Νέα

Platinum Θεσσαλονίκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ρες
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 882
  • Εμφανίσεις 172K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Λοιπον παιδια μια ερωτηση για τουσ γνωστες και ψαγμενους.Γνωριζει μηπως κανεις μια κοπελα(ελληνιδα)με καλλιτεχνικο Ιρις και πραγματικο Ιωαννα με μεγαλα βυζια και ωραιο σωμα σχετικα μικρη ηλικια που δουλευε πριν 2-3 χρονια σε ενα στριπτιτζαδικο στα σφαγεια και μετα απο πολυ λιγο καιρο εκλεισε.να δεις πως λεγοταν? dolls? καπως ετσι.. Μηπως θυμαστε guys ?
Τώρα πώς τη θυμήθηκες μετά από 3 χρόνια πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω! Τι φλασιά έφαγες άραγε?? Κανένα όνειρο θα είδες μου φαίνεται!

ρε φιλε αν εννοεις την ιρις του ειναι απο ροδο κ ειναι μια ξανθια εχει χαλια σωμα,η πιο χοντρη μεσα στο dreams πριν απο 8 μηνες....
απο χορο μαπα κ γενικοτερα το επαιζε πολυ τσαμπουκας....κ ξαναλεω,χαλια σωμα εκτος αν εσενα σου αρεσει να πιανεις παχακια αρκετα κιολας
Deker σε σέβομαι, σ' εκτιμώ αλλά εδώ διαφωνώ! Ρε συ η κοπέλα δεν είναι έτσι όπως γράφεις! Έχω να τη δω από πέρσυ το καλοκαίρι που πήγα dreams αλλά πρώτον δεν είναι χοντρή. Εντάξει δεν είναι και ανορεξικιά αλλά ΔΕΝ είναι χοντρή. Έχει ωραίο σωματάκι και γλυκιά φατσούλα. όσο για το τσαμπουκάς: μάλλον μιλάς για άλλη κοπέλα τελικά.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Τώρα πώς τη θυμήθηκες μετά από 3 χρόνια πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω! Τι φλασιά έφαγες άραγε?? Κανένα όνειρο θα είδες μου φαίνεται!

Deker σε σέβομαι, σ' εκτιμώ αλλά εδώ διαφωνώ! Ρε συ η κοπέλα δεν είναι έτσι όπως γράφεις! Έχω να τη δω από πέρσυ το καλοκαίρι που πήγα dreams αλλά πρώτον δεν είναι χοντρή. Εντάξει δεν είναι και ανορεξικιά αλλά ΔΕΝ είναι χοντρή. Έχει ωραίο σωματάκι και γλυκιά φατσούλα. όσο για το τσαμπουκάς: μάλλον μιλάς για άλλη κοπέλα τελικά.
φιλε κ εγω σε σεβομαι αλλα ειπα απλα την αποψη μου
μπορει να μην ειναι αυτη που λεω αν κ δεν νομιζω πως υπαρχουν κ πολλες κοπελες με την περιγραφη που εδωσες αρχικα
εγω την θεωρω χοντρουλα για στριπερ

venus

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ρε φιλε αν εννοεις την ιρις του ειναι απο ροδο κ ειναι μια ξανθια εχει χαλια σωμα,η πιο χοντρη μεσα στο dreams πριν απο 8 μηνες....
απο χορο μαπα κ γενικοτερα το επαιζε πολυ τσαμπουκας....κ ξαναλεω,χαλια σωμα εκτος αν εσενα σου αρεσει να πιανεις παχακια αρκετα κιολας
Μαλον δεν λεμε την ιδια φιλε deker.Αυτη που λεω εγω ηταν αδυνατη καστανη με βυζαρες.αλλα ρε γαμωτο μου λες?αυτη μου ειχε πει πως ειχε παει και Ροδο για δουλεια.Τι να πω?μπερδευτηκα.....

ilias...

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ι ΙΡΙΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΕ ΜΠΑΡ ΕΞΩ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ

kavler

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2009
Like
32
Πόντοι
1
ρε παιδια ξερει κανεις που δουλευει η αν δουλευει η ναντια ΑΠΟ ψιψινες?

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.694
Πόντοι
25.165
η Ντενις δουλευει ακομα?

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.694
Πόντοι
25.165
τωρα αυτο ειναι στο αεροδρομιο που δουλευει η στο κεντρο??

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
τωρα αυτο ειναι στο αεροδρομιο που δουλευει η στο κεντρο??
Αεροδρόμιο. Αλλά για σιγουριά πάρε κι ένα τηλέφωνο. 20ευρώ έχει η είσοδος. Δε λέει να πας για τη Ντενίς και να λείπει.

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Σόρυ έχω ξαναρωτήσει αρκετές φορές, αλλά μήπως έχει γυρίσει η Έμμα η Γαλλίδα..;
Έχω χάσει την επαφή με τα στριπτιτζάδικα κι έχω πολλά χρόνια να πάω Πλάτινουμ..!

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Σόρυ έχω ξαναρωτήσει αρκετές φορές, αλλά μήπως έχει γυρίσει η Έμμα η Γαλλίδα..;
Έχω χάσει την επαφή με τα στριπτιτζάδικα κι έχω πολλά χρόνια να πάω Πλάτινουμ..!
Την είχα δει αλλά έχει περάσει ένας χρόνος από τότε. Καλύτερα πάρε τηλέφωνο και ρώτα. Ο μόνος τρόπος να μάθεις στα σίγουρα.  ;)

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.694
Πόντοι
25.165
Παντως παιδες, εγω την Ντενις την βλεπω μερα παρα μερα μεσημερι περναει εξω απο το μαγαζι μου, πρεπει να μενει καπου εδω κοντα. Με ψηνει να την ρωτησο καμια φορα αν παιζει τπτ για πριβε φαση. Λετε να ρωτησο η θα της κακοφανει και θα λεει, μα καλα αυτος για πουτανα με περασε?

mpimpikos

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
0
Χθες βραδυ επισκεψη στο πλατινουμ μετα απο πολυ καιρο.Αφιξη γυρω στις 2.30.Αρκετος κοσμος,κ αναμεσα τους ζευγαρια κ 2 γυναικοπαρεες.Με το που καθισαμε στο τραπεζι,ημασταν 3,αμεσως εφτασαν τα κοριτσια.Πρεπει να ομολογησω οτι το επιπεδο ηταν αρκετα ανεβασμενο.Μετα απο ποτακι ακολουθησε κ πριβε με την Τσεχα,πολυ καλο.Προλαβαμε κ το ζωντανο σεξ σοου,μαθαμε οτι ειναι αντρογυνο που δουλευουν μαζι.Αποχωρηση απο το μαγαζι ικανοποιοημενοι σε γενικες γραμμες.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 10728

Επισκέπτης
Χθες βραδυ πηγαμε με παρεα ..Κατερινα-Γκαμπριελα και αλλες δημοκρατικες δυναμεις εκει...ομως την παρασταση εκλεψε μια αλλη που τωρα δεν θυμαμαι το ονομα της..Ρωσιδα με ενα μεγαλο τατου στην δεξια μερια της πλατης της....κουκλα και κορμι θανατος.Ειχα ψηθει να κανω ενα πριβε αλλα την ειχε καμια ωρα(οσο καθησαμε δλδ)ενας τυπος και δεν προλαβα.

Dirty_Frank

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2007
Like
1.315
Πόντοι
206
επισκέφτηκα χτες,κλασμένος απο κρασά
η σούρα με πέρασε εντός 5λέπτου - πολύ υψηλό επίπεδο κοριτσιών,εύγε

για να μην τα πολυλογώ,ΜΙΚΑΕΛΑ - η κοπέλα είναι απλά υπερκάβλα (στα αρνητικά ότι είναι λίγο απότομη,αρπάζεται εύκολα,έχει και υφάκι και επειδή είναι τόσο μούναρος την χαίρονται λίγοι για ποοοοολύ ώρα)
επίσης είχε 2 μέτριες μαύρες,μια γαμάτη κοκκινομάλα Λιθουανέζα που με θύμησε αυτήνα
1241502116313_f.jpg

,μια μαυρομαλλα που μάλλον με ερωτεύτηκε γτ ήρθε 4 φορές δίπλα μου (που να έπερνα και πριβέ!),κανα 2 ξανθιές με απίθανες κωλάρες (η μια άβυζη,η άλλη τούμπανο),μία στα ίδια περίπου επίπεδα με την Μικαέλα που την πασπάτευε 1 (ένας) τύπος για κανα 2ωρο...

το Live sex ήταν γαμάτο υπό τους ήχους των Rammstein  :rockon:

στα αρνητικά ότι απτις 20 κοπέλες ούτε οι μισές ήρθαν απτο τραπέζι μας - λέτε να παίζει ρόλο ότι είχαμε γυναίκα στη παρέα;

Dirty_Frank

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2007
Like
1.315
Πόντοι
206
Πως διαολο κάνουμε edit?

ήθελα να πω ότι ήταν και μια σωσίας της Lanny Barbie
2266483294_2f3abf732f.jpg

δύναμις

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
μια απο τα ιδια παιχτη! η Μια μαυρη ηταν η Κελλυ? δεν ειμαι σιγουρος για το ονομα!σαββατο βραδυ 10 κοπελες και ενας σφιχτης!οχι και 20! :2funny: :2funny:
Ραφαελα ρουμανα, Κατερινα ουγγαρεζα  απο το dreams μαζι με καποιες άλλες!
υποτονικο κλιμα!Μονο  λιγες περασαν απο το τραπεζι μας και μαλλον προτιμουν να καθονταιο στο μπαρ κοντα στην εισοδο οπως τα λεει ο παιχτης λιγο πιο πανω!
20 το πουτο και ο χουρος! ;) ;)  που ειναι ο καιρος που τις κυμηγουσαν και δεν τις αφηναν να τεμπελιαζουν στο μπαρ! :headbang: :headbang:

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
κατερινα απο ουγγαρια! θα εννοει ο παιχτης!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom