματα
δεν θυμάμαι.
Έκπληξη οι τιμές : αντρικό πρώτο 20 , δεύτερο 10, γυναικείο 20 χορός 20.
Δεν πήρα χορό για να ξέρω αν αξίζει, κέρασα ένα ποτό σε μία ρουμάνα της οποίας
το όνομα δεν το θυμάμαι , μέτρια κατάσταση. Από κόσμο είχε αρκετό ή έτσι μου
φάνηκε γιατί μίκρυνε ο χώρος.  :uglystupid: :idiot: :think:
2ο και χορός?Αν δε κάνω λάθος 30 το είχαν  :think:

Johnny Red

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2011
Κριτικές
10
Like
113
Πόντοι
236
ΕΙΧΑΝ όπως είπες και εσύ.Δες το αντίστοιχο thread με την αναφορά μου...
Άντε.......η 1η μου αναφορά είναι!!!!!!!! Τιμήστε με! :cool2: :cool2: :cool2:

Johnny Red

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2011
Κριτικές
10
Like
113
Πόντοι
236
Ας το ξαναγράψω γιατί βαριέστε να ψάχνετε  :cool2:

Χθεσινή επίσκεψη (Παρασκευή) τις 1ες πρωινές ώρες.
Αλλαγή στο εσωτερικό με περιορισμό των χώρων στην είσοδο,στο prive και στον dj.
Στο χώρο του prive μπορώ να πώ έγινε πολύ ωραία δουλειά γιατί προσωπικά τον θεωρούσα πολύ "χύμα".
Οι κοπέλες αρκετές και όμορφες.Όσες μπορώ να θυμηθώ(είπα, πήγα αργά,δεν τις προλάβαινα όλες....)
Denis.........ότι και να πω είναι λίγο.Η κοπέλα είναι το must για μένα  :-* :-* :-*
Μάτα..........ελληνική τρέλα με αντίστοιχο πριβέ!Wild καταστάσεις!
Έλενα.........Ουκρανία.Η χώρα τα λέει όλα!
Σιμόνα........Εκ Λιθουανίας.Κόκκινο αγορέ μαλλί και ΠΟΛΥ ύψος.
Αντρέα........Ουγγαρία.Ξανθιά με καλό πριβέ απ'ότι άκουσα.....Είδομεν.
Κατερίνα......Μελαχρινή με σιλικονάτο βυζί.Από τα πιο γλυκά πρόσωπα μαζί με την...
Αννυ..........Ξανθιά.Το χαμόγελό της(+πριβέ) όλα τα λεφτά.
Τις υπόλοιπες δυστυχώς δεν τις πρόλαβα. :( :(
Μεγάλες απουσίες η Alina,η Μικαέλα(ΤΟ βυζί) και η Izabella,o έρωτάς μου  :smitten: :smitten: :smitten:

Από τιμές, ότι πάρεις 20Ε (ποτό,χορό,ποτό κοπέλας).2ο ποτό πάει 10Ε αν δεν κάνω λάθος.
Από μουσική τι να πεις.......Ηλίας! ROCK καταστάσεις από έναν ειδήμονα του είδους!  :rockon: :rockon: :rockon:
Καλά πέρασα......θα ξαναπάω αλλά σε πιο λογική ώρα! :cool2: :cool2: :cool2:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
τραγικη κατασταση....ειμαι στην περιοχη αεροδρομιου παρασκευη βραδυ κ βλεπω τα φωτα του πλατινουμ αναμενα...λεω να μπω...ερχεται ενας κυριος κ μου λεει ειμαστε κλειστα να σου κοψω εισητηριο απο δω για να πας στο αλλο στα σφαγεια?
τραγικοοοοοοο.....
βγαλτε καρτες χορου δωρο κ ριξτε τις τιμες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom